13.3.2023
Další díl nevyjde jako obvykle v úterý, ale tentokrát až v neděli. E21 nás tedy čeká až 19.3.

GodfatherCZ píše:No s kolegou Levascue nesouhlasím , ale to je dáno tím , že mě je Simon krajně nesympatický a mám celkem problém ho objektivně hodnotit . Asi ano , asi to dává smysl pro něj co dělá .. a já se opět budu opakovat , ale vidím ho na jednoho z reálných kandidátů na vítěze .. pokud porotu překecá , dá tam nějaké dojemné story ..tak klidně .
Levascue píše:Já ho také nijak nemusím, ale je to vtipná postavička a upřímně mě i začíná bavit jeho prazvláštní styl hry, ne že bych mu na místě poroty dal hlas, ale je to prostě takový zábavný element této řady.
No a dnes jsem koukal na Jury Villu Hayley a celá porota unisono "milujeme čím dál více Simona, fandíme mu"..
Levascue píše:Byť je George mastermind celé sezóny, štve mne, jak se ho nikdo nesnaží sundat a všichni jen "béé, béé, s Gergeom až do finálééé". A co tam proboha chtějí dělat?
cihi píše:Uz jsem si rikal, jak je tato serie super, ze byla jen jedna ne-eliminacni epizoda a serii tak nekazi zadne hloupe twisty a ejhle, je to tady![]()
Georgeho plan byl skvelej, ale muzete hrat super hru a pak vam to zkazi hloupej twist, protoze tohle se musi zakonite Georgemu vymstit
Naopak George je dobra volba, nechat se s tim vezt az na konec (nikoliv do finale). Vzdyt George nema sanci vyhrat tu posledni imunitu a doslova kdokoliv, kdo ji vyhraje, tak si vezme do finale toho druheho a ne Georgeho.
Tohle uvazovani ostatnich ho mozna zachrani i ted...
Zpět na „Australian Survivor 2023: Heroes vs. Villains“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host