AU Survivor 2025: Brains vs. Brawn II - EP24 - finále

Upolu, Samoa
July 2024 - September 2024
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 14 dub 2025, 07:53

Epizoda 24 - finále
14.4.2025
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S22

Obrázek

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 18 dub 2025, 23:29

Jasně, proč nezakončit špatnou sérií finálovou soutěží o individuální imunitu, kde si hráči můžou pomáhat různých stromů v různé velikosti a vzdálenosti - pro každého hráče jiné :D Nic to nakonec neovlivnilo, bohužel jsme stejně věděli, že z této TOP3 nemůžeme dostat kvalitní FTC, ale tak musím uznat, že Kealan se docela snažil zvrátit nemožné...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

St.James Park
Nejoblíbenější série: Hvv, Micronesia, Amazon, Tocantins, Phillipines, Cagayan, Second Chance, Millenials vs. Gen X, David vs. Goliath. Všechny série Australské verze.
Nejoblibenější hráči: USA: Rob C., B.Rob , Russel, Stephen, Brian, Jenna M., Kim, Malcolm, Parvati, Spencer, Corinne.
AUS: SHONEE, Benji, Phoebe, David, Harry, Nick, Luke, Sarah, Jericho, V All-Stars i Brooke.
Nejméně oblíbené série: Vanuatu, Thailand a celý "Probstivor" s výjimkou sérií 25, 28, 30, 31, 33, 37

Příspěvekod St.James Park » 21 dub 2025, 11:03

Na poměry Austrálie docela slabá série, kde jsem si těžko hledal svého favorita, protože každý jeden hráč měl svoje dost podstatné mouchy, které mi bránily v tom abych mu to přál. Před sloučením bylo dost rad o tom, že ten kdo odešel, odešel naprosto zaslouženě, protože se odkopal svojí mizernou hrou. Po sloučení pak vývoj probíhal dost repetetivně a epizody působily zaměnitelně - Kaelan vyhrál imunitu, Myles přežil TC. Ještě teď nechápu, jak se mohla v F8 dámská čtveřice tak snadno vzdát, jenom proto, že Logan nechtěla aby se kvůli ní někdo obětoval...no jo, jenže ten důvod nakonec nebyla jenom ona, ale i to, že ostatní tři prostě šly hezky postupně hned po ní. AJ mě celou sezónu dost sral svým obrovským sebevědomím a arogancí a hodně jsem se divil, že na něj nepřišel blindside. Trochu mi bylo líto Laury a Logan, nakonec se ta ženská aliance kterou založily na začátku táhla s nimi až do konce a navzdory tomu, že pohlavním aliancím fakt nefandím se v pozdějším průběhu obě ukázaly jako to menší zlo. Navzdory tomu, že i když je Logan jasný archetyp Shonee - na ní nemá, je to spíš jen taková Shonee z Wishe. :D Myles si to nakonec asi zasloužil i když si moc nedokážu představit, že by v sérii s Davidem, Markem, Hayley, Piou, Ferasem a dalšími vítězi, snad kromě Kristie, dokázal uspět. Vedle nich působí trochu dost béčkově. Ale přece jenom zahrát tři imunity správně je docela slušný výkon.

V rámci Austrálie za mě nejslabší série, ale s výroky že je absolutně nejslabší v rámci US a AU Survů rozhodně nesouhlasím. Caramoan, Nicaragua, Thajsko, SJDS, Island of the Idols, 41.série, 44. série....dno je pořád ještě úplně někde jinde. :D ;) ČS Survivor nesleduju, takže tady si rozhodně netroufnu porovnávat.

Oblíbenkyně - Logan, Kate
Favorit - Tady jsem si bohužel nenašel.
A last in the Czechoslovak fans from Survivor

Yedko
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yedko » 22 dub 2025, 19:39

Kristie??????????????????????????????????????????????????? to jak jako kur*a můžeš Piu ocenit víc než jí :D Nejlepší under radar výkon v historii všech verzí survivora...
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!

Zpět na „Australian Survivor 2025: Brains vs. Brawn II“