8. epizoda
9. série má celkem 12 dílů. Z toho první a poslední díl jsou 90-ti minutové. Při vysílání v ČR byly tyto dvě epizody rozděleny a číslování se tak posunulo.
Pokud sledujete sérii s českým dabingem, tato diskuze je k vaší 9. epizodě.
TAR S9 (US) - Epizoda 8 (CZ označení: epizoda 9)
- carneval
- Nejoblíbenější série: Cook Islands
- Nejméně oblíbené série: Panama, Micronesia
TAR S9 (US) - Epizoda 8 (CZ označení: epizoda 9)
Paradni dil, kterymu nechybelo temer nic - konecne jsme vyrazili do exotictejsi destinace, Omanu.
Nikdy jsem tam nebyl, ale vypadalo to tam moc hezky a kulturne. Detour mel oba dva ukoly vlastne prima - hledat napric vezma nebo vozit velbloudy na korbe pickupu - Eric a Jeremy se ztratili, takze radost, a Fran s Barrym se prekvapive dostali do cela - takze radost.
Pak fyzicky narocny roadblock, kde se nejvic zasekli sympaticti hippies, a dlouhy trip do 220km vzdaleny pevnosti. MoJo tym se ztratil po ceste (jako obvykle) a Fran s Barrym brali prvni misto a vylet do Rima. Maximalni spokojenost a se zenou jsme oba dva vybouchli nadsenim, kdyz se prvni objevili starici!
Prvni neeliminacni kolo, jsem rad, ze to zachranilo hippies, protoze jedini podle me dokazou porazit otravny nadrzence.
Nikdy jsem tam nebyl, ale vypadalo to tam moc hezky a kulturne. Detour mel oba dva ukoly vlastne prima - hledat napric vezma nebo vozit velbloudy na korbe pickupu - Eric a Jeremy se ztratili, takze radost, a Fran s Barrym se prekvapive dostali do cela - takze radost.
Pak fyzicky narocny roadblock, kde se nejvic zasekli sympaticti hippies, a dlouhy trip do 220km vzdaleny pevnosti. MoJo tym se ztratil po ceste (jako obvykle) a Fran s Barrym brali prvni misto a vylet do Rima. Maximalni spokojenost a se zenou jsme oba dva vybouchli nadsenim, kdyz se prvni objevili starici!
Prvni neeliminacni kolo, jsem rad, ze to zachranilo hippies, protoze jedini podle me dokazou porazit otravny nadrzence.
Personal Favorites: Terry Deitz, Yul Kwon, Becky Lee, Michelle Yi, James "JT" Thomas Jr.
Personal Villains: Cirie, Aras, Parvati, Lisi, Courtney, Sherea, Natalie, Corinne, Sierra
Interesting players: Rupert, Jon, Jonathan Penner, Randy, Coach, Russell H.
Personal Villains: Cirie, Aras, Parvati, Lisi, Courtney, Sherea, Natalie, Corinne, Sierra
Interesting players: Rupert, Jon, Jonathan Penner, Randy, Coach, Russell H.
Zpět na „The Amazing Race S9 (U.S.)“