Příspěvekod honzavohralik » 24 dub 2014, 20:28
Tahle epizodě mě hooodně zklamala
Byla to podle mě kritická epizoda, co se týče ve vytvoření finálové trojky, protože se tu ještě dalo hodně změnit. Nejvíce přemýšlím nad strategií Jefry, Tonyho a Spencera, takže mluvit budu asi hodně o těch.
Na začátku epizody se Jefra konečně rozhoupala něco udělat, opravdu jsem si myslel, že udělá velký krok a budu jí mít aspoň trochu rád (se scénářem jako u Ciery už nepočítám), ale pak to všechno pohřbila, zničila si poslední šanci vyhrát, respektive vůbec hrát. Ano, s Tashou, Jeremiahem a Spencerem, by to ve finále měla těžké, asi by se nedostala dále, než do F4, ale kdyby hrála chytře, mohla se zbavit Woo (řekla by Spencerovi, pro koho ostatní hlasují) a na příští TC hlasovat zase s Tonym, Kass a Trish. Tímhle se jen vracíme k tomu jak dobrá hráčka je Trish, upřímně, kdyby se dostala do finále (a nebyli tam Tasha a Spencer) tak má můj hlas spíš, než Tony! Hraje hodně nenápadně, připadá mi skoro jako 2jitá vítězka Sandra, přeci jen díky ní přešla Kass a zbavili se Sarah a nyní udržela Jefru, když to bylo kritické. Takže je kvalitní hráčka bezesporu.

Ve shrnutí, Jefra si může sednout na lavičku "Bez šance na výhru" vedle Kass.
Proč zrovna Tony našel imunitu, se kterou má prakticky jistou F4, modlím se aby příště dostal většinu hlasů, čímž by ho donutili to zahrát a stále by byl čas ho vyhodit. Je neuvěřitelný blázen, jeho hra mi nepřijde příliš jako něco, co by se dalo ocenit, žádný extra hráč. A neuvěřitelnej idiot, doufám, že někdo přijde na to, že tu imunitu má. A k jeho paranoie - je asi nejhorší, ze všech co hráli v tomhle ohledu.

Doufám, že si to v příště epizodě hodně posere a vyhodí Woo, i když nikdy nevěřím tomu, co je v promu takže...
Jsem asi nejhorší člověk na svět, fakt jo, ale když Woo spadl z toho stromu, tak jsem si přál ať má zlomenou nohu. Škoda, no.

Jo, jsem fakt přející. Ale taky ho nemám rád, hraje si tam na nejlepší hráče a přitom neudělal nic, než že ukradl nápovědu Spencerovi. Fakt hráč jak prase a to furt mele jak je fanoušek. Fanoušci hrajou, tak že hrajou asi tak jako Jefra?
Co se týče Spencera, Jeremiah a Tashy, tak jsou docela ve velký kaši. Kdyby vypadl Woo, bylo by to fakt něco, Tony by zešílel strachy, že pro něj budou hlasovat a celé jeho spojenectví by podle mě šlo do kytek. Doufal jsem, že Spencer zahraje tu imunitu pro Jeremiaha, ale škoda. Každopádně jim pořád držím palce. Kdyby se dostali do finále, tak ostatní mají fakt smůlu.

(i Tony)
SURVIVOR: Colleen (S1) Colby, Jerri, Elizabeth (S2) ETHAN, Teresa (S3) Kathy (S4) Sandra, Andrew, Tijuana (S7) ELIZA (S9) TOM, STEPHANIE (S10) Gary, Lydia (S11) TERRY, Cirie (S12) Yul (S13) PEIH-GEE, Courtney, Amanda (S15) Natalie, Alexis (S16) Ken, Crystal, Corrine (S17) Sierra, Brendan (S18) Natalie, Laura (S19) BRENDA, Marty (S21) Kim, Alicia (S24) RC, Abi-Maria (S25) CIERA, HAYDEN (S27) Spencer, Tasha (S28) Jeremy, NATALIE, KELLEY (S29) Shirin, Joe, Jenn, Mike (S30) Cydney, Aubry (S32)
TAR: Blake, Paige (S2) Jill (S3) Millie, Chuck (S4) CHARLA, MIRNA (S5) Gaghans (S8) BJ, Tyler, Fran, Barry (S9) DUSTIN, Kandice (S10) Ron, CHRISTINA, Vyxsin (S12) Kisha, Jen (S14) Maria, Tiff, Brian (S15) Carol, Brandy (S16) BROOK, CLAIRE (S17) Bill, Cathi (S19) Brendon, Rachel (S20) TWINNIES, Chippendales (S21) Pam, Winnie (S22) LEO, JAMAL, Nicky, Kim (S23) KYM, ALLI, Shelley, Nici, Amy, Maya (S25) Jenny, Jelani (S26) Krista, Tiffany (S27)
BB: DANIELLE, Marcellas (S3) Alison, Erika (S4) Adria, Natalie (S5) James, JANELLE, KAYSAR, Howie, Rachel (S6) Dick, Jen, JESSICA, Eric (S8) Chelsia, JAMES (S9) Renny, KEESHA (S10) Michele, Russell (S11) RACHEL, BRENDON, Ragan, BRITNEY (S12) Shane, Danielle, IAN (S14) ELISSA, Helen, AMANDA (S15) Donny, Christine, Nicole (S16) VANESSA, Johnny Mac, Liz (S17)
BB CAN: Gary, Topaz, Andrew (S1) Sarah, KENNY, Allison, Sabrina (S2)