Big Brother 10 - EP13 - EP15

July 13, 2008 - September 16, 2008
Uživatelský avatar
Earl
A fan of Kelly Shinn
Příspěvky: 1266
Registrován: 26 srp 2013, 09:53

Big Brother 10 - EP13 - EP15

Příspěvekod Earl » 26 srp 2013, 16:19

Episodes 13 - 15
Obrázek

Uživatelský avatar
Earl
A fan of Kelly Shinn
Příspěvky: 1266
Registrován: 26 srp 2013, 09:53

Re: Big Brother 10 - EP13 - EP15

Příspěvekod Earl » 26 srp 2013, 17:29

Ako som predpokladal Michelle zverbovala Jessieho stúpnecov na pomstu a zacielila na keeshu, Libru a Dana. Dan mal ale šťastie lebo má alianciu s Memphisom a aj vďaka tomu sa vyhol nominácií. Tá hádka v dome čo sa strhla kde Michelle napádala všetkých čo hlasovali proti Jessiemu bola fakt drsná. Jerry sa tiež ulázal že si nedáva servítku pred ústa.
Veto dal Jerry a bolo jasné že ho nepoužije. Aj keď som čakal že sa zachová trochu sebecky a použije ho aby mohol dopomôcť k nominácií Dana ktorého nemá rád zato že porušil slovo a hlasoval pre Jessieho. Pobavil ma Memphis ktorý pri súťaži o Veto hral o cenu a nakoniec vyhral cibuľový náhrdelník.
Hádka ktorá sa rozpútala medzi babami myslím definitívne zničila šance Libry na záchranu, aj keď sa snažila získať hlasy ale mala konflikty skoro s každým v dome. Bude mi chýbať ale nie žeby som jej nejako fandil, bola temperamentná a vedela si povedať a presadiť názor a išla proti Jessieho stúpencom. Ale radšej ona než Keesha.
HOH dala Renny a som spokojný, konečne zmena v dome a lovci sa stanú korisťou, nomináciu prajem Michelle a April.

Fandím: Keesha
Nevadia mi: Dan, Renny, Memphis
Nefandím: Jessieho stúpencom
Obrázek

Uživatelský avatar
lacSzlo
Příspěvky: 571
Registrován: 29 led 2014, 16:24
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
Bydliště: Plzeň

Re: Big Brother 10 - EP13 - EP15

Příspěvekod lacSzlo » 05 úno 2015, 21:34

Odchod Libry mě mrzí, kéž by tam zůstala dýl. U tý hádky kvůli vtipu, co řekla u stolu, mi jí bylo vysloveně líto, nechápal jsem proč to ostatní tolik řeší. Keeshu bych viděl jít mnohem radši - kromě Jerryho mi teď leze v domě na nervy nejvíc ze všech. Když už jsem u dědka, ten mi leze na nervy už nějakou dobu - tenhle týden se choval ale vysloveně dětinsky. Jakpak je to dlouho, co na Michelle řval, že jí, Jessiemu a spol. do zadku nikdy nepoleze? A teď hraje kvůli vyhazovu Jessieho takový divadlo, jako kdyby Dan provedl kdovíco. V 75 letech se chová jako děcko, řve na lidi, posílá je do pekel, hopsá jak pako a strká při tom prostředník do kamery, s Jidášem se taky předvedl... Naopak čím dál víc přicházím na chuť Memphisovi, s Danem jsou fajn dvojka (Dan nadále můj favorit). Renny a Michelle nejlepší z ženských, April mi taky nevadí, zato její drahoušek Ollie je pro mě pořád nejpostradatelnější z celého castu. Na Rennyin týden se těším, snad si HoH pořádně užije :D

Oblíbenci 5. týdne: Dan, Michelle, Memphis, Renny, Libra
(?)


Zpět na „Big Brother 10 (U.S.)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host