TAR S20 (US) - Epizoda 1

2012
Angie
A fan of Malcolm Freberg
Příspěvky: 349
Registrován: 26 srp 2013, 22:45

TAR S20 (US) - Epizoda 1

Příspěvekod Angie » 02 zář 2013, 10:49

1. epizoda

Falanga
Příspěvky: 11
Registrován: 27 bře 2014, 16:33

Re: TAR S20 (US) - Epizoda 1

Příspěvekod Falanga » 29 kvě 2014, 15:25

USA → Argentina

Seskok padákem byl parádní. Vždycky se mi líbí, když produkce takhle týmy "napálí", obvzlášť u úkolů, kterým se může někdo záměrně chtít vyhnout :D

Nakonec po dvou velkých chybách odešly Misa a Maya. Škoda jich, vypadaly moc sympaticky.

Uživatelský avatar
honzavohralik
A fan of Twinnies
Příspěvky: 332
Registrován: 19 zář 2013, 07:55
Bydliště: Cheb

Re: TAR S20 (US) - Epizoda 1

Příspěvekod honzavohralik » 01 črc 2014, 12:22

Cast se podle mě extra nepovedl, ale není špatný, je tam pár týmů s velikým potencionálem. :3 Udělal bych menší rozdělení na zajímavé a nezajímavé týmy, které dle mého názoru jen zacpávají místo, které mohl dostat někdo zajímavější.
:idea: Rachel a Dave - zajímavý a evidentně silný tým se zajímavým příběhem
:idea: Bopper a Mark - Mary/David 2.0, sice nesnáším jak mluví, ani mi to nepřijde jako angličtina, ale doufám, že převedou lepší výkon než M/D
:idea: Nary a Jamie - potencionálně velmi silný ženský tým (rozhodně fyzicky), asi jim začnu fandit :love:
:down: Art a JJ - idioti, doufám že brzo vypadnou (takový ten typický mužský tým, který nesnáším)
:idea: / :down: Brendon a Rachel - vypadají zajímavě, ale pro mě prostě další protekční tým a to mi často vadí, takže proto oba palce (jinak bych chtěl poděkovat CBS za další vyspoilerovanou řadu BB, nepřijde mi nutné, tam říct, že i vyhrála)
:down: Joey "Fitness" a Danny - přijdou mi jako rozmazlení parchanti a neuvěřitelně mě mrzí, že nevypadli, když k tomu měli tak blízko...nudný tým nabušenců
:down: Dave a Cherie - mají zajímavé povolání a tím to končí, slabý tým, který bude brzo v prdeli (jsou mladší, než Bill a Cathi, ale 100% podají horší fyzický výkon než šedesátníci)
:idea: Elliot a Andrew - málokdy se mi od začátku líbí nějaký mužský tým, ale tenhle tým vypadá schopně a silně, snad mě nenaštvou :D
:idea: Kerri a Stacy - nevím jak dlouho vydrží, ale vypadají sympaticky a docela silně (plus za překonání strachu jedné z nich při seskoku!)
:down: Vanessa a Ralph - nesympatičtí už od začátku, prachatá Vanessa mi připadá jako prostitutka a on odpovídá tomu, co jsem řekl u Joeyho a Dannyho
:idea: / :down: Misa a Maiya - nejsem si jimi vůbec jistý, byly sympatické (mám slabost pro ženy, které to projíždí :D), ale taky mi přišly takové protekční a neschopné, i když chápu, že pod stresem prostě Phila přehlídly, ale jejich chyba mě dost mrzí
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)

TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)

BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)

BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)

Dawe
Příspěvky: 6
Registrován: 12 led 2019, 20:08

TAR S20 (US) - Epizoda 1

Příspěvekod Dawe » 12 led 2019, 23:33

Jak už psali nademnou, cast se v téhle sérii podle mě moc nepovedl, už po první epizodě mám cca představu o tom, kdo bude v top 5, protože zbytek je pro mě takovej ten "odpad", kterej brzo odpadne a nebude činit žádné problémy... Ale třeba se dočkám překvapení. Každopádně první epizoda celkem dobrá, líbil se mi Roadblock - taková správná ochcávačka 8) a taky to, že týmy museli využít vlastní auto k přepravě a nevozili se jen s taxíkama (viz myslím Danny a manuál :lol: ).

Moji favoriti:
Rachel & Dave - zatím jsou mi nejvíc sympatičtí (hlavně Rachel a ne, není to kvůli shodě jmen s jejím manželem :fuck: )
Art & JJ - dva týpečci, kteří mi z nějakýho důvodu vůbec nevadí a tuším, že budou ostatním dost zatápět
Bopper & Mark - tihle dva strejdové maj skvělou mluvu, kterou absolutně zbožňuju a očekávám, že se nějakym haluzem do top 5 dostanou.

Neutrální:
Vanessa & Ralph, Nary & Jamie

Nesympatičtí:
Joey "Fitness" & Danny

Jako absolutního outsidera vidím ty dva klauny, kteří se sice snaží a nějak mi nevadí, ale myslím, že to fyzicky nezvládnou a v příštím kole se pakují. :beer:

mountainer
Příspěvky: 16
Registrován: 14 úno 2021, 21:31

TAR S20 (US) - Epizoda 1

Příspěvekod mountainer » 14 úno 2021, 21:40

Na TAR koukám zpětně s dost velkým zpožděním, každopádně je to má oblíbená soutěž/reality show. Bohužel dvacítka mi přijde z těch nejslabších, kvůli blbému castu. Většinou si velmi rychle identifikuju favority, respektive týmy, které mi jsou od začátku sympatické a přeju jim výhru. Tady jsem ale po shlédnutí prvního dílu hodně tápal, jestli si tam vůbec někoho sympatického najdu. Spousta dvojic si je typově podobná, samý nasvalený blbec a afektovaná pipina. Odlišují se akorát klauni, kteří jsou ale bez kondičky a nejspíš půjdou velmi rychle domů. A pak Bopper a Mark, u kterých jsem si nejprve myslel, že to jsou nějací bezdomovci. :) Tahleta vidlácká angličtina mě sice rozčiluje, ale vypadají na opravdové kámoše, tak uvidíme, co zvládnou předvést.


Zpět na „The Amazing Race S20 (U.S.)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti