Survivor Česko & Slovensko - EP01

Dominikánská republika
2022 - TV Nova, TV Markíza
berka496
Příspěvky: 45
Registrován: 02 led 2017, 14:28

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod berka496 » 09 led 2022, 22:04

Upoutávka č.: 1: https://youtu.be/Dc1_2iEGPFc
Upoutávka č.: 2: https://www.youtube.com/watch?v=0MyP6i7h7gQ

Premiéra: pozor, změna - datum premiéry bylo přesunuto z důvodu výskytu Covid-19 a přerušení natáčení
    Voyo: 17. ledna 2022
    TV Nova: 18. ledna 2022
    TV Markíza: 18. ledna 2022

Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod ItalianManiac » 10 led 2022, 07:32

TV Nova opět ukazuje úroveň profesionality a posouvá datum premiéry na Voyo na 11. ledna (a následně kvůli covidu a nedodržení hygienických pravidel na 17. ledna) :?

Jinak upoutávka vypadá solidně a první záběry z Dominikány jsou nádherné :love: Ale to tam vážně museli dávat záběry radujícího se kmene? Nešlo by udělat upoutávku bez spoilerů, kdo vyhraje první soutěž? (EDIT: beru zpět)
Už se těším, až si půjdu pustit epizodu a hned v náhledu videa uvidím, komu na kmenovce zhášejí pochodeň (jako se mi to jednou stalo u Robinsonova ostrova) :fuck:

berka496, díky za upload upoutávky! :idea:
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

cihi
Příspěvky: 298
Registrován: 16 lis 2014, 01:50

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod cihi » 18 led 2022, 03:40

Uz ta stopaz 2 hodiny me dopredu vydesila a pravem...

Jako opravdu potrebujeme videt opakovane highlighty uz tak zbytecne protazenych challenge, kdyz se hraje do nekolika bodu na nekolik tymu? Potrebujeme videt zpomalene zabery toho, jak se kmeny oblekaji na soutez? Nebo je nutne porad dokola rozebirat to, jak se kdo zrovna citi? To jsou veci, ktere udelaji misto 1 hodiny a 30 minut, stopaz 2 hodiny a pak to nudi. Survivor musi mit spad, v tom je kouzlo americke a australske produkce. Ne porad kecat o nicem, nadbytecne plakat a zpomalovat uz zpomalene.

Oni jim fakt dali misto kresadla rovnou zapalky, postavili zaklady pristresku, aby nespali na zemi, a poskytli vsem deky? Vazne? To je ta nejdrsnejsi reality show? :D

Jinak Vojtech Drahokupil je absolutne totalni mocka, at uz se radeji na verejnosti vubec neukazuje za to, jak se ztrapnil. Ale jsem rad, ze si odpovedel na svou otazku, zda je chlap - neni. A to ho mrzelo, ze uz neni vojna. Ty vole, z te bys asi nemohl jen tak odstoupit...

Celebrity maji urcite ve smlouve klauzuli, ze muzou kdykoliv odstoupit, ale ja bych mu naparil nejradeji pul milion pokutu za tohle. A nezajima me, jestli ma nejakou psychickou nemoc, o ktere vsichni mluvi, ale nikdo nesmi jeji nazev vyslovit jak, kdyby slo o Voldemorta. Tak tu nabidku nemel prijimat ne? Nikdo ho tam nepotreboval, povinnost to nebyla.

Pri oznameni pred hrou o imunitu, ze prohranej kmen bude hrat jeste mezi sebou o individualni imunitu, tak jsem si rikal, oukej sice to chcete natahnout, ale toto je docela zajimavej prvek, kterej mi vadit nebude. Dalsim oznamenim, ze vyloucenej bude hrat s nekym, koho urci vitez ind. imunity, dalsi soutez o vyrazeni, tak vsechno posr*ali a ukazalo se, ze to bude cele z 95 % o soutezich. Prirovnal bych celou show k takovym narocnejsim a tvrdsim taborovym hram. O cemz SURVIVOR, kterej dostava jmenu SURVIVOR proste neni. Opravdovej Survivor neni o tom jen prehrat, ale prece daleko vic i o prezit a prelstit. Vypada to, ze asi divaci hlasovat nebudou, coz je malinke plus, ale toto teda taky neni vubec dobrej format.

Hudba strasna, vubec nedokaze podtrhnout zadne emoce ani atmosferu. Je to celkove ploche zpracovanim. Ono, co chcete, kdyz se to dela honem, honem, ze? Satky jak z trznice, scena kmenove rady jak z nejakeho beckoveho studia. WTF sakra? :heat:

A kteryho idiota napadlo hrat porad do 2 nebo 3 bodu? U te souteze o udrzeni ve hre uz me to vylozene iritovalo. Tohle jako vydrzet celou hru? Proc paneboze? Proc tak trapi ty divaky? To jako ma nekoho bavit?

Z ukazek na dalsi dil to spis zacina pripominat Farmu, ze by do toho Markiza hodne mluvila? Resi tam osobni neshody, nesympatie, ego. To se v opravdovym Survivoru prece neresi, tam se sice obcas nekdo vylouci, protoze se nesnese s druhym, ale primarne se resi taktika, herni podrazy, eliminace hrozeb. Ach jo, to je fakt bida tento Novackej paskvil.

Casting je ale jinak povedenej - jak celebrity, tak i fanousci - zajimavi hraci. Ondra jako moderator taky super, naucil se hodne z RO. Proto me mrzi, ze to zase pos*re Nova nudnym a deb*lnim formatem. Uz ted muzu rict, zlatej Robinsonuv ostrov - s timto castem by byl podle me hodne dobrej. Skoda, velika skoda a promarnena sance. Asi tomu dam sanci, ale jen kvuli tem lidem, takze vzit celebrity je z myho pohledu divacky zachranilo.

PS: Jinak komu ty napisy kmenu pripomnely legendarni WordArt z Wordu? :D Grafik mel asi covid a vytvarel to Gabor...

PS2: Nemel bych nic proti teto show, kdyby si nebrala do huby nazev Survivor, protoze Survivor tohle proste neni. Tohle je vlastni show TV Nova na motivy Survivor asi jako, kdyz tehdy udelali Talentmanii na motivy Got Talent.

Wekator2323
Příspěvky: 2
Registrován: 17 led 2022, 18:59
Nejoblíbenější série: Tocantins
Nejoblibenější hráči: Spencer bledsoe,Dave wright
Nejméně oblíbené série: Nikaragua

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod Wekator2323 » 18 led 2022, 09:33

Zdravím všechny tak mám za sebou první díl a hned odstoupení Vojta zprvu nevypadal že by to měl zabalit a z ničeho nic jde dobrovolně že hry velke minus pro něj měl se kousnout a bojovat!! Mohl tam být někdo jiný kdo by do toho dal vše třeba i někdo z nás!!jak píše tady cihi zbytečně natahování ale co už i tak sem se bavil po prohrané soutěži o imunitu která nebyla zla přišel boj individuální tento prvek se mi líbí že dal šanci slabé Monice ještě zabojovat to že následoval duel po radě už se mi tak nelíbilo to je velký zásah do hry tím padem někdo s dobrou hrou může kdykoliv jedním duelem vyletět a třeba ani nedostat hlas na kmenovce soutěže jako takové mě bavili líbilo se mi že hned soutěžící obě noci zmokli castje dobrej fandim spíše modrému kmeni asi z důvodu dosazeni celebrit a méně míst pro obyčejné lidi :favorité:Dominika, Adam, aylin je to kočka!! :) druhý kmen fandím Gábor a Bára

Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod ItalianManiac » 18 led 2022, 18:21

Chtěla jsem tu vyjádřit svoje dojmy z první epizody, ale většinu už tu za mě zmínil cihi, tak to vezmu jen heslovitě :D

Plusy:
+ potenciálně zajímavý cast, i když by mohl být rozmanitější (mladé holky u Azua mi splývají dohromady, absence starších osob)
+ na první pohled epizoda působí bombastičtěji a profesionálněji než Robinsonův ostrov (bohužel jen na první pohled)
+ nehlasují diváci (zatím?)
+ Ondra Novotný jako moderátor
+ jako jo, aspoň je to další pokus o CZ/SK Survivor, ale...

Mínusy:
- neskutečně dlouhá stopáž, 2 hodiny na jeden díl je opravdu moc (a to jsem koukala na Voyo bez reklam, v televizi bych to fakt nedala)
- zbytečné pasáže: zpomalené záběry po každém kole soutěže, opakování...
- bombastičnost místy přecházející až v kýčovitost - zbytečně dramatická hudba (to vykradli Two Steps from Hell nebo se mi to zdálo?), zmíněné zpomalené záběry, echo u některých "zpovědí" (např. při odchodu Vojty)
- zápalky (wtf?), vyvýšená platforma v táboře, hromada dek (v nočních záběrech bylo vidět, že hráči na jedné dece spali a druhou se přikryli), kmen Mao měl i nějaké pláštěnky (u Azua jsem je neviděla, to mají celebritky výhodu?) - jak píše cihi, opravdu "nejdrsnější" reality show :fuck:
- soutěže mají několik kol jako proč? To nestačí soutěž přehrát jenom jednou? U soutěže o imunitu je to pochopitelné, v těchto typech soutěží se vždy hraje na kola, ale soutěž o odměnu a vyřazovací duel? Až jsem skoro čekala, že bude mít více kol i soutěž o individuální imunitu... Zbytečné natahování, u druhého kola se většinou začínám nudit...
- střih v první části - 5 vteřin ze života Mao, 5 vteřin ze života Azua, 5 vteřin ze života Mao... a tak dál.
- odstoupení Vojty - fail jako sviňa. Chápu, že třeba opravdu trpí nějakou psychickou nemocí, ale neměli by náhodou soutěžící před hrou projít i psychickými testy? A proč vlastně nezmínili, co to bylo za nemoc?
- celý proces "vyřazování" - soutěž o kmenovou imunitu, soutěž o individuální imunitu, kmenová rada, vyloučení jednoho, následně vyloučení druhé osoby vítězem s individuální imunitou, vyřazovací duel... proč? Jak taktéž píše cihi, o tom Survivor vůbec není... Teď už se nedivím, že má celá hra údajně trvat až tři měsíce, když celý cyklus jednoho vyřazování trvá týden.
- totální absence taktiky nebo alespoň jakýchkoliv rozhovorů či zpovědí mezi soutěžemi a kmenovkou - pak se při hlasování dozvíme, že Vláďa se stal terčem, protože chtěl vyhodit Slováky, ale v dílu o tom nebyla ani zmínka...
- proč vůbec na kmenové radě byli přítomni Mao a proč jim byl věnován takový prostor?
- při vkládání hlasů do urny byly vidět hlasy od předchozích hráčů
- po většinu dílu absence druhého moderátora Martina... chudák měl asi covid, nebo dostal purple edit :fuck:
- od některých hráčů jsme skoro vůbec nic neslyšeli
- vtipné trpasličí pochodně

Takže sečteno a podtrženo, mám z toho dost rozporuplné pocity. Zřídila jsem si kvůli tomu účet na Voyo na 7 dnů zdarma, ale nejsem si jistá, jestli se mi za tohle chce platit... A jestli se mi tomu chce každý týden věnovat 4 hodiny nebo i víc :angry:
(Stejně se ale asi budu koukat ze zvědavosti.)
Kdyby aspoň appka od Voyo měla možnost stáhnout si díl ke sledování offline, pak bych to možná využila jako kulisu v práci. Takhle asi spíš zůstanu u starého dobrého uložta.

Jinak další epizoda je v programu napsaná na pátek 21. ledna, na Voyo předpokládám ve čtvrtek.

Ještě přehled hráčů:
:idea: - Enrique, Johy, Tomáš B., Vláďa
:? - většina kmene Mao, Monika (chtěla jsem jí fandit, ale přišlo mi, že se zbytečně vzdávala a shazovala), Aylin (proč tam berou lidi, co neumí mluvit česky ani slovensky?)
:down: - Adam ("hale víš co, já nemám ego, ale vlastně jo"), Dominika, Vojta!
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

vrabejka
Příspěvky: 102
Registrován: 13 bře 2016, 02:05

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod vrabejka » 18 led 2022, 19:54

Čekal jsem málo, nakonec jsem byl příjemně překvapen.

Nejprve bych se rád vyjádřil ke castu. Ta kritika mi přišla až moc přehnaná. Musíme si uvědomit že televize je živená z divácké sledovanosti. To předchozí řady Robinsonova ostrova neměly a i proto se tento projekt na nějaký čas pozastavil. Nová tentokrát nechtěla riskovat, že k něčemu podobnému dojde i nyní, tak to okořenila československými celebritami. Produkce prostě neumí udělat cast se zajímavými lidmi, RO byltoho jasným důkazem. Sledovanost, drama i napínavé momenty zaručeny. Za mě zajímavý formát, který US Survivor ani nikdy neudělal. Nová si to udělala po svém, to cením.

Teď už k 1. dílu. Úvod se mi líbil,, velmi propracovaná část, místy to působilo až filmově. Koncept se 2 moderátory mi úplně nesedí. Ale tak to se dalo čekat, že to takhle dopadne. Mají to dobře rozdělené, Novotný udělat oproti RO ohromný posun, tahá to parádně. Líbilo se mi i to postupné představování. To mě u US verze vždy mrzelo, že to nějak takhle nedělá. Kolikrát se stává že jméno nějakého hráče si zapamatujete až je třeba sloučení a to je chyba. Pokud to tedy není nějaký extra zajímavý hráč.

Díl byl sice extrémně dlouhý, ale vůbec mi to nevadilo. Dělo se furt něco zajímavého, mělo to spád. Jsem rád, že se produkce poučila a už nedávají do dílu každou blbinu co hráči probírají. Líbí se mi i samotná hra hráčů. K určité, strategií a taktice si postupně nalézají cestu. Není to jak v posledních sériích US verze, kde po pěti minutách od startu hry na každý třetí hráč nějakou alianci, to mi přijde moc hrrr.

Mrzí mě odchod Vojty, vím že by byl můj oblíbenec. Psychika je prostě svině. Nevíme jak moc špatně na to byl. Škoda že to nezkusil ještě pár dní kousnout, za mě to vzdal až příliš rychle na to že šlo o takový nezapomenutelný životní zážitek.Fajn byly i soutěže. Nápad s individuální soutěži prohraného týmu hodně kvituji, to je hodně zajímavý koncept. Nenávidím když někdo vypadne jen protože mu nevyjde na začátku jedna soutěž.

Kmenovka v pohodě, to že ji absolvuje i vítězný tým je rozhodně zajímavé. Až do hlasování byl ten díl super. Ten souboj j po kmenovce mi přijde už navíc. Je to zbytečné, když prakticky to samé čeká hráče na Ostrově vykoupení. Ale tak dalo se tam čekat že tam nějaká podobná blbina bude, když Nová nemá zakoupenou americkou licenci.

Za mě mírný optimismus. Palec nahoru za skvělého Ondru, zajímavý cast, úvodní díl měl spád, emoci i dramatičnost. Samotný koncept je docela v pohodě, navíc je tu i několik prvků které se mi fakt líbí. Ani jsem nečekal že by zdejší produkce byla něčeho takového schopna, takže za mě super. Snad tato kvalita vydrží i po zbytek série.

Uživatelský avatar
lacSzlo
Příspěvky: 571
Registrován: 29 led 2014, 16:24
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
Bydliště: Plzeň

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod lacSzlo » 18 led 2022, 21:21

Tak ač jsem nejprve chtěl počkat se sledováním než toho bude venku víc než jeden díl, nakonec jsem se do toho přeci jen dnes pustil. Za mě osobně to působí trochu amatérsky, ono možná to není zase tak blbý nápad nejdřív vše natočit a pak si dát půl roku na to vše zeditovat? Divácké hlasování a podobné nesmysly se zatím nepotvrdily, tak uvidíme, jak dál. Mít na to víc času, třeba by vypilovali alespoň hudbu a podobné věci.

Většinu času 127minutové epizody zabraly soutěže, kde mě iritovalo hned několik věcí, většinou záběry soukmenovců, křičících své rady po straně, kterým stejně nebylo prd rozumět. Na můj vkus většina oslav kdejakého uhraného bodu mi přišla děsně na sílu? a to jinak beru emoce jako to, na čem má být Survivor postavený. Případně zpomalené flashbacky na výzvu, která právě skončila (wtf??!?). Všechny tyhle věci natáhly epizodu alespoň o 30 minut (u výzvy jednotlivců aby člověk usnul ty kráso).

Opět, stopáž epizody přes 120 minut, ale 1/3 castu neměla ani zpovědnici a krom toho že Adam měl rád Moniku a Johana ne, vlastně ani nevím, kdo s kým vychází, jestli jsou nějaké aliance, cokoliv, nějaký rozhovor, drama, jako fakt nic? Podle upoutávky se to příště zlepší, já si naopak drama a neshody v kmeni chválím, na tom právě Surv stavěný je, však je to reality show, a ne přehlídka robotů (koment výše od cihi WTF, to je myšleno vážně?)

Vojta - jakože já bych s ním soucítil, kdyby neměl ty kecy o vojně a jak chce poznat, jestli je chlap, duševní nemoci nejsou nic k smíchu, ale co tam tvl dělal a jak prošel nějakými psychotesty? Víc asi no comment

Monika mi přišla nějaká mimo od chvíle, co se praštila do hlavy, mě tyhle trainwreck soutěžící baví, jen teda mohla víc mlčet o tom že by se ze hry vykopla taky kdyby pro sebe mohla hlasovat a jak ví že je nejslabší, bla bla... co víc na to říct (doufám že je fakt venku a příště na nás nevytáhnou žádný Redemption)

Twist s duelem na konci celkem antiklimatický, těch soutěží je na jednu epizodu až moc, chtěl bych vidět víc z camp life, ale oproti hlasování diváků je to přeci jen ještě pořád zázrak, tak uvidíme, jak dál.

Zpovědnice:
Epizoda 1.jpg

(jedna zpovědnice po výzvě o imunitu v kmeni Azua byl chlap Slovák, tak předpokládám, že to byl Branislav, obličej vidět nebyl a na Tomáše mi to přišel ten hlas moc starý)

Favoritů asi zatím moc nemám, Adam jsem nejdřív myslel že mi poleze na nervy, ale mohl by být celkem fajn. Karate queen Veronika neřekla celou epizodu snad ani slovo, ale vidět byla skoro furt a celkem mě zajímá, co bude dál. Sympatická mi je Dominika, Johy, Enrique, Chili, Iva, Gábor, Tomášové... naopak nejvíc se asi bojím toho, co by ještě mohli předvést třeba Vláďa nebo Lukáš, moc mi nesedli, ale tak ještě uvidíme.
(?)

Uživatelský avatar
Rendy
A fan of Brenda Lowe
Příspěvky: 729
Registrován: 26 srp 2013, 09:33
Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
Nejméně oblíbené série: Thajsko
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod Rendy » 18 led 2022, 22:57

Tak mě to také nalákalo se podívat :D Za mě dobré, čekal jsem, že tam každých deset minut bude reklama, a ouha, jen jedna na konci. V tom jsem se přistihl, že jsem až do ní vydržel koukat v kuse = zaujalo to 8) Téma Vojta, tam bych to skoro viděl na to, že tam byl schválně, ať se jakože o "těchto problémech o kterých se moc nemluví, lidi se stydí, více mluví" a v úvodním dílu bylo něco nečekaného. Má to i další mouchy, občas nesedící hudba, závěrečný souboj (proč?), druhý kmen na radě (proč?), dlouhá stopáž atd., ale potenciál to má, tak uvidíme :)
Obrázek

Uživatelský avatar
Yedko
Příspěvky: 264
Registrován: 10 úno 2020, 22:29
Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
Kontaktovat uživatele:

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod Yedko » 19 led 2022, 00:02

Ve zkratce - Obrázek
Vytvářet pětačtyřicátou sérii (od roku 2000) není tak lehké, jako vytvářet osmou sérii (od roku 2016). Myslete, prosím, na to při vašem urážení. Pokud máte hlavní problém s tím koukat na více černochů a homosexuálů tak jste ubozí. Ale souhlasím, že US40 měla být sérii poslední...

Megis
Příspěvky: 89
Registrován: 12 zář 2014, 20:39

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod Megis » 19 led 2022, 00:09

Začnu tím, že tohle, co nám bylo naservírováno, nemá se značkou Survivor vůbec nic společného, od konceptu počínaje po hadry místo buffů konče. Většina už tu byla řečena, s výtkama souhlasím do puntíku.

Ta technická stránka přesně ukazuje to, proč by se neměla taková show vysílat pár dní po natočení. Grafiku dělal asi nějaký nováček v oboru, který se do pořadu snažil nacpat to, co se nedávno naučil. WordArt je naprosto výstižný, jinak grafika jako taková se ke konceptu přežívání na ostrově vůbec nehodí, je prostě moc "futuristická" a pro mě byla rušivá. Zvuk příšerný, titulky mi přišly úsměvné, když byly tam, kde se dalo rozumět, naopak chyběly tam, kde nešlo rozumět ani zbla (ukázky na příští díl byly naprosto přehrány zbytečnou hudbou). Jako hudba použito asi oblíbené CDčko někoho z produkce, nehodila se vlastně vůbec nikam a hlavně u hlasování mi ta hudební smyčka drásala nervy tak, že jsem chtěl při šestém hlasujícím roztřískat televizi. Do ozvěn při zpovědích asi fušoval náš nadšený grafik-nováček, to mělo jako jaký význam?

Soutěží bylo až zbytečně moc a zbytečně se protahovaly, přitom nebyly nijak zábavné, to bodování na tři vítězné je prostě blbost a zbytečně se to táhne. Ale jsem strašně rád za zpomalené opakované záběry na to, jak někdo otvírá držku při povzbuzování, vůbec nechápu, jak jsem bez toho mohl těch cca 45 sérií celkem, co jsem viděl, žít. A ty soutěže po prohrané imunitě jsou mega fail, normální člověk si nebude chtít nakreslit terč na ksicht hned na začátku a radši to prohraje, než aby poslal jednoho veřejně do duelu. Duel je jinak dobrá blbost, která může podělat hru skvěle hrajícímu hráči, to je velký palec dolů.

Btw. Jaktože nikdo nezmínil tu skluzavku na urnu? To mě odrovnalo úplně :lol: Akorát tam zapomněli dát zpomalenou opakovačku s hudbou hodnou hororu :(

godolphin2
Příspěvky: 1
Registrován: 27 srp 2013, 19:19

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod godolphin2 » 19 led 2022, 06:56

Nepozerateľná tragédia :down:

Uživatelský avatar
Malo13
Příspěvky: 9
Registrován: 01 říj 2014, 13:35

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod Malo13 » 19 led 2022, 09:03

"Chce se mi blejt velebnosti"
Nova/Markíza zakúpili oficiálnu Survvior licenciu, alebo len si povedali "toto vyzerá super, urobíme to podľa seba a názov okopírujeme?"
Krista Aláha jeho, veď to so Survivorom nemalo nič spoločné. Počnúc pred postaveným prístreškom, dekami, olejom, hrncami, vyhĺbenou dierou na ohnisko, až po celkový formát neustáleho opakovania, šialeného strihu, formátu súťaží.
Jo a celebrity, kde to hneď prvý vzdá lebo luxusná dovolenka je nad jeho sily. WTF?

Bezvýznamné plus dávam za snahu obstarávania potravy, aj keď nemotornost otvárania kokosov hovorí za všetko :cry: a za prvý úlovok ryby.

Zosumarizované - nepozerateľné. Vzdal som to pred kmeňovkou.

Uživatelský avatar
yero
Příspěvky: 21
Registrován: 27 srp 2013, 19:04

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod yero » 19 led 2022, 09:18

Ty vole to byl shit.

Cast "osobností" - jsem jedinej kdo znal tak 1/3 a to ještě max dle jména? Co to tam je za pipky v tangách? Co tam leze Drahokoupil, když buď a) je fetka a nedal by to bez drog b) je psychicky v prdeli a moc dobře o tom ví. Takhle akorát zabíral místo někomu vhodnějšímu.

Cast "fans" - další tragedie, tváří se tam jako kdyby tam byli za trest (kromě Vláďy). Ta co vypadla, kosmetička, wtf? Proč se tam vůbec hlásila?

Může mi někdo vysvětlit co je to za blbost, že ten kdo dostane nejvíc hlasů jde do duelu s tím, koho řekne ten, kdo má imunitu???????????????????????? Wtf? To pak nemá cenu nějaké taktizování a o všem prostě rozhodně jeden člověk.

Je mi z toho na blití, že jsem si tu musel po pěti letech obnovit heslo a napsat to.

Každopádně aspoň mám důvod zkouknout serie US Survivora, které jsem neviděl (S38-S41)

Uživatelský avatar
Rendy
A fan of Brenda Lowe
Příspěvky: 729
Registrován: 26 srp 2013, 09:33
Nejoblíbenější série: Borneo, HvV, Micronesia, Palau, Guatemala, Cook Islands, Australia, Pearl Islands, Redemption Island, One World, Philippines, Caramoan
Nejoblibenější hráči: Brenda, Darrah, Boston Rob, Steph, Parvati, Russell, Yul, Chelsea, Kat, Sierra, Ciera, Amanda, Danni, Ozzy, Corinne, Richard, Abi-Maria, Troyzan, Shane
Nejméně oblíbené série: Thajsko
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod Rendy » 19 led 2022, 09:28

Megis píše:Source of the post Btw. Jaktože nikdo nezmínil tu skluzavku na urnu? To mě odrovnalo úplně :lol: Akorát tam zapomněli dát zpomalenou opakovačku s hudbou hodnou hororu :(


Jo, skluzavka s hlasy taky pobavila :lol:
Obrázek

Pattrick
Příspěvky: 132
Registrován: 13 úno 2020, 11:33

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod Pattrick » 19 led 2022, 10:05

Asi jste to tu všechno vypíchly.

Jinak Monika byla tragéd už na castingu, lobotomka, která nedokázala sestavit kloudnou větu, mluví jak generátor náhodných slov, pořád nechápu, že ji vzali, na castingu bylo mnohem víc zajímavějších lidí.

Pořád čekám, že to položí víc celebrit, beztak nemají žádnou doložku ve smlouvě, že by při odstoupení platili pokutu, takže ti budou ještě určo odcházet.

No, první díl bída a tohle stříhali o týden déle, tak to jsem zvědavý, co předvedou dál, protože jestli nebudou zachytávat dění a taktiky v kmeni, tak to můžou zabalit, na tohle lidi čekají, ale za celé dvě hodiny, ani jedna zmínka o taktice.

Přitom evidentně Vláďa musel někde říct, že chce jít po Slovácích, taky ta Johy něco mlela o Monice, že jí něco říkala, proč to sakra nebylo zaznamenáno.

Uživatelský avatar
miky253
Příspěvky: 216
Registrován: 26 srp 2013, 11:07

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod miky253 » 19 led 2022, 21:13

Přijde mi to zatím jako neskutečně promarněná příležitost. Po světě bylo odvysíláno tolik různých verzí této soutěže, že snad není tak těžké si domyslet, co funguje a co ne.
Jak jsem se po zveřejnění castu bál, že to bude průser, tak nakonec mi kupodivu většina soutěžících vůbec nevadila. Jediný problém, který jsem v tom viděl, že nejspíš kvůli celebritám mají soutěžící dost zjednodušené podmínky (zápalky, deky, deska na spaní). Tohle mi do soutěže typu Survivor prostě nesedí.
Co mi také vůbec nesedělo (a měl jsem s tím problém už v poslední řadě US verze), tak je ten styl, kdy moderátor mluví přímo k divákům. Ale oceňuji, že moderuje Ondra Novotný, který je výborný. Toho Slováka nehodnotím, protože se na kameře skoro neukázal, takže se omlouvám, ale bohužel si nepamatuji ani jeho jméno.
Co se mi ani trochu nelíbí, je hudba a grafika. Tady neměli vymýšlet nic svého, a prostě co nejvíce vykrást US verzi. Tohle působilo neuvěřitelně amatérsky.
A absolutně jsem nepochopil systém vyřazování. Proč se vlastně hlasuje, když nakonec rozhoduje ten, kdo vyhrál individuální imunitu? Může záměrně poslat do souboje někoho slabého, když bude toho, kdo dostal nejvíc hlasů, chtít vyřadit, nebo naopak někoho silného v opačném případě. Tohle udělat v US verzi v době, kdy byl Ozzy v nejlepší formě, tak bude o všech vyřazených rozhodovat jen on, ačkoliv nikdy nebyl nějaký mastermind.
Abych ale skončil pozitivně, tak samotný koncept soutěže o individuální imunitu pro poražený kmen mi přijde fajn. Klidně bych si to dokázal představit v US verzi místo hromady HII. Jednak by zmizel ten prvek náhody, kdy produkce narve HII do prvního stromu, který potká a pak je jen o štěstí, kdo jde první okolo a navíc by to hráče tolik nenutilo zahazovat schválně soutěž o imunitu.
Šanci tomu ještě dám. Doufám, že tím, že se díly teprve natáčejí, tak produkce zareaguje na kritiku a některé věci změní. Ale moc v to nevěřím.
Survivor: Rich (s01, s08), Colby (s02, s08, s20), Rob (s04, s08, s20, s22), Christa (s07), Eliza (s09, s16), Stephanie (s09, s10, s20), Tom (s10, s20), Shane (s12), Aras (s12, s27), Cirie (s12, s16, s20), Ozzy (s13, s16s, s23), Yul (s13), Penner (s13, s16, s25), Parvati (s13, s16, s20), Yau-Man (s14), Earl (s14), Amanda (s15, s16, s20) James (s15, s16, s20), Corinne (s17, s26), Coach (s18, s20, s23), Russel (s19, s20, s22), Brenda (s21, s26), Stephanie (s22), Phillip (s22, s26), Troy (s24), Malcolm (s25, s26), Reynold (s26), Hayden (s27), Ciera (s27), Vytas (s27), Spencer (s28), LJ (s28)

Big Brother: Britney (s12), Enzo (s12), Hayden (s12), Matt (s12)

Vyvolení: Vladko (s01, s04), Jindřich (s01), Milan (s03), Dominik (s03), René (s03)

vladimir
Příspěvky: 22
Registrován: 06 zář 2015, 17:03

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod vladimir » 19 led 2022, 22:25

Už jste většinu napsali, tak jenom doplním na můj vkus příliš kýčovité kulisy na kmenové radě a potom při závěrečném souboji, ty "drsné" podmínky ne jenom s připravenou platformou pro spaní, ale třeba s botama při stání na těch stupíncích při boji o individuální imunitu, jako kouzlem přičarované pláštěnky (zajímavé, že jenom u "celebrit", to už taky někdo zmiňoval), sirky, podprdelníky na kmenové radě...

Příšerně dlouhé, půlku jsem dal včera, druhou dnes, přitom třetina byla "vata", hudbu na pozadí tam plácali, jak jim přišla pod ruku, vůbec nevystihovala, co se zrovna děje. První díl poslední série Australského Survivora má hodinu a dvacet minut, to je tak rozumná délka, ostatní díly jsou kratší, ale jak se dívám, tady bude i druhý díl podle TV programu dvouhodinový...

Zaujalo mne, že ty stupínky v boji o individuální imunitu byly uspořádány naopak, než je zvykem, největší dole a nejmenší nahoře, nejspíš, aby unavení soutěžící padali z co největší výšky, ale naštěstí si nikdo nerozbil ústa, jinak by o tom mluvili půl hodiny...

St.James Park
Příspěvky: 77
Registrován: 25 pro 2013, 15:52
Nejoblíbenější série: Hvv, Micronesia, Amazon, Tocantins, Phillipines, Cagayan, Second Chance, Millenials vs. Gen X, David vs. Goliath. Všechny série Australské verze.
Nejoblibenější hráči: USA: Rob C., B.Rob , Russel, Stephen, Brian, Jenna M., Kim, Malcolm, Parvati, Spencer, Corinne.
AUS: SHONEE, Benji, Phoebe, David, Harry, Nick, Luke, Sarah, Jericho, V All-Stars i Brooke.
Nejméně oblíbené série: Vanuatu, Thailand a celý "Probstivor" s výjimkou sérií 25, 28, 30, 31, 33, 37

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod St.James Park » 20 led 2022, 15:53

No čekal jsem od toho málo...a i tak jsem dost zklamaný. Váhám jestli za to druhá epizoda stojí...ono všeobecně dnešek je na dobré pořady dost chudý, jinak bych se s tím asi ani neobtěžoval. I ten Netflix už není co býval.
A last in the Czechoslovak fans from Survivor

Uživatelský avatar
ItalianManiac
Příspěvky: 883
Registrován: 23 zář 2014, 19:42
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Bydliště: Jihlava

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod ItalianManiac » 22 led 2022, 11:38

Survivor Extra (CZ): https://novaplus.nova.cz/porad/survivor ... jde-spatne
Survivor Xtra (SK): https://videoarchiv.markiza.sk/video/su ... -epizoda-1

Musím říct, že konkrétně u slovenské verze jsem se pobavila víc, než u celé epizody :lol:
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S46
AUS Survivor: 2016-2024
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S13

Obrázek

Uživatelský avatar
Spacecore
Příspěvky: 38
Registrován: 08 dub 2015, 22:43
Nejoblíbenější série: Heroes vs. Villains
Nejoblibenější hráči: Boston Rob, Richard Hatch, Ethan Zohn, Sandra Diaz, Rusell Hantz, Malcolm Freberg, Tony Vlachos, Spencer Bledose ...
Nejméně oblíbené série: S každou další se prohlubuje dno
Kontaktovat uživatele:

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod Spacecore » 25 led 2022, 21:54

Jako co na tohle říct?

Ještě pár Survivorů a třeba se Nově podaří udělat normálního Survivora, ale takhle zatím velký špatný.

Problém samozřejmě tkví ve vedení. Ryba evidentně smrdí od hlavy. Nějací vykoksovaní producenti na Nově udělali hned několik špatných kroků, kterými podkopali kvalitu celého projektu už v zárodku. Stačilo lehce okopírovat CBS formát a bylo by vyhráno. Protože cast není vlastně špatnej (ono by to teoreticky šlo udělat dobrý víceméně s kýmkoliv, kdyby se zachovaly správně prvky hry), ani soutěže nejsou špatný apod. ALE, co je samozřejmě špatně a jenom to omelu ještě jednou je délka pořadu. Dvě hodiny, který by šlo zkrouhnout na 30 minut. Předlouhé soutěže (jako tu challenge na výdrž nám snad ukázali kompletně celou skoro bez střihu ne??), tří měsíční pobyt je nesmysl, hrozně zjednodušený prvek přežívání. Klidně šlo udělat dvoutýdenní soutěž bez jídla, všeho a bylo by to lepší. Samozřejmě to ale Nova chtěla utáhnout jak sopel.

Řeknu vám.. jsem bývalej feťák a vícero psychedelických zážitků jsem měl, ale po doukání prvního dílu jsem si přišel jako Alenka v říši divů. Kolikrát jsme viděli mluvit dva soutěžící spolu?? Tak jednou, dvakrát? Většinou jsme buď svědky monologů, kterých je obludný množství anebo moderátora jak páčí našrkobené odpovědi z již tak unavených soutěžících. Přijde mi, že mají na pláži taky málo kameramanů a ta hrstka, co tam je natáčí spíš prdele, než interakce soutěžících. Zatím se nehodlám dívat na další díly, ale počkám si a za čas se k nějakému vrátím, jestli se to nezlepšilo, ale fakt mě přijde, že šetří na kamerách a naopak nešetří na věcech, na kterých by mohli (celebrity etc.).

Jediný koukatelný okamžik byla scéna s ulovením ryby, protože byla přirozená, ale pak jsme se dostali zase k hromadě natahovaných záběrů ze soutěží apod. Celkově to bylo do úmoru natažený, až je to jako utrpení. Nedivím se tomu holátku, že odstoupil. Asi bych taky šel. A to jsem vážně zvažoval, že se přihlásím, jenže jsem tušil, že to bude průšvih jako vždycky a stejně by mě nevybrali.

Střih je na rychlo uplácanej, to je vidět u jedné zpovědi, kdy typka řekne sprostý slovo, kývne na ní někdo z produkce a ona se opraví, akorát to nikdo nevystříhal. To jen svědčí o tom jak je to spíchnuté horkou jehlou na koleni. Je takový problém to natočit, pak se věnovat post produkci a pak to teprv uveřejnit?? Je vůbec takový problém udělat to jak se má a nervat do toho naše české Ulice/Ordinace/Love Island postupy? Ach jo. Fakt je to škoda, ona by z toho šla udělat koukatelná a možná i dobrá show. Furt se to dá zlepšit, ale první díl tragédie. Nuda, amatérství, zklamání.

Uživatelský avatar
Dejvy
Příspěvky: 250
Registrován: 27 srp 2013, 12:54
Nejoblíbenější série: Skoro všetky do S25 a potom už len Second Chance. (US)
Čo sa týka AU tak všetky, hlavne S04-2019 - Champions vs. Contenders II
Nejoblibenější hráči: Ozzy, Malcolm, Penner, Todd, Parvati, Amanda, James, Rich, Colleen, Rob M., Sandra, Brenda, Spencer, Yul, Terry, Tom W. (US)
Luke, Moana, Sarah, Monika, David, Harry,Locky, Nick, Henry (AU)
Nejméně oblíbené série: Tá kde vyhral Ben.

Survivor Česko & Slovensko - EP01

Příspěvekod Dejvy » 26 led 2022, 23:09

Pretacanim som si to stiahol asi na 20 min a uz z toho mi bolo zle. Jedine pozitivum je Novotny. Strasne, my sme krajiny dementov.

Len ma mrzi, ze to tu ma 17 komentarov a posledna sezona AU ma sem tam len jeden komentar, to je skoda, hlavne ked tu vidim aj legendy portalu.

Tak caute :mrgreen:
US Survivor S40: ROB, Danni, Denise, PARVATI, Sandra, Tony, YUL

AU Survivor S07: NICK, Locky, Henry, AK, Matt, Harry, DAVID, Phoebe, Sharn, Lydia, MOANA


Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2022 (CZ, SK)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti