Epizoda 13 - finále
23.5.2024
S46 - Survivor 46 - EP13 - finále
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
Tak se to Probstovi povedlo, znechutil Survivora i největším držákům
Z časů survivorwebu kdy některé epizody dosahovaly i 200 příspěvků, protože se bylo o čem hádat a uběhla ještě relativně krátká doba od epického HvV a tudíž byla naděje na nápravu, jsme se dostali přes lehké vystřízlivění později letargii k tomu nejhoršímu - nezájmu, potlesk pro debila!
Debilem myslím Probsta, ale vlastně i mě, když US Big Brother začal vystrkovat duhovo-BLM růžky 5-6 let dozadu, tak jsem ho s celkem lehkým srdcem opustil, Survivor je nějákej druh závislosti a ještě minimálně další sérku dám, protože tohle co se tu sešlo poslední dvě série, to snad není možný a nevěřím že je to zamýšleno jako standard...
Vítězka na hovno, borec co to měl vyhrát by i tak byl ve spodní čtvrtině všech vítězů ever, víc k tomu nemám.

Debilem myslím Probsta, ale vlastně i mě, když US Big Brother začal vystrkovat duhovo-BLM růžky 5-6 let dozadu, tak jsem ho s celkem lehkým srdcem opustil, Survivor je nějákej druh závislosti a ještě minimálně další sérku dám, protože tohle co se tu sešlo poslední dvě série, to snad není možný a nevěřím že je to zamýšleno jako standard...
Vítězka na hovno, borec co to měl vyhrát by i tak byl ve spodní čtvrtině všech vítězů ever, víc k tomu nemám.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
- lacSzlo
- Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
- Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
Já už sem nechodím tak nějak moc reagovat celkově, ale Survivor US dál poctivě sleduju, i když k finále jsem se dostal až teď
Jsem spokojený s vítězkou, hlavně že si win neodnesl nikdo ze Siga, tenhle nudný zelený kmen jinak zábavnou sérii táhl dost dolů a samozřejmě musel mít nejvíc lidí v endgame, ugh.
US Survivor si tak drží vysokou laťku, 40's jsou i nadále několik úrovní nad 30's (= nejhorší éra Survivoru dosud). Z nové éry mi sedly všechny sérky krom nudné a nezáživné S43. 90minutové epizody kvituji, konečně mám pocit, že se na všechny dostane dostatek prostoru. Sérka vyprodukovala hned několik legend, doufám, že je uvidíme v S50, která má být údajně snad navrátilecká (konečně).
Ranking:
1.VENUS
2.LIZ
3.Q
4.Tiffany
5.Kenzie
6.Bhanu
7.Jelinsky
8.Jess
9.Jem
10.Hunter
11.Maria
12.Soda
13.Tevin
14.Moriah
15.Charlie
16.Ben
17.Randen
18.Tim

US Survivor si tak drží vysokou laťku, 40's jsou i nadále několik úrovní nad 30's (= nejhorší éra Survivoru dosud). Z nové éry mi sedly všechny sérky krom nudné a nezáživné S43. 90minutové epizody kvituji, konečně mám pocit, že se na všechny dostane dostatek prostoru. Sérka vyprodukovala hned několik legend, doufám, že je uvidíme v S50, která má být údajně snad navrátilecká (konečně).
Ranking:
1.VENUS
2.LIZ
3.Q
4.Tiffany
5.Kenzie
6.Bhanu
7.Jelinsky
8.Jess
9.Jem
10.Hunter
11.Maria
12.Soda
13.Tevin
14.Moriah
15.Charlie
16.Ben
17.Randen
18.Tim
(?)
- Spacecore
- Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains
- Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Richard Hatch, Ethan Zohn, Sandra Diaz, Rusell Hantz, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Spencer Bledose ...
- Nejméně oblíbené série: S každou další se prohlubuje dno
- Kontaktovat uživatele:
No. Stagnace už je celkem těžkopádná. Posledních xxx řad (fakt hodně), to upadá a upadá, ale pokaždý když si myslím, že to nemůže být horší, tak je to ještě horší. Už na to s ženou koukáme vyloženě jako guilty pleasure, kdy mě baví i ten cringe prosakující vším. Casting je katastrofa. Nejhorší ever (a tohle říkám s každou další řadou a opět se překonala). Jediný, komu jsem jakž takž fandil byl Hunter. Ten by jako zapadl do nějaké old school řady s klidem. Jinak neschopní, namyšlení, egoističtí, prospěchářšští, falešní, trapní, bizarní, patetický a aj zrůdní lidé. Na oko se cast tváří, že jsou to fajn lidičky, ale jinak jsou to fakt otřesní lidé, se kterými by mi vadilo i trávit čas v práci. Jako byla prdel sledovat třeba Bhanua a jeho fakt bizarní a směšné projevy, ale s postupem času jak tihle exoti vypadli a zbyla tam jen nudná a nezajímavá skvadra nehráčů, tak to už bylo neúnosný. A každej z nich si myslel, že je top hráč, no to byla paráda. Přitom to je každej jeden materiál na vyhození mezi prvníma za starých časů. Fakt otřesnej cast a už si dost lidí stěžuje i online, tak uvidíme, jestli něco změní. 50ka má bejt all star, ale s tímhle přístupem nevím. I ta produkce stojí za hovno, jedna, dvě inovátorský soutěže za řadu, nesutálé Fiji, divný rádoby emotivní edity. V tuhle chvíli bych vzal aj úplný restart a prostě nový místo, dva kmeny, žádné výhody a prostě old school formát. A z něj se postupně zase dostal někam dál, protože tohle je potápějící se kocábka.
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Prvně musím říct , že jsem si finále neužil .. ale za to může čistě fakt , že jsem měl vítězku Kenzie propálenou už od samého začátku asi měsíc dozadu než jsem začal sledovat .
. Jinak se víceméně dá souhlasit s tím co tu píšete , nemá smysl se opakovat . Ale obecně ano produkce upadá , šetří se jak to jen jde - klasický přístup TV Nova se nám odráží i v USA . Kde byl třeba family visit ? survivor auction ? soutěž o auto ? a to bych mohl pokračovat celej den . Survivor Sanctuary jako odměna mě už vyloženě vytáčí .. je to tak strašně jednotvárné , že ani občasná změna pravidel , drobný twistík nebo vylepšené způsoby jak ukrýt HII to nevytrhnou .
Fiji ,Fiji , Fiji - opět zato můžou finance , na Fiji má produkce komplet zázemí a s minimálními náklady jsou schopní točit jednu sérii za druhou a mrskat to jak Baťa cvičky - ovšem kvantita nerovná se kvalita , všichni bychom rádi viděli oldschool cestování po světě .
Co mě trošku potěšilo v této epizodě byl fakt , že dali zase jinou soutěž o poslední imunitu .. sice jen k běžné skládačce přidali prvek z klasické a už ohrané simmotion výzvy , ale jako celek to fungovalo . Nic z čeho byste si měli sednout na prdel ale aspoň něco .
-----
Casting : Tady jako největší rasista zde na foru se bojím cokoliv napsat
, ne hele , není problém barva , národnost , LGBTQ+-.. ale fakt , že ti hráči stojí zaprd , jsou nudní , jsou afektovaní , jsou uřvaní .. je to odraz emerické společnosti ? ANO , bohužel ..vlastně z pohledu casting directora asi v pořádku , ale hráči to opravdu nejsou . Až na vyjímky . Otázka do pranice a hlavně pro YEDKA zní - budeme mít v S47 dostatek černoušků ?
-----
Závěrem .. ani nevim jak hodnotit , vlastně ani nechci .. US Survivor sleduju spíš ze setrvačnosti a z důvodu , že přecijen ta naše česko-slovenská patlanina je ještě horší ..a to mnohem horší . Sice 100 lidí , 100 chutí ..věřím , že některým z vás přijde CZSK fajn , ale já opravdu nejsem cílovka a bohužel , jediným světlým momentem v roce pro mě je , když se Ausíkům podaří jejich řada . Jak tu někdo psal , je fakt tristní , když vám US cast doporučuje na sociálních sítích sledovat AU místo jejich vlastní produkce
Mír a lásku všem , milujte se a množte se a u dalšího Survivora ahoooooj . 

Fiji ,Fiji , Fiji - opět zato můžou finance , na Fiji má produkce komplet zázemí a s minimálními náklady jsou schopní točit jednu sérii za druhou a mrskat to jak Baťa cvičky - ovšem kvantita nerovná se kvalita , všichni bychom rádi viděli oldschool cestování po světě .
Co mě trošku potěšilo v této epizodě byl fakt , že dali zase jinou soutěž o poslední imunitu .. sice jen k běžné skládačce přidali prvek z klasické a už ohrané simmotion výzvy , ale jako celek to fungovalo . Nic z čeho byste si měli sednout na prdel ale aspoň něco .
-----
Casting : Tady jako největší rasista zde na foru se bojím cokoliv napsat

-----
Závěrem .. ani nevim jak hodnotit , vlastně ani nechci .. US Survivor sleduju spíš ze setrvačnosti a z důvodu , že přecijen ta naše česko-slovenská patlanina je ještě horší ..a to mnohem horší . Sice 100 lidí , 100 chutí ..věřím , že některým z vás přijde CZSK fajn , ale já opravdu nejsem cílovka a bohužel , jediným světlým momentem v roce pro mě je , když se Ausíkům podaří jejich řada . Jak tu někdo psal , je fakt tristní , když vám US cast doporučuje na sociálních sítích sledovat AU místo jejich vlastní produkce

- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Týjo 44 sérií se nestalo, že by moje nejoblíbenější kočka vyhrála Survivora a teď se to stalo dvakrát za sebou. Nechápu, že Kenzie nemáte rádi. Za mě krásný člověk ve všech směrech a zároveň to nebyl někdo kdo by v té hře byl úplně mimo. Já to prostě takhle beru, když to podle brninha měl vyhrát Charlie a i tak by byl ve spodní čtvrtině vítězů tak já to právě takhle neberu. Pro mě ti lidi prostě nejsou jen strategické stroje a jedničky a nuly a pokud někdo strategicky nevynikne tak ho automaticky neupřednostním před někým, kdo je prostě mega sympaťák a uhrál to sociálně a pár letmými tahy protože to prostě pushovat nemusel. V dnešní době bych nečekal, že to vyhraje přes Charlieho ale jsem moc moc rád, že se tak stalo, protože si to nezasloužil. Kenzieeeeee <3 <3 <3
Vytvářet pětačtyřicátou sérii (od roku 2000) není tak lehké, jako vytvářet osmou sérii (od roku 2016). Myslete, prosím, na to při vašem urážení. Pokud máte hlavní problém s tím koukat na více černochů a homosexuálů tak jste ubozí. Ale souhlasím, že US40 měla být sérii poslední...