zatiaľ som nenašiel nič oficiálne k novej sezóne AU Survivor. Idem ešte pokukať internety, ale každopádne som chcel urobiť vlákno, kde to môžeme potom rozobrať.
Užívajte leto

Survivorfans píše:Source of the post https://www.reddit.com/r/survivorau/com ... g_players/
Neví někdo jestli je tohle opravdu pravdivý cast? Podle instagramu AU Surva to zatím odpovídá. Tam mimochodem zveřejňují v pondělí a úterý 2 soutěžící.![]()
Docela mě překvapuje 3. účast Mata, Shonee a Davida v 8. sérii. Přijde mi to docela přehnaný. Jinak se mi ale návratilci líbí.
Určitě je za mě super že dostávají šanci i hráči, kterým zkazila hra zranění, viz Jenna s Ninou. Jediný bez čeho bych se obešel, tak jsou 3 vítězové.![]()
O nováčcích zatím moc nevím, ale zas klasika známí lidé, viz zatím zveřejněný australský fotbalista + miss.
Dejvy píše:Source of the post
No zatiaľ zverejnili Simona z navrátilcov a ten v tej tabuľke čo si dal nie je. David dal na svoj IG tiež, že tam je, ale na offic nie je. Shonee mu tam napísala do komentu, že "so much fun to play with you again", takže možné to je a nech je akokoľvek môj TOP hráč Suvivor ever, tak mi to tiež príde moc, aby tam bol znova. Každopádne celkom slúšna plejáda Villains - David, Joker, Nina, Hayley, King George.
Teším sa na to, keďže US Survivor už tretiu sezónu nesledujem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host