S29 - San Juan del Sur - EP03

San Juan del Sur, Nicaragua
September 24, 2014 – December 17, 2014
Uživatelský avatar
milan
A fan of Lisa Donahue
Příspěvky: 2728
Registrován: 26 srp 2013, 09:51
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod milan » 23 črc 2014, 11:30

Epizóda 3
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

Uživatelský avatar
EdBrush
Příspěvky: 94
Registrován: 13 bře 2014, 05:29
Bydliště: Praha

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod EdBrush » 09 říj 2014, 07:38

Hmm...tak tímhle celá řada značně ztrácí na sledovatelnosti. Během 3 dílů nevím vlastně nic o Hunahpu, kromě toho, že tam mají jedno totálního debila a 2 další, který mu sekundujou. Rockerovo účinkování je jediná věc, která mě na současný řadě vlastně baví (teda bavila :( ), jinak se v podstatě nic neděje....při duelu pořád dokola slzy, hate a z toho slintající Probst, moře času věnovanýho soutěžím a z tábora nic.
Skoro celou dobu se mi vařila krev, když jsem viděl to, co si za prvý dovoluje ta cigošská lůza Natalie a za druhý, jak všichni naskákali Jeremymu na to jeho brečení. Vážně výborný sledovat, jak si jeho debilní manželka sama pod sebou podřezala větev, ale určitě za to může Rocker, protože kdysi řekl, že nemá rád barevný atd. Když už jsem u toho, tak jsem si teda nevšiml, že by Rocker dělal něco "nesportovního" během Survivora, zato celej kmen Hunahpu na něj celou dobu pořvává a posírá ho, protože chudáček černoušek si vylil srdíčko. Krásný taky je, kdopak nám to hned začal vytahovat věci jako homofobie a rasismus....je vidět, že černý jsou po celým světě naprosto stejný. Vůbec se nedivím tý poznámce k Natalii...vyskakuje si jenom, protože je baba. Zasloužila by si nakládačku ve stylu Varlamov nebo Rice. V příštím díle rovnou přeskakuju pasáž, kde se ta píča bude smát a mít kecy k vyloučení Rockera...to zas bude slovní průjem :vomit:
Krátce řečeno...neskutečně mě sere, jaký jsou v Hanahpu ovečky a jak se všichni pustili do Rockera. Mohlo být ještě spoustu zábavy, takhle na tom tratí akorát celá řada, protože nevím, jestli se bude na co koukat s lidma typu Jaclyn nebo Missy. Navíc si Coyopa odstřelila dost silnej článek, tak aby neskončili vyhlazený...Josh, Alec a Wes to asi fyzicky neutáhnou a v ostatních nějak nevidím moc potenciál pro soutěže na výdrž/zručnost (leda tak nějaká skládačka).

Jinak musím docela změnit názor na jižanský duo hasičů...Keith vypadá na hodně pohodovýho člověka a Wes se zase ukazuje velice slušně v soutěžích. Josh je čím dál tím víc hodně dobře uvažující hráč. Je ale taky dost váhavej a jak už jsem psal dřív, čekám na něj blindside pozdějc ve hře. Zbytek castu je mi dost volnej...po 3 dílech si tam pořád nemůžu nikoho moc najít.

RCH byla docela dobrá, Keith mě překvapil...prohrál vlastně "jenom" kvůli větru.

Pořád jsem zvědavej na pár Dale+Kelley a hlavně bych chtěl konečně vidět do Hunahpu. Mám z toho pocit, že Coyopa byla prostě vyhlazená, tak je teď alespoň ukazujou do televize.

_Maty_
Příspěvky: 40
Registrován: 03 dub 2014, 10:27

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod _Maty_ » 09 říj 2014, 10:40

V podstatě souhlasím s EdBrushem... Vyloučením Rockera mizí ze hry dost podstatný element zábavy, který vyplnil první tři episody.. O modrých víme kulový až na debilní kecy Drewa, Jeremy mi je nesympatický a ubrečená Julie tomu dává korunku..

A co se týče žlutých, tak nemohu říct, že by se mi líbila situace u nich... Beylor je mi protivná, Josh alespoň ukázal že uvažuje, ale i z ohlasů vyloučených je jasné, že on je strašlivě paranoidní a i když jej ukazují v hezkém světle jako uvažujícího hráče, myslím, že to tak úplně nebude a ostatní ho jednou prostě blindsidnou...

Episoda docela dobrá, potěšila konečně výhra žlutých, Wes docela překvapuje, je silnější a mrštnější než jsem myslel. Čekal jsem venkovského balíka, s hovno mozkem, trochu objemnějším, ale i Josh v podstatě šel hned za ním a nechal ho promluvit s Alecem, takže asi bude mít dobrou pozici..

I vyostřený souboj o imunitu docela zábavný, co však podle mě byla chyba je, že opravdu vyloučili Rockera... Já bych si ho nechal jako parádní štít, co sere ostatní... Už jen proto, aby šli jako první po něm a ne po mně, když bychom neměli převahu... A navíc, když mi druhý kmen řekne, vyhoď ho, tak určitě je poslechnu, aby si mysleli, že nás mohou ovlivňovat jak chtějí... Super nápad... Podle mě blbost + Rocker bude chybět.

Teď netuším skrze koho se na to budu dívat, půlku lidí furt neznáme, na některé jsem musel hledat jméno i na wikipedii... Už v prvním díle jsem říkal, že jsou všichni sice milí, ale nějak mi tam chybí osoba, které by to člověk fakt přál. Teď jsem změnil názor. Půlka z nich milých není, ale ta osoba, které bych fandil furt chybí :D Snad příště uvidíme alespoň kmenovku modrých..

Uživatelský avatar
brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Příspěvky: 603
Registrován: 26 srp 2013, 18:26
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod brninho » 09 říj 2014, 11:54

To teda zas byla přehlídka tuposti..
Už teď doufám v promíchání kmenů ve 14 lidech, takhle si to koleduje o Palau. "Díky" Natalie, ukázalas mi proč jsem si Twinnies v Survivoru nepřál vidět. Produkce si vyžrala svůj tah s kontroverzí do dna, Probst na TC Rockerovi pomáhal seč mohl, člověk s IQ alespoň 90 by si dal dohromady, že asi je čas ten idol použít...Ne však JR.
Do příštích epizod si přeju aby už konečně šel na TC "ten modrej kmen jehož název si pořád nemůžu zapamatovat", protože v Coyopě hrozí že by Baylor už asi na příští TC šla- a já v ní vidím něco z Cirie...
Josh se mi začíná zamlouvat, po první epizodě jsem na něj házel hate za ten hlas, ale je vidět, že fakt přemýšlí a dneska ukázal že i fyzicky je na tom dost dobře. Bude zajímavý ho ještě sledovat.

Celkově zatím mírné zklamání, doufám že někdo ještě vystoupí ze stínu.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

Uživatelský avatar
k.g
Příspěvky: 54
Registrován: 26 srp 2013, 22:59

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod k.g » 09 říj 2014, 12:05

říkal jsem si, nechám tomu 3 epizody a pak budu hodnotit.... Dnes říkám, že není vlastně co hodnotit.Nepamatuji si tak pomalý a tak divný start série, jakou je San Juan del Sur. Upřímně jsem velice zklamaný, protože zatím to vypadá na podprůměrnou sérii, kterou lze vidět jednou a dost!
FAN of Survivor South Africa: SEASON 5 - South-China SEA, Champions

Erik
Příspěvky: 42
Registrován: 19 zář 2013, 21:29
Nejoblibenější hráči: Bobby Jon (10) Tom (10) Aras (12) Danielle (12) Yul (13) Penner (13) Yau-man (14) Erik (16) Marcus (17) Andrea (22) Kim (24) Carter (25) Malcolm (25) Hayden (27) Tony (28) Morgan (28)

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod Erik » 09 říj 2014, 17:36

Předem se omouvám, za rasistické nadávky. Ale snad proboha existuje také sportovní hra.
Proboha, ti američani jsou tak tupý :cry: , spočítat si že když Rocker zůstane, tak tam ti dva negři budou bulet tak dlouho, dokud nevypadne Johnova silikonová panenka.
Děje v táborech mi připomínají trochu Palau a trochu Fiji, je tady kmen, který je plný zajímavých lidí a furt prohrává a pak je tady kmen kde jsou lidi na pěst. Doufám, že vyhraje někdo z Coyopy, je mi úplně jedno kdo. V Hunapu mi přijde jedinej sympatickej člověk, kterej, si zaslouží aby mu někdo fandil a to je Keith.
RC: Ve Wesovi vidím potenciál nadějného hráče po fyzický stránce, průměrnou fyzičku tam má asi nejlepší. Keith taky docela překvapil, nečekal sem, že to bude až takhle vyrovnaný.
IC: Hodně vyrovnaný, Coyopa si mohla chvíli počkat a jít blíž, když to Jon netefil, zase blbá shoda náhod no :(
To co se dělo potom je hnus a bída. Černoši mě opravdu hodně s***u, John nemohl ani za jednoho z jejich příbuzných a tohle si nezasloužil. Doufám že Natalie Julie udělá něco hodně brutálního, sakra kéž by tam byl Brandon.
John v táboře neměl říkat o idolu, vykopal si hrob. Baylor se jen snažila zachránit si krk, tý nic nevičítám, udělala co by udělal každej. Nechápu, ale Wese, Aleca a Joshe, když vyřaděj fyzicky nejsilnějšího hráče v týmu. Proti konkurenci Jona, Drewa a Jeremyho to nemají šanci dát, může je zachránit jenom skládačka. No snad v dalším díle vyhraje Coyopa a domů půjde zase nějakej černoch.
Fandím:
Dale-sympatickej a moudrej stařík
Wes- neni blbej, akorát moc mladej, vidim v něm potenciál
Keith- pokud se dostane se synem do sloučení a budou mít HII budou neporazitelní
Alec- Sympatickej kluk
Zbytek Coyopy
Nefandím:
NATALIE- radši nebudu nic psát, nebo bych asi rozmlátil klávesnici
Jeremy- vylejvat si srdíčko a pak řvát po vyhraný soutěži na poražený je opravdu čestné a hrdinské pane požárníku
Drew- Debil na pěst
Jon- Extrémní debil na pěst
Missy- další čarodějnice, když nepůjde někdo z černochů, doufám že to schytá ona
Zbytek je mi volnej
Jen tak mimochodem, kde je to krásný survivor pravidlo, že kdo se účastnil RCH a jeho tým je v početní výhodě se nesmí zůčastnit ICH???

Uživatelský avatar
honzavohralik
A fan of Twinnies
Příspěvky: 332
Registrován: 19 zář 2013, 07:55
Bydliště: Cheb

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod honzavohralik » 09 říj 2014, 19:38

Asi jsem tu v menšině, ale mě tahle série baví, není to nic extra super, ale přijde mi lepší než Cagayan a dnes byla konečně epizoda, kde vypadlo někdo u koho jsem si to přál. John venku je pro mě skvělá věc, nebyl tak špatnej hráč, jak jsem zprvu očekával, ale i kdyby se s Coyopou dostal do sloučení, tak tam jde jako první. (Navíc určitě promíchají kmeny, snad brzo.)

Jsem rád, že konečně byla nějaká hádka, ale strašně doufám, že si Natalie nebude tolik otevírat hubu, protože je to něco, co by jí srazilo. Naštěstí je John pryč, takže se jí nebude chtít mstít. V Hunahpu vypadá, že má celkem pevnou pozici, ale ona je teď vlastně v nejpevnější alianci s Jeremym, protože ten nemá Val a ona Nadiyu, ale jakmile bude sloučení ostatní budou chtít pracovat se svými blízkými a jde o to, kdo koho přetáhnou na jakou stranu, ale jelikož ve VS seriích je vždycky tribe switch, tak to to usnadní.

Jaclyn a Wes podle mě dost hloupě hráli na TC, protože bylo vidět, že John je z toho co řekli nervózní a pokud má někdo HII a vy se ho chcete zbavit, měl by se asi cítit v bezpečí ne? Ne, přemýšlet nad tím o jakých změnách v aliancích mluvíte. A konečně první epizoda, kdy mě vyloženě nikdo neštval, že Baylor?

Ještě plus za ICH, tahle byla v rámci možností toho, co jsme viděli originální a vážně se mi líbila, i když to nebylo nic super akčního.
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)

TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)

BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)

BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)

Uživatelský avatar
Earl
A fan of Kelly Shinn
Příspěvky: 1266
Registrován: 26 srp 2013, 09:53

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod Earl » 09 říj 2014, 19:40

Som rád, že Rocker je preč pretože prakticky Julie stratila mega terč zo seba. Julie je pre mňa prekvapenie a konečne snáď začne hrať pretože na to má ale bolo vidno, že to schytáva za Johna, teraz môže ísť s čistým štítom.
Obrázek

perr
Příspěvky: 64
Registrován: 19 říj 2013, 22:48
Nejoblibenější hráči: Survivor: Yul, Rob, Parvati, Eliza TAR: Colin & Kristie, BJ & Tyler, Brook & Claire, Jason & Amy, Kym & Alli

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod perr » 09 říj 2014, 21:01

Na začátku vysvětlení proč vypadla Val a ne Baylor, dle očekávání za to mohl zatím nejnadanější hráč Josh. V RCH překvapil Keith, který se hodně držel, dále trochu chybělo něco s HI, když dostali až tak detailní návod na HI, tak bych očekával, že co nejdřív prověří, jestli tam opravdu už nejsou. Julie to dnes hodně zazdila a i přes vypadnutí Johna jí to uškodí. V ICH se jako záporňáci ukázali Wes a Alec, to co bylo po soutěži nemá cenu komentovat, vypadnutí trochu nechápu z pohledu Wese a Aleca, trochu to vypadá, že nemají vlastní rozum, z pohledu ostatních to zas tak nelogické není.
Fadím: Josh, Kelley, Dale
Ven: Natalie, Jeremy, Jon, Drew, Jeff a další:o(

Uživatelský avatar
XtttX
Příspěvky: 570
Registrován: 26 srp 2013, 18:02

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod XtttX » 09 říj 2014, 22:07

Ufff... Séria zatiaľ nemastná neslaná, nejako ma nebaví. Cast mi príde celkom slabý, síce po Rockerovom vyhadzove mi tam nikto nejako extra nevadí, ale v podstate ani nikomu nejako nefandím. (Keď si spomeniem na Cagayan...)
Uvidím ako sa to bude vyvíjať ďalej, ale veľké nádeje tomu nedávam. Očakávam nudu ala Palau/Tocantins.

Btw, pre fanúšikov Rockera, spolu s Bradom a Cliffom sa vráti v S30.
[spoiler]Všetci 3 vypadnú pred zlúčením[/spoiler]

Teribald
Příspěvky: 13
Registrován: 17 dub 2014, 13:59
Nejoblíbenější série: All Stars, Palau, China, Micronesia, HvV, Cagayan
Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Steph, Parvati, Corinne, JT, Tyson, Malcolm, Reynold, Tony, Spencer, Mama C
Nejméně oblíbené série: Marquesas, Vanuatu, Nicaragua, One World, San Juan del Sur

Příspěvekod Teribald » 09 říj 2014, 23:13

Bohužel se musím přidat k většině - ani mě zatím tahle série nebaví, ale pořád doufám, že se všechno zlý v dobrý obrátí =) Hodnotit už teď sérii jako špatnou je předčasný, ale podle všeho to zatím vypadá, že na Cagayan to asi ani zdaleka mít nebude :/
Vypadnutí nejzábavnější postavičky mě zamrzelo. Jediný, komu se dá fandit, je Josh, zbytek mě buďto nudí nebo mi leze na nervy, ale to už jsem tak nějak očekávala, když jsem skoukla "Meet the cast".

Uživatelský avatar
adesso
Redaktor Webu
Příspěvky: 186
Registrován: 07 říj 2013, 18:18
Nejoblíbenější série: 6,7,10,13,20,25,26,28,30
Nejoblibenější hráči: Richard, Lex, Fairplay, Tom, Danielle, Parvati, Penner, Yul, Amanda, Coach, Russel H., Chelsea, Kim, Malcolm, Hayden, Tony, Mike H.
Nejméně oblíbené série: 4,5,8,9,14,21,22,29

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod adesso » 09 říj 2014, 23:14

Z kama to máš? Ale bylo by to psycho Rocker-Brad v jednom kmeni :mrgreen:
My Survivor TOP
Richard Hatch (1), Lex, Ethan (3), Paschal (4), Rob C., Matthew (6), Fairplay, Burton, Savage (7), Tom, Stephanie,(10), Rafe (11), Terry, Danielle (12), Parvati, Penner,Yul, Becky, Cao Boi (13), Yau-Man, Earl (14), Amanda, Courtney, Aaron,PG (15), Erik, Joel, Alexis (16), Bob, Corinne, Ace, Charlie, Randy (17), Coach, Stephan, Tyson, Sierra (18), Natalie, Russel Hantz,Laura (19), Brenda, Marty, Fabio, Jimmy J. (21), Stephanie, Grant, Phillip, Ralph (22), Jim (23), Chelsea, Kat,Kim (24), Angie, Skupin,Malcolm,Denise (25), Cochran, Andrea, Reynold (26), Cierra, Vytas,Hayden, Caleb (27), Tony,Woo,LJ, Spencer,Alexis, Morgan (28) Josh, Jeremy, Reed, Nataly (29), Max, Mike, Shirin, Hali (30)

S31 - Favorites:
Jeremy, Kelley, Stephen, Cierra

Obrázek

Uživatelský avatar
XtttX
Příspěvky: 570
Registrován: 26 srp 2013, 18:02

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod XtttX » 09 říj 2014, 23:22

Adesso, s tými ich návratmi je to samozrejme vtip. :D Aj keď u Jeffa človek nikdy nevie... ;)

Z mojej strany išlo hlavne na narážku na všetkých tých bývalých profesionálnych atlétov v posledných sériách, s ktorými si Jeff nedá pokoj, a máva z nich mokré sny. Tento "typ" celebrity mi už v Survivor príde skutočne dosť ohraný... A aj tak niekoho takého uvidíme aj v S30, o tom nepochybujem. ;)

Uživatelský avatar
adesso
Redaktor Webu
Příspěvky: 186
Registrován: 07 říj 2013, 18:18
Nejoblíbenější série: 6,7,10,13,20,25,26,28,30
Nejoblibenější hráči: Richard, Lex, Fairplay, Tom, Danielle, Parvati, Penner, Yul, Amanda, Coach, Russel H., Chelsea, Kim, Malcolm, Hayden, Tony, Mike H.
Nejméně oblíbené série: 4,5,8,9,14,21,22,29

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod adesso » 10 říj 2014, 00:00

Už sme jsme tam měli bývalého hráče rugby pokud se nepletu (Garry?), baseballisty, basketbalisty...příště nás překvapí nějakým hokejistou? Jeff by se měl vysrat na casting a věnovat se jen moderování, i když i to je horší a horší...
My Survivor TOP
Richard Hatch (1), Lex, Ethan (3), Paschal (4), Rob C., Matthew (6), Fairplay, Burton, Savage (7), Tom, Stephanie,(10), Rafe (11), Terry, Danielle (12), Parvati, Penner,Yul, Becky, Cao Boi (13), Yau-Man, Earl (14), Amanda, Courtney, Aaron,PG (15), Erik, Joel, Alexis (16), Bob, Corinne, Ace, Charlie, Randy (17), Coach, Stephan, Tyson, Sierra (18), Natalie, Russel Hantz,Laura (19), Brenda, Marty, Fabio, Jimmy J. (21), Stephanie, Grant, Phillip, Ralph (22), Jim (23), Chelsea, Kat,Kim (24), Angie, Skupin,Malcolm,Denise (25), Cochran, Andrea, Reynold (26), Cierra, Vytas,Hayden, Caleb (27), Tony,Woo,LJ, Spencer,Alexis, Morgan (28) Josh, Jeremy, Reed, Nataly (29), Max, Mike, Shirin, Hali (30)

S31 - Favorites:
Jeremy, Kelley, Stephen, Cierra

Obrázek

Uživatelský avatar
Earl
A fan of Kelly Shinn
Příspěvky: 1266
Registrován: 26 srp 2013, 09:53

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod Earl » 10 říj 2014, 13:03

Neprovokujte s celebritamy a buďte radi, že je jeden v sérií. Jeff má stále v zálohe náment na 20 dňovú celebritnú verziu. :D
Obrázek

Uživatelský avatar
cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Příspěvky: 573
Registrován: 09 zář 2013, 11:22
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod cypher.eu » 10 říj 2014, 14:33

Drew svojí leností jen dokazuje, jak je vymaštěnej a asi nikdy neviděl jedinou řadu Survivora, plus ta ukázka z příštího dílu :?

Keith bude určitě Jeffův favorit, úplně bylo vidět, jak si užívá jeho emoce po soutěži o odměnu :vomit:

Coyopu moc nechápu, vyloučí nejsilnějšího člena, kterej je zároveň nejmíň oblíbenej, čímž je ideální na ponechání si ho co nejdéle, klidně i do finále (jako Phillip v s22). Ale třeba přijde promíchání kmenů a bude to stejně jedno, uvidíme

Jinak furt čekám, kdy se tahle řada rozjede, jestli vůbec... Zatím to je fakt takový nemastný neslaný :-?

Jakž takž fandím: Jeremy, Josh, Dale
Ven: Drew, Baylor, Natalie a Jaclyn za její stupiditu na kmenovce
Završením Survivora měla být 40. řada

Uživatelský avatar
zdenek000
Příspěvky: 150
Registrován: 27 srp 2013, 00:28
Nejoblíbenější série: Survivor:Borneo, Austrálie, Allstars, Panama, Čína, Mikronésie, Gabon, Tocantins, HvV, Filipíny,BvBvB
TAR:2,5,7,9,10,11,15,18,21
Nejoblibenější hráči: Survivor:Cirie
Nejméně oblíbené série: Survivor:Markézy,Thajsko,Fidži,South Pacific,One World,Caramoan
TAR: 4,8,20

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod zdenek000 » 10 říj 2014, 18:50

Taky se přidám k davu. Série zatím nemastná a neslaná. Celé to hrajou pouze na emoce a praktický život v táboře (kromě válení se v příbytku) a taktizování nejsou prakticky vůbec vidět. Akorát si tam leží a řeší koho vyřadit až po prohraném souboji. Celkem nuda.
Jinak scénář mi trošičku připomíná minou BvW, kdy role Val a Nadiy byla stejná jako Rachel a Marissa. Rocker je v role Culpeppera. Josh v roli Caleba, kdy to byl on, kdo ho vyhodil. Baylor v roli Ciery, že se snaží zachránit atd. Jasný, že to nakonec dopadne jinak, jen mi to trochu připomín. I když o dost nudnější se na to dívat.
Jinak v Coyopě má potenciál Josh, který tak nějak přemýšlí. Sice přemýšlí trochu dopředu, protože bez Rockera přišli o fyzickou část (i když jsem neviděl, že by jim nějak extra pomohl v soutěžích, zvlášť v minulém díle) a další kdo má moje sympatie (sice na hraně) je Baylor. Snaží se logicky uvažovat (někdy) Zatím mi nepřipadá protivná, tak uvidíme.
Druhý kmen je prakticky nemastný neslaný taky. Tam snad má potenciál pouze Kelley, která mi přijde vlemi sympatická.
Blbce Drewa raději komentovat nebudu :cry:
Ostatní nezájem tak nějak.
AUS:
2016 - Phoebe, Craig, Nick, Flick, Jennah-Louise
2017 - Michelle, Peter, Sarah, Luke, Tessa
2018 - Mat, Benji, Jackie, Shonee, Fenella, Robbie, Sharn, Brian
2019 - Ross, Harry, Pia, Baden, Sarah, Matt, John, Janine, Luke

Doki
A fan of Daniele Donato
Příspěvky: 135
Registrován: 27 srp 2013, 12:47

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod Doki » 11 říj 2014, 18:33

Tak díl mě zase vůbec nebavil, stále nemám žádného favorita a to ždímání emocí mě tu sere víc, než v prvním BvW.
Natalie to na ICH podle mě přehnala, neměla se do toho vůbec motat, když o tom kmeni neví vůbec nic.
Vyřazení Rockera mě na jednu stranu potěšilo, protože jsem ho jako člověka fakt neměl rád, ale na druhou stranu to tam dost rozviřoval a teď to bude ještě větší nuda, než předtím. Jinak mě zaujal záběr na TC, jak si Jaclyn loupe strup, je možné, že by mohla být tou quitterkou nebo snad medevac? Její edit á la Purple Kelly je dost zvláštní, když je outsiderkou v kmeni, který neustále prohrává a je na něm upřená největší pozornost...
Fandím: Asi jen Kelley, která je mi sympatická, i když je poměrně neviditelná (ale to skoro celé Hunahpu)

Sajgon
Příspěvky: 12
Registrován: 29 zář 2014, 17:34

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod Sajgon » 12 říj 2014, 01:18

ubrecenej cernoch a cikanska luza no comment, uz jsem uplne zapomel jak me vytaceli v TAR :cry: :cry: :cry:

Uživatelský avatar
risker
Příspěvky: 30
Registrován: 04 říj 2014, 17:30
Nejoblíbenější série: 40, 34, 33, 31, 28, 27, 26, 25, 23, 20, 19, 18, 16, 15, 13, 11, 10, 09, 08, 07, 06, 02, 01
Nejoblibenější hráči: Russell Hantz (19,20,22) Jonathan Penner (13,16,25) Coach (18,20,23) John Cochran (23,26) Parvati Shallow (13,16,20,40) Amanda Kimmel (15,16,20) Stephenie LaGrossa (10,11,20) Andrea Boehlke (22,26,34)
Nejméně oblíbené série: 41, 39, 38, 37, 36, 35, 32, 30, 29, 24, 22, 21, 17, 14, 12, 05, 04, 03
Kontaktovat uživatele:

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod risker » 12 říj 2014, 01:25

Bezmozek je pryč 3krát hurá vadit to může snad jen jeho podobně smýšlejícím xenofóbním fanouškům takže všechno v pořádku. Soutěže tentokrát nic moc v táborech se toho taky moc nestalo chtělo by to hold vodlifrovat ještě tak 5-6 lidí a začne se hrát.
Na ten zkrat co předvede Drew v příštím díle jsem celkem zvědavej mohlo by konečně dojít i na krev aby série dostála svému jménu )
(S01) Richard, Colleen (S02) Colby, Jerry, Amber (S03) Lex, Tom (S04) Rob M, Sean, Neleh (S05) Brian, Ted, Shii Ann (S06) Heidi, Jenna, Rob C (S07) Rupert, Sandra (S08) Rob M, Amber, Richard, Shii Ann (S09) Chris, Rory, Twila, Eliza (S10) Tom, Stephenie, Ian (S11) Stephenie, Judd (S12) Cirie, Ares (S13) Yul, Penner, Parvati, Ozzy, Candice (S14) Yau Man, Earl, Dreamz (S15) Todd, Peih Gee, Amanda, James, Courtney (S16) Parvati, Penner, Amanda, Ozzy, Eliza (S17) Sugar, Randy, Corinne (S18) Coach, Tyson, Sierra, JT, Stephen (S19) Russell H, Jaison, Shambo (S20) Russell H, Rob M, Coach, JT, Parvati, Amanda, Stephenie, Candice, Courtney (S21) Marty, Brenda, Alina (S22) Phillip, Rob M, Andrea, Russell H (S23) Coach, Ozzy, Cochran (S24) Kat, Troy, Chelsea (S25) Penner, Malcolm, Mike (S26) Cochran, Phillip, Malcolm, Andrea, Brenda (S27) Tyson, Kat, Candice, Ciera, Hayden (S28) Tony, Spencer, Woo (S29) Jeremy, Josh, Natalie (S30) Mike, Joe, Vince (S31) Jeremy, Spencer, Ciera, Kelley (S32) Tai, Neal (S33) Adam, Ken (S34) Tony, Malcolm, Andrea (S35) Ryan, Dr.Mike (S36) Domenick, Wendell, Michael, Kellyn, Stephanie (S37) Christian, Davie, Nick, Gabby (S38) David, Kelley (S39) Missy, Kellee (S40) Tony, Parvati, Yul, Tyson (S41) Liana, Shan, Naseer

Uživatelský avatar
yero
Příspěvky: 21
Registrován: 27 srp 2013, 19:04

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod yero » 13 říj 2014, 00:23

No na tuhle serii se dívám jen tak z donucení, nejvíc mě serou asi ty debilní soutěže o odměnu, kde vždy soupeří jen dvojice a ne celej tým.. a Rocker byl asi jedinej, kdo mě bavil.. libovej hlas, dobrý názory.. černoch Jeremy se chová jak spratek (Val si to posrala sama, že mlela o imunitě) a pošpinil Rockera a kráva čertice Natalie nebo jak se jmenuje o tom mluví, přitom než to řekl Jeremy, tak ani nevěděla kdo to je :cry:

polovinu lidi ani neznám jménem.. ono to full intro bylo k něčemu dobré - člověk okamžitě věděl jména.


Tady jasně viditě mentalitu černochů, jakmile se jim něco nelíbí tak prostě jsou z nich podrazáci a ukřivděný ubrečenci. Co vůbec vytahujou 15let starou věc..

Murphy
Persona non grata
Příspěvky: 33
Registrován: 18 bře 2014, 14:20
Nejoblíbenější série: Micronesia,HvV,Cook island
Nejoblibenější hráči: Cirie,Parvati,Penner,Ciera,Hayden
Nejméně oblíbené série: 3. 4. a 5.
Bydliště: Praha

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod Murphy » 13 říj 2014, 09:12

Konečně to přišlo..Díl mě hodně bavil,pěkně gradoval a konec prostě super…V Coyopě se pomalu už není kde schovat,takže tam se hra rozjela na plno.Všichni se snaží zuby nehty udržet a taktizovat.Možná akorát Jaclyn je trochu mimo.Kdybych byl na tý kmenovce s nima,tak se zvednu a jednu jí vrazím.Fakt se divím, že po těch jejích kecech Rocker tu imunitu nevytáhl,asi to je ještě větší debil než jsme doufali.Každopádně Baylor přežila svojí další smrt a v mým žebříčku opět stoupla.Jde vidět, že Josh ji tam fakt chce, takže by ve hře měla ještě nějakou dobu vydržet.Josh jednoznačně vládne,všichni s ním spolupracujou což je nejlepší co si můžeš v survivoru přát.Víš o každým plánu a pěkně se můžeš přizpůsobit,aby si z toho vyšel nejlíp ty.Celkem mě překvapil i Wes,kterej možná nebude tak blbej jak jsem si myslel,no ještě uvidíme.Teď je Dale celkem mimo, ale myslím že by si ho tam kluci ještě nechali a příště poletí Jaclyn.O Hunahpu jsme se opět dozvěděli málo,už by to fakt chtělo jejich kmenovku,abysme věděli jak si kdo stojí.Já ty černochy fakt nechápu,ať sakra nechaj minulost minulostí a pořád si nehrajou na mučedníky.Už je to ňákej pátek kdy na ně naposled někdo vztáhl bič.V případě Natalie by ho mohl na chvíli zase někdo vytáhnout.Jak tady někdo psal,tak taky doufám že se jí Julie pěkně nechutně pomstí.Rockerovým vyřazením zmizel terč z Julie,ale určitě ne úplně,jsem fakt zvědavej jaký aliance se tam utvořej.Vypadá to,že Julie si rozumí s Missy,která má mít alianci s Jeremym,takže ta jejich pětka nemusí bejt tak silná.To holt prověří první kmenovka.Snad bude hned v příštím díle….

Uživatelský avatar
Dejvy
Příspěvky: 250
Registrován: 27 srp 2013, 12:54
Nejoblíbenější série: Skoro všetky do S25 a potom už len Second Chance. (US)
Čo sa týka AU tak všetky, hlavne S04-2019 - Champions vs. Contenders II
Nejoblibenější hráči: Ozzy, Malcolm, Penner, Todd, Parvati, Amanda, James, Rich, Colleen, Rob M., Sandra, Brenda, Spencer, Yul, Terry, Tom W. (US)
Luke, Moana, Sarah, Monika, David, Harry,Locky, Nick, Henry (AU)
Nejméně oblíbené série: Tá kde vyhral Ben.

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod Dejvy » 13 říj 2014, 09:15

Po pozretí tohto dielu som náhodne videl Tocantis na Prima COOL a musím povedať, že to je neporovnatelné a to ani Tocantis moc neoblubujem. Avšak bol to Survivor s introm a všetko okolo toho mi pripominalo staru dobru hru. Toto je už uplne niečo ine, preč s týmto hrozným twistom a nakoniec ako môže niekto napísať, že tato seria je lepšia ako s28? Škoda, že tupci tejto doby chcu vidieť uplačkané mamičky radšej ako súťaže či prežitie v prírode.
US Survivor S40: ROB, Danni, Denise, PARVATI, Sandra, Tony, YUL

AU Survivor S07: NICK, Locky, Henry, AK, Matt, Harry, DAVID, Phoebe, Sharn, Lydia, MOANA

Uživatelský avatar
Rendy
A fan of Brenda Lowe
Příspěvky: 729
Registrován: 26 srp 2013, 09:33
Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
Nejméně oblíbené série: Thajsko
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod Rendy » 14 říj 2014, 08:53

Tak mě série baví i nadále :) John si o vyhazov vyloženě řekl a to že šel domů s imunitou, ani jsem nic jiného nečekal :D Nějak jsem nezaznamenal, jestli ostatní řekli svůj plán i Jaclyn, protože ta jediná jim na kmenovce docela zavařila a Johnovi se sepnul na malý moment mozeček, ale nebylo to natolik, aby sáhl do kapsy, ostatní si prostě zahráli to svoje a bylo zaděláno :idea:
Z kmene Coyopa favoriti Josh a Baylor
To že člověk nezná druhý kmen je pochopitelné, ale i tak tam mám celkem jasno, Jeremy si to tam drží pěkně pohromadě a okolo něj se to bude při prohře točit. A jsem jen zvědav, kdo se tam vykrystalizuje do dalšího inteligenta, protože blbouni, jak je dobře známo, jsou vidět i když se kamera tomuhle kmeni nevěnuje :D
Z kmene Hunahpu favoriti Jeremy a celkem se mi zamlouvá Julie, protože ač má doma tupouna tupounů, ona zas tak blbá cookies nebude :idea:

Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Pietro
A fan of Kelley Wentworth
Příspěvky: 308
Registrován: 08 zář 2013, 16:53
Nejoblíbenější série: H/V, Palau, Cagayan aj.
Nejoblibenější hráči: --> podpis
Nejméně oblíbené série: Guatemala

Re: S29 - San Juan del Sur - EP03

Příspěvekod Pietro » 02 led 2015, 22:05

OK, Rocker byl možná bohatý Ralph z S22, ale vyletět s imunitou v kapse? Ale fuj... Ale očividně to jde i v moderních sériích. Že by lidi pak kecali, když říkají, že viděli hodně sérií Survivora a že jsou velkými fandy? Tohle by se opakovat nemělo a lidi už by to měli poznat. Ale ruku na srdce - kdo by to opravdu poznal vyjma snad Mariana??

HonzaVohralik a XtttX mě asi zakousnou, ale já OPRAVDU litoval (jako že se minule Linds nevrhla po Trish), že se Rocker nevrhnul po té Natalii. :fight: Opravdu škoda. Veliká. :(

Rocker je tedy venku a pravou radost má snad jen Baylor a bude ji mít asi i Jeremy a to tele Twinnie.
A tak to krátké intro je opravdu z vojenského Palau... Spíš bych využil té nepoužité znělky z S21.
Survivor: (hrál-li víckrát, pak platí pro všechny série): Rich, Rudy, Colleen / Elisabeth / Lex, Big Tom / Paschal, Neleh, Boston Rob / Brian, Stephanie, Robb / Jenna M., Matthew, Cesternino / Michelle, Savage / Lea, Dolly / Ian, Tom, Steph, Janu, James / Gary, Danni / Courtney, Shane / Parvati, Jonathan, Flicka / Yau-Man, Melissa / Todd, Ashley / Alexis / Bob, Corinne, Randy / Erinn, Stephen / Borassi, Russell H., Laura, Natalie / Marty, Brenda, Kelly B. / Agent Phil, Ralph / Jim, Elyse / Kourtney / Malcolm, Zane / Reynold / Vytas, Ciera / Lindsey, Garrett, Tony / Keith, Kelley, Josh, Jeremy / Mike, Max, Dan, Jenn, Sierra / Jennifer, Jason, Michelle / Zeke, Figgy / Patrick, Ben, Roark / Domenick, James, Gonzalez / Christian, Mike / Wardog, Devens / Elizabeth (Mariano)

Robinsonův ostrov CZ: Barča, Nika, Bidlo, Míla / Janina
--------------------------------------------
Viděno: Survivor 01-39 (S40 běží) + trochu od ostatního.


Zpět na „S29 - San Juan del Sur — Blood vs. Water“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti