Epizoda 10
2.5.2024
S46 - Survivor 46 - EP10
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
-
- Nejoblíbenější série: Cook islands, HvV, Cagayan, DvG
- Nejoblibenější hráči: Richard Hatch, Elisabeth Hasselbeck, Rupert Boneham, Tom Westman, Yul Kwon, Tony Vlachos, Stephanie Johnson, Davie Rickenbacker
S46 - Survivor 46 - EP10
Má někdo funkční odkaz prosím?
-
S46 - Survivor 46 - EP10
Ozzsao píše:Má někdo funkční odkaz prosím?
Já koukám tady:
https://bstsrs.one/show/survivor/season/46
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
S46 - Survivor 46 - EP10
Další nezahraná HII skoro to začíná připomínat staré oldschool řady .. tato řada je nějaká prokletá , nicméně uvidíme , jestli se vrátí do oběhu alespoň 1 tak by zahraná být mohla .
Souhlasím ohledně Q , nicméně jim dobře slouží jako decoy pro kmenovky , ale opakovaný vtip už není vtipem.. no ale teda LIZ je teda taky pěkný psycho .. tvl slušnej meltdown . Docela mi to připomnělo Rodneyho z Worlds Apart xDDD ..ten taky pořád brečel jak ho lidi neberou na odměny . Ale co je horší , ona se dobrovolně hlásí do Survivora i když má alergii na všecko tam .. já nevim no , je to její boj , s tímhle ale musela počítat . Holt kus hovězího není v Survivoru zadarmo .
Souhlasím ohledně Q , nicméně jim dobře slouží jako decoy pro kmenovky , ale opakovaný vtip už není vtipem.. no ale teda LIZ je teda taky pěkný psycho .. tvl slušnej meltdown . Docela mi to připomnělo Rodneyho z Worlds Apart xDDD ..ten taky pořád brečel jak ho lidi neberou na odměny . Ale co je horší , ona se dobrovolně hlásí do Survivora i když má alergii na všecko tam .. já nevim no , je to její boj , s tímhle ale musela počítat . Holt kus hovězího není v Survivoru zadarmo .
- Survivorfans
- Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
- Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
- Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
S46 - Survivor 46 - EP10
Podrázek byl hodně dobře provedený, za mě jeden z nejlepších vůbec. Je jen škoda, že chybí někdo fanditelný. Upřímně je mi po celou dobu většina lidí ukradená a proto mě série tolik nebere, i přesto že povedené podrazy po sloučku rozhodně nechybí.
Co se týče výlevu Liz, tak se divím že produkce nezasáhla a nezarazila jí. Kdyby někdo chtěl na Qua řvát v předešlích dílech, tak to naprosto chápu. Tenhle moment si to ale určitě nezasloužil a Liz si za to může sama, když leze do soutěže kde ví že nemůže skoro nic jíst. To je jak kdyby šel němý člověk do pěvěcké soutěže typu Superstar a pak brečel jak nemůže zpívat. Navíc pro něj hlasovala a na začátku měla často kecy jak má prachy - upřímně se Quovi vůbec nedivím a chápu ho.
Co se týče výlevu Liz, tak se divím že produkce nezasáhla a nezarazila jí. Kdyby někdo chtěl na Qua řvát v předešlích dílech, tak to naprosto chápu. Tenhle moment si to ale určitě nezasloužil a Liz si za to může sama, když leze do soutěže kde ví že nemůže skoro nic jíst. To je jak kdyby šel němý člověk do pěvěcké soutěže typu Superstar a pak brečel jak nemůže zpívat. Navíc pro něj hlasovala a na začátku měla často kecy jak má prachy - upřímně se Quovi vůbec nedivím a chápu ho.