Epizoda 23
13.4.2025
AU Survivor 2025: Brains vs. Brawn II - EP23
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
AU Survivor 2025: Brains vs. Brawn II - EP23
Do ted jsem nepochopil, co to hrala Zara za hru
A tak se nam do finale dostali...
AJ - nejvetsi favorit a manipulator hry, kdy kazdymu lehce bystrymu cloveku by houkal alarm uz v momente, kdyz zacal vymyslet neco s rukojmimi
Myles - hrac s neuveritelnym pribehem, kdy doslova prezil nekolik kmenovek, co byl na dne
Kaelen - rekordman s nejvetsim poctem iminut, kterej hral chytrou nenapadnou hru
Pripada mi sileny, ze je nikdo nevyloucil. Tohle se tusim stalo poprve, ze by nekdo nechtel vylucovat favority a oni ve 3 dosli nakonec. A opet si tukam na celo
, ze Zara chtela vubec s nekym z nich do finale a tam prohrat - to byla genialni taktika.
Ale proto me taky tahle serie, ac prvni trojce smekam klobouk, nebavila, protoze nemam rad debilitu.
A tak se nam do finale dostali...
AJ - nejvetsi favorit a manipulator hry, kdy kazdymu lehce bystrymu cloveku by houkal alarm uz v momente, kdyz zacal vymyslet neco s rukojmimi
Myles - hrac s neuveritelnym pribehem, kdy doslova prezil nekolik kmenovek, co byl na dne
Kaelen - rekordman s nejvetsim poctem iminut, kterej hral chytrou nenapadnou hru
Pripada mi sileny, ze je nikdo nevyloucil. Tohle se tusim stalo poprve, ze by nekdo nechtel vylucovat favority a oni ve 3 dosli nakonec. A opet si tukam na celo
Ale proto me taky tahle serie, ac prvni trojce smekam klobouk, nebavila, protoze nemam rad debilitu.
Zpět na „Australian Survivor 2025 (1): Brains vs. Brawn II“