S17 - Gabon - EP01
S17 - Gabon - EP01
Epizóda 1
- Rendy
- A fan of Brenda Lowe
- Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
- Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
- Nejméně oblíbené série: Thajsko
- Kontaktovat uživatele:
S17 - Gabon - EP01
Prostředí super, škoda že se neřeší přístřešky.
Nejvýraznější osoby
Randy - až budu mít svatbu, on by jí měl točit abych se po svatbě rozvedl
Michelle - nepřišla mi nijak extra hezká a sociální hra nula, takže letěla
Gillian - zaplať pánbu že letěla, starý babky by měli bejt do téhle soutěže nějak fyzicky zdatný, jinak jen zabíraj místo
Sugar - zajímavý vzhled a docela mě baví, momentka kdy si plácla s Jeffem pobavila
Charlie - nechutný, doufám že co nejdřív vyletí..
Corinne - zatím nejhezčí a zdá se že inteligentní kočka
ostatní celkem zapomenutelní zatím...
Nejvýraznější osoby
Randy - až budu mít svatbu, on by jí měl točit abych se po svatbě rozvedl
Michelle - nepřišla mi nijak extra hezká a sociální hra nula, takže letěla
Gillian - zaplať pánbu že letěla, starý babky by měli bejt do téhle soutěže nějak fyzicky zdatný, jinak jen zabíraj místo
Sugar - zajímavý vzhled a docela mě baví, momentka kdy si plácla s Jeffem pobavila
Charlie - nechutný, doufám že co nejdřív vyletí..
Corinne - zatím nejhezčí a zdá se že inteligentní kočka
ostatní celkem zapomenutelní zatím...
- SnowWhite
- Nejoblíbenější série: S16 FvF Micronesia
S24 One World - Nejoblibenější hráči: Kim Spradlin, Sophie Clarke
- Nejméně oblíbené série: S6 Amazon
S21 Nicaragua - Bydliště: Jihlava/Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
S17 - Gabon - EP01
Tahle série má jednoznačně nejhezčí prostředí, ty prostřihy jsou úžasný. Neskutečný zážitek to už jen sledovat natož to vidět naživo. Příjemná změna oproti plážím a moři.
Sympatičtější jsou mi rozhodně žlutí Kota, hlavně Corrine. Takhle výraznou první zpověď na kameru jsem ještě nezažila, zatím je ale nějaká milá. A z chlapů Bob, překvapil zručností a fyzicky na to taky nebude nejhůř. Charlie mě baví, to je aspoň showmance, kam se hrabou Ozzy s Amandou.
U červených je to horší, tam je mi zatím sympatický asi jen nerd Ken. A Randy má trefné poznámky, dost mě baví. Jsem ráda, že letěla Michelle, byla neskutečně protivná a nesympatická. Ta Gillian celkem ušla, z ženských u červených je tam asi nejvíc co k čemu, ale nedá se říct, že by měla konkurenci. Scéna se sloním trusem mi připomněla Pelíšky.
Líbí se mi způsob, jak Bob nosí buff. Takhle originálně jsem to ještě nezažila.
Fandím: Corrine, Bob
Nejhorší: Ace (plný huby keců na začátku nemusím), Susie
Sympatičtější jsou mi rozhodně žlutí Kota, hlavně Corrine. Takhle výraznou první zpověď na kameru jsem ještě nezažila, zatím je ale nějaká milá. A z chlapů Bob, překvapil zručností a fyzicky na to taky nebude nejhůř. Charlie mě baví, to je aspoň showmance, kam se hrabou Ozzy s Amandou.
U červených je to horší, tam je mi zatím sympatický asi jen nerd Ken. A Randy má trefné poznámky, dost mě baví. Jsem ráda, že letěla Michelle, byla neskutečně protivná a nesympatická. Ta Gillian celkem ušla, z ženských u červených je tam asi nejvíc co k čemu, ale nedá se říct, že by měla konkurenci. Scéna se sloním trusem mi připomněla Pelíšky.
Líbí se mi způsob, jak Bob nosí buff. Takhle originálně jsem to ještě nezažila.
Fandím: Corrine, Bob
Nejhorší: Ace (plný huby keců na začátku nemusím), Susie
BEST OF THE BEST: SARAH (28,34,40), SOPHIE(23,40), KIM(24,40) and CIERA(27,31,34)
Other favs: Parvati(13,16,20,40), Andrea(22,26,34),Stephanie (10,11,20), Yul (13,40), Laura M. (19,27), Spencer(28,31), Jerri (2,8,20), Corinne(17,26), Vytas (27,31), Chaos Kass (28,31), Zeke (33,34), Stephen(18,31), Courtney(15,20), Todd(15), Ian(10), Caleb (27),Cochran(23,26),Tai (32,34), Ethan (3,8,40), Cirie (12,16,20,34), David (33,38), Hayden (27),Albert (23),Chelsea(24),Hali(30,34)Tony (28,34,40), Christy (6), Rob (6,8), Natalie(16),Janet(39), Kathy(4,8), Hannah (33)
- carneval
- Nejoblíbenější série: Cook Islands
- Nejméně oblíbené série: Panama, Micronesia
S17 - Gabon - EP01
Uz jsem Gabon videl, akorat se moje komentare ztratily spolu se starym forem... tak budu komentovat jen strucne - Gabon jako lokace super, soutezici si matne vzpominam jako docela nevyrazny. Prvni vyloucena Michelle si o to mozna trochu rikala, ale logiku ten tah postradal... jak nekdo rikal v uvodu dilu, parodie na Survivora, kdyz prvni tri ve Fangu byly starsi matky
Prislo mi, ze mozna proto Michelle mezi starsi tlupu nezapadla, ale rozhodne byla fyzicky zdatnejsi, nez Gillian... na druhou stranu druha soutez o imunitu s tezkou kouli, asi by tam krehka Michelle taky moc nepomohla.
Prislo mi, ze mozna proto Michelle mezi starsi tlupu nezapadla, ale rozhodne byla fyzicky zdatnejsi, nez Gillian... na druhou stranu druha soutez o imunitu s tezkou kouli, asi by tam krehka Michelle taky moc nepomohla.
Spoiler!
Personal Favorites: Terry Deitz, Yul Kwon, Becky Lee, Michelle Yi, James "JT" Thomas Jr.
Personal Villains: Cirie, Aras, Parvati, Lisi, Courtney, Sherea, Natalie, Corinne, Sierra
Interesting players: Rupert, Jon, Jonathan Penner, Randy, Coach, Russell H.
Personal Villains: Cirie, Aras, Parvati, Lisi, Courtney, Sherea, Natalie, Corinne, Sierra
Interesting players: Rupert, Jon, Jonathan Penner, Randy, Coach, Russell H.
Zpět na „S17 - Gabon — Earth's Last Eden“