2. epizoda
9. série má celkem 12 dílů. Z toho první a poslední díl jsou 90-ti minutové. Při vysílání v ČR byly tyto dvě epizody rozděleny a číslování se tak posunulo.
Pokud sledujete sérii s českým dabingem, tato diskuze je k vaší 3. epizodě.
TAR S9 (US) - Epizoda 2 (CZ označení: epizoda 3)
- hozu
- A fan of Stephenie LaGrossa
- Nejoblíbenější série: S: S01, S06, S11, S13, S15, S16, S18, S20, S25, S28, S31, S33, S37
S AU: S02, S03, S04, S06
TAR: S01, S03, S05, S07, S10, S12, S14, S17, S23
TAR CAN S01, S04
Re: TAR S9 (US) - Epizoda 2
Brazílie
Celkem chytře namyšlený Roadblock. Rozhodně napínavá záležitost na sledování, ačkoliv musím uznat, že co do závodění nemám tyhle věci s budovami moc rád. Přesto fakt s třemi schodišti z toho udělal celkem zajímavou záležitost.
Týmy dostali k závodění stylová vozidla. Jsem se i divil, že jejich poruchovost nebyla nijak vysoká.
Roadblocky vzdálené od sebe přinesli i poměrně dobré úkoly k dané oblasti, což mám celkem rád. Vytváření pohonné hmoty bylo rozhodně nesmírně originální. Každopádně další vyřazený co nijak nemrzí...líbí se mi průběh této série
Celkem chytře namyšlený Roadblock. Rozhodně napínavá záležitost na sledování, ačkoliv musím uznat, že co do závodění nemám tyhle věci s budovami moc rád. Přesto fakt s třemi schodišti z toho udělal celkem zajímavou záležitost.
Týmy dostali k závodění stylová vozidla. Jsem se i divil, že jejich poruchovost nebyla nijak vysoká.
Roadblocky vzdálené od sebe přinesli i poměrně dobré úkoly k dané oblasti, což mám celkem rád. Vytváření pohonné hmoty bylo rozhodně nesmírně originální. Každopádně další vyřazený co nijak nemrzí...líbí se mi průběh této série
Australian Survivor: Phoebe, Kate, Craig, Nick (1) Luke, Sarah, AK (2) Benji, Shonee, Brian (3) Harry, Luke, Pia (4) Shonee, Phoebe, Harry, Nick (5) Hayley, Wai, George (6) KJ, Nina (7)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)
Zpět na „The Amazing Race S9 (U.S.)“