Sexy trosečnice

Bez-názvu33

111

Asi před týdnem jsem dokončil tabulky kmenů, které jsou u všech řad na tomto webu, a pochopitelně jsem musel sehnat fotky všech trosečníků, kteří kdy hráli Survivor. U tohoto zdlouhavého  hledání a upravování fotek jsem narazil i na velmi lechtivé obrázky, které některé trosečnice nafotily po svém působení v soutěži. Vzhledem k tomu, že začíná jaro, proč si všechny fotky neposadit do jednoho článku a nepodívat se na hráčky, které jsme v soutěži takto nikdy neviděli. Předem se omlouvám ženským fanynkám Survivora, tento článek je pravděpodobně nebude zajímat.

b157e7b527_74528106_o2

KELLY SHINN: Survivor Nicaragua (2010)

Začněme zlehka a lechtivější fotky nechejme na spodnější část článku. Kelly Shinn je dle mého subjektivního názoru nejvíce sexy hráčkou v historii Survivora. I proto nemůže chybět v tomto článku, ačkoliv Kelly zatím žádné lechtivější fotky nenafotila (Bože, ať to udělá!). Kelly toho ve své řadě moc nepředvedla. Dá se říct, že jsme o ní téměř nevěděli, protože režie jí dala prostor zhruba až v 5. epizodě a ještě k tomu ji vyobrazila jako úplnou blbku. Všichni pak nabyli dojmu, že Kelly nepatří mezi inteligentní lidi, jenže strategií tato 20letá dívka do Survivora ani zazářit nepřišla. Její přednosti můžete posoudit sami.

79386b615d_74530496_o2

CANDACE SMITH: Survivor Tocantins (2008)

Candace jsme mohli vidět v 18. řadě, kde se horoucně snažila udávat tempo. Jak to nakonec dopadlo jistě sami víte, nebo to brzy zjistíte až si tuto řadu stáhnete. Candace ovšem díky Survivorovi vešla do povědomí, a to hlavně díky velkým prsům (proč si něco nalhávat). Teď má Candace vlastní stránky a živí jí modeling. Pokud máte zájem, můžete se podívat na dalších pár fotek z její kolekce www.candacesmith.com.

CANDACE1

Nebo můžete zhlédnout nepovedenou komedii z roku 2006 s názvem: „Beerfest„, kde ještě zcela neznámá Candace ukazuje svá prsa v plné kráse. Nutno podotknout, že právě její mičudy jsou asi největším zážitkem z celého filmu, proto si raději stáhněte rar soubor se Survivor tématikou (odkaz na konci článku), kde si tuto scénu budete moci prohlédnout bez zbytečné vaty okolo.

AMBER1

AMBER BRKICH (MARIANO): Survivor Australia (2001), All Stars (2004)

Amber soutěžila dvakrát. Nejprve se předvedla jako tichá, milá a nezákeřná myška v Austrálii, kde na sebe strhávala pozornost pouze tím, že byla hezká. Při druhém působení v All Stars řadě už bylo vše naprosto jinak. Hned první den si nabrnkla největšího macha řady Bostona Roba a s ním zůstala až do… teď. Každý Robovi dával za vinu, že byl zákeřný hajzl, ale téměř nikdo už neviděl fakt, že skoro polovinu herních myšlenek mu našeptávala do ucha právě Amber. Však se ani nemůžeme divit Robově herní věrnosti, byl maximálně uspokojen, třeba sexem na pláži (řeč není o drinku),  který si spolu s Amber vystřihli v jedné nudné panamské noci. Jen těžko odhadovat, čeho by bylo schopno spojenectví Russell & Rupert, pokud by učinili něco podobného.

MIKAYLA1

MIKAYLA WINGLE: Survivor South Pacific (2011)

Miki, jak zní přezdívka této 22leté dívky, se nám představí v následující řadě pojmenované: Survivor South Pacific. Do soutěže přichází ze zcela jasných důvodů. Jednak je to obálková dívka Playboye z únoru 2011, ale hlavně hraje „Lingerie Football League„, což je speciální ženská liga amerického fotbalu, kde se hráčky neverbují na školních univerzitách, ale z portfolia Playboye, Maximu nebo všemožného porna. Jde o tvrdý sport určený pro  pány různého věku, kteří slintají nad soubojem silikonových krásek se šňůrkami místo dresů. Vše by mělo připomínat americký fotbal, ale o ten v tomto sportu vůbec nejde. Uvidíme, zda Miki zazáří i v Samoe, která je zase rugbyovou baštou. Třeba na ní tamní flóra a fauna bude mít blahodárný účinek a my zažijeme pořádnou bikini challenge!

c8b80eac81_74530684_o2

JERRI MANTHEY: Survivor Australia (2001), All Stars (2004), HvsV (2010)

Jerri rozhodně patří mezi největší hvězdy soutěže. Objevila se ve třech řadách z toho v prvních dvou byla za regulérní zlodušku, ve třetí jí CBS zařadila mezi největší zloduchy v historii soutěže a jako na potvoru, zrovna mezi nima se jevila jako dobrák od kosti. Jerri si už od roku 2001 stěžovala, že nedokáže najít žádného chlapa, který by s ní vydržel. Před rokem jsme podobnou historku mohli slyšet i v Heroes vs. Villains, kde se dost zvláštně sblížila s Coachem. Jestli lovec draků viděl to, co vy na tomto snímku je dost nepravděpodobné, ale s Jerri si prožili pár romantických chvil při vzájemné konverzaci.

156c33f73a_74531036_o2

ASHLEY MASSARO: Survivor China (2007)

Ashley patří mezi nejzajímavější hráče v historii soutěže. Soutěžila v 15. řadě a prezentovala se v ní jako profesionální „zápasnice“ wrestlingu. To rozhodně nevypovídá nic o její síle, protože wrestling je divadlo pro tupé diváctvo,  přesto si někdo nemohl nevšimnout, že Ashley je až nepřirozeně vypracovaná. Jen málokdo nepomyslel na steroidy, které se ve wrestlingu zcela běžně zobou, a tyto nedatované obrázky pro Playboy toho buď důkazem. Ashley vypadá jako žena a hlavně jí to sekne, tak pojďme rovnou na další nahé trosečnice.

5a0c047b62_74531113_o2

JENNA MORASCA: Survivor The Amazon (2003), All Stars (2004)

HEIDI STROBEL: Survivor The Amazon (2003)

Mladé amazonky, které mnoho mužských fanoušků pasuje na nejhezčí soutěžící v historii Survivora. Obě vynikly hlavně kauzou, která obletěla svět. Při souboji o odměnu se obě svlékly do naha a skočily do studené Amazonky, přitom jejich důvodem nebyl nahý Probst, ale pár kousků sušenek s čokoládovým nápojem. Tou dobou už byly ve hře hezkých pár dnů a jejich vyzáblá těla rozhodně nevzbuzovala žádný sex-appeal. Prostřednictvím Playboye ale obě světu vzkázaly, že to ani nebyly ony, protože Survivor dle jejich gusta zažívají na těchto fotkách.

8a119addc7_74531440_o2

Jenna se rok po skončení The Amazon objevila i v All Stars řadě. Tam se sblížila s Ethanem, se kterým měla společnou zhoubnou nemoc v rodině. Oba dva spolu žijí i dnes a Jenna Ethana podporuje při jeho boji proti rakovině, se kterou Ethan velmi statečně bojuje už několik let.

75d68ac579_74531484_o2

AMI CUSACK: Survivor Vanuatu (2004), Survivor Micronesia (2008)

Ami patří mezi nejvýraznější persony Survivora. Ami se prezentovala ve všech řadách jako charismatická žena, která svojí nenápadnou přetvářkou dokáže mírumilovným způsobem získat na svoji stranu ženské hráčky. Ami se vždy ráda starala o své kolegyně z kmene, a to hlavně díky tomu, že je bisexuální. Na Vanuatu za ní dokonce přijela její lesbická přítelkyně, ale s tou už dávno není. Těsně před koncem Micronesie byla přistižena s Jessicou Smith z Cook Islands, jak se vášnivě líbají v neznámém klubu. Na těchto fotkách je Ami 23 let a nafotila je v roce 1996 pro pánský magazín Playboy.

9c4c91300c_74531609_o2

CHRISTA HASTIE: Survivor Pearl Islands (2003)

SARAH JONES: Survivor Marquesas (2002)

Tyto dvě hráčky nemají zdánlivě nic společného. Christa patřila mezi milé a sympatické hráčky v 7. řadě, Sarah byla do té doby nejvíce sexy hráčkou v historii soutěže. Spojuje je pouze nafocení decentně nahých fotek pro Playboy. Sarah a její „mičudy“ provokovaly asi každého heterosexuálního muže, který sledoval Markézy. Dokonce i Boston Rob jim neodolal a se Sarah si začal minirománek při natáčení.

MICHELE1

MICHELLE CHASE: Survivor Gabon (2008)

Co napsat? Všichni, kteří viděli Gabon, ví, ostatní  musí zjistit sami. Hodně lidí zatracuje tuto řádu hlavně ve spojitosti právě s Michelle. Co na plat, Michelle všem svým kamarádům i fanouškům ukázala, že ke sportu má skvělý vztah a na nějaký poslední ráj na Zemi zvysoka kašle. Surf jí v těchto fotkách dělá veselého společníka,  mnoho zdejších čtenářů ale jistě kvapem přemýšlí o jiných věcech, na kterých by se Michelle mohla povozit.

Zde je slibovaný odkaz. Veškeré fotky a videa nashromáždil uživatel Milan a my mu děkujeme, že nás nechal nahlédnout do své oblíbené sběratelské vášně týkající se Survivora!

http://www.uloz.to/9915013/survivor-zip

– celé fotosady z tohoto článku (Candace, Ashley, Christa, Ami, Jenna & Heidi)
– lechtivá videa účastnic Survivora

Zeck

Zeck

subjektivní glosátor / vulgární prase / děsně důležitý člověk

4 Comments

  1. Cajky

    Mají pěkné oči 😀

  2. Tomáš

    Pěkný fotky a zajímavý info,ale ,ě tu stejně chybí Whitney,Kat,Chelsea nebo třeba RC ! 😀

  3. Rendy Rendy

    Pěkné počtení 😀

Napsat komentář

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.