Příspěvekod honzavohralik » 27 bře 2014, 21:25
Skončit kvůli tomu, že vás nemá někdo v kmeni rád, opravdu Lindsey? Dobře, chápu, že quitne někdo kvůli tomu, že na něj neustále prší. Ale tohle je reality show? Co proboha čekala, neměl jsem jí rád, ani předtím a tímhle mě v mém názoru na ní ještě více utvrdila. Pro mě celkově nezajímavá hráčka, která se podle mě ani neměla dostat přes casting a jo chápu, že se asi špatně odhaduje, kdo bude stát za něco a kdo ne.
RC - Teď si nepamatuju z jaké řady, bylo tohle, ale zase opakující se soutěž, už mě to přestává bavit. Tým Solana je podle mě pořád mnohem silnější, než Aparri, což se zase ukázalo v této soutěži a to i přestože ztratili dva "brawn" členy.
Odměna byla docela zajímavá, hlavně s tím twistem, který si tam vnesl Tony. Čekal jsem, že Jeremiah nebude tak hloupý a zahodí to před nimi, protože takhle si nechal dát na záda dost velký terč a někdo je Tasha nebo Alexis se s tím fakt nesmíří.
Nevím proč, ale fakt přestávám mít rád Tonyho a to byl můj favorit.

Ale uvidíme třeba se to u mě zase změní, LJe jsem taky nemusel.
IC - Tahle soutěž, byla konečně trochu zajímavější, i když je to takový mix všech soutěží.

Sarah předvedla skvělý výkon v bludišti, ale u puzzle tomu se Spencerem dost dali. Škoda, fandím Aparri, takže bych byl fakt radši, kdyby šla na kmenovku zase Solana, což by zřejmě znamenalo vypadnutí LJ/Tonyho typuju. Docela mě mrzí, že aliance Sarah a Tonyho je evidentně s rozdělením pryč.

Uvidíme, jak to bude po sloučení, pokud se tam dostanou.
TC - Alexis se docela rozehrála a líbí se mi to, jediný kdo se doteď neprojevil moc je tedy Jefra.

Čekal jsem, že někdo označí Morgan, jako možnou vyloučenou. Ale docela mě překvapuje, že se zvažovali jen Alexis a Jeremiah. Myslím, že pro Beauties by bylo MNOHEM výhodnější se spojit a zkusit přibrat Sarah a zbavit se například Kass.
Vyloučení Alexis chápu, i když mě poměrně mrzí, začínal docela dobře hrát. A je asi je jasné a mělo to být jasné i Alexis, že nikdo nebude chtít před sloučením vyloučit nejsilnějšího hráče kmene - Jeremiah.
A její výraz byl mega.

DDDDDDDDDDDDD ALEXIS JE NOVÁ AMANDA.
Její pláč, když odcházela chápu to, ale přišlo mi to skoro hraný, nebo jen divně pláče no.
A k promu: Sloučení?? Není nějak brzo?
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)
TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)
BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)
BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)