Big Brother 11 - EP28 - EP30 - Finale

July 9, 2009 - September 15, 2009
Uživatelský avatar
Earl
A fan of Kelly Shinn
Příspěvky: 1266
Registrován: 26 srp 2013, 09:53

Big Brother 11 - EP28 - EP30 - Finale

Příspěvekod Earl » 26 srp 2013, 16:29

Episodes 28 - 30
Obrázek

Uživatelský avatar
Earl
A fan of Kelly Shinn
Příspěvky: 1266
Registrován: 26 srp 2013, 09:53

Re: Big Brother 11 - EP28 - EP30 - Finale

Příspěvekod Earl » 26 srp 2013, 17:34

Tak 11 zamnou. Prvú časť HOH vyhral Kevin a nepomohlo ani presviedčanie Natalie. Druhú dala s veľkým náskokom Jordan. Mala dosť veľkú podporu u publika keď tam bola Natalie bolo ticho a Jordan dosť povzbudzovali.
Vo finále takisto keď Jordan odpovedala správne veľký potlesk ak Kevin ticho. Amerika ukázala komu fandí.
Kevin vypadol ako posledný takže bolo viac menej jasné, že Jordan to má v kapse, obzvlášť po záberoch s domu porotcov kde Natalie pochovali pod čiernu zem.
Pri nástupe poroty znova Amerika ukázala komu fandí ke%d dostali najväčší potlest Jeff a Michele.
Laura vyzera na finále úplne sexi
Amerika dala hlas Jordan, dosť som sa smial ako Jessie odjebal Natalie a hlasoval pre Jordan. Lydia bola na rozbitie držky vraj dve čarodejnice vo finále...neviem či sa predtým pozerala do zrkadla...
Jordan vyhrala 5 ku 2 a ja som nadmieru spokojný. Jeff ešte k tomu vyhral 25000 od Ameriky. Myslím že hlasovanie bolo tesné medzi Jordan, Jeffom a Michele.

Z 11 série mam dobré aj zlé pocity. Našli sa ľudia ktorím som fandil a rád by som ich ešte raz videl hrať: Braden, Laura, Casey, Jeff, Jordan a Michele.
Našli aj taký ktorích už vživote nechcem vidieť: Jessie, Ronnie, Natalie, Lydia, Chima
Obrázek

Uživatelský avatar
lacSzlo
Příspěvky: 571
Registrován: 29 led 2014, 16:24
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI
Bydliště: Plzeň

Re: Big Brother 11 - EP28 - EP30 - Finale

Příspěvekod lacSzlo » 13 čer 2016, 14:05

Epizoda 28 - Tak jsem se konečně dočkal příchodu Jeffa do poroty a stálo to za to. Jinak nic extra, první soutěž dal Kevin, moc nechápu, proč chce jít po krku Natalii, nepřijde mi až tak nebezpečná. Jordan si pak Natalii pěkně podala v druhém kole. Sice Jordan moc nemusím, ale vždycky potěší, když někdo dělá problémy a final 2 není jasná 3 díly předem :idea:

Epizoda 29 - Rekap. Teď jsem ho dokoukal a z nových scén si vybavuju jen tu, jak se Ronnie a Kevin pohádali v koupelně. Což bylo vtipný, ale jinak docela slabota teda.

Epizoda 30 - Tak sice jsem Jordan přišel na chuť asi až v posledních pár dílech, jako vítězka mi nevadí. Je něco legračního na tom, jak zničehonic holka, co si Kevin a Natalie dotáhli do final 3 jako nejsnadnějšího protivníka do soutěží (po tom, co sami nečekaně pár soutěží vyhráli a vypakovali Jeffa a Michele), roznese oba na kopytech a ještě pak i vyhraje (aniž by sama nejspíš věděla, jak to udělala :D ).
Co se týče přístupu k porotě, Nataliiny odpovědi mi přišly víc z cesty než Jordaniny, a to je co říct (Lydia jako nejtěžší protivník? WTF? :D ). V téhle sérce chyběli nějací tajní hráči Ameriky nebo dvojčata nebo sabotéři nebo cokoliv podobného, takže se na Finále udělal největší humbuk kolem Natáliina věku, což bylo poněkud úsměvné. :mrgreen: Taky jsem si nemohl nevšimnout, jak se Julie výhružným hlasem ujišťovala, že nikdo nesouhlasí s jednáním Chimy, což mě trochu rozladilo, ale zároveň to bylo takové docela vtipné :-|
____________________________________________________________________________________________________________
Hodnocení série: První týdny dobré, aliance, které jsem fandil, byla u moci a držela se jí jako klíště. Pak se to zvrtlo díky Russellovi a Jeffovu Coup, což mě mrzelo, ale zase je fajn, že se hra zašmodrchala a rozhodně to stálo za to kvůli těm posledním pár týdnům, kdy mě opravdu bavilo sledovat Kevina a Natalii. Jordan pak jako vítězka svým určitým způsobem taky funguje, takže za mě rozhodně spokojenost.

Hodnocení castu:
13. CASEY - přišel mi otravný a vůbec ne vtipný, naštěstí skončil brzo, takže nic nestihl zkazit, i tak ale nejhorší v castu
12. BRADEN - nesympatický rasista. Nad Caseym je jen díky tomu, jak bleskurychle se nechal vypakovat
11. JEFF - v prvních kolech mi nebyl sympatický, ke konci jsem si na něj spíš zvykl. Vadí mi spíš jako "síla ve hře", kterou představoval jakožto miláček Ameriky i díky Coup d'État, což stálo hru 3 (!!!) moje favority.
10. JORDAN - jako vítězka docela funguje, ale bavila mě jen asi v posledních 5 dílech, což je dost slabý resumé. Byla to trubka, která měla v hlavě dost vymleto a celou dobu se akorát vezla s Jeffem.
9. RONNIE - funguje jen díky tomu, jak to s ním dopadlo, kdyby vydržel dýl, asi by mi lezl na nervy víc než takhle (i když, byl v týmu s Chimou a Jessiem, takže kdoví - záleží, jestli by tam zůstal, nejspíš). Jeho závěrečná slova k Michele mi taky doteď nesedla, i když se za ně nakonec omluvil.
8. MICHELE - většinu času dost nemastná neslaná, divná osoba, která ale čas od času měla docela vtipné momenty (ztráty paměti a následné hádky s Russellem, celková její podivnost, smích a podobně).
7. RUSSELL - taková enigma trochu - občas mě to, co předváděl, dost bavilo, jindy to už šlo trochu za čáru a lezl mi tím na nervy. Jako postava ve hře ale dost hýbal událostma a dalo se na něj docela koukat.
6. LAURA - sympatická holka, nebyla asi ani úplně blbá, škoda, jak brzo odpadla. Jenže zase až tolik mi pak už taky nechyběla, takže 6. místo je pro ni tak akorát
5. LYDIA - dost zvláštní a hlavně praštěná osoba. Měla svoje momenty a s Kevinem tvořili pro mě nejlepší dvojici série.
4. JESSIE - nevím, čím ta změna - v S10 mi dost lezl na nervy, tady mě ty jeho kraviny bavily. Taky mi přišlo, že hrál strategicky o dost líp, takže rozhodně změna k lepšímu.
3. NATALIE - bavila mě celkem už od začátku, ale nejvíc mi sedla až ke konci, kde mi na pár epizod bavila dokonce víc než Kevin. Její lži a taktizování rozhodně stály za to, přestože právě kvůli tomu nakonec prohrála
2. CHIMA - výborná postava, decentní hráčka, symbol odporu vůči praktikám produkce, které nejsou vždycky úplně košér. S Chimou a jejím HoH dost hnusně vymetli a kéž by bylo v BB víc lidí, kteří si nenechají podobně jako ona jen tak srát na hlavu (jediná další mě napadá Jen ze S8).
1. KEVIN - můj nejoblíbenější hráč série, bezkonkurenčně. Bavil pravidelně po celou sérii a dost mě mrzí, že nevyhrál (i když, zase kdyby ano, měl by BB zase o jednu ženskou vítězku míň, no a těch není nikdy dost). Zábavný v DR, zábavný v domě, ve strategii dobrý, v soutěžích dobrý... Kevin je prostě super.

Hodnocení série: 9/10
Hodnocení vítěze: 4/10
(?)


Zpět na „Big Brother 11 (U.S.)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti