Epizoda 2
7.3.2024
S46 - Survivor 46 - EP02
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
S46 - Survivor 46 - EP02
Musim říct , že mi osobně leze Bhanu silně na nervy .. se Survivorem je to už jak ve fotbale , kde sledujeme s trochou nadsázky bandu simulantů honících se za balonem .. no v Survu je to zase slzavé údolí . Nejdřív Bhanu tak jako ledabyle zkouší zahrát rasovou kartu , jakože Gándhí a tohle všechno
ok man .. to ještě beru, jakože v rámci trashtalku , nicméně potom Tiffany nebo jak se jmenuje ta tmavší paní , ta pro jistotu řve , protože si myslí , že jí ostatní vidí jako tu emotivní černošku .
. No .. jsem velmi zvědavý na další díl , kde už i tady na foru jsou nějaké reakce

- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
S46 - Survivor 46 - EP02
Právě mi spíš přijde, že spíš zase ty vidíš rasismus všude. Odkaz na to, že nechce být archetyp typické černošky v Survivoru já chápu prostě pozitivně. Uvědomuje si, že to tak prostě je a je ze sebe zklamaná, že nedokáže hrát tu hru s klidem, zvlášť když zase z jejího pohledu "dělá ostudu". Nehraje, jak si to předem naplánovala a tak ji to v té krizi sebralo. Navíc jak mluvila jak jí na tom záleží a že ji vytáčí když někomu ne. Za mě velmi pozitivní zjištění. Určitě je to velký fanoušek s určitým plánem a jí s Kenzie určitě fandím aby jen tak nevymizeli postupně kvůli kmeni. Vkládám do nich naděje. Bhanu no comment, ale odkaz na Indii taky nevím v čem byl odkazem na rasismus. Spíš je to prostě jen pomatenec, tečka 

Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
S46 - Survivor 46 - EP02
Yedko píše:Právě mi spíš přijde, že spíš zase ty vidíš rasismus všude.

- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
S46 - Survivor 46 - EP02
Já se na tebe nemůžu zlobit když vidím ty naše dva avatary 

Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!