AU Survivor 2023: Heroes vs. Villains - EP12

Samoa
August - September 2022
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 21 úno 2023, 07:45

Epizoda 12
21.2.2023
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S44
AUS Survivor: 2016-2023
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

Pattrick

Příspěvekod Pattrick » 21 úno 2023, 13:21

Mno, tak k tomuto dílu ani nevím moc co říct, přišlo mi to tak, že produkce nechtěla vyhodit Sama a Hayley.. tak rychle spíchla tuto zvláštní věcičku.

Nina se teda toho nebojí :))

Nakonec to dopadlo podle očekávání.. tak čekám ještě jednu kmenovku a pak sloučení, už je čas sakra!!!

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 21 úno 2023, 18:40

Pattrick píše:produkce nechtěla vyhodit Sama a Hayley..

Sam by nakonec neletěl ne ? Spíš mi přišlo , že si produkce uměle drží Simona ..už to začíná bejt otravný . S Hayley souhlasim .. prostě další Probstovina před mergem .

Produkce na fanoušky v tomto díle : :fuck: :fuck: ..

Jsem rád , že je Liz zpátky ve Spice Girls , ale podle ukázky se začínám bát o George .. Liz nám v dočasném kmeni vystrčila drápky společně s Ninou a vypadá to , že se nenechá vodit na krátkém vodítku .

PS : S tím jak si produkce drží Simona , se začínám obávat , že to nakonec celý vyhraje .. a když ne, tak se minimálně dostane do poroty a my se jeho xichtu nezbavíme , zajímalo by mě , koho v produkci musel vykouřit aby měl takové štěstí :cry: :lol: :lol: :oops: ale je to Suvájvr jak by řekl Ondra Novotný .. snad na dlouhou dobu poslední pitomej twist .

Pattrick

Příspěvekod Pattrick » 22 úno 2023, 08:14

Jojo, Simona jsem myslel, upsal jsem se :)

Masarka14
A fan of Amber Borzotra

Příspěvekod Masarka14 » 23 úno 2023, 00:53

Ten blindisde by byl skvělěj. Škoda, že AU Survivor má tyhle neeliminační epizody.

Jak to dlouho pro Hayley a Shauna vypadalo dobře, tak to teď už zas tak dobře nevypadá. Nina, Dave a Sam jsou spolu a uvidíme, jestli se Flick nebo Matt dostanou do sloučení a budou chtít s H+S pracovat. Sice se H+S rozhodli dál nespolupracovat se Simonem, ale oni by ho možná i potřebovali :D Každopádně až bude sloučení, očekávám hodně přeskupování aliancí.

Věřím, že ukázky na příští epizodu klamou. Vyloučit George takhle těsně před sloučením by bylo hodně nemilé a myslím i nelogické, protože je a bude obrovská hrozba o které všichni ví.

GodfatherCZ píše:PS : S tím jak si produkce drží Simona , se začínám obávat , že to nakonec celý vyhraje .. a když ne, tak se minimálně dostane do poroty a my se jeho xichtu nezbavíme

Mně teda nevadí, protože ta je jeho hra je naprosto komická. Prostřihy na něj, když si uvědomí, že to zase podělal, jsou gold :D Jinak šanci na výhru nemá podle mě vůbec žádnou, takže být ostatními, tak si ho tam možná držím, co nejdéle.
Australian Survivor
S01: Phoebe, Craig, Nick S02: Jericho, Luke, AK, Henry S03: Benji, Brian S04: Luke, David(!), Harry S06: George

GodfatherCZ
Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov
Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua

Příspěvekod GodfatherCZ » 23 úno 2023, 08:37

Masarka14 píše:Mně teda nevadí, protože ta je jeho hra je naprosto komická. Prostřihy na něj, když si uvědomí, že to zase podělal, jsou gold :D Jinak šanci na výhru nemá podle mě vůbec žádnou, takže být ostatními, tak si ho tam možná držím, co nejdéle.

No komický to sice je , ale všeho moc škodí :D ale jo z herního hlediska by to třeba i mělo smysl , jenže on se na FTC rozpláče jako malá holka , jak to měl těžký , jak ho všichni neměli rádi , jak byl blbej s HII :D jak chtěl vyhodit George první den a pořád se mu to nedaří :heat: Takhle , je mi to asi nějak buřt , ale místo prostřihů na něj , bych daleko radši viděl víc záběrů třeba na Ninu jak plánuje po mergi všecko rozbít a vyhodit hrozby a nakonec se v duchu své matinky stát výherkyní této řady :hungry:

Levascue
Nejoblíbenější série: US - Čína.
AU - 2. obnovená sezóna (2017)
CZE - Robinsonův ostrov 2
Nejoblibenější hráči: US -
Tony Vlachos. Michele Fitzgerald. Kelley Wenworth.

AU -
Shonee Bowtell. David Genat. George Mladenov.

CZE -
Miroslav Hotový. Kateřina Koubová. Marek Orlík.
Nejméně oblíbené série: 41. série. Nicaragua(NaOnka!!!!; má cenu psát více?). Heroes vs Healers vs Hustlers. Island of Idols.

Příspěvekod Levascue » 25 úno 2023, 20:51

Po delší době jsem se dostal k okomentování dílu, ale neodpustím si i prozatimní hodnocení série, jelikož je už cca půlka za náma. A sice, že se zatím jedná o dost možná nejlepší AU Survivor řadu. Rozhodně výsledné hodnocení ovlivní další průběh + vítěz, ale dlouhodobé prventství 2. řady se dost otřásá v základech. Ve hře zůstává tolik fanditelných hráčů, kteří opravdu hrají. Kmenovky jsou zábavné, soutěžící ještě víc, hlasování se mění na poslední chvíli, dokonce jsme se dočkali už druhého zahození soutěže o imunitu v řadě. Kurňa! :dance: Jízda, jen tak dále.

Hayley měla z prdelky kliku, že si ji zřejmě produkce chtěla ještě podržet, protože by jinak letěla. Škoda. Proč škoda, když se jedná o moji oblíbenkyni z Brains vs Brawns? Protože tady na Samoe je po dvanácti dílech mrtvá váha. Chápu, že ze začátku měla nahnáno, aby neletěla jako největší terč, ale do prčic; jsme už v půlce a ona se jen plazí, jak Shaun řekne a i tak se už ocitla v menšině, aniž by si toho vůbec byla vědoma. Obrovské zklamání, čekal jsem od ní více, místo toho jsem dostal gameplay alá Sharn Coombes, možná spíše horší. :shock:

Shaun si stále hraje na šéfise, ale to už se mu za zády plíží Nina se svoji tajnou aliancí a hodlá mu zničit jeho sny a já se těším! :hungry: A co že je v její alianci Web; čestňák. Já to přežiju, pokud se bude snažit hrát, o což se opravdu překvapivě snaží po těch čtyřech fackách z minulé rady.

Simon je komická figurka; jak má pořád hubu dokořán z překvapení jeho neustávájících herních failů a mimiku vykuleného dítěte, tak mi lehce připomíná Elizu Orlins z Mikronésie (US Surv 16. řada). Já mu tu porotu přeju, alespoň bude sranda (ale Jordieho mu neodpustím, šmejd :evil: :angry: ).

Po půlce řady - většina, mně nesympatických hráčů pryč (Rogue, Paige, Mimi), bohužel i jeden oblíbenec, kterému jsem fandil (Jordie), ale drtivá většina zajímavých a zábavných hráčů je stále ve hře a vypadá to tak na silnou post merge hru. Už od prvního dílu (viz můj komentář) jsem odhadl Liz jako zajímavou akvizici v této řadě a nejen že potvrdila má očekávání, ale hravě je překonává. Momentálně má nejlépe rozjetou hru ze všech hráčů! - dvě pevné aliance a imunitu s pánským(možná nejen :D ) obecenstvem u obrazovek v kapse. Tak se to dělá :beer: :love:

Rozvněž se mi povedl odhad na Davida, který jasně ukazuje že chce hrát a nebude jen ocásek pana Shauna. A mile překvapil i Webb.

Moji favorité na výhru celé řady ovšem zůstávají stejní - mám takový pocit, že to bude jedna z páru Shonee/Flick, přičemž trochu více věřím Flick, která umí lépe hrát jako individualista, kdežto Shonee je zase silnější v kramflecích, když má k ruce dobrou alianci. Jsem zvědavý. Co se dalších hráčů týče, snaží se hrát (nebo hraje) opravdu dost soutěžících - Shaun, George, Gerry, Nina, David, Webb(!),... bude to zajímavé, ale nevěřím, že někdo z nich dosáhne na titul.

Fandím: Liz, Nina, Shonee, Steve
Tip na výhru: Flick/Shonee
Kdo mi přišel tuto epizodu mimo: Simon se zde asi usadí do té doby, dokud nevypadne :D

cihi

Příspěvekod cihi » 30 kvě 2023, 23:42

Tyhle neeliminacni twisty nemam rad, uz podruhe to zkazilo skvele pripravenej blindside :cry: ale i presto jde porad o velmi dobrou serii.

PS: U te souteze o imunitu se inspirovali v ceske verzi pekne na 3 bodiky? :D

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 20 zář 2023, 08:00

Jak se mi tato řada zatím docela líbí tak tohle zase byla pěkná sračka. Prostě zase pojďme zachránit Hayley nebo Simona za každou cenu. A ještě tam JLP prozdradí o co šlo s tou imunitou aby mu víceméně očistil jméno (jasně, že tam nebylo vyloženě řečeno že Simon nevěděl že to nebyla imunita, ale potvrdil to, že to bylo jako "sušenka" ve sklenici a že to byla nápověda k... a že to nevytvořil z kusu dřeva a drakokamu co na něčem našel úmyslně... To ať jde fakt do hajzlu. Za mě neomluvitelná chyba jen aby zachránil borce, který na něho neustále pomrkává a chová se jak by spolu jezdili dva roky na ryby. Jak se zastavil po imunity challange aby mu řekl že se bojí... A pak toto. Byl jsem zase chvíli hodný, ale JEBAT KLOKANA DO HUBY ZA TOTO OPĚT. Ať žije Jeff Probst!
Obrázek

Zpět na „Australian Survivor 2023: Heroes vs. Villains“