S38 - Edge of Extinction - EP06

Mamanuca Islands, Fiji
May 31, 2018 – July 8, 2018
Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod ItalianManiac » 28 bře 2019, 05:57

Epizoda 6
28.3.2019
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

sextant
Příspěvky: 335
Registrován: 30 srp 2013, 10:48

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod sextant » 28 bře 2019, 13:11

Tak zatím bez titulků.
Tak soutěž o 1 navrátilce byla docela zajímavá a náročná. Sloučené kmeny byly dost překvapeny návratem vyhozených soutěžících a jejich soutěží o 1 místo k návratu. Po pláči vyhozených vyšlo najevo, že se vracejí na ostrov přežití. Dva z nich to vzdali a sice Wendy a Keith. Takže ti skončili definitivně.
Soutěž o individuální imunitu byla dost náročná a vyhrála holka jejíž jméno si nepamatuji. No a na kmenové radě vyloučili Joe, což se dalo čekat. Ten se dostal na Ostrov vymření, takže ještě bude mít možnost do hry zasáhnout.
Ten co vyhrál návrat má zřejmě superimunitu, kterou může použít po hlasování nebo jako dvě individuální imunity. V tomto dílu bylo hodně povídání, takže zhodnocení půjde až po titulcích. Tak nemá superimunitu. Viz vysvětlení Arnier22.
Arnier22
Díky za vysvětlení. Skutečně na hodnocení všeho co se událo v této epizodě jsou titulky nezbytné.

Arnier22
Příspěvky: 30
Registrován: 26 led 2017, 16:14
Nejoblíbenější série: S20 HvV
Nejoblibenější hráči: Russel Hantz, Benjamin "Coach" Wade, Parvati shallow, Spencer Bledsoe, Andrea Boehlke, Malcom Freberg
Nejméně oblíbené série: S24 OW

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod Arnier22 » 28 bře 2019, 19:23

Ten co vyhrál návrat má zřejmě superimunitu, kterou může použít po hlasování nebo jako dvě individuální imunity

Ani jedno z toho. Dostal 2 půlky imunity, jednu musel dát pred radou nekomu jinymu (aby mel nejakej vyjednavaci nastroj a nevyhodili ho hned znovu) a po rade se zase ty dvě půlky spojej a je z toho teprve funkční imunita. Na tyhle rade ji jeste pouzit nemohl.

Uživatelský avatar
Terry
Příspěvky: 26
Registrován: 19 zář 2018, 15:37

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod Terry » 29 bře 2019, 13:38

Koukám že k této sérii diskuze moc nežije, což je možná škoda, protože o zajímavé momenty neni nouze. Třeba z ukázek z minulého dílu sem se těšil jak si to navrátilci hezky vyříkaj se všema, ale ani na to nebyl vůbec prostor. Ale je hezký jak je vidět že se o ten návrat snažej o hodně víc, než třeba pár lidí co sere na soutěže o imunitu po sloučení, protože maji místo jistý. Pak teda Wendy a Keith to zabalej a u nich dvou se ani nedivim. Líbí se mi že Aubry pořád tak miluje už jenom tu účast v Survivoru. Být potřetí ve hře a pořád to nemít lehký, být target pomalu od začátku hry a pak na extinction island, na to by se třeba taková Sandra určitě vyprdla. Jinak EI se mi hodně líbí. A návrat vyhozených hráčů mi v tomhle případě vůbec nevadí. Ale čekal bych ještě vetší boj o přežití a asi míň rýže. Aby to bylo co si nenajdeš to nesníš. Joe jim tam teď možná pár ryb nachytá. Ale on by měl hlavně začít hrát sociální hru a ne jen go with the flow. Z něho by mohl být super villain, kdyby na to měl koule.

Fandim hot girls couple, Aubry a i ten David, se zprávařem mají dobrou dvojici. Zrzka dobrá a NYC holka možná taky ještě něco ukáže. Wardog asi poletí, to je Tony akorát že to tak neumí jako on. Jinak pak kromě učitele už ostatní moc neukazujou. Aurora řekla tak dvě věty mi přijde.

strom-z
Příspěvky: 169
Registrován: 30 zář 2017, 15:59
Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains, Micronesia, All-Stars, Cagayan, Second Chance, Samoa, Pearl Islands
dark horses: Gabon (hillarious), kontroverzní Caramoan za post-merge
Nejoblibenější hráči: US: Cirie, BRob, Parvati, Malcolm, Sandra, Kelley, Tony, Natalie A., Amanda, Andrea, Yul, Corinne AUS: Phoebe, Nick, Šamponela, Flick, Brooke, David, Benji, Craig, Henry, Sam (S3), Tessa, Kristie
Nejméně oblíbené série: Island of the Idols, Ghost Island, HvHvH, Thajsko (nedokoukal jsem)

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod strom-z » 29 bře 2019, 15:24

to jsem rád, že nejsem sám, komu se tahle sezóna i EI líbí ;)

přesně, v týhle epizodě se toho dělo fakt hodně. návrat Outcast twistu ve změněný podobě po jednatřiceti sezónách za mě super, příchod vyloučenejch, challenge i Jeffova blindside, kdy je vydeptal a pak oznámil, že se můžou na EI vrátit - super :)

tourettův syndrom Wendy během challenge, kterej málem vyhrála - taky hustý! za jejich exit jsem pak vlastně i trochu rád, protože kdyby z EI nikdo neodstoupil a nahromadilo se tam do konce xx hráčů, působilo by to fakt poměrně trapně...

jak jsem fanda Kelley, tak tady podle mě udělala snad první velkou chybu v Survivor kariéře - komunikace s Joem byla perfektní, přesně tak jsem si to představoval, ale proč se probůh nepokusila urovnat to i s Rickem, když mohli krásně mít s Joe a Aurorou výhodu 7:6??? to má jako pocit, že Kama bude roztříštěná? fakt mě zajímá, co k tomu bude říkat v post-season rozhovorech, v tuhle chvíli to vypadá na naprosto kardinální kiks, protože David s Rickem jí po tomhle těžce nedůvěřujou a potenciálně to teď můžou proti Kama 6 uhrát maximálně na remízu.

Kama 6 maj na jednu stranu strašně ulehčenou pozici, protože furt vyhrávali, ale nutno uznat, že už napodruhý krásně převezli returnees a Kelley měla s nepoužitim idolu jednoduše štěstí, nebejt Ronovy iniciativy, tak letěla ven ona. Victoria je teď i kvůli editu slušnej favorit, Ron si podle mě buduje do budoucna moc velkej terč. Julia je snad nejneviditelnější postava od Purple Kelley a Gavin s Ericem taky minimum prostoru, víc ho má akorát Julie.

mimochodem možná zajímavá statistika - ze 4 mixed sezón, ve kterejch měli nováčci početní převahu, vyhrál jenom 1x navrátilec.

Fandim: Kelley, Lauren, Victoria (EoI: Reem, Chris, asi i Aubry, štve mě jak jsou její confessionals moc na kameru, ale emoce tuhle epizodu z ní tryskaly upřímný)
Ven: ani nevim, nikdo mě vyloženě neštve, ale nikomu dalšímu nefandim, i protože Kama to zatim měla děsně easy-peasy a David hraje podle mě líp než Kelley, ale osobnostně mě celkem irituje

PS: Chris je tak sexy :D

Pepi
Příspěvky: 80
Registrován: 21 srp 2014, 19:09
Nejoblíbenější série: 16, 20, 28, 13, 40
Nejoblibenější hráči: Cirie, Sandra, Tony
Nejméně oblíbené série: 38, 5, 29, 26, 35
Bydliště: Praha

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod Pepi » 02 dub 2019, 01:18

Sezona ujde, ale Extinction, coby twist, mě moc nenadchnul. Záběry s hráči na EI, kteří mi tam jsou všichni ukradení, akorát zaplácaly čas, který mohl být věnovaný dění v táboře. Veškerý zbylý čas byl věnovaný looserům z modrýho kmene a tak mám poprvý za 38 řad pocit, že o většině hráčů ve sloučení vůbec nic nevím. Nehledě na to, že žití v Lesu bylo očividně mnohem horší než na EI, jak už bylo zmíněno u minulé epizody. Čekal jsem to víc epic, ale nejradši bych žádný takový twist vůbec neměl. Btw to teď jako bude 13 porotců? :D Reem neudělala ve hře absolutně nic, čím by si to členství v porotě zasloužila. Je to craazyy. Survivor potřebuje nutně uzemnit, a to ve všech možných ohledech.

Aubry je tak strašně cringe. Ubohá hráčka, která podle mě stále žije v domnění, že měla vyhrát Kaoh Rong (neměla). Teď dostala brutální outplay a ani trochu mě to nepřekvapuje. Po tomhle ji snad už nikdo nemůže fandit.

Jinak co se dění v táborech a kmenovek týče (ta poslední byla libová btw), není to vůbec špatná řada, tak na úrovni DvG, ale strašně mě štve, že skoro o nikom z Kamy vůbec nic nevím, přitom je to vcelku sympatická parta. Nikdo z nich zatím winners edit nemá, tak schválně, jestli zůstane Kama stronk.

Fandím: Kelley, Victoria, Eric
Ven: Julie, David

Btw mrzí mě, že Wendy po jednom dni skončila.
Seen:
Survivor: 1-42
TAR: 19-23, 25, 26, 28, 30-32

Uživatelský avatar
Survivorfans
Příspěvky: 247
Registrován: 18 úno 2018, 16:37
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
Bydliště: Jižní Čechy

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod Survivorfans » 03 dub 2019, 17:21

Mě se teda série zatím líbí, sice to nebude top série ale určitě né nějaká bídná a "proklínaná". Nejvíc se mi líbí jak to nováčci nandavají navrátilcům - minule Aubry, tentokrát Joe a u přeceňovaný Kelley taky nechybělo moc a letěla s HII v kapse. :)

Vyloučení Joea se mi líbilo, ale aliance šestice od Kamy to možná udělala zbytečně brzo, protože Joe i Aurora s nima hlasovali a mohli jim pomoci k lehký většině. Příště stačí aby se původní Manu sjednotili a Aurora hlasovala s nima - uvidíme ale jestli něco podniknou, když takhle proti sobě hlasovali při první kmenovce kdy šlo trochu do tuhýho a nebyl jasnej terč koho vyhodit.

EE - Není to nakonec tak špatný, ale stejně je to pro mě zbytečnej twist, kterej zabírá zbytečně moc času. Jediný plus je, že se vrátil Rick, kterýho byla škoda, myslí mu to a mohl by ještě něco předvíst.
Správně je i napsaný na insidesurvu - bylo by fakt zajímavý sledovat jakou by měl šanci třeba Joe nebo Chris kdyby se dostali do finále, když velkou část hry strávili tam. :fuck:

Sem zvědavej na další díly, ale určitě fandim šestici od Kamy protože tam sou zajímavý lidi a hlavně jdou proti navrátilcům a nedělají jim pejsky nebo asistenti jako u Manu nebo v předchozích sériích. :idea:
Vím že to nebudou lehký, trochu teď i kvůli sobě ale určitě i produkci by se nelíbilo kdyby takhle lehce hráli - za vše mluví 3 HII u lidí z Manu. Snad jim to nepokazí Julie, která by mohla až moc věřit Rickovi.

sextant
Příspěvky: 335
Registrován: 30 srp 2013, 10:48

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod sextant » 04 dub 2019, 02:28

Podle mého názoru bylo vyloučení Joea chybou. Měli vyloučit holku a dávat pozor na to, aby muži měli pořád většinu nad ženami. Klidně může vzniknout ženská aliance a pak se pánové budou pakovat jeden za druhým.
Joe udělal chybu v tom, že si nepopovídal s ostatními a mohl jim vysvětlit úskalí vyloučení muže a také nutnost držet společně pokud měli převahu 1 hlasu. Tím by se určitě zachránil. Je škoda, že nezískal individuální imunitu to by bylo zcela nejlepší.
Překvapilo mně představení zbytku hráčů jako členů poroty. To mi připadá zcestné. Do poroty obvykle odcházeli vyloučení hráči a ne aby se bralo vše co zbylo na ostrově přežití.

cihi
Příspěvky: 298
Registrován: 16 lis 2014, 01:50

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod cihi » 04 dub 2019, 03:39

samozrejme od televize se to s potrebnym nadhledem rika lehce... ale meli by odhodit ega a spojit se vsichni ostatni proti Kama 6 a diky iminute... kterou ze "zbytku" maji minimalne 3 hraci... prevzit snadno oteze hry a ziskat vetsinu

uvidime... jestli to zvladnou... mohlo by jim v tom pomoct... ze mezi nima jsou dva navratilci... kteri by ty nahlodany ega... mohli trochu napravit

pak by se vylouceni Joea jevilo jako zbytecne predcasnej tah a dost mozna osudova chyba "vladnouci" aliance

ono to tak mozna i dopadne... protoze Kama 6 nema uplne edit na vyhru... krome Victorie teda... ale ta je herne spravne zakerna a Kama 6 klidne bodne zad

sextant píše:Překvapilo mně představení zbytku hráčů jako členů poroty. To mi připadá zcestné. Do poroty obvykle odcházeli vyloučení hráči a ne aby se bralo vše co zbylo na ostrově přežití.


s vetsim poctem porotcu se pocitalo uz po oznameni twistu teto rady... pripada mi to takto i smysluplnejsi... protoze aspon muzou dostat informace o deni v kmeni a ne jen drepet na ostrove... coz se jim muze hodit... az se zase nekdo vrati do hry

sextant
Příspěvky: 335
Registrován: 30 srp 2013, 10:48

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod sextant » 04 dub 2019, 07:07

Promiň cihi, ale v tom s Tebou nesouhlasím. Já jsem pro porotu 7 hráčů a výběr ze 2 uchazečů. Nejsem pro poroty 13 hráčů a výběr ze 3 nebo snad více uchazečů. To už tu porotu degraduje.
V porotě mají být vyřazení soutěžící PO SLOUČENÍ. V tom je pak Survivor jedinečný, že si vítězící hráči musí dávat pozor na to jakým způsobem vyřadí svoje spoluhráče, protože to budou právě jimi vyřazení hráči co budou rozhodovat o vítězství a zisku celé výhry.
Ti co vypadli v základní části by v porotě neměli být.
Když už udělali ten ostrov tak měl být skutečně na hranici přežití tak jak žily kmeny ze začátků Survivoru. Teď jako kdyby se báli, aby náhodou soutěžícím neublížili.

Uživatelský avatar
cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Příspěvky: 573
Registrován: 09 zář 2013, 11:22
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod cypher.eu » 05 dub 2019, 20:57

Vše již bylo řečeno, jen mě teda překvapuje kolik lidí tu fandí Wentworth, mě teda se*e ze všech "zbylých" nejvíc :-| Z navrátilců mi vadí nejmíň David, Joe byl hodně mimo a opět potvrdil své hráčské ""kvality"", Aubryny výlevy mě nechávaly chladným, prostě ne, nemohu tomu castu přijít na chuť. I ten návrat Ricka mě vůbec nezaujal, možná ten Chris by aspoň trochu potěšil, no nevím, celé je to prostě divné ta řada... taky kvůli obrovskýmu počtu hráčů stále ve hře máme katastrofální edit pár ženských, jejichž jména si ani nepamatuju - černoška, pak taková bloncka a nakonec Laura, která měla teprv teď aspoň nějakou zpověď, ale to beztak jen že vyhrála imunitu :-?
Završením Survivora měla být 40. řada

jukab
Příspěvky: 165
Registrován: 29 srp 2013, 19:04

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod jukab » 14 kvě 2019, 21:41

Zatím slušná série, po oznámení EE twistu jsem čekal horší věci. Kama si díky Joeovi získala převahu a při první šanci ho ve VATĚ hned vyloučila. Nikdy jsem nebyl jeho fanouškem, ale tady mě jeho vyřazení mrzí. Wentworth, pořád ta holka v menšině, té jsem naopak dřív fandil, tady mám u ní spíš sinusoidu. Lauren mě časem pozitivně překvapuje. Nejvíc se mi líbí David, je až s podivem, že nikdo zatím nechěl vyloučit tak skvělého taktika. Celkově v Manu i díky průběhu zajímavější postavičky. Kama mě díky vývoji samozřejmě vůbec nebaví a odchod kohokoli z nich jen uvítám.

Uživatelský avatar
sun.eagle
Příspěvky: 241
Registrován: 27 srp 2013, 10:28
Nejoblíbenější série: The Amazon, Vanautu, Panama, The Cook Islands, Micronesia, HvV, One World.
Nejoblibenější hráči: Jenna Morasca, Ami, Eliza, Yul, Ozzy, Parvati, Russel, Coach, Danielle, Chelsea Meissner.
Nejméně oblíbené série: Australie, Africa, South Pacific, RI

S38 - Edge of Extinction - EP06

Příspěvekod sun.eagle » 20 črc 2021, 16:08

Tak konečně sloučení, nová dynamika, každý sám za sebe. Doufám že původní Lesu někoho přetáhnou a vyhážou Kamu po jednom. Líbil se mi šok ostatních, když se objevili všichni vypadnuvší. Chudáci museli po několika dnech strádání absolvovat docela těžkou soutež o jedno jediné místečko. Což je jednak kruté, a taky nefér pro ty co tam strávili nejdelší dobu. Viď Reem?
Lesu chtěli na kmenovce hned zase vyšoupnou Ricka, což by bylo fakt kruté, takhle to odnesl Joe, to je úděl těhle gladiátorů. vedou kmen od vítězství k vítězství a pak se dočkají kudly mezi lopatkami. Plakat pro něj ale nebudu.


Zpět na „S38 - Edge of Extinction“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti