AU Survivor 2019: CvC II - EP08

Savusavu, Fiji
2019
Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

AU Survivor 2019: CvC II - EP08

Příspěvekod ItalianManiac » 06 srp 2019, 13:14

Epizoda 8
6.8.2019


Hozu pode mnou už to všechno pěkně shrnul, líp bych to nenapsala ;)

Musím říct, že po 8 epizodách bych tuto sérii nominovala na nejlepší sérii AUS, možná i jednu z nejlepších sérií vůbec. Oproti loňským CvC je plná lidí, co chtějí a někteří hlavně i umí hrát (nebo ti "mateship & loyalty" sportovci povyletěli už na začátku).

Soutěže mě hodně baví - tady by se US Survivor mohl přiučit, jak oživit některé opakující se soutěže a přesto si nezruinovat budget - třeba to plavání proti proudu, super napínavá soubojová soutěž - "a přitom taková blbost, co" :D
Navíc mě tyhle soubojové soutěže neskutečně baví, protože je super pozorovat rivalitu mezi některými hráči (např. Matt a Luke jsou jistota).
Ale přesně jak píše Hozu, stejně to psali i Harry s Badenem na Redditu - u té plošiny se proud jejím vlivem trochu zpomaloval, ale tu stranu měli podle té tyče na držení přidělenou Contenders, což je asi lehce zvýhodnilo.

Po odměně Harry našel imunitu, která ho nejspíš zachrání na příští kmenovce, jelikož je podle hovorů asi další na řadě. Taky mě překvapilo, jak rychle se Aspiranti rozkládají - nejen v Champions 2.0, kde jich půlka přeběhla k Lukeovi a Davidovi, ale i u Contenders 2.0, kde se Casey a Harry navzájem hází přes palubu. Kdyby drželi všichni čtyři spolu, třeba by se jim naopak podařilo rozložit těch pět Šampionů (třeba přetáhnout Simona?). No, jak zmínil tuším Luke nebo David, možná je to tím, že Aspiranti byli od začátku hry jen na jedné kmenovce a tak neměli možnost ozkoušet pevnost svých vazeb nebo vytvořit nějakou alianci "pevného jádra", jako to právě udělali Luke, David a spol.

Soutěž o imunitu byla taky zajímavá - "topící" soutěž v týmovém podání. Taky mě překvapilo, že do "podvodní rakve" šla Sarah - nejen kvůli jejímu zážitku s tsunami, ale také proto, že by bylo výhodnější dát dovnitř menšího a hubenějšího člověka (čím menší člověk, tím víc by bylo potřeba kbelíků vody na vyplnění prostoru). Nicméně Sarah se držela slušně a vydržela dlouho, ale bohužel pro Champions to nestačilo.

No a po soutěži to vypadalo, že domů půjde jednoznačně Sarah, ale Andy nám to svou ukecaností trochu ozvláštnil. Jak jsem někde četla, žádná konverzace v Survivoru není soukromá, takže se nemůže na Sarah zlobit, že jeho hovor s Daisy zaslechla. A když už, tak si má dát větší pozor, například s Daisy odejít na pláž nebo do lesa, kde je nikdo neuslyší. Dle následujících událostí to chvíli vypadalo, že terč nakonec padne na Andyho, ale jak správně řekli David s Lukem - někdy je lepší useknout hadovi hlavu, ale když už je ten had neškodný, není to potřeba. Navíc by nebylo logické vyhodit Andyho a nechat si Sarah, když se Sarah v některých soutěžích neosvědčila a naopak Andy v nich vynikal. Superfan Andy avšak v očích všech ostatních ztratil důvěru a bude ji zřejmě těžko získávat zpátky.

Next time on Australian Survivor: Shaun KONEČNĚ rozbalí imunitu - a zjistí, že je falešná, což při soutěži prozradí Daisy. Proč mám ale takové neblahé tušení, že se všechno nakonec obrátí proti Daisy? :?

Dojmy po EP08:
:idea: - David, Daisy, Luke, Pia, Harry, Baden, John, Shaun
:? - Janine, Ross
:down: - Matt, Casey, Andy
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

Uživatelský avatar
hozu
A fan of Stephenie LaGrossa
Příspěvky: 523
Registrován: 26 srp 2013, 10:04
Nejoblíbenější série: S: S01, S06, S11, S13, S15, S16, S18, S20, S25, S28, S31, S33, S37
S AU: S02, S03, S04, S06
TAR: S01, S03, S05, S07, S10, S12, S14, S17, S23
TAR CAN S01, S04

AU Survivor 2019: CvC II - EP08

Příspěvekod hozu » 07 srp 2019, 00:17

Nevím kde chodí produkce na ty soutěže, ale je neskutečné jak dokáží stále překvapovat s novými a originálními výzvami. To plavání v protiproudu je vlastně tak jednoduchý nápad, přitom neskutečně napínavá soutěž. I když se mi zdálo, že nalevo byl proud maličko slabší.

Andy a Sarah docela rozdýchavali tu předchozí TC. Trochu jsem myslel, že to vrátí Andyho trochu na zem, ale spíš než jako nejlepšího hráče Survivoru, to z něj udělalo vcelku veselou loutku. Vypadá to, že by se mohl dostat daleko, ale asi ne z důvodů, s jakými to vidí on.

U soutěže o imunitu mě docela překvapilo, že Sarah šla do té části, kde se nechala polévat vodou.

TC byla víceméně očividná, ale opět jsem byl vcelku napjatý, jestli přeci jen toho Andyho nakonec nedají.
Davidovo: "I think a blindside is the most humane way to put someone down," pobavilo. :D

Příště další epizoda z "fake idol saga." Jak psali i na twitteru, tohle je neskutečně zábavná a nosná linka. Když Daisy víceméně změnila strany jen díky tomu :D . Jsem zvědav, jak to dopadne.

Oblíbení hráči: Daisy, Luke, Ross, Janine, Pia
Australian Survivor: Phoebe, Kate, Craig, Nick (1) Luke, Sarah, AK (2) Benji, Shonee, Brian (3) Harry, Luke, Pia (4) Shonee, Phoebe, Harry, Nick (5) Hayley, Wai, George (6) KJ, Nina (7)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)

sextant
Příspěvky: 335
Registrován: 30 srp 2013, 10:48

AU Survivor 2019: CvC II - EP08

Příspěvekod sextant » 07 srp 2019, 14:29

Mně se epizoda líbila. Máte pravdu, že soutěže jsou neotřelé a nápadité. Na druhé straně ve většině případů jsou zaměřeny spíše na sílu než na strategii a chytrost. Chybí mi soutěže končící skládačkami, ale jsme na začátku, třeba se ještě dočkám.
Vyřazení Sarah mně celkem nepřekvapilo. Andy je vynikající v soutěžích kde se něčím hází a byla by pitomost se jej v kmenové části zbavit. Zatím nebyla použita žádná skrytá imunita tak jsem zvědav kdy někdo vyrukuje s ní jako první. Také bude zajímavé jak se vyrovná hráč s falešnou imunitou.
To, že jsme měli epizody ke stažení o den déle celkem asi moc nevadilo. Alespoň jsme se měli na co těšit.

Uživatelský avatar
zdenek000
Příspěvky: 150
Registrován: 27 srp 2013, 00:28
Nejoblíbenější série: Survivor:Borneo, Austrálie, Allstars, Panama, Čína, Mikronésie, Gabon, Tocantins, HvV, Filipíny,BvBvB
TAR:2,5,7,9,10,11,15,18,21
Nejoblibenější hráči: Survivor:Cirie
Nejméně oblíbené série: Survivor:Markézy,Thajsko,Fidži,South Pacific,One World,Caramoan
TAR: 4,8,20

AU Survivor 2019: CvC II - EP08

Příspěvekod zdenek000 » 08 srp 2019, 21:44

Ty soutěže jsou fakt 10/10. Kam se hrabe v tomto ten americkej. Vždycky jsem zbožňoval soutěže na výdrž než z toho US udělalo každou výzvu o imunitu.
Australani, klobouk dolů.
Hudba a napětí jsou naprosto luxusní.
Hodinka survu pro mě uběhne vždycky v pohodě a Australani >>>>>>>>>>>>>> Američani.

Má to však svoje ALE!!! a tím myslím edit. Ve srovnání s US je to pořád o několik levelů výš, ale mít 8 epizod bez toho, aniž by Hannah dostala zpověď, kdy David jich má asi 40 za epizodu, je trochu dost. Neříkám, že by to mělo být vyrovnaný, ale proboha aspoň něco. Doteď je mi Sam líto, za to,jak ji ukázali. Nehledě na tom,jak dobrý byl ten edit.
Nebo, klidně ať dají Davidovi víc zpovědí než ostatním, ale ať se proboha neopakují. 3/4 jeho zpovědí jsou naprosto stejný a to: Mám veškerou moc. Jsem nejlepší. Všichni chodí za mnou se radit. Jsem king kmene. Leze mi to dost na nervy a i samotný David. :cry:

To je asi jediná negativní věc, kterou bych vytknul. Už ani chudák Luke nedostává skoro žádný prostor a Luke je prostě King of the jungle :D
Dále doufám, že bude aspoň ještě jedno promíchání nebo něco, jelikož se absolutně nedokážu představit, že by New Champions mohli vyhrát.
Každopádně cast je mi sympatickej, i když mě ta série nebaví tolik jako ty předchozí (pořád lepší než 90% US sérií za posledních 10 let)

:idea: Harry, Ross, Pia, Luke
v pohodě: Baden, Abbey, Matt, Janine, John
ujdou: Shaun, Daisy
:down: Andy (něčím mi prostě nesedí), David (příliš mnoho kamery nikomu nesedí viz. EOE)
AUS:
2016 - Phoebe, Craig, Nick, Flick, Jennah-Louise
2017 - Michelle, Peter, Sarah, Luke, Tessa
2018 - Mat, Benji, Jackie, Shonee, Fenella, Robbie, Sharn, Brian
2019 - Ross, Harry, Pia, Baden, Sarah, Matt, John, Janine, Luke

sheldom
Příspěvky: 181
Registrován: 15 srp 2015, 16:10
Nejoblíbenější série: Borneo S01, Pearl Islands S07, All-Stars S08, Guatemala S11, China S15, Micronesia S16, Australian Survivor
Nejméně oblíbené série: Africa S03, Thailand S05, Samoa S19, BvW S27, SJDS S29

AU Survivor 2019: CvC II - EP08

Příspěvekod sheldom » 12 srp 2019, 09:01

Taky mi přišlo, že byl proud u plošiny menší, proč by se taky později k ní všichni snažili dostat? :D
Andy velmi rychle změnil stranu, na superfana to není zrovna originální strategie :dance: a navíc jeho ukecanost ho málem stála krk, nakonec však nejspíš zvítězilo to, že je na výzvách mnohem užitečnější než Sarah :)
David má obrovský prostor, trochu mě mrzí, že je to například na úkor Luka, ale pořád mám pocit, že na Davida se musí chystat obří blindside a
Spoiler!
Luke sice ze začátku říkal, že je David jeho chráněnec podobně jako byl Jericho v S04 a všichni jistě víme, jak ta série dopadla, ale David je úplně jiný případ než Jericho
Survivor
S01: Richard; S02: Elizabeth, Rodger, Jeff; S03: Kim P.; S04: Boston Rob; S05: Shii Ann; S06: Heidi, Dave; S07: Rupert, Ryan O.; S08: Boston Rob, Rupert; S09: Eliza; S10: Stephenie; S11: Judd, Stephenie; S12: Terry; S13: Penner, Yul; S14: Yau-Man; S15: Amanda, James, Todd; S16: Amanda, James, Penner; S17: Randy, Sugar, Bob; S18: Stephen; S19: Monica, Dave; S20: Boston Rob, Sandra; S21: Brenda, Marty; S22: Boston Rob, Natalie, Andrea; S23: Jim, Albert; S24: Troyzan, Chelsie; S25: Penner, Skupin; S26: Laura, Andrea, Brenda; S27: Vytas; S28: Spencer; S29: Kelley, Jeremy, Natalie
AUS S03: Nick, Phoebe, Craig AUS S04: Luke, Jericho, Sarah, Tessa AUS S05: Benji, Robbie, Paige AUS S06: Luke, David, Harry, Pia AUS S07: Phoebe, Nick, Shonee, David, Harry, Brooke AUS S08: George, Kez, Simon AUS S09: Mark & Sam, Nina AUS S10: George, Shonee, Liz AUS S11: Aileen, Val, Mark
RO S01: Marek, David RO S02: Radim, Bizon

jukab
Příspěvky: 165
Registrován: 29 srp 2013, 19:04

AU Survivor 2019: CvC II - EP08

Příspěvekod jukab » 09 lis 2019, 23:34

Dnešní díl slabší, ale pořád pohoda. Soutěž o odměnu se mi na rozdíl od ostatních moc nelíbila, aspoň ta imunitní to pak vynahradila. Obdivuju potápěčky, sám bych tam nevlezl. Dave mě začíná iritovat a jeho zpovědi + dneska i Harryho - minimálně 3x o tom samém, mě už nebaví. Proč nedostala slovo třeba Hannah, jejíž situace po tom v dnešním díle volala? Luke je aspoň zábavný, i když jsem mu nikdy moc nefandil. Andy zatím zklamání, ale pořád věřím, že ještě něco ukáže. Sarrah venku, ještěže tak, být ve většině, tak je určitě maxi-loajální komukoli a zabere místo někomu zajímavějšímu. Doufám, že příště půjdou na kmenovku Contenders, aby se to u nich taky začalo hýbat :)

Uživatelský avatar
Radix
Příspěvky: 351
Registrován: 20 dub 2015, 08:32
Nejoblíbenější série: Austrálie (S02), Amazonie (S06), Pearl Islands (S07), Palau (S10), China (S15), Heroes vs. Villains (S20)

AU Survivor 2019: CvC II - EP08

Příspěvekod Radix » 02 led 2020, 01:05

Vcelku slušný díl, takové zklidnění po minulém swapu. Pobavila mě Sarah, která vymyslela skvělý plán, který otřese celým kmenem. Jaksi ho ale zapomněla probrat s kýmkoliv mimo menšinu. :lol:

RC v plavání proti proudu byla zajímavá a taky se mi líbilo, že se plavalo někde v řece. Stejně jako ostatním se mi zdálo, že u plošiny byl proud otupený, takže Contenders měli drobnou výhodu, které dokázali využít. Ross v sobě probudil zase děcko a přepil se kafe a dost možná i přejedl. :D

Harrymu se podařilo najít HII, takže jsou ve hře nyní čtyři, což mi přijde docela už dost. V mezičase ho Casey házela pod autobus, aby se zachránila. Jsem zvědavý, jak se to vyvine teď. Docela se obávám, koho by zbytek Contenders mohl vyhodit z původních Champions.

IC byla zajímavá, ale taky jsem přemýšlel, zda nebylo lepší dát tam někoho menšího než Sarah. Jenže kam pak s ní? :D Suma sumárum, Champions prohráli znovu a nakonec i přes záchvěv s Andyho možným vyloučením, jakkoliv mi tady nedával smysl, vypadla dle očekávání Sarah, za což jsem rád.

Jsem zvědavý, jak příště doběhne či nedoběhne Davida fake HII.

Fandím: Luke, Pia, David, Ross, John, Daisy
Nefandím: Matt
TOP US: Rich, Rudy (S01)| Rodger, Colby (S02)| Lex (S03)| Shi Ann (S05)| Rob (S06)| Rupert, Andrew, Sandra (S07)| Boston Rob (S08)| Tom, Ian, Steph (S10)| Gary (S11)| Terry, Cirie (S12)| Yul, Jonathan, Ozzy (S13)| Yau-Man, Earl, Michelle (S14)| James, Courtney, Todd (S15)| Jonathan, Parvati, Cirie (S16)| Marcus, Charlie, Bob (S17)| Brendan, Stephen, JT (S18)| Courtney, Sandra (S20)| Brenda (S21)| Boston Rob, Phillip, Dave (S22)| Cochran, Coach (S23)| Denise, Malcolm (S25)| Cochran, Malcolm, Brenda, Phillip (S26)| Tyson, Aras, Ciera (S27)| Spencer, Tony (S28)| Keith, Josh (S29)| Mike, Tyler, Caroline (S30)| Kelley, Jeremy, Keith (S31)| Neal, Tai, Cydney (S32)| Adam, David, Ken (S33)| Brad, Sandra (S34)| Ali (S35)| Chris, Domenick (S36)| Mike, Christian (S37)| Ron, Victoria, David (S38)| Tommy, Dean, Janet (S39)
TOP AUS: Craig, Phoebe, Nick (S03)| Luke, Sarah, Jericho (S04)| Mat, Brian, Shonee (S05)| Luke, David, Ross, Pia (S06)| Harry, Nick, Shonee, Harry, Brooke, David, Moana (S07)
TOP RO (CZ): Marek, David (S01)

Uživatelský avatar
MBej
A fan of Chilltown
Příspěvky: 72
Registrován: 27 srp 2013, 17:41

AU Survivor 2019: CvC II - EP08

Příspěvekod MBej » 04 led 2020, 00:43

Tohle bylo zase skvělý, David u mě stoupá i ve své narcis verzi, je to obrovská sranda a Sarah s Andym se poprali o setrvání ve hře. Jinak výtečnej díl s velice dobrými a originálními soutěžemi, který Probstův skanzen strkají do kapsy. Nemluvě o tom, že (pod)vodní soutěže jsou v AU Survivoru vždycky skvělá podívaná. A taky to pořád nejsou skládačky, kterých byl zejména americký Survivor jeden čas plný.

Vyřazení Sarah nepřekvapilo, Davidova věta o blindsidech by se měla tapetovat do pokojů všech fanoušků Survivora. A dočkáme se příště rozuzlení tý funny story s falešnou imunitou. Bože, tohle Daisy fakt přeju.
Big Brother: Dr. Will (S2/S7), Mike Boogie (S2/S7/S14), Danielle Reyes (S3/S7), Janelle (S6/7/14), Kaysar (S6/S7), James (S6/S7), Dick (S8/S13), Danielle Donato (S8/S13 Rachel (S12/S13), Britney (S12/S14), Frank (S14), Elissa (S15)

Rooting for Kim, Sophie, Denise, Parvati, Tyson, Yul, Jeremy and Natalie - Survivor S40

"...looks like flesh on the outside, you rip it open and it's just CIRCUITRY and WIRES..."

Uživatelský avatar
Yedko
Příspěvky: 264
Registrován: 10 úno 2020, 22:29
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

AU Survivor 2019: CvC II - EP08

Příspěvekod Yedko » 05 bře 2023, 20:26

Naprosto nudná, jednostranná soutěž, která byla ale primárně naprosto zmanipulovaná, tak, jako jsem to ještě nikde neviděl. Po tomto je i soutěž v kopání rugby penalt s jedním z kmenů, kde je to samý fotbalista/rugbysta slabý odvar. Zdejší deluded klokanofilové si to tu opět nemůžou vynachválit. To je fyzika 5. třídy ZŠ, že stejný proud neuděláš po celém korytu. V každém sportu, kde dvojice paralelně soutěží tak si posléze dráhy mění a závodí znovu, aby to bylo spravedlivé. Tady to vyloženě vybízelo k tomu, aby se u toho táhla střídali se stranami, ale to by produkci asi nevyhovovalo - jinak si nedokážu představit, že to každý viděl co se tam děje a nezakročili. A opravdu to nebylo "lehké zvýhodnění" jak tu píšete. Andy tam plaval naprosto ukázkově bez zbytečných pohybů a i tak to v první chvíli nestačilo na topící se čubu u hrazení. Klidně bych se nebál říct, že mezi středem a hrazením ta plavba mohla být o polovinu vzdálenosti. Kdyby u toho byla Shane z předchozí řady, tak by ji z toho asi musela prasknout hlava, kdyby to viděla. V těchto věcech je australský Survivor naprosto komický, ale zmiňovat to na tomto fóru asi není úplně populární. Ve druhé soutěži opět nezvládnutá fyzika - tentokrát Archimédův zákon v podání Champions a pošlou tam Sarah, které ještě tato situace nebude komfortní. Chápu, že zrovna ona není vhodná nikam, ale i kdyby to odchodila tak by to dopadlo stejně... Prakticky každý díl se z nějaké strany a důvodu dokážu přesvědčit, že ani Australané nejsou úplně nejostřejší tužky v penálu i když to bylo původně jeden z důvodů, proč jsem do Austrálie proti Americe vkládal naděje :D . No nic - díky Davidovi je to docela zajímavé (i když to jak to hraje je hloupé a zachraňuje ho šarm a štěstí) takže tu sérii dokoukám, ale už se těším na další serii s All Stars... Castingy do obou CvC jsou společně s US41 zdaleka tři nejhorší castingy ze všech US AU NZ survivorů a limitně se blíží těm českým...
Vytvářet pětačtyřicátou sérii (od roku 2000) není tak lehké, jako vytvářet osmou sérii (od roku 2016). Myslete, prosím, na to při vašem urážení. Pokud máte hlavní problém s tím koukat na více černochů a homosexuálů tak jste ubozí. Ale souhlasím, že US40 měla být sérii poslední...


Zpět na „Australian Survivor 2019: Champions vs. Contenders II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti