Epizoda 8
6.6.2019
TAR S31 (US) - Epizoda 8
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- kata_rina
- Nejoblíbenější série: Guatemala, Tocantins, HvsV, Philippines, Blood vs. Water, Cagayan, Second Change
- Nejoblibenější hráči: Greg, Colby, Jerri, Lex, Stephanie, Danni, Penner, JT, Tyson, Stephen, Kim, Denise, Carter, Vytas, Jeremiah, Spencer, Natalie, Tyler, Mike, Ciera, Aubry, Ken, David, Devon
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Panama (EI), One World, Caramoan, San Juan del sur (BvsW II.), Ghost Island, Edge of Extinction
TAR S31 (US) - Epizoda 8
Po dlouhé době jsem se vrátila k AR a opravdu mě to baví. Samozřejmě fandím survivor teamu (poslednímu v soutěži), škoda, že to tentokrát nevyšlo a nebyli první. Jinak dvě episody ve Švýcarsku opravdu nádhera, obzvláště ta minulá. Ta příroda je tam okouzlující. Jsem ráda, že v Evropě ještě chvíli zůstaneme!
TAR S31 (US) - Epizoda 8
epizoda me bavila, zajimave ukoly, krasna krajina a vypadl pro me nej nesympatyctejsi tym, takze celkova spokojenost
- Survivorfans
- Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
- Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
- Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
TAR S31 (US) - Epizoda 8
Epizoda a série celkově sou dobrý, jenom škoda že tentokrát bylo hodně pravděpodobný který 3 páry byli v ohrožení. Nečekaně se k nim přimotali i afghánici, kteří poslední epizody nějak neválejí a je asi otázky kdy zaváhají osudově. Sem ale rád, že vypadli sestry Reillovi, poslední neschopný pár, který navíc dělal dusno a teď už tam sou jen samý fanditelný páry.
Hodně mile mě znovu překvapili Chris a Brett, jen škoda toho finiše - ten budou muset vylepšit pokud by měli uspět i v závěru. Jinak hodně slušně válí Tyler a Korey, třikrát za sebou první místo asi mluví za vše . Dál samozřejmě mají můj respekt Colin a Christie, který dokázali snad nemožný a i přes obrat skončit v top3.
Jako fanda Survu samozřejmě dál nejvíce fandím poslednímu týmu ze Survu, ale sou tam samý sympatický páry tak kromě nich nemám vysloveně další oblíbený nebo neoblíbený pár.
Hodně mile mě znovu překvapili Chris a Brett, jen škoda toho finiše - ten budou muset vylepšit pokud by měli uspět i v závěru. Jinak hodně slušně válí Tyler a Korey, třikrát za sebou první místo asi mluví za vše . Dál samozřejmě mají můj respekt Colin a Christie, který dokázali snad nemožný a i přes obrat skončit v top3.
Jako fanda Survu samozřejmě dál nejvíce fandím poslednímu týmu ze Survu, ale sou tam samý sympatický páry tak kromě nich nemám vysloveně další oblíbený nebo neoblíbený pár.
Zpět na „The Amazing Race S31 (U.S.)“