Moja asi fakt najobľúbenejšia hráčka v histórii SK Farmy, ak dám bokom že mi je sympatická aj ako žena, tak hrala celkom slušnú hru... stratégia, hrala u nej prím, mala aj za ušami, a robila aj dusno, underdog na začiatku, kráľovná na konci, zradená kamarátkou, proste typický scenár RS bežne známej z U.S. na Slovenské pomery celkom skvelé prevedenie.
V súťažiach / súbojoch podceňovaná, ale pritom kopala pred sebou do zadku súperky po farme, vtipný okamih bol keď si brala prasiatko so sebou domov (

Účasť v ALL-STARS: 100% (ak bude chcieť)
Život po hre: Mňa celkom baví sledovať jej "kariéru" a statusy / fotky, trošku prehnané sebavedomie, nemá vyslovene postavu modelky, ALE nieje ani zlá, mám pocit, že niekedy schválne tlačí na pílu a baví sa reakciami (respektíve má ich v <> a preto rada robí okolo seba veľké haló).
Som, ale zvedavý, kde sa uchytí, zatiaľ dokončila maturitu a užívala si vlastne ten taký dozvuk z Farmy 4 (chodenie na akcie - diskotéky / do barov, kde jej platili za účasť, ako hosťovi), ale mám také tušenie, že Markíza si svoju "šťuku" z Farmy nenechá prekĺznuť medzi prstami a mohli by jej niečo ponúknuť.