S39 - Island of the Idols - EP13+EP14 - finále + Reunion

Mamanuca Islands, Fiji
March 21, 2019 – April 28, 2019
Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

S39 - Island of the Idols - EP13+EP14 - finále + Reunion

Příspěvekod ItalianManiac » 19 pro 2019, 06:59

Epizoda 13 - finále
Epizoda 14 - Reunion
19.12.2019


Pro info: kvůli citlivým tématům a událostem probíraných v této sérii nebude Reunion poprvé po 39 sériích vysílán živě, ale byl o několik hodin předtočen.
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

Uživatelský avatar
Lamik.lamity
Dragonslayer
Příspěvky: 528
Registrován: 26 srp 2013, 10:12
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Bydliště: N 50o 04.635 E 014o 19.432
Kontaktovat uživatele:

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod Lamik.lamity » 19 pro 2019, 10:21

Tak jsem rád, že už je série za námi. Událo se tu spousta nehezkých věcí, tak bych tu rád zmínil jedny z těch hezčích:
Tommy je jeden z nejlepších vítězů s naprosto dominantní sociální hrou. Téměř u mě vyrovnává Yula a jako vítěze ho hodnotím velmi vysoko. Taky je druhý po Denise, koho jsem tipoval na vítěze po první zpovědi
Janet, Elaine a Kelley jsou skvělí charakteři a milerád je uvidím v další sérii
Sandra a Rob mě bavili celou sérii
Tak to je asi všechno.
Už se nemohu dočkat další série. Těším se, až vyloučí Sandru, ta uvidí, že může jít na EoE, řekne "fuk you motherfukers" a půjde domů, protože prostě nemůže vyhrát výzvu. Extrémně se těším na Ethana, Yula, Sophie a Denise, budu fandit i Tonymu, Tysonovi a Sandře.
Naopak mi zde chybí Earl, Chris z Vanuatu, Hatch, Heidik a Tom
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Uživatelský avatar
cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Příspěvky: 573
Registrován: 09 zář 2013, 11:22
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod cypher.eu » 19 pro 2019, 13:41

Hrozná řada s nudným, necharismatickým vítězem, na kterého za dva dny většina lidí zapomene... Z bídného castu vyčuhuje jen sympatická a energická Elaine a dobrosrdečná Janet, zbytek úplně o ničem :-?

Největším propadákem této sezóny je však ta dle mého názoru opravdu přehnaná sociální citlivost na sebemenší uprdnutí - Jackovi ujede slovo "durag" (nebo jak se to píše), které ani nepoužil v nějakém hate kontextu a je z toho téma až do konce řady. Jamal na kmenovce řekne naprosto neškodnou poznámku, a to že se bojí ženské aliance, která v této fázi hry reálně hrozila a ženy o ní několik epizod diskutovaly a chtěly ji utvořit, ale je označen za sexistu a je z toho téma až do konce řady. Aaron řekne už ani nevím co a pak brečí na twitteru v 10 minutovém omlouvacím videu. A nakonec samozřejmě Dan, který se skutečně "nevhodně dotýkal", ale je diskutabilní jestli to bylo se sexuálním podtextem a stejně tak jestli Kellee víc serou ty dotyky a nebo to, že vyletěla před Danem a ten dál pokračoval dál a většina hráčů ho měla nejspíš v oblibě, a je z toho téma do konce řady a na Reunionu rozhovor jak s obětí pokusu o znásilnění atp... :-? Plus teda ještě Missy a Elizabeth, která ani nepřišla na Reunion nejspíš kvůli tomu obřímu hejtu na sociálních sítích...

Takže když to sesumarizujem, tři hráči si na dlouhou dobu (než na ně veřejnost zapomene) zničili pověst a musí pomalu chodit kanálama, další tři (Jack, který taky nepřišel btw, Aaron a Jamal) balancovali na hraně onoho public hatu a Kellee je psychicky poznamenaná že ji někdo šahal na vlasy a dotkl se jejích nohou. Celkem tu tak máme sedm lidí, kteří si teď pravděpodobně přejí, aby nikdy neměli se Survivorem nic společného, což se ještě nikdy v žádné řadě nestalo a jen to ukazuje, jak příšerná tahle série byla, bottom 5 bez jakýchkoliv pochybností... :vomit:

Upoutávka na čtyřicítku mě taky nijak nenadchla, nechápu co to zas vymýšlejí za debilní inovace ve smyslu ty tokeny, za které si budou hráči asi kupovat komfort a nedejbože i imunity nebo nápovědy k nim atp... co je tohle za sra*ku?? :? Je opravdu smutné, jak jde tahle show do perdele, řady 21-29 měly aspoň pár opravdu zajímavých kousků (23, 25, 27 a 28), co se týče 30-39, tak kromě 30. a 31. sezóny to je jeden shit za druhým, přičemž tato 39. je jednoznačně nejhorší z nich... Myslím si, že nebudu jediný, kdo se se Survem po čtyřicítce rozloučí.
Završením Survivora měla být 40. řada

Uživatelský avatar
brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Příspěvky: 603
Registrován: 26 srp 2013, 18:26
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod brninho » 19 pro 2019, 15:14

Budu hodnotit to, co se hodnotit dá, tedy hru do epizody, kdy to Kellee posunula úplně někam jinam, regulérnost šla do čudu, odvolání hráče aniž bychom od pověřených slyšeli co byla ta poslední kapka a pokud bylo gró to, co jsme měli v epizodách možnost vidět, tak už asi tuhle show po další sezoně jak už uvedl cypher nemám chuť sledovat. Nebo docela by mě na celou věc zajímal názor zdejších diskutujících - žen. Překračoval Dan hranici opravdu tak moc, z toho, co jsme měli možnost vidět?

Přitom ta hra byla rozehraná dobře, většina hráčů o hře přemýšlela, dokonce se objevilo víc zajímavých ženských elementů než mužských, takovou Missy bych chtěl určitě hrozně moc vidět ještě (ale znovu jsme u toho, co tuhle sezonu totálně dokurvilo), hrozně mě bavil její stoickej klid, argumenty měly hlavu a patu, bohužel jí pomohl zaříznou další výdobytek produkce. Určitě mě zaujala Lauren, Janet, taková Noura s Elaine už asi Probstovi šrotují v hlavě jako komickej prvek do některé z dalších řad, Kellee ke které vlivem následujících události mám hodně výtek mě ale taky přišla zajímavá. Chlapi byli nudní patroni- včetně vítěze. Svoji arogancí mě trošku bavil jen Aaron.

Tuhle sezonu jsem si vzal na fóru trošku break (nejdřív vynucenej, pak se mi ani moc do psaní nechtělo), další sezonu se snad už zapojím víc živě a snad to tokeny a další nápady nezkurví, doufám že to bude podobnej zážitek jako Second Chance.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

Uživatelský avatar
Dejvy
Příspěvky: 250
Registrován: 27 srp 2013, 12:54
Nejoblíbenější série: Skoro všetky do S25 a potom už len Second Chance. (US)
Čo sa týka AU tak všetky, hlavne S04-2019 - Champions vs. Contenders II
Nejoblibenější hráči: Ozzy, Malcolm, Penner, Todd, Parvati, Amanda, James, Rich, Colleen, Rob M., Sandra, Brenda, Spencer, Yul, Terry, Tom W. (US)
Luke, Moana, Sarah, Monika, David, Harry,Locky, Nick, Henry (AU)
Nejméně oblíbené série: Tá kde vyhral Ben.

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod Dejvy » 19 pro 2019, 18:11

Ja som niekde uprostred.
Pre-merge sa mi veľmi páčila čo som tu vlastne aj dosť písal. Páčilo sa mi, že to bol taký starý dobrý Survivor bez zbytočností. Páčil sa mi pestrý cast z ktorého mi nikto okrem Karishmi neliezol na nervy.
Avšak po zlúčení to išlo dole vodou. Všetkým. Začali klasicky lietať von zaujímaví hráči a celé to bolo nudné. Ja vždy pretáčam len časť kedy prídu loved ones (normálne sa cítim pri tom trápne), ale teraz som toho pretáčal oveľa viac (sračky na Dana, plačúca Lauren, Kelley atd.).
Takže vo finále túto sériu hodnotím skôr horšie ako lepšie, ale je mnoho, mnoho, mnoho ďaleko horších. Už len kvôli víťazovi. Ten je oveľa lepší ako minimálne polovica z tých 39. Presne ako sa píše vyššie aj mne Tommy pripomenul Yula s tým, že momentálne je hra pre mladého fyzicky silného hráča oveľa náročnejšia ako v S12 keď Yul vyhral (veď tam sedel vo finále ešte aj Ozzy). Takže fakt klobúk dole za to, že ho ako hrozbu nevyhodili, vlastne na to nikto ani nepomyslel celý čas. Môže niekto povedať, že boli blbí, áno boli, ALE preto lebo to tak on zariadil. Nerobil zo seba Joea ani nejakého misterminda. Takže si myslím, že z toho čo tu bolo sa stal skutočne zaslúženým víťazom.

Tiež sa mi páčili Janet, MISSY, Elein... mohli by sa vrátiť. Taký Dean bol viac než slizký a dúfam, že ho už neuvidím.

S40, na to sa teším, už som sa zmieril s EoI a zrazu sa dozviem o nejakých tolkienoch, hrôza. uvidíme čo z toho bude, hlavne nech nevyhrá Ben, potom budem spokojný :mrgreen:
US Survivor S40: ROB, Danni, Denise, PARVATI, Sandra, Tony, YUL

AU Survivor S07: NICK, Locky, Henry, AK, Matt, Harry, DAVID, Phoebe, Sharn, Lydia, MOANA

Uživatelský avatar
Dejvy
Příspěvky: 250
Registrován: 27 srp 2013, 12:54
Nejoblíbenější série: Skoro všetky do S25 a potom už len Second Chance. (US)
Čo sa týka AU tak všetky, hlavne S04-2019 - Champions vs. Contenders II
Nejoblibenější hráči: Ozzy, Malcolm, Penner, Todd, Parvati, Amanda, James, Rich, Colleen, Rob M., Sandra, Brenda, Spencer, Yul, Terry, Tom W. (US)
Luke, Moana, Sarah, Monika, David, Harry,Locky, Nick, Henry (AU)
Nejméně oblíbené série: Tá kde vyhral Ben.

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod Dejvy » 19 pro 2019, 18:16

Ešte som chcel vlastne dodať, že so sledovaním neskončím. Je to somnou príliš dlho aby som sa na to vykašlal. Viac sa mi páči AU Survivor, ale určite budem pokračovať aj s US. Niekedy nemám čas niekoľko mesiacov ako tomu bolo teraz a v priebehu pár týždnov som pozeral s38 aj s39. Teraz idem na poslednú sezónu AU a potom nás dúfam čakajú dve parádne hviezdne sezóny. Cypher aj Brninho, vy by ste tu chýbali, ešte to premyslite ;)
US Survivor S40: ROB, Danni, Denise, PARVATI, Sandra, Tony, YUL

AU Survivor S07: NICK, Locky, Henry, AK, Matt, Harry, DAVID, Phoebe, Sharn, Lydia, MOANA

f*ck
Příspěvky: 56
Registrován: 01 srp 2015, 20:40

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod f*ck » 19 pro 2019, 18:19

No tak chlapci, už před brodem jste nazí :D

Na 40. sezónu se těším. Tokeny? všichni už to hráli, tak něco nového, proč ne..ale edge of extinction mě moc nenadchnul, uvidíme..winners at war jdeme na to:)

k této sezóně toho nemám moc, vítěz nudný, ale z nabízených možností ještě nadprůměr..reunion o ničem, několik lidí nepřišlo, nejvíce času bylo věnováno "znásilnění" a rozdávání peněz od zpěvačky

Uživatelský avatar
brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Příspěvky: 603
Registrován: 26 srp 2013, 18:26
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod brninho » 21 pro 2019, 12:21

Dejvy píše:Ešte som chcel vlastne dodať, že so sledovaním neskončím. Je to somnou príliš dlho aby som sa na to vykašlal. Viac sa mi páči AU Survivor, ale určite budem pokračovať aj s US. Niekedy nemám čas niekoľko mesiacov ako tomu bolo teraz a v priebehu pár týždnov som pozeral s38 aj s39. Teraz idem na poslednú sezónu AU a potom nás dúfam čakajú dve parádne hviezdne sezóny. Cypher aj Brninho, vy by ste tu chýbali, ešte to premyslite ;)


Upřímně, bude hodně záležet na tom, jak se vyvede 40. řada, pokud to bude podívaná jako Second Chance, tak asi nebudu mít srdce na to to ukončit, pokud to bude harakiri typu """""""Game Changers""""""", tak končím, stejně jako jsem skončil třeba s TAR, což byla taky moje srdcovka, ale už jsem se nemohl koukat, jak se ta show točí v kruhu a co tam produkce zve za individua.

Bohužel se obávám, že počínaje touto sezonou začne hyperkorektnost zasahovat sezony 41+ a toho bych pak asi nepotřeboval být divákem. Jinak v životě jsem docela dost liberální člověk, kavárník, havloid atd. Ať se homosexuálové můžou brát, ať můžou adoptovat děti, mám mezi přáteli zástupce snad všech hlavních náboženství a jsou to skvělí lidi, ať si každej může kouřit co chce a v neposlední řadě ať každej opravdovej násilník visí...nebo co dělal kupříkladu Skupin to je zvrhlost nejhrubšího zrna a doufám, že ten člověk stráví v chládku co nejvíc času.
Ale kurva taky tu musí být zdravej rozum...Já Dana nechci obhajovat, nevím co jsme neviděli a neslyšeli, ale přijde mi trošku divný, že se proti němu, jako agentovi z branže zatím žádná herečka neobrátila, co aspoň vím..Když prasklo dění kolem Weinsteina nebo Spaceyho a dalších, tak se okamžitě objevila horda dalších "obětí". Proti Danovi se aktivně ozývá jedna osoba- Kellee. Celkově mě sere, jak málo dneska stačí k nálepce "násilník", "rasista", "xenofob" , a můžu být jenom rád, že kolem mě jsou normální lidi, takže kamarádovi tmavé pleti můžu říct, že je black, kolegyni v práci můžu pochválit outfit, aniž bych byl osočen z harašení, do kamaráda muslima můžu nasypat pár "teroristických" vtípků a oba se zasmějeme...No a pak se ze Survivoru stane reality show s hyperkorektním přesahem. Zajímavý že reward Noury a Deana a následné confessions Noury byly zobrazeny jako taková vtipná vsuvka...Neměla náhodou Noura trošku nemístné poznámky? Nezavánělo to obtěžováním?

Jsem se trošku vypsal ze svých frustrací, ale snad to pochopíte :D
Btw: fakt by mě zajímal opačnej náhled na kauzu Dan, pojďte do mě
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

jukab
Příspěvky: 165
Registrován: 29 srp 2013, 19:04

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod jukab » 21 pro 2019, 20:53

Při slovech "Twenty returning players" mě pořádně zamrazilo - je smutný, když to bylo prvně za celou sérii...

K sérii: Příšerný cast, spousta imunit a dalších vychytávek, nudné soutěže, jedinými plusy Sandra+Rob a přeřek Noury na Reuninonu :)

Doufám, že 40. sérií Survivor ve Státech skončí a přenechají to Australanům!

Uživatelský avatar
Lamik.lamity
Dragonslayer
Příspěvky: 528
Registrován: 26 srp 2013, 10:12
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Bydliště: N 50o 04.635 E 014o 19.432
Kontaktovat uživatele:

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod Lamik.lamity » 22 pro 2019, 11:55

brninho píše:Upřímně, bude hodně záležet na tom, jak se vyvede 40. řada, pokud to bude podívaná jako Second Chance, tak asi nebudu mít srdce na to to ukončit, pokud to bude harakiri typu """""""Game Changers""""""", tak končím, stejně jako jsem skončil třeba s TAR, což byla taky moje srdcovka, ale už jsem se nemohl koukat, jak se ta show točí v kruhu a co tam produkce zve za individua.

Bohužel se obávám, že počínaje touto sezonou začne hyperkorektnost zasahovat sezony 41+ a toho bych pak asi nepotřeboval být divákem. Jinak v životě jsem docela dost liberální člověk, kavárník, havloid atd. Ať se homosexuálové můžou brát, ať můžou adoptovat děti, mám mezi přáteli zástupce snad všech hlavních náboženství a jsou to skvělí lidi, ať si každej může kouřit co chce a v neposlední řadě ať každej opravdovej násilník visí...nebo co dělal kupříkladu Skupin to je zvrhlost nejhrubšího zrna a doufám, že ten člověk stráví v chládku co nejvíc času.
Ale kurva taky tu musí být zdravej rozum...Já Dana nechci obhajovat, nevím co jsme neviděli a neslyšeli, ale přijde mi trošku divný, že se proti němu, jako agentovi z branže zatím žádná herečka neobrátila, co aspoň vím..Když prasklo dění kolem Weinsteina nebo Spaceyho a dalších, tak se okamžitě objevila horda dalších "obětí". Proti Danovi se aktivně ozývá jedna osoba- Kellee. Celkově mě sere, jak málo dneska stačí k nálepce "násilník", "rasista", "xenofob" , a můžu být jenom rád, že kolem mě jsou normální lidi, takže kamarádovi tmavé pleti můžu říct, že je black, kolegyni v práci můžu pochválit outfit, aniž bych byl osočen z harašení, do kamaráda muslima můžu nasypat pár "teroristických" vtípků a oba se zasmějeme...No a pak se ze Survivoru stane reality show s hyperkorektním přesahem. Zajímavý že reward Noury a Deana a následné confessions Noury byly zobrazeny jako taková vtipná vsuvka...Neměla náhodou Noura trošku nemístné poznámky? Nezavánělo to obtěžováním?

Jsem se trošku vypsal ze svých frustrací, ale snad to pochopíte :D
Btw: fakt by mě zajímal opačnej náhled na kauzu Dan, pojďte do mě

Hele, vidím to stejně. Psal jsem to už do americký grupy na fb a dost se do mě pouštěli, přičemž jediný argument byl "jak si dovoluju obhajovat násilníka". Já nevím, fakt je mi Dana líto, nepůsobí na mě, že by to byl zlej chlap.
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Uživatelský avatar
brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Příspěvky: 603
Registrován: 26 srp 2013, 18:26
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod brninho » 22 pro 2019, 20:10

Lamik.lamity píše:Hele, vidím to stejně. Psal jsem to už do americký grupy na fb a dost se do mě pouštěli, přičemž jediný argument byl "jak si dovoluju obhajovat násilníka". Já nevím, fakt je mi Dana líto, nepůsobí na mě, že by to byl zlej chlap.


Obhajovat Dana je tenkej led, ale já odsuzuju člověka až na základě toho, co vidím nebo proti čemu mám nevyvratitelný důkazy, viděl jsem v televizi člověka, kterej se dotýkal lidí rozhodně víc než třeba já, ale zároveň tenhle typ znám a rozhodně bych je nepokládal za nebezpečný a nevyvratitelný důkazy mi nikdo z CBS neposkytl. U americkýho plebsu bych podporu fakt nehledal :D Za ostrůvek zdravýho uvažování v US TV beru South Park a činí mi neskutečnou radost jak veškerou americkou přecitlivělost na cokoliv Parker se Stonem trollí :D
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

Uživatelský avatar
MBej
A fan of Chilltown
Příspěvky: 72
Registrován: 27 srp 2013, 17:41

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod MBej » 22 pro 2019, 22:25

K Survivoru přímo v čase vysílání jsem se vrátil po několika letech, stejně jako po značně dlouhé době píšu i sem na fórum.

No, co k tomu říct. Survivor si letos sáhl na své televizní dno. Přitom by tahle řada nebyla vůbec špatná, rozhodně souhlasím s výše psaným, že Tommy si své vítězství bez jakýchkoliv pochyb zasloužil. Situaci kolem Dana komentovat nebudu, protože už se na kvalitě řady podepsala dost, zároveň souhlasím s brninhem.
Zajímaví hráči? Janet jako srdce řady nebo Elaine jako vtipný element, potenciál lze spatřit i u Kelley. Na druhé straně spousta facepalmů typu Lauren, přehrávající Missy nebo i Dean, který z důvodu překombinovanosti hry produkcí skončil ve finálové trojici. Nicméně u něj se aspoň cení to, že ty šance využil a v poslední fázi hry hrál.

A čtyřicítka? Vysněný nápad All Winners se konečně materializuje. Na některé ze slabších vítězů jsem extrémně zvědavý, nicméně návraty Yula, Denise nebo zmrtvýchvstání Ethana, mě navnadili dost teď. Trošku mi ve výběru chybí "američtí hrdinové" - hráči jako Tom Westman nebo Mike Holloway.
Big Brother: Dr. Will (S2/S7), Mike Boogie (S2/S7/S14), Danielle Reyes (S3/S7), Janelle (S6/7/14), Kaysar (S6/S7), James (S6/S7), Dick (S8/S13), Danielle Donato (S8/S13 Rachel (S12/S13), Britney (S12/S14), Frank (S14), Elissa (S15)

Rooting for Kim, Sophie, Denise, Parvati, Tyson, Yul, Jeremy and Natalie - Survivor S40

"...looks like flesh on the outside, you rip it open and it's just CIRCUITRY and WIRES..."

Uživatelský avatar
kachna
Příspěvky: 104
Registrován: 29 pro 2014, 13:47

S39 - Island of the Idols - EP14 - Reunion

Příspěvekod kachna » 24 pro 2019, 06:47

brninho píše:Budu hodnotit to, co se hodnotit dá, tedy hru do epizody, kdy to Kellee posunula úplně někam jinam, regulérnost šla do čudu, odvolání hráče aniž bychom od pověřených slyšeli co byla ta poslední kapka a pokud bylo gró to, co jsme měli v epizodách možnost vidět, tak už asi tuhle show po další sezoně jak už uvedl cypher nemám chuť sledovat. Nebo docela by mě na celou věc zajímal názor zdejších diskutujících - žen. Překračoval Dan hranici opravdu tak moc, z toho, co jsme měli možnost vidět?


Než budu mít čas ohodnotit zbytek, přidávám názor diskutující ženy :D
Mně, jakožto vstřícného a docela kontaktního člověka by jeho "doteky" nechávali úplně chladnou a sexuální obtěžování bych v tom neviděla ani se zavřenýma očima. Přehnaná korektnost, to je to, co bylo problémem. A asi i to, že Kellee bude jeden z těch typů lidí, co jim vadí, když na ně sáhne kdokoli jiný než on sám...
Žádná normálními ženská v tomhle totiž nemůže vidět obtěžování...

Uživatelský avatar
Dejvy
Příspěvky: 250
Registrován: 27 srp 2013, 12:54
Nejoblíbenější série: Skoro všetky do S25 a potom už len Second Chance. (US)
Čo sa týka AU tak všetky, hlavne S04-2019 - Champions vs. Contenders II
Nejoblibenější hráči: Ozzy, Malcolm, Penner, Todd, Parvati, Amanda, James, Rich, Colleen, Rob M., Sandra, Brenda, Spencer, Yul, Terry, Tom W. (US)
Luke, Moana, Sarah, Monika, David, Harry,Locky, Nick, Henry (AU)
Nejméně oblíbené série: Tá kde vyhral Ben.

S39 - Island of the Idols - EP13+EP14 - finále + Reunion

Příspěvekod Dejvy » 01 led 2020, 19:03

Brninho, tvoj názor je úplne do bodky rovnaký ako by som ho ja sám písal. Ale, že úplne do bodky. K tomu nie je čo dodať. Verím, že ľudí s týmto názorom bude stále viac a viac. Dnes ide do úzadia zdravý rozum a máme tu len opačné extrémy. Na jednej strane dementov fašistických a na druhej hyper-prehypovaných superkorektných magorov. Ešte raz opakujem, som naozaj rád, že niekto ešte používa mozog. :beer:

Rovnako ma teší názor kachny, ktorá je evidentne úplne v pohode. Nechápem kam toto celé ma smerovať. O pár rokov budú ženy oblečené výhradne ako muži aby sme nemohli na prvý pohľad rozoznať kto je kto a zístime to až po pol roku randenia keď budeme dávať dole nohavičky/trenky? Choré. Ja som imho tiež celkom touchy človek, nie až tak ako sme to videli u Dana, ale som. Jediný raz sa mi stalo, že mi niekto niečo povedal a to bola manželkina kamoška, ktorá je strašne malá a som ju pohladil po hlave jak malé decko. Myslel som to skôr zo srandy lebo ja som dosť vysoký, ale uznal som, že to nebolo vhodné a ospravedlnil sa.
US Survivor S40: ROB, Danni, Denise, PARVATI, Sandra, Tony, YUL

AU Survivor S07: NICK, Locky, Henry, AK, Matt, Harry, DAVID, Phoebe, Sharn, Lydia, MOANA

Uživatelský avatar
hozu
A fan of Stephenie LaGrossa
Příspěvky: 523
Registrován: 26 srp 2013, 10:04
Nejoblíbenější série: S: S01, S06, S11, S13, S15, S16, S18, S20, S25, S28, S31, S33, S37
S AU: S02, S03, S04, S06
TAR: S01, S03, S05, S07, S10, S12, S14, S17, S23
TAR CAN S01, S04

S39 - Island of the Idols - EP13+EP14 - finále + Reunion

Příspěvekod hozu » 13 led 2020, 22:13

Sérii jsem viděl hned jak skončila, tak tohle hodnocení už bude asi trochu zaprášený, ale celkově jsem ze sledování téhle série byl tak otrávený, že se mi ani moc nechtělo moc hodnotit. Když jsem viděl, že v této sérii nebude EoE, byl jsem nadšený, jelikož ten twist až moc zasáhl samou podstatu hry, tak jsem se těšil na něco "klasičtějšího" s hláškami Roba a Sandry a relevantní hrou. Výsledek je po všech odvysílaných epizodách snad ještě rozpačitější.

Samotný Island of the Idols nebyl zlý, ale jak už to u survivorských twistů v poslední době bývá, byl absolutně zbytečný. Ano, Rob se Sandrou sice splnili onu zábavnost, ale jejich rady byly často dost mimo. A moment, kdy celý twist vysloveně podělal Jamala, asi nebudu chápat doteď. I ty časově omezené HII mi přišli dost hrozné, jelikož to byl jen další mechanismus, který podle mého dával hru do rukou produkce než hráčů.

A když už padlo slovo produkce. Ano, celá ta aféra mezi Kellee a Danem byla vcelku strašná a sledování té inkriminované epizody mi vážně celou show dost otrávilo. Osobně nebudu řešit, na čí straně je či není pravda, stále mám pocit, že do toho vůbec nevidím. Jediným faktem zůstává, že to podle mého jen ukázalo, jak moc produkce selhala. Místo "mrazivých" informačních titulků, to měli řešit už na místě a hned. Tu show už dělají 20 let, nevěřím, že to bylo až tak neuchopitelné. Odvolání Dana před F6 bylo pak dost podivné zadostiučinění a přišlo trošku pozdě, ať byla dohoda mezi ním a producenty jakákoliv. A celkově, přišlo mi, že se celá série moc vzdalovala od hry samotné, na úkor věcí, co tam vůbec nepatří.

A to je asi ten hlavní problém. Sem tam se sice objevilo pár hráčských záblesků, ale jinak byla tahle série prostě neskutečná šeď. Jediný skutečně zajímavý moment byl, když Kellee zachránila Deana. To bylo na jednu stranu invenční a zároveň i zábavné sledovat. Bohužel, většina těch velkých tahů v téhle sérii byla spíš jeden nudný podraz na hráče za druhým, často doprovázený až příhodnou výhodou (Hlasování 4 na 4 vyřešené krádeží hlasu, místo určitě o dost zajímavějšího sledování, jak se hráči vzájemně snaží přetáhnout jeden hlas na svojí stranu). Tohle je právě to, co pro mě celou show neskutečně zabíjelo a zabijí. A budu se opakovat, prostě to pak začíná celé působit strašně skriptovaně, což prostě není důvod, proč jsem Survivor začal sledovat.

Tommy jako vítěz zahrál herně hodně dobrou hru, ale kdyby ho edit trošku neprosazoval vůči stejně hrající Lauren, člověk by si ho ani nevšiml. Ale uhrát to v dnešním Survivoru, kde se výhody válí na každém stromě, čistě na sociální hru, si určitě respekt zaslouží.
Z hráčů mě pak asi nejvíc bavil Dean, ale jen kvůli tomu, že ta jeho naivní strategie bylo jediné pozitivum, které v tom marastu ostatních věcí bylo. Občas mě bavila ještě Karishma, ale asi spíš z té stejné pozice, že v této sérii splňovala prototyp hráče, který je v jádru tak anti-herní, že to bylo aspoň zajímavé sledovat. Strategicky mě pak bavila zmíněná Kellee, ale po té stěžejní epizodě, se ve mě trošku mate ocenění její hry, vůči jejímu vystupování na sociálních mediích.

Takže, tolik asi k zhodnocení celé série. Asi by nebyla špatná a pár náznaků hraní tam bylo, ale koukat se na to moc nedalo. Příště nás čekají vítězové a osobně jsme dost v rozpacích, tak snad budu tentokrát spíš překvapený.
Australian Survivor: Phoebe, Kate, Craig, Nick (1) Luke, Sarah, AK (2) Benji, Shonee, Brian (3) Harry, Luke, Pia (4) Shonee, Phoebe, Harry, Nick (5) Hayley, Wai, George (6) KJ, Nina (7)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)

Uživatelský avatar
Survivorfans
Příspěvky: 247
Registrován: 18 úno 2018, 16:37
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
Bydliště: Jižní Čechy

S39 - Island of the Idols - EP13+EP14 - finále + Reunion

Příspěvekod Survivorfans » 23 bře 2020, 22:17

V průběhu týhle série se jen nestačím divim kam až nám Survivor odbíhá. Herně průměrná série, která je ale bohužel zahlcená blbostma a zbytečně to na ní vrhá špatný stín. Někteří lidi si asi myslí, že hra/show je tu od toho aby řešila všechny společenské problémy ve světě. Jinak vážně nechápu proč se řešili aféry typu sexista Jamal, Jack s jedním nevinným slovem, Aaron a samozřejmě Dan, u kterého to je složitější. Co se týče mě, tak to je milej a v pohodě chlap, za to jak vypadá si ale může jedině sám. Chápal bych kdyby měl jediný incident a poté byl diskvalifikován, ale měl toho bohužel víc. Už na začátku série ho na to šahání upozornila Kellee, že jí to vadí. Poté o tom bylo ticho a po sloučení se to vrátilo zas, ovšem dost zveličený kvůli tomu že Missy s Elizabeth v tom viděli srandu a chtěli to využít ve svůj prospěch, zatímco Kellee nebo Janet to viděli jinak. To co se stalo v top6 jako většina netuším, ale vážně je jen Danova hloupost když si i po upozornění od produkce nedal pozor a tedy něco zase vyvedl. :? :down:

Island of the Idols nečekaně špatný nebyl a líbil se mi, byl tam ale bohužel trochu navíc. Zbytečně zabíral čas a bylo tam kvůli němu víc výhod než bylo potřeba.

Herní část
Co se týče herní části, tak to byla průměrná série. Nikdo nějak nevyčníval, potenciál ukázat něco víc měla Missy a trošku Kellee, ale bohužel chyběl někdo víc fanditelnej. Velký plus za mě je, že vyčnívaly ženy. :idea:

Moc sem nepochopil u Tommyho s Lauren jak nejdřív hrozně těžko nesou odchod Jasona a pád Vokai v tom novým kmeni, pak najednou po sloučení zjistí že nebyli v ideální pozici a i po tom divadlu úplně v pohodě přeběhnou k Lairo :? :shock: V týhle situaci chytře dostanou hrozbu Janet na dno, tak jí s Nourou přijmou k většině, aby se jí později museli zbavit? :? :cry:
Po sloučení bohužel taky série byla dost ovlivněná těma dvěma kmenovkama najednou - ano Aaron by jako fyzická hrozba dřív nebo později letěl, ale Missy a ostatní od Lairo by mohli reagovat. Takhle nemohli nic a nečekaně se to tady ani moc neřešilo. :shock: Dál už to moc za řeč nestálo.

Tommy je v rámci castingu přijatelný vítěz, ale samozřejmě jinak patří ke slabším a v S40 mi vážně chybět nebude.
Deanovo hra se mi po sloučení hodně líbila a je u mě jeden z mála hráčů, kteří neměli takový vliv a přesto sem mu fandil.
Lauren - neskutečná slepice, hrozně nadšená když se dařilo ale neskutečný divadlo a bulení hned jakmile se něco nezařadilo. :vomit: :down: Kromě ní sem nemusel Nouru, exotka kterou chápe asi jen ona sama a totálně neschopnou Karishmu, která by ve starších sériích letěla bez váhání mezi prvníma.
Dál sem moc nemusel rozumbradu Jamala, který předvedl hovno a u kmenovek nebyl mimo jen při jediný po promíchání.
Janet - ta si získala respekt hlavně věkem, tím že uměla rozdělat oheň a v soutěžích nebyla marná. Jinak herně nepředvedla nic, co by stálo za řeč. Určitě bych ale jí bral víc jako vítězku kvůli osobnosti a je vždycky pěkný, když někdo starší mezi samýma mladýma překvapí svýma schopnostma.

cihi
Příspěvky: 298
Registrován: 16 lis 2014, 01:50

S39 - Island of the Idols - EP13+EP14 - finále + Reunion

Příspěvekod cihi » 25 bře 2020, 02:04

Vitez je v pohode.

Reunion fraska :dance: On te pinde Kelee a jejimu "hroznymu" zazitku venoval asi 10 minut Reunionu? To je opravdu katastrofa. Me je toho Dana porad strasne lito, protoze z nej udelali totalniho uchyla a to on neni. Naopak Dan byl v pohode.

Nejvetsi minusy teto rady byly neustaly reseni rasismu, sexismu a obtezovani, coz vsechny normalni lidi extremne nudilo a obtezovalo, ale Jeff to vytahoval jako prednost teto rady :down: Ten clovek uz opravdu nezije v realite, ale v nejakych naivnich mraccich, ve kterych si postavil vlastni realitu.

Nicmene dalsi rada by mohla byt pecka. Akorat, pokud jsem dobre pochopil, tak se vraci ta sr*cka v podobe Edge of Extinction, coz povazuju jeste za vetsi zlo, nez neustaly reseni sexismu a podobnych blbosti.

PS: Rob vypadal, jak kdyby se Reunion natacel o 10 let pozdeji, nez samotna serie :D

cihi
Příspěvky: 298
Registrován: 16 lis 2014, 01:50

S39 - Island of the Idols - EP13+EP14 - finále + Reunion

Příspěvekod cihi » 25 bře 2020, 02:27

Ja v zadnym pripade nejsem havloid, ale ten tvuj pristup se mi libi. Presne rici cernymu kamaradovi vtip je proste v pohode, rict mu, ze je cernej je v pohode. On muze rict, ze ja nebo ty jsme bily jako vapno. Vzdyt to k zivotu patri. Nac si hrat na neco vic? Vsichni jsme lidi, ridme se podle toho, co vidime a nepredstirejme, ze nevidime. Proc se snazit o to, hrat svuj zivot podle nejakych predem urcenych nesmylnnych sablon? Pak bychom se museli nuten ptat, kdo ty sablony potom urcuje? A kdo ma tu moc?

Nejsmutnejsi vec je, ze jedina obet Survivor 39 byl ve skutecnosti samotnej Dan. Ten ma jako jedinej z nich opravdu zkazenou reputaci ve spolecnosti a ja pevne doufam, ze nema i zkazenej celej zivot. Ikdyz bych se tomu nedivil. Jednodussi lidi nezajima, kde je pravda, ale co rekne televize. A ta Dana vyloucila jako nasilnika, aniz by predlozila nejaky relevantni dukazy. Probst si hraje na boha, jako spousta hyperkorektnich blaznu, pritom sehral v osudu Dana roli dabla.

Jinak urcite se da diskutovat o tom, jaka mira dotyku je povolena. Me osobne by vetsi dotyky vadily - at uz od chlapa pochopitelne, ale treba i od zeny, co se mi nelibi. Nejsem vubec kontaktni clovek. Ale, ze bych to daval na roven znasilneni, jako se to stalo v 39. serii Survivora nebo v kampani #metoo? Jsem snad blazen? Normalne bych si s tim clovek promluvil a klidne mu to vysvetlil 10x, ale takova Kelle byla az tak moc namyslena, ze kdyz mu to rekla jednou, tak se neobtezovala vest diskuzi znovu a to je jen jeji chyba.

Je to i trosku vysledek prehnanyho feminismu. Misto toho, aby to Danovi nebo kterymukoliv jinymu muzi zena vysvetlila, spoleha se na to, ze je proste zena a staci to rict jednou. Nestaci, diskutovat je treba porad dokola a ne si namyslene rict, jednou jsem to rekla a hotovo. Lidi jsou ruzni a tak je potreba k nim i pristupovat. Nekteri totiz potrebuji vysvetlit veci delsi cas - a to je podle me presne pripad Dana, protoze to nebyl vubec spatnej clovek a verim, ze kdyby se s nim vedla vetsi a zejmena konstruktivnejsi diskuze, tak svoje chovani napravi.


brninho píše:Upřímně, bude hodně záležet na tom, jak se vyvede 40. řada, pokud to bude podívaná jako Second Chance, tak asi nebudu mít srdce na to to ukončit, pokud to bude harakiri typu """""""Game Changers""""""", tak končím, stejně jako jsem skončil třeba s TAR, což byla taky moje srdcovka, ale už jsem se nemohl koukat, jak se ta show točí v kruhu a co tam produkce zve za individua.

Bohužel se obávám, že počínaje touto sezonou začne hyperkorektnost zasahovat sezony 41+ a toho bych pak asi nepotřeboval být divákem. Jinak v životě jsem docela dost liberální člověk, kavárník, havloid atd. Ať se homosexuálové můžou brát, ať můžou adoptovat děti, mám mezi přáteli zástupce snad všech hlavních náboženství a jsou to skvělí lidi, ať si každej může kouřit co chce a v neposlední řadě ať každej opravdovej násilník visí...nebo co dělal kupříkladu Skupin to je zvrhlost nejhrubšího zrna a doufám, že ten člověk stráví v chládku co nejvíc času.
Ale kurva taky tu musí být zdravej rozum...Já Dana nechci obhajovat, nevím co jsme neviděli a neslyšeli, ale přijde mi trošku divný, že se proti němu, jako agentovi z branže zatím žádná herečka neobrátila, co aspoň vím..Když prasklo dění kolem Weinsteina nebo Spaceyho a dalších, tak se okamžitě objevila horda dalších "obětí". Proti Danovi se aktivně ozývá jedna osoba- Kellee. Celkově mě sere, jak málo dneska stačí k nálepce "násilník", "rasista", "xenofob" , a můžu být jenom rád, že kolem mě jsou normální lidi, takže kamarádovi tmavé pleti můžu říct, že je black, kolegyni v práci můžu pochválit outfit, aniž bych byl osočen z harašení, do kamaráda muslima můžu nasypat pár "teroristických" vtípků a oba se zasmějeme...No a pak se ze Survivoru stane reality show s hyperkorektním přesahem. Zajímavý že reward Noury a Deana a následné confessions Noury byly zobrazeny jako taková vtipná vsuvka...Neměla náhodou Noura trošku nemístné poznámky? Nezavánělo to obtěžováním?

Jsem se trošku vypsal ze svých frustrací, ale snad to pochopíte :D
Btw: fakt by mě zajímal opačnej náhled na kauzu Dan, pojďte do mě

Uživatelský avatar
Lamik.lamity
Dragonslayer
Příspěvky: 528
Registrován: 26 srp 2013, 10:12
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Bydliště: N 50o 04.635 E 014o 19.432
Kontaktovat uživatele:

S39 - Island of the Idols - EP13+EP14 - finále + Reunion

Příspěvekod Lamik.lamity » 06 dub 2020, 15:33

To se tak člověk dívá na poker, a hele kdo tam hraje? Kromě Jeana-Roberta z Číny je tu i Ronnie z téhle série. Žeby potenciální aliance? ;)
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Uživatelský avatar
Lamik.lamity
Dragonslayer
Příspěvky: 528
Registrován: 26 srp 2013, 10:12
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Bydliště: N 50o 04.635 E 014o 19.432
Kontaktovat uživatele:

S39 - Island of the Idols - EP13+EP14 - finále + Reunion

Příspěvekod Lamik.lamity » 15 dub 2020, 13:00

This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Seredan
Příspěvky: 5
Registrován: 26 dub 2019, 17:52

S39 - Island of the Idols - EP13+EP14 - finále + Reunion

Příspěvekod Seredan » 01 kvě 2020, 10:47

Náhodou toto bola dobrá séria. A aj tej Noure som aj fandil od druhej polovice série :dance:
A všetkým diky za titulky, aj za minulé serie.
Fórum čítam pravidelne . Len sem nepíšem :mrgreen:


Zpět na „S39 - Island of the Idols“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti