Epizoda 1
22.9.2022
TAR S34 (US) - Epizoda 1
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
TAR S34 (US) - Epizoda 1
Kde jsou ke stažení jednotlivé díly? Na Ulozto vidím jen troje titulky, ale videa žádná, díky
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
TAR S34 (US) - Epizoda 1
DannaPl píše:Kde jsou ke stažení jednotlivé díly? Na Ulozto vidím jen troje titulky, ale videa žádná, díky
Zde: viewtopic.php?f=63&t=4033
Veřejný vyhledávač na Uložto fungovat nebude, soubory mám dostupné pouze přes odkazy, které uvádím v tématu výše

TAR S34 (US) - Epizoda 1
Díky, nemohla jsem to za boha najít 

TAR S34 (US) - Epizoda 1
9. epizoda v mp4 není? Moje televize bohužel mkv neumí :-) Ne, že bych si to neuměla převézt, ale jednodušší by to bylo stáhnout :-)
- ItalianManiac
TAR S34 (US) - Epizoda 1
DannaPl píše:9. epizoda v mp4 není? Moje televize bohužel mkv neumí :-) Ne, že bych si to neuměla převézt, ale jednodušší by to bylo stáhnout :-)
Bohužel ne, Webrip u 9. epizody vůbec nevyšel

Zpět na „The Amazing Race S34 (U.S.)“