S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Mamanuca Islands, Fiji
May 31, 2018 – July 8, 2018
Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod ItalianManiac » 15 kvě 2019, 20:29

Epizoda 13 - finále
Epizoda 14 - Reunion
16.5.2019
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

Uživatelský avatar
Lamik.lamity
Dragonslayer
Příspěvky: 528
Registrován: 26 srp 2013, 10:12
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Bydliště: N 50o 04.635 E 014o 19.432
Kontaktovat uživatele:

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod Lamik.lamity » 16 kvě 2019, 08:19

Já se asi počůrám smíchy. Takhle se to dělá.
Doufal jsem, že vyhraje Reem nebo Wardog, jakožto nejlepší charaktery týhle série. Říkal jsem si, že by byla prča, kdyby vyhrál Joe jen díky tomu, že vyhrává imunity... a pak se stane tohle. Nu, co naplat. Chris udělal po svém návratu vše naprosto perfektně. Zahrál idol, přemluvil jiného hráče, aby za něj idol zahrál, vyrobil fake idol, získal imunitu, vzdal se imunity a porazil největší hrozbu ve hře. Vlastně dokázal víc, než drtivá většina lidí ve hře
Spoiler!
Domenicku, takhle se to dělá.
Zkrátka a jednoduše, tahle série je největší hovno, co jsem kdy v survivoru viděl.
Vlastně ani nevím, zda se těším na další sérii. Ale mám rád Sandru. Tak mě napadá, Jeff už fakt neví, jak udržet navrátilce do finále. Nejdřív tak, že i vyloučení zůstanou až do finále, a následně tak, že je ani vyloučit nejde.
Děkuju CBS za tuhle sérii, kde se vlastně posralo všechno, co se dalo, a Chris je nejvíc random vítěz od série, kde byli ve finále Bob, Susie a Sugar.
Co by mně opravdu udělalo radost by bylo, kdyby série Island of Idols neobsahovala imunity idoly. Což teda rozhodně neočekávám.
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

sextant
Příspěvky: 335
Registrován: 30 srp 2013, 10:48

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod sextant » 16 kvě 2019, 08:37

Lamik.lamity
To jsem moc rád, že jsi ve stručnosti napsal na co se mám těšit. Chrisovi výhru přeji. Nakonec jeho vyloučení bylo trochu sporné a nemuselo k němu dojít. V té době měli na vylučování materiálu dost. Na druhé straně je otázkou, zda by se ve hře udržel protože na ostrově vyhynutí byli v klidu bez nutnosti licitovat koho vyloučit a kdo je spojencem.
No, doplním po titulcích.
Nebudu hodnotit zda je tento díl dobrý nebo špatný. Vždy se bude někomu líbit někomu ne.
Tak se těším na konec září kdy uvidíme další pokračování Survivoru.

Uživatelský avatar
brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Příspěvky: 603
Registrován: 26 srp 2013, 18:26
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod brninho » 16 kvě 2019, 11:50

Ty vole, produkce se dostala do své vlastní pasti, velkej twist s Edge of Extinction, kde se zjevně nic nedělo, proto nám produkce až na těch málo momentů nic neukázala, protože věděla, že by obecenstvo kvůli té bezbřehé nudě pičovalo a nakonec navrátilec, kterýho jsme neviděli deset epizod ukořistí výhru :D
Hrůza, sbohem rozume...Chris samozřejmě by default nikoho z naprosté většiny poroty nezradil, což Gavin samozřejmě ano a ještě ke všemu měl tu obrovskou výhodu, že mohl být na tom směšným ostrově prostě jen v pohodě, bez tlaku a získávat si lidi nezatíženej tím, že pro někoho bude muset hlasovat na kmenovce a vytvářet aliance. Porotě samotné samozřejmě vůbec nevadilo pro Chrise hlasovat, protože jejich mindset byl takovej, že se taky chtěli vrátit do hry a taky se pokusit o výhru a když se Gavin opovážil zmínit o classic Survivoru, tak se oháněli evolucí hry a tématem hry...
Přál jsem to nakonec tomu Rickovi, byl by to stejnej šuplík jak ten šašek Ben z s35, už ani nevím název té série, jen o něco (pro mě) sympatičtější, po jeho vypadnutí už to bylo docela jasný, ale naivně jsem doufal, že se najde dostatek lidí, kteří nebudou chtít tuhle hru víc ztrapnit a třeba by volili toho Gavina, což by byl příšernej vítěz, ale regulérní, leč dopadlo jak to dopadlo.
O reunionu se naprosto nedá mluvit, to už je trapná fraška dost let, samozřejmě nesměl chybět Cochran, příští sérii nechápu... Je dokázaný že fakt jestli jsou ve hře navrátilci nebo ne nehraje roli ve sledovanosti.
Celkově tahle série nebude úplně na spodku, protože přecejenom ta fáze od vyloučení Kelley po final 4 mě docela bavila, ale mezi TOP 10 nejhorších patří určitě a vítěz se nedá ani hodnotit, nechci mu dávat nálepku nejhorší, on je úplně mimo kategorii, byť uznávám, že z toho mála co bylo vidět ukázal, že je možná škoda že odešel tak brzo, tehdy to byla obrovská chyba Ricka a Davida že nešla Kelley.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

vrabejka
Příspěvky: 102
Registrován: 13 bře 2016, 02:05

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod vrabejka » 16 kvě 2019, 18:15

Vysledek strašná fraška. Borec vypadne na začátku hry, pak vůbec nemá ponětí o hře, vyhraje soňu j o návrat a umi dobře rozdělat oheň a tomu stačí aby vyhrál.
Pro mě je vítěz Rick. Strašně mě bavil. Celou hru byl underdog a stejně chyběl kousek a vyhrál by škoda chyběl kousek. Pro mě je on symbol serie a když se zmini tato serie tak to bude hlavně on koho si vybavim. Ale tak už jsem si zvykl že mi favorité prostě nevyhravaji.

Uživatelský avatar
cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Příspěvky: 573
Registrován: 09 zář 2013, 11:22
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod cypher.eu » 16 kvě 2019, 19:53

Nasrat Ricku, nasrat!! :fuck:

Jo, ty dva fake idoly a vše kolem nich bylo super a paráda, ale i tak to je prostě šulda, navíc pořádně zahořklej, když hlasuje pro Gavina?! Stejně jako krajně nesympatická Kelley a Lauren, nasrat i vám :fuck: Gavin byl jalovej lojza bez špetky charizma, edit needit, jako vítěz by byl ještě horší jak extrémně přeceňovanej Rick... tomu odmítám kdy říkat nóbl příjmením Devens, tak moc mě iritoval :mrgreen:

Už ani nevim v jakym díle jsem to psal poprvý, že by to byl dobrej fuck off kdyby vyhrál Chris a ono se tak nakonec stalo, co bych však nikdy nečekal a za co má můj obrovskej respekt je ten krok s odevzdáním imunity a dobrovolnym rozdělávání ohně... nejen u mě si tim zasloužil výhru týhle jinak slabý série.

Reunion jsem neviděl, dojmy doplním po hokeji :mrgreen:
Završením Survivora měla být 40. řada

strom-z
Příspěvky: 169
Registrován: 30 zář 2017, 15:59
Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains, Micronesia, All-Stars, Cagayan, Second Chance, Samoa, Pearl Islands
dark horses: Gabon (hillarious), kontroverzní Caramoan za post-merge
Nejoblibenější hráči: US: Cirie, BRob, Parvati, Malcolm, Sandra, Kelley, Tony, Natalie A., Amanda, Andrea, Yul, Corinne AUS: Phoebe, Nick, Šamponela, Flick, Brooke, David, Benji, Craig, Henry, Sam (S3), Tessa, Kristie
Nejméně oblíbené série: Island of the Idols, Ghost Island, HvHvH, Thajsko (nedokoukal jsem)

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod strom-z » 16 kvě 2019, 21:58

bohužel šílenej závěr sezóny, který jsem přitom dlouho tak fandil...

ano, taky jsem strašně rád, že už pro mě naprosto nesnesitelnej, pardon, rozesmátej ksicht Ricka Devense neni o milion bohatší, byť Sia si bohužel zase neodpustila intervenci... nemůžu si pomoct, ano, snažil se a všechno, ale to snadný nacházení idolů a konstantní mimóznost co se týče hlasování (a pak ublíženecký projevy, byť šlo třeba částečně o hru směrem k porotě) mě rozpalovalo doběla a strašně mi připomíná Doctora Mikea jak je vlastně i něčim namyšlenej. a ty jeho TV moderátorský scény mě zprvu bavily, a pak jsem ho chtěl zabít...

fakt si myslim, že experimenty jsou v Survivoru potřeba, ale tenhle měla produkce zastavit v merge, protože pak se jí vymknul kontrole. v pre-merge mě ta změna velmi bavila, jenže finálový epizody přinesly návrat příšernýho zlozvyku produkce umisťovat i ve Final 5 (!) snadno nalezitelný idoly a korunoval to half-idol pro Chrise, po návratu Ricka z EoE obhajitelnej twist, ale v týhle poslední fázi hry příšerný rozhodnutí. o to příšernější, když Final 3 je dneska ve skutečnosti Final 4 + nutnost rozdělat oheň. bleh.

všechno to vyústilo v "perfect storm", která absolutně nezaslouženě sejmula Victorii, sice nudnou, ale sociálně-strategicky nejlepší hráčku série a jedinýho snesitelnýho možnýho vítěze (i proto, jak příšerně závěr nezvládla Lauren). sice mě pak absolutně šokovalo, že nevyhrál Rick, protože Chris byl na EoE (jako téměř všichni) absolutně neviditelnej, ale nebyl to bůhvíjak slastnej pocit, porota musela rozhodovat mezi dvěma goats a člověkem, kterej byl vyloučenej na třetí kmenovce a od tý doby jsme ho (až na velmi dobře zvládnutou koncovku) neviděli. bizár.

EoE v post-merge - včetně toho, že produkce najednou přestala vypouštět confessionals odtamtud - je hodně nezvládnutá kapitola, ale úplně stejně tragickej a pro mě nepochopitelnej je návrat k Season 35, co se týče idolů ve finální fázi hry bez nápovědy. probůh - David vs. Goliath přineslskvělej nápad s žebříkem pro Angelinu a clue v podobě obrázkový nápovědy, originální věci, u kterejch se soutěžící zapotili a teď jsme zase, kde jsme byli?

ne, opět, neni to Rickova chyba, ale přesně jak v Season 34 pravila Andrea, když Cirie vyřadila smršť idolů - působilo to jako fraška.

ach jo :( sice by ta sezóna po Wardogově vykopnutí Davida (tam bych to ještě s přivřenim očí chápal) a Kelley, po kterym se poroučeli všichni slušní hráči krom Victorie, stejně nedopadla bůhvíjak vzrušujícím způsobem, ale takovej fail to bejt nemusel. mimochodem casual fans z tohohle musej bejt naprosto znechucený a poprvé se jim úplně nedivim...

trošku mi to připomíná Game Changers po vyřazení Andrey a Cirie, ovšem s tim velkym rozdílem, že Sarah byla naprosto zasloužená vítězka. zato tahle Final 3 byla jak z jiný planety.

a opakuju, že mě to mrzí dvojnásob, protože po všech těch stupidních tématech mě nápad vykopnout vyřazence na pustej ostrov, sledovat tam novou dynamiku a někoho pak v rozumnej moment pustit zpátky do hry nepřišel špatnej a dalo to v pre-merge vzniknout i pár dobrejm scénám.

Uživatelský avatar
cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Příspěvky: 573
Registrován: 09 zář 2013, 11:22
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod cypher.eu » 17 kvě 2019, 00:54

K Reunionu - zkrouhnutí na 15 minut působí strašně nahečmaně, obzvlášť když se najednou po letech Probst snaží mluvit/něco říct o všech... že to nedělal těch posledních x řad kde měl stále k dispozici pohodovou půlhodinku... Taky byl trochu nostalgický pocit ze 100 tisícové odměny, kdy tohle naposledy bylo?? Akorát ji nedodal starý dobrý Sprint, nýbrž nový sponzor Survivora, Sia :mrgreen: Jen se divím, že to nedala vyšinuté Wendy a její posedlosti záchranou slepic (jako Tai, který od ní prachy dostal za nemlich tu samou věc), no ale whatever.

Co se příští řady týče, tak ta upoutávka působí ještě mnohem hůř, než jsem si to ze spoilerů představoval, hlavně ty příšerný sochy na pláži?? :lol: Pak i ty děěěěěsně drsný pohledy Sandry a Roba, vychloubačský rádoby cool kecy, no prostě šílenost :-? Dal bych 40. řadu poslední All Stars, viz podpis, a rozloučil se trochu se ctí, ta kvalita nápadů a jejich provedení jde s každou řadou fakt hodně z kopce...

Jo a slyšel jsem správně, že David a Cochran budou psát scénář(e) pro Star Trek Discovery běžící pod hlavičkou CBS??
Završením Survivora měla být 40. řada

Pepi
Příspěvky: 80
Registrován: 21 srp 2014, 19:09
Nejoblíbenější série: 16, 20, 28, 13, 40
Nejoblibenější hráči: Cirie, Sandra, Tony
Nejméně oblíbené série: 38, 5, 29, 26, 35
Bydliště: Praha

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod Pepi » 17 kvě 2019, 02:05

Tak se nakonec moje přání z minulýho týdne vyplnilo, až na to, že to porotci nepotrollili. Chris si ty hlasy ve finále opravdu zasloužil, protože stihl za poslední tři dny zahrát lepší hru než ti dva vedle něj za celých 39 dní. Chris jako vítěz (a vlastně i celá tahle řada) je sice velký joke, nicméně ho upravdu uznávám za postavení se Rickovi ve fire-making challenge a tím vlastně u mě zachránil tuhle řadu. Ať jsem znuděný u Survivora jak chci, ale tu FRUSTRACI, co jsem měl u S35 a u S38, už nechci zažít.

Idoly ke konci opět šílený nesmysl, letos dokonce na férovku přidělí idol hráči rovnou do tašky bez jakýkoliv kamufláže jako odměna za návrat z EoE. Vsadím se, že kdyby se vrátila Aurora nebo Julia, nic by neodstaly. Navíc Rick při svém návratu taky nic nedostal (ne, že bych chtěl). EDIT:// Tak nakonec dostal. Nedošlo mi to. :D

Relativně dobrý konec nic nemění na tom, že ta série je fraška. Pár docela použitelných hráčů pro příští řady (pokud to v S40 neskončí, kéžby) se přece jen našlo: Wardog, Ron a hlavně Victoria, která chudák dostala purple edit, ačkoliv tam ze všech hrála nejlíp (nebo spíš nejmíň blbě). Nicméně to vidím na minimálně 2 návraty pro Ricka, kterýho odmítám znova sledovat. Jakoukoliv sérii s ním prostě přeskočím.

Reunion byl překvapivě docela slušný a dost hráčů se dostalo ke slovu. Škoda jen, že jsem byl nucen sledovat toho sráče Cochrana, který se tam sere každý druhý Reunion, jako kdyby nestačil Rick po celou sérii.

Hodnocení vítěze: 4/10
Hodnocení řady: 3,5/10
Seen:
Survivor: 1-42
TAR: 19-23, 25, 26, 28, 30-32

Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod ItalianManiac » 17 kvě 2019, 10:30

Tak jo, většina už tu byla řečena, ale taky napíšu svůj názor na sérii :)

Chris byl asi ten nejpřijatelnější vítěz z F3, která tam nakonec byla (a kterou jsem z průběhu série fakt nečekala). Jo, sice se většinu hry válel na EoE, ale i tam zřejmě musel hrát dobrou sociální hru, když pro něj nakonec hlasovala většina obyvatelů ostrova. Ale zase mu musíme uznat, že po návratu do hry udělal víc tahů, než leckdo za celou hru. A když se v F4 vzdal imunity a šel rozdělávat oheň proti Rickovi, to asi chtělo pořádný koule.
Gavin sice hrál dobrou hru bez návštěvy EoE a dokonce bez jediného hlasu proti sobě (což o něčem svědčí), ale nakonec se mu to paradoxně vymstilo, protože ho někteří porotci osobně vůbec neznali - a to je jedna z hlavních chyb celého konceptu EoE. Byť měl hru papírově dobrou, stejně jsem v jeho vítězství nevěřila už jen kvůli jeho prakticky neviditelnému editu.
No a Julie hrála víc emotivně než takticky, hodněkrát byla herně mimo nebo ji ostatní podrazili a už z reakcí na FTC bylo jasné, že zřejmě nedostane ani jeden hlas.

Nicméně jsem ráda, že se Chrisovi riskantní krok vyplatil a vyloučil tak Ricka, protože kdyby se do finále dostal Rick a vyhrál, měla bych pocit, že sleduju S35 2.0 :evil:

Pepi píše:Navíc Rick při svém návratu taky nic nedostal (ne, že bych chtěl).

Rick ale dostal po návratu tu samou imunitu co Chris - musel před svou první kmenovou radou po návratu darovat polovinu jinému hráči (Chris ji dal Rickovi, Rick předtím Davidovi) a až na druhé kmenové radě získala plnou moc.

Jinak pro ty z vás, kteří jste hlásali, že Ponderosa není kvůli šetření peněz - po konci EoE vyšly Ponderosy jako obvykle a dokonce jich je i podobný počet (9 videí). Určitě doporučuju, protože se můžete dozvědět něco nového o hráčích, kteří byli kvůli editu neviditelní. Například taková Victoria, kdyby se dostala do finále, tak věřím, že by získala hlasy od většiny porotců. Ponderosy jsou v Download sekci a po dokončení titulků na finále a Reunion otitulkujeme i je ;)
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

Uživatelský avatar
brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Příspěvky: 603
Registrován: 26 srp 2013, 18:26
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod brninho » 17 kvě 2019, 11:01

:lol: Nakonec je tu Chris ještě jako zaslouženej vítěz, já se picnu. Divoká teorie, doufám že víc nepravděpodobná než pravděpodobná, ale zkusim nastínit: Myslíte, že na EoE bylo stejný množství kamer jako v kempu "aktivních" hráčů? Já si to nemyslím, spíš bych se přikláněl k tomu, že to bylo řešený víc ála Ponderosa, takže o jednu kameru se "dělilo" více lidí, tím pádem mohlo vzniknout víc prostoru pro soukromé debaty několka lidí bez přítomnosti někoho dalšího...úrodná půda pro "sidedeal" části poroty (těch co na EoE byli delší dobu) v případě že se někdo z nich vráti do hry, nemyslíte? Opakuju, je to moje divoká představa, spíš abych si do vás, kdo to pochybný vítězství obhajujete rýpnul, ale přehled lidí, kdo pro koho hlasoval je docela výmluvnej, že?

Fakt bych radši toho blbečka Gavina, kterej nic světobornýho nevymyslel, ale aspoň bych si to před tím, než bych si ho ve svým pomyslným žebříčku zařadil k poslednímu místu s Benem a Michelle ospravedlnil tím, že "aspoň ta sociální hra, blablabla", ale hlavně že ve hře byl alespoň většinu dní a bylo by to přes všechny skřeky regulérní vítězství.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

Pepi
Příspěvky: 80
Registrován: 21 srp 2014, 19:09
Nejoblíbenější série: 16, 20, 28, 13, 40
Nejoblibenější hráči: Cirie, Sandra, Tony
Nejméně oblíbené série: 38, 5, 29, 26, 35
Bydliště: Praha

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod Pepi » 17 kvě 2019, 11:21

ItalianManiac píše:Rick ale dostal po návratu tu samou imunitu co Chris - musel před svou první kmenovou radou po návratu darovat polovinu jinému hráči (Chris ji dal Rickovi, Rick předtím Davidovi) a až na druhé kmenové radě získala plnou moc.


Jo, už si vzpomínám. Moje chyba. Díky. :-)

Uživatelský avatar
Survivorfans
Příspěvky: 247
Registrován: 18 úno 2018, 16:37
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
Bydliště: Jižní Čechy

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod Survivorfans » 17 kvě 2019, 14:23

Finále samo o sobě špatný nebylo, napínavost nechyběla. Série by se mi jinak líbila a patřila by do lepšího průměru. Bohužel sem ale znechucenej kvůli závěru a jak to vše dopadlo :vomit: :cry: . Je to výsměch všem předchozím vítězům, kteří se museli snažit celých 39 dní aby nebyli vyloučený a pak doufat, že snad jim porota nějaký hlasy dá.
Chris měl určitě potenciál a předvedl ho pokaždý když byl ve hře. Za to rozdělání ohně si zaslouží respekt, ale nebral bych to zase za takovej zázrak - bylo jasný že by Devens vyhrál a on by proti němu nic neměl a asi díky GI to vzal na sebe. Tedy šlo o to jestli bude doufat, že Devense někdo porazí nebo jestli to udělá sám. Vzhledem k tomu že se válel 27 dní někde mimo hru, tak to byl logickej krok a nikdy ho uznávat nebudu. Měl prostě skončit v "zapomnění" jako Brian z Guatemali, Aaron z Číny a další nadějný hráči co letěli před sloučkem. Nebo doufat v návrat jako Kelley, která si vysloužila v týhle sérii už 3. šanci. Doteď byl u mě na dně vítězů suverénně Ben, poté Fabio s Michelle + Wendell (kvůli tomu že by klasicky v den 38 letěl), ale Chris těmhle nulám nesahá ani po kotníky a patří úplně mimo, někam do kategorie totálních omylů, jako náš Martin z RO - upřímně doufám za všechny fanoušky na světě, že další podobný vítěz nikde na světě už není. :down:

Zbylí finalisti bohužel zklamali. Místo toho aby po návratu rozdělili hlasy mezi Chrise s Devenem, tak jim ještě pomáhají a Lauren v čele - konečně se snaží udělat nějaký krok, ale neskutečně stupidní a je mi záhada proč :? :down:
Sice finalisti nebyli kvalitní, ale Victorie s Gavinem je mi fakt líto - Vic odsrala tu stupiditu Lauren a Gavin se chudák marně snažil obhájit, i když byl výsledek předem jasný. Je úplně něco jinýho se bavit jentak mimo hru po vyloučení a ve hře, kde se řeší strategie, jak se dál udržet a další věci. A to nemluvím o tom že Gavin se vůbec nemohl poznat s Reem. :down:

Mínusy
- EOE kvůli kterýmu celá tahle sračka vznikla. První díly super, pak ale nebylo vůbec vysvětlený kde se vzala harpuna na ryby, kde soutěžící brali jídlo apod. I blbcovi musí být jasný, že tolik ryb nenachytali nebo nemuseli daleko do kopců pro hrstku rýže jako na začátku. A to nemluvím o totální ingoraci z dění toho ostrova.
- vyloučený lidi dávali výhody hráčům do hry, samozřejmě "nečekaně" těm z menšiny a dokonce i HII do top5 :shock: :vomit:
- vrací se moc imunit do hry a dokonce i v pozdní fázi hry
- navrátilci který hlasují pro Chrise ve finále, u Davida s Aubry mě to hodně zklamalo :vomit:
- nevidíme radostný reakce vítěze, místo toho kdo jak hlasoval, přitom se to vždy předtím někde zveřejnilo

Plusy
- nováčci se nebáli vyloučit navrátilce a 3 ze 4 luxusně podrazili
- potenciální kvalitní navrátilci do budoucna Ron s Wardogem (CBS si samozřejmě přicpe i Devense)
- dobrá hudba

Upoutávku na S39 škoda komentovat, na hru nejspíš ten ostrov vliv mít nebude (podobně jako EI a GI). Boston Robovi se Sandrou se divím, že jim stojí za to, aby do takovýhle kraviny šli. Chápu ale, že je CBS za to určitě odmění nějakýma slušnýma penězma.

strom-z
Příspěvky: 169
Registrován: 30 zář 2017, 15:59
Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains, Micronesia, All-Stars, Cagayan, Second Chance, Samoa, Pearl Islands
dark horses: Gabon (hillarious), kontroverzní Caramoan za post-merge
Nejoblibenější hráči: US: Cirie, BRob, Parvati, Malcolm, Sandra, Kelley, Tony, Natalie A., Amanda, Andrea, Yul, Corinne AUS: Phoebe, Nick, Šamponela, Flick, Brooke, David, Benji, Craig, Henry, Sam (S3), Tessa, Kristie
Nejméně oblíbené série: Island of the Idols, Ghost Island, HvHvH, Thajsko (nedokoukal jsem)

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod strom-z » 17 kvě 2019, 20:51

Survivorfans píše:Mínusy
- EOE kvůli kterýmu celá tahle sračka vznikla kvůli tomu. První díly super, pak ale nebylo vůbec vysvětlený kde se vzala harpuna na ryby, kde soutěžící brali jídlo apod. I blbcovi musí být jasný, že tolik ryb nenachytali nebo nemuseli daleko do kopců pro hrstku rýže jako na začátku. A to nemluvím o totální ingoraci z dění toho ostrova.
- vyloučený lidi dávali výhody hráčům do hry, samozřejmě "nečekaně" těm z menšiny a dokonce i HII do top5 :shock: :vomit:
- vrací se moc imunit do hry a dokonce i v pozdní fázi hry

Plusy
- nováčci se nebáli vyloučit navrátilce a 3 ze 4 luxusně podrazili
- potenciální kvalitní navrátilci do budoucna Ron s Wardogem (CBS si samozřejmě přicpe i Devense)


S tímhle vším absolutní souhlas. A snad poprvé se zrodil "fan favorite", kterýho vyloženě nemůžu vystát, přijde mi, že by těžce potřeboval srazit hřebínek. Ale Wardog se vrátit musí rozhodně.

PM.
Příspěvky: 23
Registrován: 13 kvě 2019, 10:55
Nejoblíbenější série: S9/S18/S20/S25/S28/S31/S38/S40
Nejoblibenější hráči: Eliza- S9/S16
Parvati- S13/S16/S20/S40
Corinne- S17/S26
Andrea- S22/S26/S34
Malcolm- S25/S26/S34
Kelley W.- S29/S31/S38
Michele- S32/S40
Victoria- S38
Ricard- S41
Nejméně oblíbené série: S14/S22/S30/S35/S39

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod PM. » 18 kvě 2019, 22:41

POZOR, SPOILERY K PŘEDCHOZÍM SÉRIÍM!

Mno... tak aspoň ukázka, která tvrdila, že se bude jednat o "the most unpredictable finale ever", nelhala. Kdo tohle mohl čekat, těžko říct. :shock:
Celej koncept EoE, jak zde již bylo zmíněno několikrát, je samozřejmě nelogický. Chris téměř měsíc nemusel vůbec hrát a mohl se s ostatníma sblížit v neherním prostředí, zatímco Gavin tvrdě dřel prakticky celou hru, aby byl vždy na správné straně hlasů (což se mu snad na jednu výjimku povedlo na každé TC). A aby pak někdo jako Reem, která nikdy ani neměla šanci osobně poznat zbylé dva hráče z FTC, rozhodovala o vítězi, to je zkrátka velký blunder ze strany produkce. :cry:
Jinak si ovšem myslím, že EoE měl potenciál; v každé sérii bývá pár osob vyloučených v premerge, u kterých si přejete, aby ještě dostali šanci, i třeba kvůli tomu, že byli swap-screwed (Stephanie z GI). EoE měl tedy skončit se sloučením s tím, že by zbytek soutěžících z premerge šel domů a pak by normálně začala Jury. Zároveň by soutěžící z EoE nikdy neměli mít možnost posílat výhody lidem, co jsou stále ve hře.
A proboha, nedávat lidem při návratu do hry HII. Fakt, že produkce zkrátka DALA ve F6 někomu HII jen proto, že se vrátil do hry, je naprosto absurdní. Ano, byla to jen půlka, a mohla být zahrána až po další TC, ale i tak je to masivní nevýhoda pro zbylé hráče. Což mě přivádí k další věci.. Proč proboha takhle rozhazujou HII v poslední fázi hry? :angry: Z celé série jsem měl fakt skvělý pocit, že to trochu zavání klasickým survivorem, když až do F7 nebyl zahrán ani jeden HII, což bylo i zčásti kvůli tomu, že soutěžící nehledali, protože si mysleli, že všechny výhody jsou na EoE. A jak si uměli poradit bez nich; TC, kde byla vyřazena Julia, byla jedna z nejlepších a nemuselo se zahrát sto HII, Legacy advantage, Extra votes, Idol nullifiers apod.
Nejvíce mi mrzí to, že opravdu schopný cast téhle série byl jednak zastíněn navrátilci (přičemž dva z nich šli na svý první TC domů) a jednak twist-fucked s celým konceptem EoE, když třeba potom doplatili na to, že Chris měl obrovskou výhodu v podobě "Jury information" při návratu do hry.
Doprčic, představte si, že by někdo z Foa Foa (S19) přišel ve F5 zpět do hry a řekl Russellovi, že Natalie je favorit poroty na vítězství. :evil:
Pusťte si Ponderosu Victorie a uvidíte, s jakým respektem o její hře mluvila celá porota a následně to porovnejte s editem, který dostala.
Jeden důvod, proč mám opravdu rád S23 je ten, že Sophie, tichá hráčka s malým editem, porazila těžké favority produkce Coache a Ozzyho i navzdory celému RI. Má opravdu produkce tak velký problém s tím, abychom zas měli ženskou UTR vítězku?
Edit této série byl příšerný. Devins opravdu nepotřeboval celkově 63 confessionals, zatímco Aurora jich nedostala ani 20 (a přitom byla neméně zábavným charakterem z toho mála, co jsme vidět mohli). Eric dopadl podobně, koukněte na Ponderosu. Fakt mi chybí časy, kdy Survivor nebyl jen o tom, kdo má jaký "resumé", kdo udělal nejvíc "big moves" atd.
Zároveň doufám, že se produkce co nejdříve vykašle na tu F4 Fire-making challenge. Vůbec se mi to nelíbí a snad fakt, že Devins, očividný miláček Probsta, nevyhrál i přes tento twist, povede k jeho zrušení. (Beztak to zavedli v S35 jen kvůli Benovi a teď s tím pokračují, aby to nebylo blbý.)
Co však musím pochválit (ať jen nehaním), je hudba při TC. Ta se opravdu povedla. :idea: Stejně tak jsem ocenil, že se Probst po dlouhé době pokusil na Reunionu promluvit prakticky s každým.
Logo na S39 po dlouhé době také vypadá moc dobře (viz příloha), téma už tak úplně ne, ale počkejme si s případným hejtem až na podzim. :D
Na Sandru se ovšem neskutečně těším aneb "Queen stays queen" :dance:
A ty sochy jsou teda parádní. :lol:

Adepti na návrat do dalších sérií: Wardog, Aurora, Ron, Victoria, Lauren, Gavin, Chris (zajímá mě, jak by si vedl bez EoE ve hře) + Samozřejmě se vrátí Devins, kterej už určitě podepsal s Probstem tučnou smlouvu na ranní vysílání zpráv na CBS a má garantovaný gigantický edit, pokud bude hrát znova. :angry:
Přílohy
suv_ioti_logo.jpg
Prosím vyhoďte někdo Probsta.

Uživatelský avatar
kachna
Příspěvky: 104
Registrován: 29 pro 2014, 13:47

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod kachna » 20 kvě 2019, 13:25

Tak já teda musím říct, že po vítězství Chrise jsem se suverénně smála, protože to, co jsme tady předpovídali se fakt stalo :D
Jako finále jako takové se mi líbilo, napínavé bylo, sestříhané mi to taky přišlo trochu lepší, ale vítěz mě prostě pobavil. Třeba u Reem šlo fakt vidět, že se s Chrisem skvěle zná a že ho má ráda jako člověka a je jí jedno nějaká jeho hra.

Mně osobně byl taky Chris sympatický, ale kdo ví, jak by hrál, kdyby zůstal ve hře. To je obrovská nevýhoda tohohle ostrova :shock:

Ze začátku se mi koncept líbil, celkově se mi líbila i série, ale prostě nevím, zda za mě ano nebo ne. Možná kdyby koncept zůstal, ale nějak se to pošéfilo, tak by to bylo asi lepší.. Pár hráču by se mohlo vrátit, to si představit asi dokážu.

Ale teda obrovský klobouk dolů za tp vzdání imunity a rozdělení ohně, protože když to udělal, tak jsem si říkala že je to snad ten nejhloupější tah a on nebyl.
Ale Devens vypadal luxusně naštvaný teda a to že nakonec hlasoval pro Gavina asi taky o něčem vypovídá :D
A palce nahoru fakt za tu letošní hudbu!!!

Příští série. Myslím že to bude fakt trapas, ale tak uvidíme :D :D Sochy jsou vrchol nevkusu, pokud se někomu líbí, pardon :D

sextant
Příspěvky: 335
Registrován: 30 srp 2013, 10:48

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod sextant » 21 kvě 2019, 04:33

Jednou už tady byl Survivor obsazený hvězdami a jak to dopadlo? Produkce se do průběhu tak srala, že vznikl paskvil na který nešlo koukat.
Já osobně bych se na všechny hvězdy Survivoru v 40. soutěži vykašlal, vybral 16 účastníků jako v první řadě a organizoval soutěž stejně jako Borneo, případně tamtéž. A do obsazení kmenů bych nezasahoval i kdyby měl jeden kmen vymřít. Žádné skryté imunity, žádné hlasy navíc. Máš jen tu imunitu kterou si vysoutěžíš po sloučení.

Co se týče celebrit Survivoru myslím, že je jich příliš mnoho na obsazení dvou kmenů. Lepší by bylo pozvat všechny celebrity i s jejich fanoušky do nějakého velkého komplexu, soutěže dělat jen pro potěšení (medaile a diplom) a z takového soustředění natočit dvouhodinový film nebo udělat tři díly po 45 minutách. Dále by bylo možné udělat hlasování celého USA k vybrání nejlepšího trosečníka za 40 sezon (20 let).

jukab
Příspěvky: 165
Registrován: 29 srp 2013, 19:04

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod jukab » 24 kvě 2019, 23:15

Tak jsem dokoukal finále a zoufale si přeju ho zapomenout, stejně jako celou sérii.

Pro mě nejhorší série, TOP6, kmenovka v TOP5). Plus nejhorší porota a vítěz v dějinách, obojí hlavně díky formátu. Líbil se mi Chrisův tah, kdy bez milosti vyloučil Lauren radu po tom, co za něj zahrála imunitu. Ale jinak...vyletí při první šanci, pak mu stačí vyhrát jednu soutěž, dostat se mezi amatéry, kteří ho nevyhodí, zahrají za něj imunitu (!), ufff....Porota děs, sledovat hráče, kteří nic nedokázali, rozhodovat o vítězi, kterýho kolikrát ani nepoznali...Proč Jeff v rámci neustálých twistů nepřichystal ještě jeden, a sice že vyhraje někdo z poroty? Radši mu to ani nebudu psát, pro jistotu.

Líbilo se mi: David, první polovina série, pár napínavých kmenovek a hudba při soutěžích, která ne vždycky předčasně prozradila vítěze

Nelíbil se mi formát (hlavně proto, že umožnil výhru při nedodržení zákl.principů hry), cast! (Kama krom Joea mě bude strašit ve snech asi ještě dlouho). Fakt spousta zbytečných panáčků, kteří snad nic nevymysleli nebo to produkce nenabídla. Druhá polovina série, tam se mi chtělo na střídačku smát a brečet :(

David - zábavný hráč, umí mluvit a říkat vtipy
Devens - slizoun, co si myslí, že umí mluvit a říkat vtipy
Lauren - nejdřív příjemné překvapení série, aby to nakonec zazdila zahráním imunity za nečlena aliance, když sama není v ohrožení...
Wardog - hru si užíval, i když si občas hrál na Roba
Wendy - zábavný prvek hry, díky za ni
Kelley - zbytečně namyšlená a zahořklá, v menšině mě ale bavila. Jo a: "Lauren má imunitu." - to je fakt k nezaplacení :). Od navrátilce!
Julie - její obhajoba mě dostala: "Mou taktikou bylo spoléhat se celou dobou na ostatní. To si zaslouží titul Sole Survivor." Wau!

Otázka na strongest ally byla vtipná.
Gavin: To byla Vic (za celou hru sami nic nevymysleli)
Chris: Pro mě Devens (který ho vyřadil při první šanci)
Julie pak jmenuje lidi, kteří ji do ničeho nezapojili :)

Kdysi jsem kritizoval Bena nebo Nikaraguu...po tomhle výplachu jsou to pro mě klenotySurvivora :(

boxi22
Příspěvky: 5
Registrován: 10 říj 2015, 20:59
Nejoblíbenější série: Heroes vs Villains, Cagayan, All stars, Australian
Nejoblibenější hráči: Colby, Brenda, Jerri, Jenna, Russel, Tony
Nejméně oblíbené série: Thailand, Markézy

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod boxi22 » 25 kvě 2019, 00:50

Tak spatna serie, ze jsem ani moc netesim na dalsi. Hra diky vsemoznym druhum a mnozstvi imunit ztraci sve kouzlo. A vyherce - asi i pro porotu cesta nejmensiho zla, i kdyz na me Chris pusobil jako nechutny krivak, ktery to umel mistne maskovat. Fandil jsem Rickovi, skoda ze to dal nedotahla Reem, i kdyz si za to mohla sama.

Megis
Příspěvky: 89
Registrován: 12 zář 2014, 20:39

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod Megis » 26 kvě 2019, 16:40

Wau, produkce a nejhloupější twist ever v jakékoliv soutěži nakonec dokázala udělat z této řady jednu z nejhorších vůbec. Všechny nevýhody EoE už tu zazněly, ostatně zmiňoval jsem je sám už u sedmé epizody, nebudu to znovu rozebírat, nebudeme se přece babrat ve s****ách :D Doufám, že tento neskutečný omyl už NIKDY, opravdu NIKDY, neuvidíme v žádném konceptu jakékoliv hry. Chris jako vítěz je absolutní výsměch celé historii Survivoru, v poli "zasloužených" vítězů je někde na úrovni Bena (takže úplně dole, zlaté Markézy, to je fakt!). Nicméně oceňuju jeho tah s rozděláváním ohně. Přesně tohle jsem zmiňoval, když se rozhodoval
Spoiler!
Domenick, koho nechat rozdělávat oheň. Tohle dává hráči prostě neskutečný kredit, věřím tomu, že kdyby to Dom vzal na sebe, tak vyhraje. A kdyby Chris nechal rozdělávat oheň Julie nebo Gavina, tak nevyhraje, i kdyby Devens vypadl
. Jinak ale platí, že rozdělávání ohně ve Final 4 a koncept závěrečné kmenovky je neskutečná hovadina. O Reunionu ani nemluvě... Je na čase, aby Survivor skončil, protože poslední řady mi dost kazí iluzi o mojí oblíbené hře. I když možná by stačilo, kdyby někdo vykopal pryč Probsta... :vomit:

K samotným hráčům:
Velkým objevem pro mě je Victoria... Měla mizerný edit (ostatně jako většina hráčů vyjma Devense a navrátilců), ale když si ji kamera všímala, tak bylo vidět, že jí to dost pálí. Vyloučení Aubry bylo naprosto epické, v duchu původního Survivoru, neskutečně silné, prostě skvělé. TOP série. Vidím u ní obrovský potenciál, který zabila kamera. A to jsem ještě ani neviděl Ponderosu, u které zmiňujete, jak tam byla chválená...
Wardog byl zase neskutečně zábavný, s neskutečným drajvem, rozhodně s ním byla obrovská sranda a rád ho uvidím znovu.
Devens - přeceňovaný jak jen to jde, fake idols byly sice dobrý nápad, ale opravdu tu někdo věří tomu, že pravé imunity nacházel jenom on, ale ty falešné byly nalezené obě, víceméně vzápětí od jejich vytvoření?... Smrdí mi to hodně Benismem.
Navrátilci - podle předpokladů naprosto zbytečné návraty, herně nic nepředvedli, doufám, že to byla jejich poslední šance, už nemají co nabídnout.
Zbytek byl takový nemastný, neslaný, Ron měl nějaké dobré momenty, ale občas byl dost mimo. Zbytek byl snad jen jednosezónní záležitost :)

Uživatelský avatar
Spacecore
Příspěvky: 38
Registrován: 08 dub 2015, 22:43
Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains
Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Richard Hatch, Ethan Zohn, Sandra Diaz, Rusell Hantz, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Spencer Bledose ...
Nejméně oblíbené série: S každou další se prohlubuje dno
Kontaktovat uživatele:

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod Spacecore » 26 kvě 2019, 22:27

Ačkoli řada sama o sobě měla dobré momenty i dobré hráče, tak finálový díl byl takový průser (i střihem, glosováním Probsta, úplně vším), že to posílá celou season někam do bahna Survivor historie. Vítěz je naprostý fail. Kdybychom se alespoň podívali na to, jak "hrál" na Edge of extincion, možná by mohl dostat nějaký kredit za přežití, možná kdyby museli pro vítězství udělat víc než jednu výhru, tak by to šlo, ale takle ... já nevím, lepší by už bylo, kdyby jim někam do lesa schovali šek na milion dolarů a lísteček s titulem "Sole Survivor" a dopadlo by to možná líp. :evil:

sextant
Příspěvky: 335
Registrován: 30 srp 2013, 10:48

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod sextant » 03 čer 2019, 08:23

Chápu, že k překládání je třeba nálada, ale přesto by mně zajímalo do kdy budou hotové titulky všech dílů Ponderosy. K dnešnímu dni jsou titulky pouze ke 2 dílům z 9.
Děkuji předem za odpověď.

Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod ItalianManiac » 03 čer 2019, 15:24

sextant píše:Chápu, že k překládání je třeba nálada, ale přesto by mně zajímalo do kdy budou hotové titulky všech dílů Ponderosy. K dnešnímu dni jsou titulky pouze ke 2 dílům z 9.
Děkuji předem za odpověď.


K překládání je třeba především dostatek volného času, který momentálně nebyl - přes víkend jsem byla pryč a Vochomurka je také zaneprázdněn. Takže prosím o strpení ;)
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

Uživatelský avatar
hozu
A fan of Stephenie LaGrossa
Příspěvky: 523
Registrován: 26 srp 2013, 10:04
Nejoblíbenější série: S: S01, S06, S11, S13, S15, S16, S18, S20, S25, S28, S31, S33, S37
S AU: S02, S03, S04, S06
TAR: S01, S03, S05, S07, S10, S12, S14, S17, S23
TAR CAN S01, S04

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod hozu » 05 čer 2019, 09:47

Stále jsem tu sérii asi nevstřebal, ale zkusím to nějak okomentovat, ačkoliv v jádru asi neřeknu nic, co by nebylo již zmíněno. To finále vyvolalo skutečně podivnou pachuť v už tak dost diskutabilní sérii. Ano, je pravdou, že Chris za ty tři kmenovky co musel hrát, skutečně předvedl maximum a tomu asi všechna čest. K čemu ale to všechno, když mě to divácky vlastně ani nebavilo.

To, že jsou série v poslední době přesyceny výhodami už si člověk bohužel pomalu zvykl. Co je mnohem horší je však skutečnost, že zatímco v minulosti ještě měl člověk pocit, že tam je nějaká snaha, aby si ji hráč zasloužil, tady mu byly drze posílány přímo z EoE, jen aby se tam něco stalo. Celkově byl celý ostrov dost zbytečnou záležitostí a hlavně se stal základním kamenem pro závěrečné hlasování. Porota totiž, jak bylo i zmíněno v soutěži, byla podle mého svázána s podivnou skutečností, že vlastně každý kdo se vrátí by řešil stejnou otázku: "kdybych se vrátil takto já, tak bych chtěl-zasloužil si vyhrát." A tím že většina hráčů si prošla EoE, kde navázali asi silné kontakty, měla potřebu obhájit, že celý motiv pobytu na EoE je stále na stejně vysoké herní úrovni, jako stresující čas ve skutečné hře. Náhle vznikla bizarní situace, ze které Chris, tím že se prosmýkl do finále dokázal poměrně snadno využít. A právě tahle skutečnost mi tu sérii opravdu neskutečným způsobem potopila na skutečné dno. Tohle mělo fakt daleko k nějaké zábavné hře a hlavně to opět působilo jako výhodami nalajnovaný scénář, který opět odstřelil hráče, co skutečně nějakou herní hodnotu mají, na úkor těch, co si dokáží přivstat a najít pár výhod ještě z rána.

K navrátilcům. Skutečně asi zbytečné návraty, i když třeba Davida jsem viděl zpátky rád. Stále si myslím, že byl jejich opětný návrat patřičnější spíš do nějaké regulerní all-stars než v podobě těchto pseudo-sérií.
Rick byl na sledování docela herní mizérie, když teprve v nějaké final 7 začal konečně hlasovat správně a jediné, co ho předtím zachraňovalo byly ty výhody, které mohl přehazovat vidlemi.
Victoria pak byla pro mě asi největší překvapení téhle mizerné série, jelikož hrála skutečně dobrou hru, jenže na kamery samozřejmě strašně nezajímavou, protože hurónsky nehulákala, jak využije poslední výhodu co našla a spíš budovala sociální vazby někde vzadu. Vyřazení Aubrey bylo nádherné. Osobně by mě dost zajímala ve finále, jelikož současný Survivor má tendenci některé hráče rozcupovat otázkou, proč by si to měli zasloužit, když neudělali nějaký bombastický krok po sloučení. Což je třeba trošku smutné, když si většina hráčů v téhle slepé snaze se ukázat, obvykle totálně rozbijí celou hru. Wardog byl myslím dobrý příklad v této sérii.

Celkově je pro mě série zklamáním. Ta příští by snad mohla být trochu zábavnější, ale celý ten zvrat s Robem a Sandrou působí stále trošku bizarně.

Oblíbení hráči: Victoria, David
Australian Survivor: Phoebe, Kate, Craig, Nick (1) Luke, Sarah, AK (2) Benji, Shonee, Brian (3) Harry, Luke, Pia (4) Shonee, Phoebe, Harry, Nick (5) Hayley, Wai, George (6) KJ, Nina (7)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)

strom-z
Příspěvky: 169
Registrován: 30 zář 2017, 15:59
Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains, Micronesia, All-Stars, Cagayan, Second Chance, Samoa, Pearl Islands
dark horses: Gabon (hillarious), kontroverzní Caramoan za post-merge
Nejoblibenější hráči: US: Cirie, BRob, Parvati, Malcolm, Sandra, Kelley, Tony, Natalie A., Amanda, Andrea, Yul, Corinne AUS: Phoebe, Nick, Šamponela, Flick, Brooke, David, Benji, Craig, Henry, Sam (S3), Tessa, Kristie
Nejméně oblíbené série: Island of the Idols, Ghost Island, HvHvH, Thajsko (nedokoukal jsem)

S38 - Edge of Extinction - EP13+14 - finále + Reunion

Příspěvekod strom-z » 09 čer 2019, 00:48

hozu píše:Victoria pak byla pro mě asi největší překvapení téhle mizerné série, jelikož hrála skutečně dobrou hru, jenže na kamery samozřejmě strašně nezajímavou, protože hurónsky nehulákala, jak využije poslední výhodu co našla a spíš budovala sociální vazby někde vzadu. Vyřazení Aubrey bylo nádherné.

S tímhle souhlas do puntíku.
Victoria hrála podle mě přesně tak, jak měl vítěz Survivoru, S38, hrát - dařilo se jí bejt POKAŽDÝ na správný straně hlasování a zároveň si uchovávat plášť neviditelnosti, kdy po ní nikdo nešel a porota respektovala její hru, aniž by si to uvědomovali její spoluhráči...
...bohužel je tenhle ideální způsob hry v r. 2019 divácky dost neatraktivní, ale hráčsky zcela správnej...
...a pak vypustila produkce zpátky do hry Chrise nabriefovanýho od zbytku poroty a s idolem* v kapse a Victoria byla totálně v p***... :cry:


Zpět na „S38 - Edge of Extinction“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti