Big Brother 16 - EP06

June 25, 2014 - September 24, 2014
milan
A fan of Lisa Donahue
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

Big Brother 16 - EP06

Příspěvekod milan » 23 čer 2014, 09:41

Episode 6
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

milan
A fan of Lisa Donahue
Nejoblíbenější série: S: 1, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 15, 16, 20, 22, 25 BB US: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 BB CAN: 2
Nejoblibenější hráči: S: Boston Rob, Parvati, Malcolm, RC, Purple Kelly, Alexandra, Julie BB: Janelle, Rachel, Ian, Porsche, Ashley, Will, Lisa BB (CAN): Liza, Kenny
Nejméně oblíbené série: S: 2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 26, 27, 28 BB US: 4, 9, 15, 16 BB CAN: 1, 3
Kontaktovat uživatele:

Re: Big Brother 16 - EP06

Příspěvekod milan » 07 črc 2014, 18:00

Gratulujem Devin, stávaš sa idiotom série :mrgreen:
Ten jeho úvod s precitnutím pokladám za jeden z najväčších failov za posledné roky v hre :mrgreen: ide sa ospravedlniť Donnymu v izbe kde "spí" Cody, jeden z členov jeho aliancie, potom zvolá "schôdzu" a následne má stavy akútnej poruchy, keď mu Caleb s Frankiem povedzia, že ich nepriamo hodil pod autobus s tým, že vlastne z nich urobil pešiakov, ktorí si svojou nomináciou v min. týždni nasrali do úst a (ne)priamo tak odkryl ich alianciu! :lol:
Neznášam Christine, ten jej úškrn, kde sa pasovala za niekoho, kto je vo výhodnej pozícii vďaka tomu, že má 2 aliancie, mi príde max. smiešny z hľadiska, že v jednej aliancii je len vďaka tuposti Devina (ktorý na to doplatí) a v druhej len vďaka aliancii založenej na "okuliaroch", kde si Nicole dovliekla svojho nápadníka. Christine je taký Andy z min. série, neskutočne slizké herné motovidlo.
Potom prišiel ďalší vtipný moment s nomináciou, kde to až zbytočne Devin prekombinoval, a vlastne muselo hocikomu dôjsť, že zase ťahá za nitky = ten terč na jeho chrbte vidím až domov...
Osobne by som pri vedomí, čo má Brittany (že ide domov najskôr), počas Battle of the Block, narovinu spravil dohodu s ľuďmi s tým, že by som navrhol Haydenovi + Nicole, aby zahodili súťaž a pred všetkými by som sa spýtal Amber, či v prípade ak Devin nezíska PoV je šanca že ho nominuje... ak by sa vyhýbala, tak by min. tým "nezaradeným" ukázala, že s ním spolupracuje a trošku by som odišiel s veľkým rachotom (lepším ako "Alex/Joey"), i keď by bola šanca stále v PoV + by sa črtala možnosť naštrbiť aliancie, keďže je jasné, že tento stav nepotrvá večne a skôr či neskôr bude niekomu prekážať, že bude obetný baránok, pri tom počte, koľko ľudí sa dostáva do nominácie.
Už na samotnej súťaži bolo vidno, ako si bola Brittany vedomá, že je cieľ (počet prihlásení), a ako Nicole/Hayden len čakali, že im to vlastne Brittany vyhrá svojimi chybnými odpoveďami.
Taktiež sa mi pletie Zach/Cody, takže min. jeden musí von a ten policajt (neviem meno), je tam tiež zatiaľ len do počtu a pripomína mi Judda z min. série.
Myslím, že ak by Brittany spravila to čo som napísal vyššie, bola by veľká šanca, že aj Devinova aliancia by išla po ňom ako po údenom :D
VIDENÉ:
Survivor S1-S28, Big Brother S2-S4 + S6-S9 + S11-S17 (U.S.), Big Brother S1-S3 (CAN)

Nejoblibenější hráči:
S: RICH, RUDY (S1) AMBER, JEFF (S2) SILAS (S3) "BOSTON" ROB, JOHN (S4) BRIAN (S5) JENNA (S6) SANDRA, JFP, BURTON (S7) CHRIS, JULIE (S9) TOM (S10) JAMIE (S11) DANIELLE (S12) PARVATI, PENNER, YUL (S13) YAU-MAN (S14) AMANDA, TODD (S15) RANDY (S17) STEPHEN (S18) NATALIE (S19) KELLY S. (S21) GRANT (S22) JIM (S23) KAT (S24) RC, MALCOLM (S25) ALLIE (S26) HAYDEN (S27) SPENCER (S28)

BB: WILL, KRISTA, BOOGIE (S2) LISA, MARCELLAS, DANIELLE (S3) ALISON (S4) JANELLE, KAYSAR, HOWIE (S6) DICK, DANIELE (S8) JAMES (S9) JORDAN, JEFF (S11) RACHEL, BRITNEY, BRENDON (S12) PORSCHE (S13) ASHLEY, JOJO, IAN, SHANE (S14) LIZA (C S1) ELISSA (S15) RACHELLE, ANDREW, SARAH, IKA, KENNY (C S2) ZACH, DONNY, AMBER, VICTORIA (S16) NAEHA, KEVIN, WILLOW (C S3) JACKIE, JULIA, AUDREY, VANESSA, SHELLI (S17)

thistle
A fan of Big Brother

Příspěvekod thistle » 07 črc 2014, 19:57

Devin je jednoznačně největším terčem a nesnáší ho prakticky celý dům. Amber ale bohužel nemyslí moc strategicky, ale Devina by imho nominovat neváhala. Mít více času, na nějakou dohodu s nominovanými třeba mohla přijít. Nominace ale proběhly jen pár hodin po skončení live show a téměř celou dobu tak byla nahoře jen s Devinem, Calebem a Derrickem. Doufám, že příště budou mít hoh více času na různé dohody a toto byla jen výjimka kvůli 4. červenci (Mezi koncem live show a BOtB bylo jen cca 12 hodin)
Jsem ale ráda, že Devin zůstal HoH, konečně jsou zábavné live feeds :) způsobuje hromadu konfliktů, je nepředvídatelný... jeho chování vlastně závisí jen na tom, jestli už dostal předepsanou dávku léků :)

Taktiež sa mi pletie Zach/Cody, takže min. jeden musí von a ten policajt (neviem meno), je tam tiež zatiaľ len do počtu a pripomína mi Judda z min. série.

Já naopak doufám, že Zach/Cody vydrží co nejdéle, nejaktivněji jdou proti BS a bez nich by hrozila dominance velké aliance. Derrick zatím hraje asi nejlépe a určitě dostane více prostoru. Ale při troše stresu začíná zbytečně vyšilovat a přehrávat, takže porovnání s Juddem možná nebude daleko od skutečnosti. :)

milan
A fan of Lisa Donahue
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 07 črc 2014, 20:08

Ja hrozne žeriem Vikinu, air time takmer žiadny, a najskôr vyletí tesne pred / po zlúčení, ale strašne ma baví ju sledovať, momentálne nikomu nevadí, teda aspoň na základe dielu mám ten pocit, čo som ale prekvapený, ako som už spomínal minule, aká je Paola mentálne aj fyzicky slabá, Christine ma max serie, tá prišla k tej aliancii jak Andy minulý rok, len pre to jej vyžarovanie, ale jej vystupovanie je neskutočne rušivé pre mňa... Donny nemal takmer žiadny priestor, len to ako Devin mu vylial srdce a potom jeho mimiky a gestikulácia pri tom ako počúval, čo kecal Devin ľuďom. Dúfam, že Brittany vyhrá PoV bolo by zaujímavé sledovať koho by Devin zvolil, keďže budem veriť jeho dohode s Paolou, a myslím, že ju podrží za každých okolností. Osobne si myslím, že by odstrelil buď Viki alebo možno Jocastu... Nicole/Haydenovi sľúbil, že tiež nevypadnú, pri Donnym mal slabšiu chvíľku a zvyšok je s ním v aliancii. Strašne sa teším, keď sa už nebude kde skrývať, tá aliancia je strašne veľa a nepraktická a práve Devin to zamotal tak, že to môže byť jeho poprava, a ani nie kvôli tomu, že rozhodol bez vedomia zvyšku, ale len čisto z hľadiska počtov... myslím, že zlúčenie / porotu neuvidí... vlastne uvidí... doma v TV.
VIDENÉ:

Nejoblibenější hráči:

thistle
A fan of Big Brother

Příspěvekod thistle » 07 črc 2014, 21:21

Victoria/princezna vadila hodně lidem hlavně ze začátku, teď už si asi většina zvykla :) Já ji mám ráda a mívá dost zábavných momentů :) Taky doufám, že půjde daleko.
Pao je pro její neschopnost v soutěžích skoro jako zbraň pro nominaci vedle někoho silného. V normální sérii by na ni nikdo nechtěl plýtvat hoh, ale s tímhle twistem bych se nedivila kdyby se jí chtěli zbavit právě ze strachu možné nominace vedle ní.
Christine mi taky neskutečně leze na nervy a nikdy nechápu čeho se snaží dosáhnout. Věří ji snad každý, má spoustu informací a ty náhodně do všech stran zase sdílí.
A po včerejšku jsem začala naplno nenávidět i Frankieho. Přijde mi, že se s Christine předhánějí ve hře na Andyho, ale hlavně Frankie je hodně transparentní. Doufám, že oba dopadnou jako Ronnie :mrgreen:

Středeční epizoda bude každopádně zajímavá, už se toho událo tolik, že netuším jak tam vše podstatné zahrnou :)

_Maty_

Příspěvekod _Maty_ » 07 črc 2014, 21:38

V tom domě je 16 lidí a já už druhý týden musím furt čumět na velkou namakanou černou opici, kterou mám totálně v řiti... Omg, dejte trochu air timu i ostatním! :cry: Nezajímá mě, nebaví mě, co se herního umu týče, tak je leda za debila a podle mě s sebou tak leda stahuje další lidi do propasti + někteří se vůbec nevyjadřují. Kdyby byl venku, podle mě by se projevil mnohem více hráčů.
Ta nová aliance N+CH + nově Hayden je opravdu taková aliance nerdů :D Oni sledovali beztak každej díl, každý řady a jsou úplně ve vytržení, že teď sami mohou formovat alianci, že vlastně ani nevědí jak na to :D ... to jak se ho zeptaly/nezeptaly, no jsem zvědavý :D
Zach/Cody se mi zrovna moc neplete, jak tu píše Milan, ale u toho policisty vůbec ani nevím jméno.. a co se týče bab, ty bych snad ani nevyjmenoval... Jocasta snad neměla za 6 dílů víc jak 20s na obrazovce.. Nicole, CHris a Amber beru, ty jsou v nějaké alianci ještě... Brittany mě hrozně sere, že je target, protože tuhle mámu po třech dětech bych fakt :sex: ... Ale kdo jsou ty další ženy si snad ani nepamatuji... Kdybych nevěděl, že Milan miluje Victorii, bych si snad ani nevšiml, že tam je :-D

Fakt doufám, že se to nějak rozjede... je tam 16 lidí a zatím docela nuda. Bb miluju, tak snad je to zatím jen oťukávání se a hlavně doufám, že negativní pocit z dílu mám jen skrze Devina. Co jsem koukal na americké fóra, tak ho chtějí pryč snad všichni :fuck:

milan
A fan of Lisa Donahue
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod milan » 07 črc 2014, 22:02

Ja mám zatiaľ z tejto série lepší pocit ako z takej série 15.
Ja Vikinu žeriem, na ten jej noštek by som sa dokázal pozerať hodiny, asi si spravím nejaký gif :D hrozne sa mi páči aká je koketa, až také prehnané sebavedomie (myslím tou prezentáciou), niečo ako Rachel Reilly, tiež nieje top kočka, ale niečo ma nej tiež baví. Rachel mimochodom dosť fandí dvojici Frankie/Zach, ktorú označila za najlepšiu showmance (samozrejme po Brenchel), ale u nej to beriem z rezervou ona je dosť vysadená na gayov, keď som videl jednu Side show pri BB CAN kde bol Gary s ňou, tak som mal dosť, tej jej gay radar a celkovo vzťah ku gayom už beriem pri nej ako súčasť jej osobnosti, myslím, že aj Brendon jej to viac toletuje, lebo sa necíti ohrozený.
V tejto sérii dosť kvitujem ten twist so 4 nomináciami, len keby to hráči viac využili, tak ako som to písal vyššie, je tam šanca odstreliť aj silných hráčov a celkovo viac taktizovať, len by niekto musel začať aj hrať (tie chabé pokusy zatiaľ u nikoho neberiem ako krok vpred skôr faily). Devin je čistý tragéd a vo veľkom by som ho vedel prirovnať k alfa samcom z 15. série a ako som písal, ten sa podľa mňa poroty nedočká, dokonca si myslím, že ani Amber sa nemusí dostať ďaleko, je až veľmi silná fyzicky, už mohla byť 2x HoH, keby v prvom kole nezahodila súťaž, aby nebola na očiach. Myslím, že prekvapiť môže Jocasta, ktorá ak si neotvorí ústa pri nejakej nominácii a nezvládne emócie (vyletí), inak si myslím, že môže ísť pokojne cestou Kalie z BB13. Donny sa mi celkom herne páči, je to taký balík, a pôsobí ako 40 ročný panic, ale je to úžasná čistá duša a mňa proste nejak baví ho sledovať, je to taká naivita, alebo geniálny ťah, fakt netuším, ale takto môže ísť fakt ďaleko, pokiaľ si nenarobí nepriateľov.

Inak to že Brittany a aj Vikina sú mimo diania, je typické pri fakte, že jednu oslovili 2 týždne pred šou a druhá videla len jednu sériu Izraelskej verzie. ;)
VIDENÉ:

Nejoblibenější hráči:

Earl
A fan of Kelly Shinn

Příspěvekod Earl » 07 črc 2014, 22:56

Ak vypadne tento týždeň Brittany tak sa asi zrútim :( Jediná moja TOP favoritka v dome.
Obrázek

k.g

Příspěvekod k.g » 08 črc 2014, 17:40

i já jsem velkej (sice né tak aktivní) fanoušek BB :)

Za sebe musím napsat, že tehle série zatím vypadá hodně zajímavě.. Mám z ní lepší pociti než z USBB15 i CANBB02 !
Mě výjímečně většinouvá aliance nevadí tentokrát, i přesto že největší moje favoritka je Mamina Brittany, i když jsem od ní čekal, že jí docvakne tuhle epizodu, že je v domě smíšaná aliance , v niž ona ani Viky určitě nejsou. BombSQUAT určitě nemá budoucnost a v žádném případě nezůstanou ve stejném počtu v TOP 8. :)
Kromě Devina mě zatím nikdo neirituje, což se nestává v každé sérii... Naštěstí nesleduji Live Feeds, takže nejsem v obraze jak to ve skutečnosti je , ale co porce zábavy nabízená v epizodách mě stačí. :hungry:

Fandím: ZACH, CODY, AMBER ale nejvíce BRITTANY&VIKI --> (Snad obě si je podají :D )
FAN of Survivor South Africa: SEASON 5 - South-China SEA, Champions

Doki
A fan of Daniele Donato

Příspěvekod Doki » 08 črc 2014, 20:13

Opravdu mě štve, že na úkor Jocasty nebo Victorii dostává prostor Devin. Jak už s jeho house meeting, tak s opakováním, že to dělá pro svou dceru. Doufám, že už se co nejdřív rozpadne Bomb Squad, protože nechci, aby pořád vyhrávali HOH a nominovali holky. Chci totiž ženskou vítězku. :dance:
Doufám, že Brittany vyhraje PoV!

Zpět na „Big Brother 16 (U.S.)“