Epizoda 8
• Oneplay: 12. 3. 2025
• TV Nova: 13. 3. 2025
Survivor Česko & Slovensko 2025 - EP08
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
- Nejoblibenější hráči: ♥ Kelley Wentworth ♥
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
George Mladenov - Nejméně oblíbené série: San Juan del Sur
Thailand
Nicaragua
Yes ...
bye bye Samantha ... ale zas nadruhou stranu se obávám , že to bude moc v zenu poté co jí vyhodili
no uvidíme .
Ale jinak celkem ok epizoda , jsem rád že nebyl duel .. prostě vykašelete se na ty vázy
hezky ať jde dom ten kdo je vyhlasován . Samantha koukala jak červ z jabka .
a to se mi líbí . 

Ale jinak celkem ok epizoda , jsem rád že nebyl duel .. prostě vykašelete se na ty vázy

Roky jsem nas Survivor tady kritizoval. Ale priznam se, ze letosni serii me to docela bavi
Povedl se casting, kdy vybirali ocividne lidi, co maji v sobe vuli hrat + je asi trochu proskolili (ono vzpominani, ze jde o hru jako "Clovece, nezlob se") nebo i pustili zahranicni verzi, coz jsem navrhoval v predchozich seriich jako povinnost kazdeho ucastnika
Samantha zazila regulerni blindsidek
ale zaroven fajn reakce po vyrazeni, ktera byla hodna hrace Survivoru
Na druhou stranu ty vazy a promluvy po vyrazeni porad kazi atmosferu Survivoru, kdy ma vylouceny okamzite opustit kmenovou radu. A ma to svoje duvody 

Povedl se casting, kdy vybirali ocividne lidi, co maji v sobe vuli hrat + je asi trochu proskolili (ono vzpominani, ze jde o hru jako "Clovece, nezlob se") nebo i pustili zahranicni verzi, coz jsem navrhoval v predchozich seriich jako povinnost kazdeho ucastnika

GodfatherCZ píše:Samantha koukala jak červ z jabka .a to se mi líbí .
Samantha zazila regulerni blindsidek

- GodfatherCZ
- Nejoblíbenější série: Amazon , Redemption Island , Cagayan , Cambodia , Kaôh Rōng
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
Thailand
Nicaragua
cihi píše:Na druhou stranu ty vazy a promluvy po vyrazeni porad kazi atmosferu Survivoru, kdy ma vylouceny okamzite opustit kmenovou radu. A ma to svoje duvody

,,Jakmile jsou hlasy přečteny - rozhodnutí je konečné , vyloučená osoba OKAMŽITĚ opustí kmenovou radu...přečtu hlasy''

Ale jinak jo , letos je to výrazně lepší jak minule s tim castem , asi taky důvod proč na to ještě koukam

- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Za mě fakt super. To co v rámci licence, formátu a finančních možností opravit šlo tak opravili a těch pár technických chyb fakt klidně velkoryse odpustím. Já to mám i docela rád tu českou syrovost. Australané to točí fakt epicky, ale někdy mám pak problém i přes relativně taky bohatou stopáž nacítit jejich charaktery, pokud nejsou opravdu výrazné. Pak to zjišťuješ někde po sítích, což ale taky nejde pokud to nechceš mít věčně vyspoilerované. Třeba ta "hádka" Ondry s Pepou si myslím, že by se v US ani AU neodvysílala, ale za mě to je důležitý.
Za mě jediné dvě důležité věci co by se ještě mohly posunout. Neříkám rovnou bez celebrit, ale minimálně bych je prostě přestal oslovovat. Chceš hrát survivor? Tak splň předpoklady, že budeš zajímavý jako hráč a odpustíme ti dvě castingové kola, ale ta "nenávist" k tomu, že neprošli tím co prošli "ti druzí" je prostě automatická. A druhá věc je, že by se ti hráči poprvé fakt měli vidět na ostrově a v letadle a na hotelu by jim mělo být zakázáno spolu mluvit. Tyhle věci reálně ovlivňují negativně dynamiku hry, zbytek jsou povětšinou kosmetické ptákoviny.
Za mě jediné dvě důležité věci co by se ještě mohly posunout. Neříkám rovnou bez celebrit, ale minimálně bych je prostě přestal oslovovat. Chceš hrát survivor? Tak splň předpoklady, že budeš zajímavý jako hráč a odpustíme ti dvě castingové kola, ale ta "nenávist" k tomu, že neprošli tím co prošli "ti druzí" je prostě automatická. A druhá věc je, že by se ti hráči poprvé fakt měli vidět na ostrově a v letadle a na hotelu by jim mělo být zakázáno spolu mluvit. Tyhle věci reálně ovlivňují negativně dynamiku hry, zbytek jsou povětšinou kosmetické ptákoviny.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- GodfatherCZ
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
Thailand
Nicaragua
Yedko píše:A druhá věc je, že by se ti hráči poprvé fakt měli vidět na ostrově a v letadle a na hotelu by jim mělo být zakázáno spolu mluvit.

Jen dodám , v naprosto ideálním případě chceš aby se hráči neznali z minulosti z civilu , prostě aby se viděli poprvé skutečně až při vylodění . Jenže , 1) celebrity cast - už z podstaty věci se plno lidí zná navzájem , jsme malá zemička . 2) Neuhlídáš ani civily ..což se stalo u loňských Zrádců , produkce vůbec netušila , že se několik hráčů navzájem zná . Jsou věci , které nezjistíš ani při nějaké rešerši hráčů .
Nicméně to už je overkill , ale zakázat jim interakci na hotelu bych považoval jako základ .
Díl byl celkem ok a myslím, že už tu všechno padlo.
Nicméně to co jsem se dozvěděl v tom podcastu Vládi a Mikýře to je fakt strašný. Že jsou spolu několik dní na hotelu, chlastají a vytvářejí aliance. Tak co to jako je?
I když je tahle naše sérii asi nejlepší (RO byl podle mě stále lepší), tak Zrádci byli uplně jinde. Přijde mi k tomu ještě vtipné, jak zrádce Ondra kritizoval někde
Nicméně to co jsem se dozvěděl v tom podcastu Vládi a Mikýře to je fakt strašný. Že jsou spolu několik dní na hotelu, chlastají a vytvářejí aliance. Tak co to jako je?
I když je tahle naše sérii asi nejlepší (RO byl podle mě stále lepší), tak Zrádci byli uplně jinde. Přijde mi k tomu ještě vtipné, jak zrádce Ondra kritizoval někde

Oblíbenci
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky
US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
US S01: Rudy S02: Keith, Rodger, Elizabeth
RO S01: David, Petra S02: Radim, Katka, Terry
CZSK S01: Vladimír, Adam, Tomáš Z, Chili S03: Mikýř, Kristýna S04: Natále, Naty, Koťák
Holky

US S01: Collen, Stacey, Jenna S02: Elizabeth, Amber, Jerri
RO S01: Katie, Kačka, Petra S02: Terry, Nikol, Martina
CZSK S01: Xénia, Veve, Dominika S03: Kristýna, Ráchel, Yenifer S04: Naty, Natálie, Michaela
- GodfatherCZ
♥ Shonee Bowtell ♥
♥ Kat Edorsson ♥
♥ Sarah Moore ♥
Tony Vlachos
Ozzy Lusth
Jordie Hansen
Thailand
Nicaragua
Truestory píše:Díl byl celkem ok a myslím, že už tu všechno padlo.
Tady je krásně vidět ten rozdíl když jednu reality show dělá srdcař a další je jen masová produkce . Zrádci sice ve svojí první řadě nevychytali to aby se hráči neznali z minulosti - to prostě nejde někdy , ale na hotelu byl každý v naprosté izolaci . To co dokázal Markus vytvořit s tím budgetem jakej měl je úctyhodné . Jak by asi tak mohl vypadat Survivor kdyby to dělal Markus sám ? , respektive klidně v nějakém hubu ale s maximální volností

Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2025 (CZ, SK)“