S32 - Kaôh Rōng - EP13

Koh Rong, Cambodia
February 17, 2016 – May 18, 2016
Uživatelský avatar
cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Příspěvky: 573
Registrován: 09 zář 2013, 11:22
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

S32 - Kaôh Rōng - EP13

Příspěvekod cypher.eu » 12 kvě 2016, 08:54

Co si budem povídat, dost nudná epizoda, možná nejvíc z celé řady.

Joe byl jako hráč dost mimo a jsem rád, že nebude ve finále, nedostal by jedinej hlas a takhle to bude aspoň vyrovnanější (i když si stojím za tím, že jasnej winner's edit má Aubry). Ale respekt, že to v jeho věku ustál až skoro do konce, většina z nás bude ráda, když v 71 letech bude chodit bez hole ;)

Z final 4 nefandím nikomu (mno vlastně už hezkou řádku epizod), celkově a nezávisle na vítězovi u mě tahle řada skončí někde ve spodní třetině.
Završením Survivora měla být 40. řada

Uživatelský avatar
Radix
Příspěvky: 351
Registrován: 20 dub 2015, 08:32
Nejoblíbenější série: Austrálie (S02), Amazonie (S06), Pearl Islands (S07), Palau (S10), China (S15), Heroes vs. Villains (S20)

Re: S32 - Kaôh Rōng - EP13

Příspěvekod Radix » 12 kvě 2016, 12:43

Tak Joe je venku kvůli evakuaci, což jsem trochu čekal, protože jinak by tohle nebyla "the toughest and the most punishing season ever", jak o ní Jeff referoval. Vysvětluje se tím Joeův edit, protože jak jsme mohli vidět na konci, tak s Aubry řešili rozhodnutí vcelku i společně. Každopádně na vítězství to rozhodně nebylo. Hlasy by dost možná nedostal, ačkoliv se zdálo, že byl dost oblíbený, takže by nemusel být úplně mimo, kdyby byla porota na někoho hodně naštvaná. Jsem rád, že Joe měl svůj heroic moment, když vyhrál imunitu. Přál jsem mu to.

Aubry je znovu ve stejné situaci, jen to bude mít nyní o to složitější, než když přišla o Neala. Nicméně jí věřím, že si poradí. Zůstanu také u svého tipu, že do finále projdou Michele a Aubry. Cydney a Aubry si začínají uvědomovat, jak je ta druhá nebezpečná, a ten mocenský souboj už je prostě na spadnutí.

Tai hraje víc srdcem než hlavou a dost se zmítá v emocích, což mu pomáhá u holek, co zbývají, ale naopak u poroty to podle mě nebude mít takovou odezvu. Navíc kvůli tomu dělá spoustu chyb. Tai nejspíš zůstane s Aubry, ale ta se rozhodne radši přežít a zbavit se Taie, který ale do finále není hrozbou, protože by ho volilo minimum lidí.

Cydney si moc dobře uvědomuje, jak se věci mají. Bude se snažit Aubry zbavit, nejspíš až v F3, ale myslím, že Aubry vyhraje imunitu.

Michele je v zajímavé pozici, protože není jeden z hlavounů. Věřím, že právě to by jí mělo ochránit a pomoct do finále.

Každopádně se na finále moc těším! Ideální finálová dvojice by byla Aubry vs. Cydney, ale tipuju, že to bude Michele vs. Aubry.

Favoriti: Tai, Cydney, Aubry
V závěsu: Michele

Uživatelský avatar
lacSzlo
Příspěvky: 571
Registrován: 29 led 2014, 16:24
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
Bydliště: Plzeň

Re: S32 - Kaôh Rōng - EP13

Příspěvekod lacSzlo » 12 kvě 2016, 15:48

Když Joe vyhrál odměnu, bylo to pomalu ještě lepší sledovat, než když minule Cydney navzdor Jeffovo pičování vyhrála imunitu. Pak se ovšem přecpal stejkama a to ho stálo místo ve hře. Díky tomu se vysvětluje Joeův edit po celou sérii, kde bohužel nebyl skoro vidět (nemuseli to zase až TAK přehánět). Situace ve final 4 zajímavá, docela i nepředvídatelná, Taiův idol konečně ze hry (takže zahranej nebyl v téhle sérii ani jeden, i double vote totálně flopnul, navíc 5 dní do konce, už se nedivím, že produkce na poslední chvíli vymyslela, alespoň co jsem četl ve spoilerech na sucks, [spoiler]totiž soutěž o výhodu, kdy bude moct jeden z finalistů anulovat hlas některého z porotců[/spoiler] )).
Takže se těším na finále. Přál bych výhru Cydney nebo Aubry, Michele mi poslední 2 díly docela seděla, ale to přišlo trochu pozdě (a přece jen je pořád taková nemastná, neslaná, nudná). Tai není špatná figurka, i když mě trochu leze na nervy (a vítězství bych mu přál asi nejmíň, jako loser bude fungovat celkem dobře).

Po 13. epizodě:
Nejlepší: Cydney, Aubry, Joe
Nejhorší: Michele, Tai
(?)

Uživatelský avatar
brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Příspěvky: 603
Registrován: 26 srp 2013, 18:26
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

Re: S32 - Kaôh Rōng - EP13

Příspěvekod brninho » 12 kvě 2016, 22:03

No jo, i jíst se musí umět, těch případů kdy "stravovací" výhra byla spíš trest už pár bylo, namátkou Austrálie nebo Fiji, ale u počítače se mi to rozumuje snadno, znám se, vím, že bych taky spořádal všechno na stole po měsíci hladovění :D Epizoda jako taková v podstatě nevybočovala od standartu po mergi, nenadchne, neurazí.
Za týden finále a asi je to určitý vysvobození, nebaví se mě koukat na nejspíš vítěznou cestu absolutně nezábavné Aubrey.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

sextant
Příspěvky: 335
Registrován: 30 srp 2013, 10:48

Re: S32 - Kaôh Rōng - EP13

Příspěvekod sextant » 15 kvě 2016, 09:12

Joe se vlastně vyřadil sám. To je nápad po 34 dnech hladovění se přecpat hovězím k prasknutí. Tím se vyřadil ze hry a úpně zbytečně. To si nevšiml, že ostatní jedí velice střídmě? Navíc, když prohlašoval, že maso nejí. Opravdu jsme to viděli v jiných dílech Survivoru jak přejedení končilo potupným vrhnutím a zdravotními odtížemi u daleko mladších účastníků.
Na závěr jsem zvědavý jak která z děvčat přechytračí ostaní.

Empli
Příspěvky: 71
Registrován: 30 dub 2015, 15:37
Nejoblíbenější série: S7, s8, s12, s13, s15, s16,s 18 s20, s25, s28, s31
Nejoblibenější hráči: Brenda, Amanda, Parvati, Aimi, Taj, Denise, Kim, Andrea, Jenna, Boston Rob, Malcolm, Spencer, Greg, James, Ozzy, Ethan, Yul, Yau Man, Tom, Terry, Jonathan Penner, Mike, Joe
Nejméně oblíbené série: S4, s23, s26, s14, s5, s22, s24, s29

Re: S32 - Kaôh Rōng - EP13

Příspěvekod Empli » 17 kvě 2016, 00:41

Tak tu máme opět evakuaci. No sice jsem mu to nepřál, ale Joe tam byl víceméně jen jako hlas navíc pro někoho. Takhle je to parádně zamotané. Dle mého se to teď nakonec může vyvinout jakkoliv. Přesto si myslím, že se ukáže jako vítěz této řady nějaká z dam. Fandím všem čtyřem, ale nejvíc teď dvojici Michelle a Cydney. Jsem také zvědav jestli se porota přes nějaké věci přenesla atd. No prostě už se těším na to finále.

Jinak by mě zajímalo zda ten pták co mají na pláži (Mark), jestli je tam fakt s nimi celou dobu, či se objeví vždy na nějakou chvíli a pak si jde po svých. Jinak mě čím dál tím víc překvapuje jaký je Tai citově překvapivý (narážka na rozhovor s Aubrey po návratu z lázní). Opravdu jsem nečekal, že se tam tak trošku rozbrečí.

Uživatelský avatar
sun.eagle
Příspěvky: 241
Registrován: 27 srp 2013, 10:28
Nejoblíbenější série: The Amazon, Vanautu, Panama, The Cook Islands, Micronesia, HvV, One World.
Nejoblibenější hráči: Jenna Morasca, Ami, Eliza, Yul, Ozzy, Parvati, Russel, Coach, Danielle, Chelsea Meissner.
Nejméně oblíbené série: Australie, Africa, South Pacific, RI

S32 - Kaôh Rōng - EP13

Příspěvekod sun.eagle » 31 črc 2019, 20:58

Smutný konec jinak epizody která byla vyplněna vatou. Takhle by neměl nikdo končit, zvlášt pár dní před koncem po všem tom martyriu. A v jeho věku, tolik vydržet klobou dolů Joe. Sice jsem mu nijak nefandil a chvílema byl až otravný, ale respekt k jeho výkonu určitě mám. Myslím že maso bude proklínat už do konce života.
Finále jestli bude tříčlené tak bych tam chtěl Aubry a Michelle, třetí osoba mi je jedno, možná víc Tai.


Zpět na „S32 - Kaôh Rōng“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů