Baví Vás ještě Survivor?

Nevíte kam to napsat? Hoďte to sem.
Uživatelský avatar
Merengues9
Příspěvky: 20
Registrován: 08 zář 2013, 15:58
Nejoblíbenější série: The Amazon, Pearl Islands, All Stars, Panama, Cook Islands, China, Micronesia, Samoa, HvV, Philippines, Cagayan, WaW.
Nejoblibenější hráči: Jonny Fairplay, Russell Hantz, Yul Kwon, Tony Vlachos, Parvati Shallow, Boston Rob, Richard Hatch, Rob Cesternino, Shane Powers, Jonathan
Penner.

Baví Vás ještě Survivor?

Příspěvekod Merengues9 » 23 dub 2018, 22:12

Nadpis jsem schválně trochu přepískl, ale když vezmu v potaz jak mě tahle reality show bavila tak by to i sedělo. Sice se na něj pořád dívám, ale už to není zdaleka jako dřív kdy jsem se nemohl dočkat dalšího dílu.
Nevím jestli je to tím, že díky lehce dostupným informacím člověk zjistí, že produkce není bez viny (např. Game Changers byly totální fraška), nebo tím, že jsem už viděl tolik skvělých hráčů, tahů a teď mě už prakticky nic nepřekvapí. Od Heroes vs Villains bylo opravdu dobrých sérií jako šafránu.

Na Survivoru mi už delší čas chybí pořádné odměny (kde jsou ty časy kdy Big Tom letěl balonem v Africe, chrám v Číně, soutěže o auto), změna lokací (Fidži je sice nádherné, ale už by to chtělo jak změnu lokace tak debilních názvů) a taky ne za každou cenu se snažit udělat epickou sérii plnou debilních twistů (opět musím zmínit Game Changers, to je fakt děs) a taky více ukazovat aspekt přežití.

A jak to máte se Survivorem Vy?
I'm gonna make him an offer he can't refuse

Uživatelský avatar
lacSzlo
Příspěvky: 571
Registrován: 29 led 2014, 16:24
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
Bydliště: Plzeň

Baví Vás ještě Survivor?

Příspěvekod lacSzlo » 23 dub 2018, 23:37

Finiš HHH mě fakt těžce znechutil a celkově to kam US Survivor směřuje mi voní čím dál míň. GI jsem minulý týden zkouknul komplet pre-merge a nějak mě to vůbec nebaví, to už radši koukám na Robinsona, což mě i trochu děsí, ale je to tak :D Těším se teď spíš na další Ausvivor, obě série jsou lepší, než asi posledních 10-15 sérií od Probsta (a jako jo, některé rád mám - asi 3-4 :D ). Pomalu by mi ani nevadilo, kdyby už Amíci Surva zrušili a za pár let se toho ujala nějaká jiná produkce, věřím, že by to byl obrat k lepšímu :idea:

Zatím koukám, ale třeba u GI mi je komplet ukradený, jak to celý dopadne (hlavně protože už teď dík příšernýmu editu vypadají na vítěze asi jen 2 lidi) :down:
(?)

Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

Baví Vás ještě Survivor?

Příspěvekod ItalianManiac » 24 dub 2018, 09:26

Ale jo, Survivor mě pořád baví, ale taky bych řekla, že už to není co dřív. Zčásti za to můžou povinnosti (titulkování - co bych někdy dala za volný čtvrtek a pátek, případně bych radši věnovala čas titulkování AUS sérií, ale po US je pořád větší poptávka), zčásti zmíněný "vývoj" posledních sérií. Třeba finále a Reunion HHH mě taky hodně znechutilo - až do tý míry, že jsem měla velký problém vůbec dokončit titulky a uvažovala jsem i o tom, že seknu s titulkováním. Naštěstí GI mi přišel slibný už od prvních preview, takže jsem si řekla, že tomu ještě dám šanci :)

GI mě celkem baví, ale mám pocit, že většina zajímavých nebo sympatických charakterů už vypadla, nebo to mají v nejbližších dílech spočítané. Líbí se mi však ty odkazy na starší série, připomínky kultovních momentů včetně záběrů ze starších řad. V několika posledních sériích mi však chybí hlavně ten aspekt přežívání - což jsem od GI zrovna čekala, že tomu věnují nějakých pár minutek v každém díle. Obzvlášť, když před začátkem vysílání měli takový hurá promo, že tentokrát dostanou hráči tuším poloviční dávku rýže než obvykle a tak budou rybáři a provideři celkově důležitější. Nicméně o nějakém hladovění v dílech zatím nepadla ani zmínka a rybář Sebastian, od kterého jsem čekala nějaké super rybářské výkony á la Richard Hatch, se maximálně v každé epizodě párkrát zatváří zhuleně na kameru nebo vypustí nějakou nepřeložitelnou hlášku :D Podle informací od vypadnuvších hráčů o ryby a humry neměli nouzy, tak proč tam produkce nenechá pár záběrů, jak si obstarávají potravu?

Jinak jak zmiňuje Merengues9, taky mi v posledních sériích chybí nějaké odměny spojené s lokací (kdy jsem vždy obdivovala nádherná místa, kam trosečníky vzali, a říkala jsem si, že bych se tam taky chtěla podívat), vazba na kulturu lokace celkově (líbily se mi různé stylizace imunit, kmenových rad, soutěží a hlavně intra), což souvisí s opakovaným natáčením v jedné lokaci. Ano, ostrůvky Fidži a tamní oceán je nádherný na pohled, ale když vidím ty stejné záběry už ve čtvrté sérii za sebou, trochu se mi to okouká. A samozřejmě chybějící intro, kdy v GI už nenechali ani to superkrátké osekané. Intra pro mě byly vždycky srdeční záležitost (a teď už ani nemám kam dávat kredity v titulkách) :D

Tip pro ostatní: pokud chcete vidět jinou lokaci a nevadí vám, že nebudete rozumět úplně všemu, co trosečníci říkají, mrkněte se na druhou řadu Survivora NZ ;) Natáčeli ve vnitrozemském Thajsku a produkce od prvního dílu o něco stoupla, první díl vypadal dost slibně a pořád to má takovou tu atmosféru old-school Survivora :hungry: Tak jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál.
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

Uživatelský avatar
Survivorfans
Příspěvky: 247
Registrován: 18 úno 2018, 16:37
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
Bydliště: Jižní Čechy

Baví Vás ještě Survivor?

Příspěvekod Survivorfans » 31 kvě 2018, 22:47

Survivor by mě pořád bez debat bavil, ale kdyby bylo více kvalitních sérií. Za poslední roky mě zaujalo pořádně SC, MvGX, nebo DvG další průměrná HHH ale žádnej zázrak to nebyl a totálně pokazili konec - vážně jsem zvažoval, že na další sérii už koukat nebudu. Nakonec jsem to zkusil, ale fakt jen ze zvyku a protože už znám tak velkou historii toho jejich Surva. To samé platí po EoE, ale vím že neodolám a v září opět budu čekat na S39. :mrgreen:
Problém je, že nedokážou vybrat lidi co se nebojí velkých tahů. Opravdu nechápu proč hrála tak divně třeba Laurel v GI - ano měla jistý finále, ale za tolik sérií mohla vědět, že jí nikdo uznávat nebude a ve finále na ní budou z hluboka kašlat. Nebo naopak každý musí udělat "za každou cenu" tah a úplně si tím pokazí hru do budoucna - viz kmen Davidů v S37 jak získali po sločuku většinu a pak se odstříleli, že stejně znovu vládli Goliášové. Nebo v EoE kde sice dělali správný kroky, ale zbytečně brzo - vyloučení Chrise, Joea, Erica nebo Kelley.

l mě vytáčí ta kupa výhod, který to akorát kazej. Beru kdyby byli jen HII a v omezeným množství. Ale nějaký extra hlasy, zabránění hlasování, Legacy Advantage nebo tajná imunita pro 1. kmenovku je fakt moc. Vrchol všeho bylo GCH a vypadnutí Malcolma s Cirie nebo GI a takovej počet výhod, že bylo občas složitý se v tom vyznat.
Asi nikdy nepřijmu tu novinku v top4, že se rozdělává oheň - podle mě se má vítěz umět dostat na úplný konec sám hlasováním a né do finálový čtyřky nebo pětky když má HII. V tomhle mě taky dostalo jak produkce neinformuje soutěžící o novinkách, který dost změní hru. Pak vypadalo hodně směšně, když Chrissy vyhrála imunitu a jako bonus získala, že tu informaci věděla první aneb jako první v historii nemůže zkusit vyloučit toho koho chce. :cry:
To samý platí o Idol nullifier - produkce o něm měla před sérií informovat, protože to je taky zásadní novinka, která dost ovlivní hru. Soutěžící by tak věděli, že už nemají blafovat jak HII zahrajou a pak nic. A Dan v DvG to pěkně hnusně odsral - ať už byl jakejkoliv, tak takhle odejít si nezaslouží nikdo, protože zahrál správně HII. A to nemluvím o tom, že ho mohl získat jenom Carl - podle mě navíc "musel", protože by bylo divný kdyby produkce zavedla takovouhle novinku a ani by se nedostala do hry.

EoE - stal se ten nejhorší možnej scénář jaký se stát mohl a právem je dost lidí kvůli tomu znechuceno. Přijde mi hodně mimo aby vítěz byl ve hře jen 12 dní, zbytek "proválel" na EoE kde navíc navazoval vztahy s vyloučenýma lidma. Je samozřejmě navíc úplně jiný pokecat jentak mimo hru po vyloučení než ve hře, když se stále taktizuje, bojuje o přežití na kmenovce apod. věci. Dost divný taky bylo, když taková Reem se znala pouze s Chrisem a zbylí finalisti tu možnost vůbec neměli.

Dál mě vytáčí protlačování některých hráčů a jasná pomoc od produkce - př. Cochran, Devens nebo Ben. To by taky být nemělo, ale bohužel to je v hodně sériích vidět a jen slepec nepozná favorita Probsta. :down:
To se těma lokacema je pravda a nebudu tu opakovat, to co tu už rozebraný je. :mrgreen:



No prostě mě americký Survivor hodně znechucuje a proto doslova s radostí jsem proto sledoval první sérii AU Survivora - do sloučení opravdu skvělá série a bavil sem se. Moc se mi líbí ta kombinace původního Survivora kde se i taktizuje a není to přehnaný kupou výhod. Po sloučku to bylo trošku horší a asi bych to urychlil, ale bohužel to hodně ovlivnil twist při promíchání kmenů více, než si produkce přála.
Co se týká twistů, tak se mi líbí že jsou hodně originální a zajímavý. Jen bohužel některý nejsou spravedlivý ke všem - Tegan nebo Sam nebyli vyloučený a museli do 2. kmene (což pak Tegan brzo odskákala) nebo to že jen vybraní hráči dostanou po vyloučení druhou šanci.

Robinsonův Ostrov mám vždycky rozdělenej na 2 poloviny - loni jsem si užíval fázi před sloučkem a bavilo mě to, pak "protrpěl" fázi po něm. Letos tomu bylo přesně naopak a fáze po sloučení mě bavila víc jak GI který beželo současně. Samozřejmě tam je jasně vidět komu produkce fandí, ale díky Survivoru už to tolik nevnímám a beru to jako samozřejmost.
Rozhodně jsem ale rád, že jsme i my měli po tolika letech svojí verzi a pokud by bylo vidět zlepšení, tak bych určitě uvítal další série. Uvidíme ale v budoucnu jestli se dalších dočkáme, u Novy nikdo neví když tam některé reality show mají v pohodě pauzu 3-4 roky.

Trosečníka tu rozebírat moc nebudu - tehdy mě bavil, ale po letech jsem to zpětně zkoušel a byla to velká bída a utrpení, vydržel sem jen pár dílů. Bídný soutěže,casting, prostě vše. O ždibec lepší než slovenský Ostrov.

Ostrov - vydržel jsem do konce, ale hromadu dílů jsem vynechal a nedivím se, že to na konci dávali až někdy před půlnocí.
Tam byli dobrý jen soutěže a to je asi tak všechno. Takhle primitivní casting se jentak nevidí a vážně by mě zajímalo podle čeho daný soutěžící vybírali.

PS. Když to tedy sečtu tak sem viděl celkem 43 sérií (38 USA + 3 CZ + 1 AU (+ pár dílů ze 2.série) + 1 SK) a to už je hodně slušný číslo. :)
Proto mě už samozřejmě nenadchne každá obyčejná série, ale když je série kvalitní a povedená tak si to stále ještě rád užívám. :)

A je jenom škoda, že Američani si kazí skvělou show zbytečnýma kravinama. Měli by se učit od australanů, kteří zkopírovali jejich původní série + logicky přibyla strategie a jakej mají úspěch. :idea:
U RO taky škoda, že tam taky matlají RI a další kraviny. Popravdě dokud nebyl Ostrov a RO, tak jsem myslel že RI už skončil někde v zapomnění a série RI a SP slouží jako odstrašující příklady.

Aktualizováno v květnu 2019 , tedy přibyli 2 shlédnutý série z USA a pár dílů z druhé série AU Survivora.

cihi
Příspěvky: 298
Registrován: 16 lis 2014, 01:50

Baví Vás ještě Survivor?

Příspěvekod cihi » 03 led 2019, 00:43

tak presne stejnej pocit jsem mel u Robinsona taky...

Survivorfans píše:Source of the postRobinsonův Ostrov mám vždycky rozdělenej na 2 poloviny - loni sem si užíval fázi před sloučkem a bavilo mě to, pak "protrpěl" fázi po něm. Letos tomu bylo přesně naopak a fáze po sloučení mě bavila víc jak GI.


bylo to podle me tempem... 1. serie mela ze zacatku super tempo (ikdyz porad o neco pomalejsi nez US verze)... tak to slapalo (tam me to prave prekvapilo oproti slovenskymu Ostrovu... kterej se nehorazne vlekl celou dobu)... ale v pulce se to zacalo taky vlezt... naopak 2.serie se vlekla v prvni pulce a rozjela se az po slouceni vcetne zajimavych taktik temer k americke verzi... ale nakonec skoncila katastrofalne

obe serie ale znacne brzdil nesmyslnnej ostrov vykoupeni... ikdyz ve 2. serii byl uz mene iritujici a mene deb*lni... bohuzel vsak na druhou stranu s fatalnim koncem

Uživatelský avatar
Survivorfans
Příspěvky: 247
Registrován: 18 úno 2018, 16:37
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
Bydliště: Jižní Čechy

Baví Vás ještě Survivor?

Příspěvekod Survivorfans » 03 led 2019, 11:12

cihi píše:bylo to podle me tempem... 1. serie mela ze zacatku super tempo (ikdyz porad o neco pomalejsi nez US verze)... tak to slapalo (tam me to prave prekvapilo oproti slovenskymu Ostrovu... kterej se nehorazne vlekl celou dobu)... ale v pulce se to zacalo taky vlezt... naopak 2.serie se vlekla v prvni pulce a rozjela se az po slouceni vcetne zajimavych taktik temer k americke verzi... ale nakonec skoncila katastrofalne

obe serie ale znacne brzdil nesmyslnnej ostrov vykoupeni... ikdyz ve 2. serii byl uz mene iritujici a mene deb*lni... bohuzel vsak na druhou stranu s fatalnim koncem


Bylo to podle toho jak moc to Nova protahovala no. V první sérii se mi líbilo jak dobře nastolili tempo - nejdřív jednotlivci podle nečeho vybraný soutěžili o odměnu a pak klasická - možná trošku víc odměn, ale lepší než když by 1 soutěž zabrala celý díl. Další díl samozřejmě soutěž o imunitu + kmenovka a zas znova.
Po sloučku to trochu zmatlali tím Ostrovem Vyloučení a začali neskutečně protahovat.

V druhý sérii to bylo přesně naopak - před sloučkem neskutečný protahování a řešení v celým díle totálních kravin (třeba Bára a chleba), k tomu slyšíme stále dokola názor na někoho - jak popisují třeba ten je línej, ten takovej apod. Po sloučku to zrychlili, bylo slušný tempo a hned šla ta kvalita o něco nahoru.

Problém je tedy podle mě v počtu dílů, kvůli kterým se to poté protahuje a řeší se neustále kraviny, který se navíc opakujou.
Chápu že Nova chce více dílů, aby se jim to vyplatilo. Cpou do toho určitě slušný peníze. Kdyby to ale zkrátili na něco přes 20 dílů - viz první série před sloučkem kdy byl někdo vyloučen každý 2. díl, tak by to bylo koukatelný.

I tak mě ale i přes ty moje výtky mile RO překvapila a dokázala, že i země jako je Česko může udělat Surva, na kterýho se dá koukat. Když jsem viděl Ostrov, tak sem se na RO ani netěšil a děsil se, že budeme mít podobnou sračku. Proto jem byl mile překvapen, že mě ta naše baví.
Samozřejmě základ je mít trochu nadhled a nečekat Surva, který by se kvalitně mohl rovna verzi z USA nebo Austrálie, který si můžou dovolit úplně jiný rozpočty a proto mají třeba soutěže, kmenovky apod. jen pro sebe.

cihi
Příspěvky: 298
Registrován: 16 lis 2014, 01:50

Baví Vás ještě Survivor?

Příspěvekod cihi » 24 úno 2019, 00:15

Survivorfans píše:Source of the post

Bylo to podle toho jak moc to Nova protahovala no. V první sérii se mi líbilo jak dobře nastolili tempo - nejdřív jednotlivci podle nečeho vybraný soutěžili o odměnu a pak klasická - možná trošku víc odměn, ale lepší než když by 1 soutěž zabrala celý díl. Další díl samozřejmě soutěž o imunitu + kmenovka a zas znova.
Po sloučku to trochu zmatlali tím Ostrovem Vyloučení a začali neskutečně protahovat.

V druhý sérii to bylo přesně naopak - před sloučkem neskutečný protahování a řešení v celým díle totálních kraviny (třeba Bára a chleba), po sloučku to zrychlili a bylo slušný tempo a hned to šla ta kvalita o něco nahoru. K tomu slyšíme stále dokola názor na někoho - jak popisují třeba ten je línej, ten takovej apod.

Problém je tedy podle mě v počtu dílů, kvůli kterým se to poté protahuje a řeší se neustále kraviny, který se navíc opakujou.
Chápu že Nova chce více dílů, aby se jim to vyplatilo. Cpou do toho určitě slušný peníze. Kdyby to ale zkrátili na něco přes 20 dílů - viz první série před sloučkem kdy byl někdo vyloučen každý 2. díl, tak by to bylo koukatelný a neřešili každou kravinu a neopakovali se ty samý kecy kolem dokola.

I tak mě ale i přes ty moje výtky mile RO překvapila a dokázala, že i země jako je Česko může udělat Surva, na kterýho se dá koukat. Když sem viděl Ostrov, tak sem se na RO ani netěšil a děsil se, že budeme mít podobnou sračku. Proto proto sem byl mile překvapen, že mě ta naše baví.
Samozřejmě základ je mít trochu nadhled a nečekat Surva, který by se kvalitně mohl rovna verzi z USA nebo Austrálie, který si můžou dovolit úplně jiný rozpočty a proto mají třeba soutěže, kmenovky apod. jen pro sebe.


v podstate to takto vnimam taky... musi to mit tempo takovy... aby maximalne kazdej druhej dil bylo vyrazeni... jinak to upada + zrusit Ostrov vylouceni... protoze navratilec z neho je ke konci obrovskej favorit... no a pak by to mohlo byt i z produkce Novy paradni

ale ke 3. serii se zatim moc nemaji :D ...ani nevim jakou to melo uplne sledovanost... moc jsem totiz nepochopil... ze to nechodilo v prime time... ale az ve 21h

Uživatelský avatar
Survivorfans
Příspěvky: 247
Registrován: 18 úno 2018, 16:37
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
Bydliště: Jižní Čechy

Baví Vás ještě Survivor?

Příspěvekod Survivorfans » 24 lis 2021, 22:59

V době normálu bez covidu jsem si říkal hlavně na podzim jaký to bude až nebude Surv. Nejsem zrovna milovník toho počasí a proto jsem rád, když mě něco chytne a na několik večerů něco zabaví. :)

Díky covidu se ale podle mě hodně lidí odvyklo na ten zvyk, že máme tolik Survů a i když jsem to nečekal, tak mě nečekaně ani moc nechyběl. Jakmile ale začalo vysílání Australian Survivor, tak jsem hned zbystřil a začal zkoumat možnost titulek. :D Přeci jenom je to show, kterou jsem kdysi hodně žral a to přeci nejde jentak zahodit. :mrgreen:
Co se týče série, tak mě ale hodně zklamala a potvrdila že fanouška co už toho viděl tolik nenadchne jentak obyčejná série. Bohužel z toho dělají slušnou matlanici alá Probst v USA. Koho zajímá více a důvody, tak u dané série ;) .
U Survivora S41 si ještě počkám na více otitulkovaných dílů. Tam se popravdě ani nějak netěším a shlídnu to čistě ze zvědavosti. Už jsou dávno pryč doby, kdy jsem čekal neustále na začátek série, týden co týden na další díl a znal soutěžící i rozdělení kmenů před premiérou. :-|

Jsem taky hodně zvědavej na další pokračování našeho Surva se slováky. Upřímně ale doufám, že si to pod sebe vezmou naši tvůrci :mrgreen: , trochu to zkrátí aby z toho nevznikala telenovela jak u Ostrova nebo v určitých fázích RO a třeba by z toho mohlo vzniknout něco koukatelnýho. ;)

Abych ale odpověděl na otázku z tématu - Survivor mě stále baví, ale už je to spíš takový doplněk a né závislost nebo něco co jsem si bez debat pustil jako první a až poté to ostatní.
Jinak nevím jestli jsem ojedinělý případ, ale už mám zkouknuto 50 sérií (40x USA, 6x Austrálie, 3x CZ, 1x SK) a načínám tedy druhou padesátku :mrgreen: , jen taková aktualizace tohodle. :)

Uživatelský avatar
Kill Kenny
Příspěvky: 88
Registrován: 17 led 2020, 21:54
Nejoblíbenější série: Africa - viděl jsem první komplet serii.

HvV, Palau, Cook Islands, Pearl Islands, Philippines, Vanuatu
Nejoblibenější hráči: Cao Boi , Yul, Shane, Sandra, Gina, Alex
Nejméně oblíbené série: FvF II, Game Changers, Thailand

Baví Vás ještě Survivor?

Příspěvekod Kill Kenny » 25 led 2022, 18:33

Nebýt WaW, tak survivora nesleduji. Poslední serii předtím jsem viděl 28- BvW, a pak jsem zkusil až SC a GCH, a druhá jmenovaná mi řekla, že opravdu Survovra ne. Ještě nikdy jsem od rozkoukané serie na 2 roky neodešel. GCH to dokázali snadno.

Bohužel smysl přežité je ten tam, nyní je to Big Broher na pláži. Doby, kdy se bylo možno podívat do Keni, Panamy, Chiny, Gabonu jsou taky v trapu a z toho Fiji se už taky víc nevytříská. Množství výhod a imunit taky už nedělají hru zábavnější a nakonec tabulky na počet typů lidí je takový definitivní konec. Je to škoda, ale je to tak, že opravdu nemám náladu ani fyzický fond vůbec vidět 41.sérii.
https://sites.google.com/site/survivor38online/home ObrázekThe Winner of Survivor: Non Jury Second Chance III - Japan.

38.serie online survivor Kellyvor


Zpět na „Volná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti