Epizoda 12
11.12.2025
S49 - Survivor 49 - EP12
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
- Survivorfans
- Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
- Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
- Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
S49 - Survivor 49 - EP12
Debilita lidí této série snad není možná, po sloučení mi to připadá jako bych se díval na komedii. Máme tu jasnou trojici, která byla na dně, jsou bezu debat hrozby a je potřeba sejmout. Neznámo proč se o tom neustále jenom mluví, vždy se najde kdokoliv se může vyřadit místo nich a světě div se oni aktuálně mají většinu a k tomu HII.
Na finále se podívám fakt už jenom z důvodů, že jsem se ďoteď díval. Je totiž jasný, že vyhraje Rizo nebo Savannah. Tedy nejspíš budeme mít v S50 třetího vítěze.
Teoreticky je možné bídné finále ve složení Soph, Sage a Kristina, ale tomu nevěřím a upřímně si to ani jeden z nich nezaslouží.
U Sage jsem sice viděl původně potenciál, ale ta bohužel vyřazuje podle emocí, proto tu stále máme trojici která stále velí.
U Soph je škoda, že hraje jen o místo ve finále i když v této epizodě mluvila jinak. Kdyby hrála na výhru, tak by šla na jistotu a vzala Rizovi HII a nebyla za šaška jako teď. To že by ten tah i tak nevyšel a byla by jen za zrádkyni, která chtěla udělat pořádný tah je věc jiná. Takhle je sice v pohodě, ale s minimální šancí na výhru. Vtipný ale bylo jak málem letěla kvůli loajalitě, kterou jí Rizo neoplatil a málem jí nechal odejít.
Na finále se podívám fakt už jenom z důvodů, že jsem se ďoteď díval. Je totiž jasný, že vyhraje Rizo nebo Savannah. Tedy nejspíš budeme mít v S50 třetího vítěze.
Teoreticky je možné bídné finále ve složení Soph, Sage a Kristina, ale tomu nevěřím a upřímně si to ani jeden z nich nezaslouží.
U Sage jsem sice viděl původně potenciál, ale ta bohužel vyřazuje podle emocí, proto tu stále máme trojici která stále velí.
U Soph je škoda, že hraje jen o místo ve finále i když v této epizodě mluvila jinak. Kdyby hrála na výhru, tak by šla na jistotu a vzala Rizovi HII a nebyla za šaška jako teď. To že by ten tah i tak nevyšel a byla by jen za zrádkyni, která chtěla udělat pořádný tah je věc jiná. Takhle je sice v pohodě, ale s minimální šancí na výhru. Vtipný ale bylo jak málem letěla kvůli loajalitě, kterou jí Rizo neoplatil a málem jí nechal odejít.
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
S49 - Survivor 49 - EP12
Neeeee smaž to!
ale.. jako v zásadě se vším souhlasím no. Mě příjde jako by tu Savannah a Riza fakt osobně neměli rádi a hráli to na to, že jim to v tomto castu nedají... jakože po 49 sérii směrem k našemu Robinsonovu ostrovu a Miss sympatie. Špatný no.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
S49 - Survivor 49 - EP12
V S50 bude Rizo i Savannah. Sezóna 50 už je natočená, takže budou mít výhodu, že soupeři nebudou vědět (nevěděli), jak v S49 hráli.Survivorfans píše:Tedy nejspíš budeme mít v S50 třetího vítěze.
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
S49 - Survivor 49 - EP12
Těžko říct.... už to že je tam vytáhli hned z S49 často znamenalo velkou sílu, takže bych nečekal že je nechají jen tak. Navíc si neužili žádnou párty s němi na potenciální pregame aliance. Takže za mě je to spíš nevýhoda.
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
S49 - Survivor 49 - EP12
Po své hře letěli ještě na 14 dní domů. Takže možná stihli i ten předherní pobyt nové skupiny v Ponderose.Yedko píše:Navíc si neužili žádnou párty s němi na potenciální pregame aliance.