Epizoda 12
5.12.2024
S47 - Survivor 47 - EP12
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
S47 - Survivor 47 - EP12
No ty vole....
Myslím že trend všemi barvami a všemi sexuálními sebeurčeními hrajících castů se obrací proti produkci..Co předvedlo Teeny za tyjátr že si ji/ho/ono nevybral Sam na odměnu, pěkně ty životní mindráčky vytryskly..
Po letech a pocitu zoufalství z další politováníhodné US řady jsem se konečně dal na australskou verzi (aktuálně jsem u All Stars) a byť mě některý dílčí twisty serou, tak casting ala US Survivor do 20.řady je pohlazením po duši
Myslím že trend všemi barvami a všemi sexuálními sebeurčeními hrajících castů se obrací proti produkci..Co předvedlo Teeny za tyjátr že si ji/ho/ono nevybral Sam na odměnu, pěkně ty životní mindráčky vytryskly..
Po letech a pocitu zoufalství z další politováníhodné US řady jsem se konečně dal na australskou verzi (aktuálně jsem u All Stars) a byť mě některý dílčí twisty serou, tak casting ala US Survivor do 20.řady je pohlazením po duši
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
S47 - Survivor 47 - EP12
Mě to hlavně příjde tou "barevností" strašně jednobarevný. Asi jste si tu mohli všimnout, že jsem toho zastánce a mám rád když svět jsou barvy a LGBT, rasy apod. jsou zastoupeny, tak prostě furt opakuju, že tím, že vybírají tyhle charaktery pak úplně zaniknou rozdíly charakterové, ze vnitřku duše, nevím jak to popsat. Nechávám to puštěné s 1.7-2.4x rychlostí a už to vůbec neřeším...
Vytvářet pětačtyřicátou sérii (od roku 2000) není tak lehké, jako vytvářet osmou sérii (od roku 2016). Myslete, prosím, na to při vašem urážení. Pokud máte hlavní problém s tím koukat na více černochů a homosexuálů tak jste ubozí. Ale souhlasím, že US40 měla být sérii poslední...
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
S47 - Survivor 47 - EP12
Schválně to ženu trochu do extrému, ve firmě mám kolegy jak ze seriálu na Netflixu a nemám žádnej problém, že z každýho "šuplíku" ale vybíraj ty nejvíc stereotypický jedince z dané skupiny, to je fakt medvědí služba.
Mám potřebu to komentovat pořád, sebrali mi hračku a pořídili mi náhradu z Wishe a já vůl si pořád hraju.
Mám potřebu to komentovat pořád, sebrali mi hračku a pořídili mi náhradu z Wishe a já vůl si pořád hraju.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
S47 - Survivor 47 - EP12
brninho píše:No ty vole....
Já teda nevím, jak podle tebe souvisí casting od 41. série s tím, že byl někdo naštván na to, že člověk, co vyhrál odměnu, vybral někoho jinýho...
Doslova se to stalo Xkrát (a tohle je první série v rámci týhle dekády po pokračování z Covidu, co jsem zatím viděl, takže ani nemůžu porovnávat v rámci těchto nových castů, ale pouze ze starších dekád) ,že to ani nedokážu spočítat, a tohle teda rozhodně nebylo ani zdaleka nejdramatičtější naštvání, které Survivor pamatuje.
S47 - Survivor 47 - EP12
Na webu survivor-ucastnici.cz psali zajímavý článek o tom, jak strategie hráčů může ovlivnit výsledek soutěže. Zajímalo by mě, jestli někdo jiný měl podobné dojmy nebo to je blbost??