Docela mě překvapuje jaký jsou tu pozitivní reakce na tuto sérii. Mě teda spíš zklamala a po první sérii, kterou snad v kvalitě už žádná nepřekoná, tak BvB je za mě nejhorší australská série.
Bylo tam hromada zbytečných a nesmyslných twistů, HII, výhod a chvilkama se z toho stává věrná kopie Probsturvivoru z USA.

Vrchol tohodle všeho je, že v top 4 byli 3 ze 4 lidí(75%) kteří už byli vyloučeni a dostali další šanci.

Za vše mluví, že vyloučení Hayley mělo na finálové kmenovce plus. Dokázala sice nemožný aby jí všichni věřili, ale už je to že byla vyloučená by byl pro mě důvod pro ní nehlasovat.
Na začátku sledujeme divadlo jak Brawns vyhrávájí odměny díky síle a Brains imunity kvůli skládačkám. Aspoň že na kmenovkách bylo živo a tam byla zábava.
Po promíchání a krátce po sloučení byl tak trochu hon na Brains, ale nejednota Brawns nebo šikovnost Hayley nebo debilita Cary tomu bránila a lítali slušně i Brawns.
Po sloučení se to slušně rozjelo a slušně tomu na začátku velel George s asistentkou Carou, čuměl jsem jak si dělali co chtěli.

Poté jsme se konečně dočkali toho, že někdo kromě již zmíněné dvojice měl větší aliance s členem původního druhýho kmene, tedy to konečně nebylo Brains vs Brawn. Závěr byl bohužel jen o tom jestli někdo sejme George nebo ne.
Co se týče finalistů, tak George je za mě nadprůměrný hráč, ale né génius. Hodně těžil z toho rozdělení Brains vs Brawn a jakmile se přišlo na to, že je vše po něm, tak už jen doufal že ho někdo podrží (dost podobná hra jako měl David Wright). Velký plus má ale za zachránění v top5 nebo jak si v top4 zajistil, aby měl poté velkou šanci na finále a neskončil 3.

Na finálové kmenovce se měl podle mě víc snažit než si neustále mluvit svoje, bohužel kvůli svým výrazným tahům moc vztahy s lidma a kvůli tomu jak vzdal soutěž přišel o nějaký ten hlas od Brawns. Za mě to je ale bez debat hráč série a je škoda, že né i vítěz.
Hayley měla určitě pasáže skvělý ale i dost bídný. Svou hru rozjela podrazem na Joeyeho a poté hodně dlouho válela skvělýma tahama. Bohužel si to dost pokazila kmenovkou kdy letěl Simon - odradila od sebe Dani s Chelsea kvůli Flick, která se poté na ní vykašlala. To co předváděla po sloučku byla taky docela bída

, poté naštěstí pro ní přišla záchrana a vše si uvědomila. Od top8 měla hodně silný vliv na to kdo poletí, bylo to ale tím že všichni šili na George a ona byla ten prostředník co to mohla změnit. Za celou dobu nic nedělala, dokonce ani v top5 kdy měla konečně George s Carou rozdělit

. Poté v top4 jen doufala v zázrak, který nečekaně vyšel.
Není špatná hráčka a vítězka, i přes to vyloučení mají australani mnohem horší. Za mě ale průměrná hráčka, která udělala dost hloupých tahů.
Casting v týhle sérii byl taky hodně velká bída, tolik zbytečných hráčů se jentak nevidí - z poroty Gerald, Andrew, Laura, Cara, bohužel i Wai. Z hráčů co letěli dříve, tak Chelsea, namyšlenec Mitch nebo Benny.
Abych nebyl jen kritický

, tak pár plusů.
- lokalita - Nevadí mi pláže, ale bohužel je na nich většina sérií a vždycky se mi líbili tyhle země.
- z podprůměrné série dokáží australani udělat koukatelnou
- i přes covid a všeho okolo natočili plnohodnotnou a klasickou sérii, né jak američani kteří snížili výrazně počet dní a otázka kde všude šetřili
Mimochodem kdo chce titulky, stačí napsat Vladimírovi. Vše co sem nemůže kvůli adminům neznámo proč dát, tak mi poslal.