Jelikož jsem neviděl všechny serie, nedával jsem tedy všechny vítěze a dělení bylo podle zásluh, jak moc skvěle ovládli , vedli hru nebo hráli proti velkým překážkám.
S - Super mimořádná vítězství v naprosto náročných podmínkách nebo zcela dominantní hra bez jediné chyby.
Matsing Denise - asi není, co více hodnotit, projít všechny kmenovky a zvítězit jedno z nejlegendárnějších vítězství.
Boston Rob- Jako navrátilec měl být hrozbou No.1 a on totálně ovládal hru prakticky po celou dobu, pan Mistr. I když serie je slabá BR šel za vítězstvím od prvního dne a nedal nikomu ani čuchnout, dokonalost.
Kim Spradlin- Jestli je Rob mistr tak tady je Mistryně ve fenomenální a dominantní hře.
Todd- Pan Krysař, bez jediné imunity prakticky vyřadil každého na koho ukázal a pro mě TOP vítěz.
Chris- Mám pro něj slabost, ale přežít sám po zničeném kmeni proti sedmi holkám a sebrat každé jedné z nich nakonec vítězství, pro mě jasné.
Sarah- Naprosto v de***ním GC jediný světlý a stěžejní bod, který svou swing metodou přehrál totálně každého jednoho hráče, miluji její výhru.
Sandra HvV- Porazit prakticky sama Parvatti, Russela a jiné legendy, Queen stays Queen.
A - Fantastičtí vítězové, kteří už potřebovali více zásah někoho jiného nebo hra nebyla tak dominantí jako u S sekce
Yul - Stále jeden z nejlepších vítězů, který přehrál Ozzyho prakticky v nejlepší serii a pan I have Idol, jenže stačilo aby, Johnatan v F9 volil jinak a asi by nejen nevyhrál, ale asi by se na něj i rychle zapomnělo.
Earl- Doplácí u mě na slabou serii, ve které byl jednooký mezi slepými a nebyl takový terč, jako BR výše. Jeho hra se mi velmi líbila, i když si ze serie hlavně pamatuji Yau Mana.
Parvatti- Prakticky vše řídila a do finále si vzala skoro nejhorší dostupnou hráčku a serie je poznamenána děsivějšími blbci než u BR.
Tony- Můj totální oblíbenec s miliony famozních variant a geniálních strategií, ale i velký lucker na goat Woo.
Tom- Pan Hráč, shark hunter a vítěz, jenže měl vůbec v serii nějakého konkurenta nebo mistrovskou strategii?
Richard- Definice výhry v survivoru. I když hra byla v plenkách, on jí ovládl. Několikrát utekl hrobníkovi z lopaty, viz. Seanova volba.
JT- Dragonslayer. V Coachově propagandistické serii, kdy z něj právě Coach udělal poloboha a porota to sežrala oproti skvěle hrajícímu Stephanovi je jeho výhra skvělá a zasloužená, i když ne tak epická.
B- Lepší průměr. I třeba dobří hráči a dobré serie, tady už mi toho chybělo více, nebo větší charisma.
BoB - pán fake HII a slušný učitel fyziky neměl tolik hru pod kontrolou,avšak se mi líbily jeho nápady a důvtip.
Cochran- Vítěz jedné z nejhorších serii, kterou si povodil, avšak mě ten hráč neuhranul.
Tina- Paní Mastermind z Austrálie, která dělala chirurgické řezy s úsměvem anděla smrti, aby si to s ní Colby "rozdal na férovku" a pro něj hloupě.
Brian- Z téhle swrie si moc nepamatuji, jen že mě vůbec nebavila a Brian byl světlý bod. Nedávat výhru za serii, tady by mi ti to nevadilo, protože se tu prakticky nic nepovedlo, jen ten Brian.
Danni- Slabší serie a Danni s velkým štěstím a možná i pomocí shůry došla do finále. Skvělá under the radar hra v početní nevýhodě.
Jeremy- SIlný vítěz v serii, co si nějak nepamatuji, takže mu možná velmi křivdím.
Tyson- Skvěle zahrál BvW, kdy dokázal odloučit emoci od hry a dost mu pomohlo, že nebyl bývalý vítěz nebo, že ve chvíli, kdy to měl na vážkách nějaký hráč stáhl krovky, nebo kameny pomohly.
C- Prostě průměr.
Ethan- Sympatický kluk, který byl ve funny alianci s Tomem a Lexem, kterým pomohl Brandon, aby neupadli v zapomnění a nakonec ho do finále protáhla Kim.
Aras- Jediný stěžejní bod proti Terrymu. Dost mu pomohla i divná hlasování a twisty ve hře a nakonec, že Terry svou krasojízdu nedotáhl do finále.
Sophie- Vítězska další děsivé serie se dvěma dobře hrajícími navrátilci, které dokázala oba přehrát. Ozzyho ve výzvě a Coache v sociální hře, jinak by mi spadla hodně dolů.
D- Tady už to bylo slabé,až mizerné. Nejsou to pro mě tak mimořádné výhry, které by ukázaly, že si to hráči museli zcela vybojovat, jako výše zmínění.
Sandra PI - Ve fantastické serii děsivé finále. Obě ženy mizerné a taková jednooká mezi slepými, když vypadli Rupert, JFP, Darrah, Burton, které si ze hry pamatuji více, než z 1. a posledního dílu Sandru. Během té doby prakticky vůbec.
Amber- V téhle serii vyhrála jen díky Robovi a ještě jí červený koberec nalajnoval Lex a další hráči, kterým to v té serii nějak nepálilo, i když to měla být All-stars elita, ale těch špatně hrajících hráčů tam bylo dost.
Fabio- Totální under the radar a dle mého vyhrál, protože zbývající dva byli asi nevolitelní, ale že by měl mimořádnou zásluhu na výhře? Ne.
Natalie- Naprosté překvapení, že byla ve finále, kde byl asi nevolitelný Russell, který odřel celou hru a nadělal si všude nepřátele. Tady se hodí přívlastek o slepém a houslích.
E- Vítězové z kategorie zcela nezasloužených oproti výše zmíněným.
Vecepia- Markézy pro mě měly spousty skvělých věcí. 1.bez jídla,1 blindside, vyloučení dominantní aliance,... jenže finále naprosto neviditelné Vecepie a Nelleh bylo jednoznačně zcela nejhorší v celých dějinách. Dodnes vzpomínám na Jona, jak se dlouze rozmýšlí, koho ve finále napsat a to deklaruje, že tohle totálně srazilo danou serii. Škoda, že se již nikdy více neukázala.
Jenna- Fňukna Jenna z Amazonie. Skvělá serie i s průběhem hry. Předání imunity Heidy jako velký tah, jenže fňukající Jenna a její já to tady nevydržím, vylučte mě, já jsem tady krásná, tak mě snad nikdo nebude volit, a jiné perly. Opravdu ne.