S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Mamanuca Islands, Fiji
April 15, 2021 - May 10, 2021
Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod ItalianManiac » 16 pro 2021, 10:15

Epizoda 13 - finále + aftershow
16.12.2021
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

Uživatelský avatar
Lamik.lamity
Dragonslayer
Příspěvky: 528
Registrován: 26 srp 2013, 10:12
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Bydliště: N 50o 04.635 E 014o 19.432
Kontaktovat uživatele:

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále

Příspěvekod Lamik.lamity » 16 pro 2021, 10:21

This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Ozzsao
Příspěvky: 20
Registrován: 28 úno 2018, 14:37
Nejoblíbenější série: Cook islands, HvV, Cagayan, DvG
Nejoblibenější hráči: Richard Hatch, Elisabeth Hasselbeck, Rupert Boneham, Tom Westman, Yul Kwon, Tony Vlachos, Stephanie Johnson, Davie Rickenbacker

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále

Příspěvekod Ozzsao » 16 pro 2021, 18:31

Taky jsem ráno hledal dlouho odkaz :D

Finále jsem prožíval z pohledu fanouška Xandera, který si mě během hry získal. Přemýšlel jsem, co mohl udělat ve finále, aby vyhrál, a napadly mě jen dvě šílenosti (za předpokladu, že čekal, že by Erika zvítězila v rozdělávání ohně a nechtěl, aby si tím získala body).

1) odevzdat Erice nebo Heather náhrdelník imunity a jít dělat oheň proti Deshawnovi.

2) ve final 5 provést svůj nápad se záchranou Ricarda a domluvit se s ním, že když Ricard vyhraje ve F4 imunitu, odevzdá ji, a budou spolu rozdělávat oheň. Šle to už je fantazírování :D

Co si o tom myslíte?

Je vidět, jak rozdělávání ohně změnilo myšlení hráčů.

Uživatelský avatar
cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Příspěvky: 573
Registrován: 09 zář 2013, 11:22
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále

Příspěvekod cypher.eu » 16 pro 2021, 21:49

Díky Lamikovi za odkaz, nevím proč to nikde není/nebylo k dohledání :?

Začnu asi od konce, máme to konečně za sebou a mohu celkem s čistým svědomím prohlásit, že tahle řada je opravdu velmi, velmi špatná a jedna z nejhorších za oněch 20 let. Není to však až tak velkej shit jako One World či "Fans" vs """Favourites""" 2, znovu si ji ale určitě pouštět nebudu ;) Stejně jako velké množství fandů po celém internetu ani já moc nechápu čím přesně si Erika získala to drtivé vítězství, nemyslím si, že by celá porota byla tak moc woke a spikla se proti Xanderovi v takovém stylu, že nedostal ani jeden jediný hlas jen kvůli tomu, že je to bílý hetero muž, muselo v tom být něco víc, co jsme bohužel tak úplně neviděli, protože Xander byl konstatně zobrazován jako dost likeable týpek, který je s každým za dobře a i z herního hlediska určitě neměl prázdné Survivor Resumé, byť si myslím, že dost přeceňoval svoji inteligenci a zas takovej chytrák, jak si o sobě myslí, rozhodně není ;) Avšak Erika nebyla první půlku hry absolutně vidět a v té druhé jen tak sem tam aby se neřeklo, opravdu jsem věřil tomu, že nemá absolutně žádnou šanci na výhru... Čili myšlenkové pochody poroty jsou pro mě největší záhadou této řady :? Jsem ale alespoň rád za to, že černošská trojka nehlasovala pro Deshawna čistě kvůli barvě jeho pleti a nekonala se další z přednášek BLM, alespoň za tohle má u mě finále jedno velké plus...

Co se toho děsně super duper hráče Ricarda týče, tak je to fakt jeden z největších parchantů (velmi slušně řečeno), co jsem kdy v týhle show viděl, je to těžký manipulátor plný faleše co nemá skoro žádné mantinely, jen jsem zíral jak na kmenovce kde vypadnul vytasil onen děsně dojemný příběh o svém druhém dítěti, přičemž se okamžitě otočil k porotě, aby tím znásobil dramatický efekt tohoto "autentického" srdceryvného výlevu :vomit:

Na závěr bych rád zmínil, jak příšerně lacině a vyčpěle Survivor působí, tahle show už naprosto ztratila punc velkoleposti, onoho "adventure of a lifetime", tatam jsou časy velkých pompézních Reunionů, na které Jeff letěl helikoptérou, z kdysi ikonické show zbyl chabý tábor pro citově nevyrovnané jedince a snowflaky, kteří se na konci poobjímají, poplácají se po zádech (a hlavně Jeffa za ty náprosto ge-ni-ál-ní wow twisty), rozdají si diplomy zatímco sedí kolem táboráku a cpou se pizzou :-? A aby toho nebylo málo, tak na tenhle "velkolepý" piknik ani nepozvou premerge hráče, asi jim došlo těsto na pizzu nebo neměli dostatek zahradních židliček, tak jim bylo trapné tam mít další hladové krky co nervózně pošlapují za merge elitou ;) Jo a kdo by si furt lámal hlavu s vymýšlením názvů jednotlivých řad, prostě je začnem nazývat pořadovým číslem, takže čtyřicet jednička prosím vyklidit plac, nezapomeňte si své diplomy a čtyřicet dvojka na scénu!

===Survivor měl skončit 40. sérií===
Završením Survivora měla být 40. řada

Uživatelský avatar
Lamik.lamity
Dragonslayer
Příspěvky: 528
Registrován: 26 srp 2013, 10:12
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Bydliště: N 50o 04.635 E 014o 19.432
Kontaktovat uživatele:

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále

Příspěvekod Lamik.lamity » 17 pro 2021, 09:06

Tak se taky dostávám k hodnocení. V mém žebříčku řad se tahle řadí na krásné 37. místo mezi Game Changers a Nicaraguu.

Většinou mám při sledování Survivora nějakého favorita, kterému fandím a doufám, že vyhraje. To se z nějakého důvodu v téhle řadě nekonalo. Líbil se mi Naseer, protože je fajn týpek a Danni, protože je fajn týpek. Ale ti ostatní?

Líbilo se mi, jak Jeff na reunionu nazval Survivor "takovým letním táborem", protože přesně tak to vypadalo. Jako letní tábor. A ne ta hra, kterou jsme si tu všichni oblíbili. A na konci Jeff ještě všechny musí objímat? :vomit:

Vyloučení Ricarda v F5 byla rozhodně správná volba. Obávám se, že Xander by nevyhrál, ani kdyby porazil Eriku při rozdělávání ohně, protože zkrátka z nějakého důvodu neměl u poroty resumé. Proč? To nevíme. Obecně mi přišlo, že se celou dobu hraje na to, že všichni soutěžící jsou úplně úžasní. Vyzdvihoval se příběh toho či onoho, ukazovalo se, jak tamten hráč umí x, ten za y, na toho budou pyšní, protože je černej, na tamtu protože má děti. My nechceme bandu pseudohrdinů, kteří jsou hrdinové proto, že měli sestřih fotek ze svého života během epizody. My chceme prostě lidi. Hrdiny, ale i padouchy, všechno mezi tím. Protože když z každého uděláte hrdinu, nebude hrdina vlastně nikdo.

Rád bych vyzdvihl soutěže: jsem rád, že konečně v f4 nerozhoduje ta debilní atrakce s pouštěním míčků jako v posledních snad pěti řadách. Tahle soutěž taky pro finále není nic moc (Zlatý časy Vanuatu, Palau a jiných), ale aspoň je to změna. Viděli jsme jak Survivor klasiky, tak úplné novinky a myslím, že je to fajn.

Chyběli mi tu pořádné odměny, tohle bylo až nechutně lowcost. Jak jsme se dostali od "budete slaňovat vodopád a bobovat na aktivní sopce" k "zdechlá ryba a studenej steak"? To je hrozná škoda, protože při těch krásných odměnách byli skutečně vidět povahy lidí a také byli konečně v dobré náladě, zkrátka to bylo vždycky příjemné.

Erika jakožto osoba je mi sympatická, takže mě jako vítězka neuráží. Ale doprčic ukažte nám z ní něco! Před sloučením jsme viděli akorát, že ji všichni chtějí vyloučit, při samotném sloučení, kdyby se neobjevil kurvadrát twist, letěla by první. Pak se navzájem vyhazovaly hrozby, až se najednou ocitla ve většině a v ní zůstala, protože ji nikdo nepovažoval za hrozbu, až došla až do konce a vyhrála. Tohle nám ukázal edit. Přitom její hra byla podle mě podobná jako hra Tommyho v 39. řadě. Jenom ji z nějakého důvodu neukázali.

Sorry, že můj souhrn nemá hlavu a patu. Ale mám pocit, že série samotná neměla moc hlavu a patu. A pochybuju, že ta další bude lepší..
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Uživatelský avatar
cypher.eu
A fan of Brian Heidik
Příspěvky: 573
Registrován: 09 zář 2013, 11:22
Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále

Příspěvekod cypher.eu » 17 pro 2021, 14:26

Lamik.lamity píše:Vyloučení Ricarda v F5 byla rozhodně správná volba. Obávám se, že Xander by nevyhrál, ani kdyby porazil Eriku při rozdělávání ohně, protože zkrátka z nějakého důvodu neměl u poroty resumé. Proč? To nevíme.


Četl jsem pár interview na EW, a to s Ricardem zodpovídá nějaké otázky ohledně toho Xandera - https://ew.com/tv/survivor-41-ricard-foye-finale-interview/

"He is such a sweet, honest human being, but in the game, perception is reality and every interaction that he had with people, it seemed fake — just like a lot of people in the game find me to be untrustworthy...And with him, he would do these things of, "Oh, I'm giving up the grilled cheese. Oh, I'm giving up the immunity so I can get rice, and I'm crying and on your side and I feel for you," but all of these things, they just come off as inauthentic. And so he just didn't really have the deep relationships with people nor the gameplay, because he was getting input and intel from everyone else on when to play his idol, when not to play his idol, where the votes were going to go."


Jinak doporučuju přečíst i interview se Xanderem - https://ew.com/tv/survivor-41-xander-hastings-finale-interview/
Završením Survivora měla být 40. řada

Uživatelský avatar
Spacecore
Příspěvky: 38
Registrován: 08 dub 2015, 22:43
Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains
Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Richard Hatch, Ethan Zohn, Sandra Diaz, Rusell Hantz, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Spencer Bledose ...
Nejméně oblíbené série: S každou další se prohlubuje dno
Kontaktovat uživatele:

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod Spacecore » 17 pro 2021, 22:40

Sračka.

Všechno špatně. Posledních pár dílů jsem se bavil tím, že tu byla jakas takás strategie a existovali tu dva silní hráči, kterým bych přál vítězství (Ricardovi jako padouchovi, Xanderovi coby hrdinovi) a vyhrála to Erica, která by si v žádné normální řadě neškrtla. Xander nedostal ani hlas, no to je úplně špatně, i při finálních řečech jsem si myslel, že porota jako ví, že je to super hráč a zaslouží výhru, ale co to jako bylo? Zpolitizované hlasování, nic víc.

Celá sezóna je mix mizérie. Agresivní fake woke manifestace, Jeffovy exibice, nesmyslný edit, špatné strategické i fyzické výkony, slabí hráči, vyzdvihování slabých hráčů, žádné pořádné odměny, hromada příšerných twistů a výhod, srdceryvné medailonky. A reunion? To byl fakt cringe. To jak to napojili okamžitě na vyhlášení. Nepozvali tam pre-merge lidi a chudáci finálová trojice. Po tom, co dva dny nebo kolik nespali, ještě museli absolvovat tohle utrpení. Deshawn pomalu usínal, Erica byla v klidu, protože dostala mega, ale Xander chudák musel celou dobu předstírat, že se baví. Jako nezáviděl jsem mu to. Hrůza. Ze Survivoru zbyla ohlodaná kůstka a na té to celé visí, obávám se, že to dlouho takto nevydrží a další řada neslibuje změnu, spíš podtrhnutí tohohle příšerného směru, kterým se Surv vydal. Opravdu jsem po finále měl nepěknou pachuť na patře a bolí mě to dilema, zda si pustit příští řadu a trpět opět tohle martýrium, či nechat Survivora ve vzpomínkách. Ach jo.

Sledoval jsem tu show od premiéry na Nově a to už bude nějakých těch dvacet let a fakt je to nepěkný posun. Vždy jsem se divil Zeckovi, že měl pindy na Surva už někdy okolo 20. řady, ale on měl pravdu a ten úpadek začal už tehdy a teď jsme tak na dně, že to nejde dál.

Uživatelský avatar
brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Příspěvky: 603
Registrován: 26 srp 2013, 18:26
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod brninho » 18 pro 2021, 09:39

Tak to máme za sebou, další sezona (jedna z mnoha za posledních 10 let) z níž na drtivou většinu hráčů do pár měsíců zapomenu, protože nebyla zas až tak zajímavá ať už v pozitivním nebo negativním smyslu, hlavně tím 26 denním formátem to stejně jako sezona nadcházející nejsou plnohodnotné řady,stejně tak jako vítězové nejsou plnohodnotní..prostě nejsou, stejně bych to měl u Xandera, Deshawna i toho Ricarda. Pokud Jeff dostane někdy nápad na sezonu s navrátilci,tak tam vyloženě Eriku a příštího vítěze chci vidět. Hráči se holedbali tvrdými podmínkami ale strávili v nich o třetinu méně času než vítězové ostatních řad.

Erika jako vítěz mě nijak neuráží, hlavně jsem nechtěl vymyšlenýho BLM vítěze, nicméně stejně jako vás ostatní mě zaráží distribuce finálových hlasů, Xander a Erika měli hodně podobnou cestu, oba odpadlíci v původních kmenech, oba dvě výhry v IC, oba vyvezl do konce Ricardův tah s Shan, Erika měla z prdele kliku tou debilní Probstovinou, Xandera držel nad vodou HII, z mýho pohledu Xanderův příběh byl o kousek silnější, ale my vidíme krátký výsek toho,co se opravdu děje, Xander zmrvil tu fire making challenge, měl do toho s Erikou jít. Nakonec asi pro porotu bylo víc nasnadě volit 30 letou asiatku než aby vítězem nejbarevnějšího castu byl 20 letej bílej týpek jak ze seriálu, jen to mohli udělat míň okatě, 0 hlasů vypovídá víc o porotě,než o Xanderovi.

Formát reunionu na kterej narážel Cypher, hele...nomálně na reunionech nenechávám nit suchou, všichni víme že už pár let stojí za hovno, ale tady si myslím že důvod je prozaičtější a má název covid, hádám že s42 bude to samý, když se to Jeffovi zalíbí a bude to praktikovat dál,tak jo,pak už je to kokot :D ale v tomhle má u mě pardon.

Na závěr dám jenom přehled z mýho pohledu potenciálních navrátilců: Shan ( i když mě často bolely uši), Ricard (tak se ukaž ty samozvanej one of the greatest, zas AŽ takovej player podle mě nejseš), Xander, Erika (viz výš)
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

Kamhal
Příspěvky: 34
Registrován: 24 říj 2014, 12:20

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod Kamhal » 20 pro 2021, 14:55

:vomit:
podle editu jsem cekal Deshawna, podle vykonu vc. toho na final tribal jsem cekal Xandera a oni to daji jedne z nejzbytecnejsich hracek ever...
Xanderovi urcite neprospel jeho vek, kdy proste fakticky byl castecne mimo misu, ale pro me to byl lepsi Fabio a rozhodne by to byl dustojny vitez tohodle zkraceneho... (jednooky mezi slepymi)
Nejvic likeable post merge imho Danny, ale NFL hraci surva asi nemaji souzeno vyhrat (i kdyz tady by to Culpepper asi zvladl :D )
Jsem z toho vyvoje dost smutnej, 42 zatim nezaujala ani castem... Vidim to tak na 1 - 2 serie ze setrvacnosti a snad se to zase vrati k lepsimu...

Uživatelský avatar
SiGi
Sponsor
Příspěvky: 37
Registrován: 27 srp 2013, 16:21
Nejoblíbenější série: S25 - Philippines
Nejoblibenější hráči: Ozzy, Malcolm
Bydliště: Ostrava

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod SiGi » 22 pro 2021, 14:15

brninho píše:Erika jako vítěz mě nijak neuráží, hlavně jsem nechtěl vymyšlenýho BLM vítěze, nicméně stejně jako vás ostatní mě zaráží distribuce finálových hlasů, Xander a Erika měli hodně podobnou cestu, oba odpadlíci v původních kmenech, oba dvě výhry v IC, oba vyvezl do konce Ricardův tah s Shan, Erika měla z prdele kliku tou debilní Probstovinou, Xandera držel nad vodou HII, z mýho pohledu Xanderův příběh byl o kousek silnější, ale my vidíme krátký výsek toho,co se opravdu děje, Xander zmrvil tu fire making challenge, měl do toho s Erikou jít. Nakonec asi pro porotu bylo víc nasnadě volit 30 letou asiatku než aby vítězem nejbarevnějšího castu byl 20 letej bílej týpek jak ze seriálu, jen to mohli udělat míň okatě, 0 hlasů vypovídá víc o porotě,než o Xanderovi.

Formát reunionu na kterej narážel Cypher, hele...nomálně na reunionech nenechávám nit suchou, všichni víme že už pár let stojí za hovno, ale tady si myslím že důvod je prozaičtější a má název covid, hádám že s42 bude to samý, když se to Jeffovi zalíbí a bude to praktikovat dál,tak jo,pak už je to kokot :D ale v tomhle má u mě pardon.


Ještě by mě zajímal výsledek, kdyby Xander nevzal do F3 tu Eriku, ale Heather, která byla naprosto neškodná a myslím, že by hlasy nepobrala. Je fakt, jak tu někteří píší, že Deshawn by asi dostal hlasy od svých "barevných" kolegů (a tohle není, do prdele, rasismus?), ale Xander hrál lepší hru a hlasy by si od zbytku poroty zasloužil víc, než Heather nebo Deshawn. A nevím jakým trikem Erika rozdělala oheň na Exile Island, protože tady ve finále naprosto s rozděláváním ohně (alespoň co jsme viděli) pohořela. Takhle Erika vyhrála, podle mě, nezaslouženě a nebýt toho Xanderova zkratu - skončila by na čtvrtém místě.

Uživatelský avatar
Yedko
Příspěvky: 264
Registrován: 10 úno 2020, 22:29
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod Yedko » 26 pro 2021, 23:15

Xanderovi bych to i přál kdyby neudělal x naprosto nesmyslných bot a nebyl falešný. Mohl bych být nasraný že "eeeej zabránili úspěchu bílému heterosexuálnímu muži", ale pokud si takový target tak musíš využít každé příležitosti a ne ještě každou druhou zahodit. Cast příšerný, ale nakonec všechny ty debilní twisty udělaly to, že jsem s nimi nakonec soucítil. Původně se mi dost líbila Shan, která je podle mě dobrá duše (narozdíl od Lijány), jen trošku zfanatizovaná současnou situací a klasicky neunesla svou moc, až si začala myslet, že hráči budou hrát podle ní a že může ovládat všechny. Naseer sympaťák, ale hráč? to fakt ne. Ricard zas extrémní zmrd. Kuriózně si myslím, že Danny by měl šanci v "bílém castu". Evvie vlivem okolností nakonec nebyla tak na facku jako jsem na začátku čekal. Erika, Deshawn a Heather byli kdo? Ajo, tři z final 4 :D No jo, co nejrychleji zapomenout a pojďme si užít česko-slovenského Survivora, který bude vysoce pravděpodobně tak o deset tříd lepší (seriózně).
Vytvářet pětačtyřicátou sérii (od roku 2000) není tak lehké, jako vytvářet osmou sérii (od roku 2016). Myslete, prosím, na to při vašem urážení. Pokud máte hlavní problém s tím koukat na více černochů a homosexuálů tak jste ubozí. Ale souhlasím, že US40 měla být sérii poslední...

St.James Park
Příspěvky: 77
Registrován: 25 pro 2013, 15:52
Nejoblíbenější série: Hvv, Micronesia, Amazon, Tocantins, Phillipines, Cagayan, Second Chance, Millenials vs. Gen X, David vs. Goliath. Všechny série Australské verze.
Nejoblibenější hráči: USA: Rob C., B.Rob , Russel, Stephen, Brian, Jenna M., Kim, Malcolm, Parvati, Spencer, Corinne.
AUS: SHONEE, Benji, Phoebe, David, Harry, Nick, Luke, Sarah, Jericho, V All-Stars i Brooke.
Nejméně oblíbené série: Vanuatu, Thailand a celý "Probstivor" s výjimkou sérií 25, 28, 30, 31, 33, 37

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod St.James Park » 29 pro 2021, 20:41

Jinak, čtu dobře, že Amíci chválí cast této série jako povedený a jde podle nich o 21. nejlepší sérii z 41?

The season received a mixed response, with many praising the cast and their gameplay as well as the entertaining episodes and unpredictability of the season, but criticizing the overabundance of twists and advantages, as well as the overall edit and new format of the season. Dalton Ross of Entertainment Weekly ranked this season 21st out of 41.[44] Gordon Holmes of Xfinity called it a mid-level season saying "I think I'll remember this season as having an awesome diverse cast, that was somewhat overshadowed by the need to cram 20 pounds of advantages into a 10-pound bag."[45] Andy Dehnart of reality blurred praised the cast but was highly critical towards the overabundance of twists and advantages.[46] Outlets including TVLine, Insider, and Screen Rant expressed similar criticisms towards the number of twists in this season.[47][48][49] Harper Lambert of TheWrap was more critical of the cast due to a "near-total lack of conflict and striking personalities."[50] Riley McAtee of The Ringer was more positive towards this season due to the fewer amount of twists after the merge saying that it was "against all odds, given the changes to the format–a pretty good season of Survivor.
A last in the Czechoslovak fans from Survivor

Uživatelský avatar
Yedko
Příspěvky: 264
Registrován: 10 úno 2020, 22:29
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod Yedko » 30 pro 2021, 23:46

Yedko píše:....No jo, co nejrychleji zapomenout a pojďme si užít česko-slovenského Survivora, který bude vysoce pravděpodobně tak o deset tříd lepší (seriózně).


Tohle po těch pár dnech nezestárlo dobře :D :D :D
Vytvářet pětačtyřicátou sérii (od roku 2000) není tak lehké, jako vytvářet osmou sérii (od roku 2016). Myslete, prosím, na to při vašem urážení. Pokud máte hlavní problém s tím koukat na více černochů a homosexuálů tak jste ubozí. Ale souhlasím, že US40 měla být sérii poslední...

cihi
Příspěvky: 298
Registrován: 16 lis 2014, 01:50

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod cihi » 06 led 2022, 03:31

Pred kmenovkou jsem tipoval remizu 3-3 Deshawna a Xandera s tim, ze Erika bude mit 2 hlasy a rozhodne o vitezi. Nakonec to dopadlo pekne trapne.

Ne ze by me nepotesilo, ze nevyhral Deshawn na zaklade ocekavatelneho rasistickeho hlasovani ze strany cernosskych spoluhracu, ale teda vyhra Eriky 7-1-0 me taky zrovna netesi. Nechapu proc porota nedala Xanderovi ani jeden hlas, to byl moc bilej? Ani tomu nic nenasvedcovalo behem hry, ani behem FTC.

Hlavne, ze se nezapomnelo na zacatku FTC vypichnout to, jak skvele ruznorodou mame tu final 3 (boze jak ja uz jsem na to alergickej! kdyby aspon drzeli hubu). Jak kdyby to bylo to nejdulezitejsi na svete.

-----------------------------------------------------------------------------------

Jinak k predeslemu deji v posledni epizode...

Proc zase museli celou dobu vsichni brecet? Jmenuje se to snad Cryvivor?

Heather museli dat misto lanka dratek ne? :D Jinak snad neni mozny, ze to neprepalila. Ale aspon jsme meli tak krasne barevne finale, jak si Jeff v koutu duse pral, i kdyz byt tam cernosi dva misto toho odporneho belocha, byl by jiste jeste o neco veselejsi.

-----------------------------------------------------------------------------------

Dalsi US serii plnou progresivni propagandy uz nedam. Timto pro me skoncilo 20lete dobrodruzstvi se Survivorem. Na dalsi "ruznorodou" a "velkolepou" radu s "uzasnymi" twisty uz se divat fakt nebudu. Ale vsechno jednou konci...

Verim tomu, ze i ta "live" verze Survivor CZ/SK bude ve vysledku mensi sracka jako tohle. Jesteze existuje kvalitni AU verze, ktera ma daleko lepsiho moderatora, ma vice dilu, je tam vystizena vice podstata puvodni hry a hlavne neresi se tam sracky kolem rasismu, mee too a LGBT, coz do hry jako Survivor proste nepatri, at si mysli Jeff Probst, co chce.

Uživatelský avatar
hozu
A fan of Stephenie LaGrossa
Příspěvky: 523
Registrován: 26 srp 2013, 10:04
Nejoblíbenější série: S: S01, S06, S11, S13, S15, S16, S18, S20, S25, S28, S31, S33, S37
S AU: S02, S03, S04, S06
TAR: S01, S03, S05, S07, S10, S12, S14, S17, S23
TAR CAN S01, S04

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod hozu » 10 led 2022, 21:29

No nevím jestli tenhle nový začátek je to, co jsem potřeboval vidět já, ale chápu, že to asi potřeboval nějakým způsobem Survivor. I když stále hodně problémů posledních let zůstalo, jen to tváří strašně uvědoměle. Očividně ale stále nedokáží vítězky nějak solidně zeditovat, moc nechápou slovo zajímavý twist a o tom jak funguje cliffhanger, by si taky mohli něco zjistit. Fakt to není, že na začátku epizody oznámí, že to bude dvojdíl a divák se uzoufá nudou z té plytkosti předvedeného obsahu :D.

Co se castu týče, tak byl relativně funkční. Nemám s ním až takový problém, přišlo mi že účastníci relativně hráli, i když tam byly občas věci trošku tlačené na pilu, ale nic co by nespravilo trochu přetočení. Přesto se mi ta snaha představit hráče v trošku osobnější rovině docela líbila. Asi bych taky ocenil představení pro všechny, ale to nedělá ani Austrálie a ta na to má mnohem víc času. Osobně mě nejvíc bavila Shan . I když s blížícím se koncem se dost herně propadala. Ale její vyřazovací epizoda určitě patří k tomu lepšímu, co Survivor v poslední době vyprodukoval. Z vítězství Eriky mám i docela radost, chápu, že sociální hra se strašně těžce převádí, aby byla i divácky zajímavá. Ačkoliv teda když si člověk řekne, kolik zbytečných zpovědí slyšel v 39 od Tommyho, člověk trochu nechápe. Ale chápu, nový začátek. Bylo to určitě alespoň příjemné překvapení. Osobně nechápu ty nadávky napučenejch děcek, že jim nevyhrál Xander. Očividně fakt byla realita jinde než show. I když i mě tu jeho "underdog story" bavilo sledovat. Ještě bych zmínil Ricarda, který mě děsně iritoval a osobně jsem rád, že se nedostal do konce. Hrál asi dobře, ale byl to přesně ten typ hráče, u kterého jsem jen celou dobu čekal, kdy už konečně vypadne. Taky na mě působil trošku "slizce" :D .

A na závěr trošku shrnutí. Podle mého průměrná série současnýho Survivoru, na kterou by asi člověk zapomněl, ale myslím, že v očích produkce vygenerovala tolik "osobností," že je určitě ještě několikrát protočí. Twisty byly jak horská dráha. Docela mě bavila ta eskapáda s HII i ten kopec s kormidlem, který měl aspoň nějakou snahu propojovat lidi z jiných kmenů. Absence promíchání taky neuškodila. Horší to bylo s celým tím "cestováním v čase" (což byly v podstatě dvě zabitý epizody) a blbostmi typu "otevři mě a nemůžeš hlasovat" atp. Bourání čtvrté stěny bych taky asi oželel, i když nic tak otravně sestříhanýho jako první už naštěstí v průběhu řady už nenastalo. A to je asi vše. Ve 42 víceméně dostaneme to stejný, takže to as zase podrží nebo potopí cast. Co si z toho produkce odnesla, se dozvíme asi až ve 43 :D .
Australian Survivor: Phoebe, Kate, Craig, Nick (1) Luke, Sarah, AK (2) Benji, Shonee, Brian (3) Harry, Luke, Pia (4) Shonee, Phoebe, Harry, Nick (5) Hayley, Wai, George (6) KJ, Nina (7)
Survivor Israel: Dan, Naema (1), Yulia (6)
Survivor New Zealand: Eve, Lisa (2)
Survivor South Africa: Werner, Toni, Palesa (6) Rob (7)
The Amazing Race Canada: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) Simi a Ope, Nic a Sabrina (3) Steph a Kristen (4)

Uživatelský avatar
Survivorfans
Příspěvky: 247
Registrován: 18 úno 2018, 16:37
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,
Bydliště: Jižní Čechy

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod Survivorfans » 18 dub 2022, 19:51

Když už máme titulky skoro na všechny díly, tak jsem během posledních dní zkoukl tuhle sérii. Tedy až na tenhle díl, který jsem vzal zrychleně a vyčetl si co se dělo. Vzhledem k tomu, že série už je mrtvá, tak jsem jí skoro ani nikde nekomentoval. Jen tady takové shrnutí série.

Začnu novinkama
HII - to čekámí na jiný a ztráta hlasu před sloučením musel vymyslet cvok a upřímně mi těch nálezců bylo líto, protože takový Xander ztratil hlas na hodně dlouho a mohl jen doufat v zázrak. :vomit:
Výstřel do tmy akorát způsobil více lhaní tomu co měl letět a podle očekávání když už byl použit, tak si daný člověk tím zkazil hru.
Ukradení výhody by mohlo v budoucnu přinést zajímavý děj, ale akorát to bude kazit plány nadějným hráčům. :-| Takže za mě neutrální.
26 dní nebylo nečekaně ani tolik znát a soutěžící to měli kvůli podmínkám cca stejně těžký nebo dokonce horší. Jen mi trochu vadí, že ten děj a vše je trochu uspěchaný. Chápu ale že mi někdo může namítat, jak ubyli zbytečný dny a hráči museli být teď furt ve střehu.

Ostrov s rozhodováním raději nekomentuju, je to EI/GI nebo IoI trochu jinak. A letět na to Do or Die by muselo být děs, chudák ten kdo na to v budoucnu vyletí. :vomit: Sám si nedovedu představit jak těžce bych to nesl a ještě v takhle pozdní fázi hry. 

Různorodý cast jedině vítám a neřeším kdo jaký je, hlavně ať hraje co nejlíp a pomocí ostatních je z toho co nejlepší série.  :idea:

Začátek před sloučením byla hodně slušná bída, kromě JDho vypadávali samý zbytečný hráči, který tam neměli co dělat. Max. mi byl trochu sympatickej Brad, ale to je tak vše. Celkově mi ta úvodní fáze připadala jak nějaká loterie nebo tipovačka. Se Survem to za mě nemělo moc společnýho.

Ten twist před sloučkem byl taky hodně zbytečný a připadal mi jak z Béčkovýho Surva. Vážně nechápu jaký by byl rozdíl kdyby Sydney letěla se šátkem a byla 1. co letěla po sloučení. To že by nebyla porotkyně by taky nebyla žádná novinka.

Po sloučení se to konečně trochu rozjelo a i mě to trochu bavilo, ale napětí moc nebylo a většinou mi bylo ukradený jak to dopadne. Většina se odpálkovala sama a menšína toho jen pomocí Ricarda využila, nic víc. Žádná snaha od menšiny o nějaký převrat nebo změnu jinak vůbec nebyl. :? :down: Jediný komu jsem tu fandil, tak Naseer, dál trochu Danny zbytek mi byl celkem volnej.
Celkově mluví za vše jak píše někdo nade mnou - když vyjmenujete top4 hráče, tak se vám za pár měsíců vybaví jen Xander a zbytek jak kdyby nebyl.

Finálová trojice je jedna z nejhoších vůbec a u vítězky nechápu jak mohla vyhrát. Vždyť kromě rozhodnutí po sloučku neudělala vůbec nic. :? :cry: Myslím si že porota musela dostávat pořádný promlouvání do duše nebo prachy navíc, aby jí to dali - černá asiatka z Kanady a příště můžou tvrdit jak může vyhrát kdokoliv a všichni jsou spokojený.

Takový Xander by byl za mě o trochu přijatelnější, ale chápu že jako heterosexuální běloch prostě vyhrát nemohl, protože by Surv doma ztratil velkou část diváků, z toho mála co jim zbylo. Druhá verze je, že nic za celou dobu nedělal - žádný tah nebo něco co by stálo za řeč. Celou dobu jen proplouval, nikoho nepodržel a k tý většině se dostal úplně náhodně, aniž by proto něco udělal.
Deshawn byl takový pomatený marný stratég a kdyby nebyl černej, tak bych se nedivil za tak málo hlasů.

No když vezmu všechny Survy co aktuálně sleduju(CZ/SK spíš čtu :mrgreen: ), tak děkuju australanům za zlatou střední cestu. Sice si taky dělají co chtějí, ale aktuálně má nejblíž Survu kterýho mám rád a není to tam o náhodě.
Američani to mají všechno moc hrrr a na rychlo, že se v tom člověk nevyzná a je takový zvláštní jak se rádi hlásí k tý dlouhý histrorii show, ale zároveň nechtějí aby z tý původní něco zůstalo. Náš CZ/SK je zas naopak neskutečně dlouhej a protahovanej . :down: Když vezmu celý více 2 hodinový díly, tak těch jsem viděl jen pár úvodních a u 2 z nich jsem usnul. :D

aluskaleo
Příspěvky: 1
Registrován: 27 led 2022, 13:49
Nejoblíbenější série: survivor 40
Nejoblibenější hráči: Amber, Rob
Nejméně oblíbené série: survivor 01

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod aluskaleo » 18 dub 2022, 20:02

Tak k této sérii se s dovolením vyjádřím. Po shlédnutí australského survivora se mi tato série vůbec, ale vůbec nelíbila. Ještě čekám na poslední díl na titulky. Strašně mi opravdu vadí to "paktování" podle pleti, dříve jsem vůbec nevnímala, jestli je ten člověk takovej nebo makovej, teď díky amíkům koukám, jestli je black či ne a snad už ani nehledím na sympatie a hned tak nějak vím, že mi black ani nebudou sympatičtí, vždyť ty díly, kde melou jen o té jejich komunitě jsem musela totálně přeskákat, vůbec to snad normálního člověka nemůže zajímat, to si ten rasismus prostě vyvolávají sami. A ještě jim pak všichni pochlebují, proboha!!!
Škoda, že se dělají přednostně titulky na tyto americké série, kde koukám - všichni na ně jen nadávají a k AU survivor pořád čekám, až se přeloží, protože bohužel americké angličtině vůbec nerozumím. :beer:
Ale moc děkuji za titulky, moc díky za odkazy. moc mě mrzí, že jsem starší generace a nemůžu přispět s pomocí překladů.
Kloubou dolů.

Pepi
Příspěvky: 80
Registrován: 21 srp 2014, 19:09
Nejoblíbenější série: 16, 20, 28, 13, 40
Nejoblibenější hráči: Cirie, Sandra, Tony
Nejméně oblíbené série: 38, 5, 29, 26, 35
Bydliště: Praha

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod Pepi » 30 dub 2022, 14:27

No, tak jsem se po 5 měsících donutil to dokoukat a to asi mluví za vše. Za posledních 10 let jsem totiž Survivora nikdy nesledoval s déle jak týdenním zpožděním. Všechny změny, které "nová éra" přinesla, hodnotím negativně, až na větší diverzitu castu, ta mi principiálně přijde jako dobrá změna. Škoda jen, že cast S41 tím byl hodně zfanatizovaný a nic jiného se neřešilo. V takové míře mi to přijde až kontraproduktivní a i mně, přestože jsem velmi liberální, to přišlo otravný. Ale aspoň jsem si rozšířil anglickou zásobu o jedno slovíčko: woke.

Rád bych k téhle řadě napsal něco nepolitického, ale nejde to, protože ta řada byla opět naprosto sterilní, po vzoru většiny řad S33+. Snad jen to, že jsem rád, že i přes přehršel imunit/výhod se hrálo docela normálně a žádné imunity trainy, ben bomby atd. se nekonaly.

Vítězství Ericy mě celkem překvapilo, edit spíše naznačoval, že to vyhraje Xander. Nijak její vítězství nezpochybňuji, nicméně si myslím, že minimálně 2 nejmenované porotkyně pro ni hlasovaly jen proto, aby po 7 řadách opět vyhrála žena. Xander si sice nula hlasů nezasloužil, ale vzhledem k té botě na konci (=ušetření Ericy od fire making challenge; naznačení, že Heather je goat) si nezasloužil ani tu výhru.

:idea: nikdo
:down: Ricard; Shan - asi hodný člověk, nicméně trochu pokrytecký a její ukřivděné výrazy v porotě byly fakt cringe
35%
Seen:
Survivor: 1-42
TAR: 19-23, 25, 26, 28, 30-32

Dodo98
Příspěvky: 15
Registrován: 23 kvě 2022, 19:44
Nejoblíbenější série: Survivor - Perlovy ostrovy, Cookovy ostrovy, Mikronésie Fan vs. Fav, Cambodia - Second Change, Kaoh Rong, Winners at War
TAR US - S3, S5, S12, S14, S15, S16, S17, S20, S21, S27, S29, S30
Nejoblibenější hráči: Cirie Fields, Spencer Bledsoe, Malcolm Freberg, Yul Kwon, Parvati Shallow, Sandra Diaz-Twine, Tony Vlachos, Cydney Gillon, Jonathan Penner, Joe Anglim, Kelley Wentworth, Rob Cesternino, Brenda Lowe
Nejméně oblíbené série: Survivor - Thajsko, Samoa, Nikaragua, Jižní Pacifik, Caramoan, HvHvH
Bydliště: Opava

S41 - Survivor 41 - EP13 - finále + aftershow

Příspěvekod Dodo98 » 24 kvě 2022, 17:53

Nechci se rozepisovat v každém vláknu, tak shrnu celou sérii zde. Série nebyla nejhorší, ale bylo tam hodně nových twistů, že se člověk v nich špatně orientoval. Trojitá skrytá imunita, která spíše byla překážkou, než výhodou byla hodně špatná, ale zdaleka ne nejhorší. Ty hesla, co museli říkat byly fakt na palici a chudák Xander to musel říct tolikrát. :cry: Výstřel do tmy by mohl být relativně zajímavým prvkem, ale mohli by tam navýšit trochu tu šanci jej získat a ne jen 16,666% šanci. Do or Die je ten nejhorší twist, který kdy v Survivoru byl, naštěstí ale nezničil nikomu hru. Co se týče castu, tak ze začátku jsem byl z něj v rozpacích, ale nakonec bych zde našel pár favoritů do nějaké další All Stars řady. Za výhru Eriky jsem rád, protože mi byla strašně sympatická i herně. Xanderovo vítězství jsem vůbec neočekával, už kvůli složení poroty. To že nevyhrál Deshawn mě strašně potěšilo a že pro něj nehlasovaly ani obě hráčky stejné pleti jako on. Jinak Fire challenge making (i když ten twist nemám rád) byla naprosto parádní a škoda, že Heather prohrála jenom o pár sekund.

Mí oblíbenci: Erika, Xander, Naseer
Nejlepší hráči (ale nesedli mi): Ricard, Shan
Škoda že nedošli daleko: Voce, Brad, Genie
Absolutní nesympatie: Liana, Evvie, Tiffany
Survivor US - 5 Shii-Ann, Erin 6 Rob C., Christy, Heidi 7 Sandra, Tijuana 9 Eliza, Ami 13 Yul, Ozzy, Jonathan 16 Cirie, Parvati, Eliza 17 Sugar, Bob 18 J.T., Stephen, Taj, Sierra 19 Natalie, Laura 21 Brenda, Marty 22 Andrea, Stephanie, Boston Rob 23 Ozzy, Stacey, Jim 24 Kim, Sabrina 25 Malcolm, Denise, Jonathan, RC 26 Brenda, Andrea, Malcolm, Francesca 27 Tyson, Ciera, Caleb, Vytas, Hayden 28 Spencer, Tony, Tasha 29 Natalie, Jeremy, Reed 30 Mike, Carolyn, Joe 31 Kelley, Jeremy, Joe, Ciera, Spencer, Abi-Maria 32 Cydney, Michelle, Caleb 33 Michaela, Jay, David 34 Sandra, Cirie, Michaela, Brad 35 Ali, Desi, Lauren 36 Wendell, Domenick, Michael, Desiree, Stephanie 37 Nick, Kara 38 Victoria, Lauren 39 Tommy, Lauren, Kellee, Janet 41 Erika, Xander, Naseer

TAR US: 3 Ian a Terry 4 Sheree a Monica 5 Chip a Kim, Colin a Christie, Charla a Mirna 6 Gus a Hera 10 Dustin a Candice, Lynn a Karlyn 12 Ron a Christina, Vyxsin a Kent, Hendekea a Azaria 13 Toni a Dallas 14 Tammy a Victor, Jen a Kisha 15 Brian a Erica, Maria a Tiffany 16 Carol a Brandy, Dan a Jordan 17 Nat a Kat, Brooke a Claire 18 Gary a Mallory 19 Bill a Kathi, Ernie a Cindy, Amani a Marcus 20 Vanessa a Ralph 21 Chippendales, Twinnies 25 Amy a Maya, Shelley a Nici 27 Tiffany a Krista, Tanner a Josh 28 Dana a Matt 29 London a Logan, Vanck a Ashton 30 Kristi a Jen, Trevor a Chris 32 Hung a Chee, Riley a Maddison, Eswar a Aparna


Zpět na „S41 - Survivor 41“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti