Příspěvekod Radix » 16 lis 2015, 10:33
Tak zázrak, o kterém jsem minule psal, že je potřeba k záchraně Ciery se stal! Sice kvůli tomu vypadl Savage, což mě vcelku i mrzí, ale jsem rád, že použití HII vyšlo. Mám rád, když se to povede.
RC byla fajn a Ciera se pak z odměny snažila vytěžit maximum, ale moc se jí nezadařilo. Je vcelku vtipné, jak má Stephen neustále v hledáčku Joea. Tentokrát k jejich souboji naplno nedošlo, tak možná příště. I když je dost možné, že Joe to díky imunitám dotáhne daleko. No, uvidíme.
IC byla alespoň tentokrát zajímavá, kdy jsem i věřil, že by Keith mohl Joea porazit. Nepodařilo se, tak snad příště. Mimochodem, to mají v produkci tolik míčků, že je zatím každá IC s míčky?
Dost jsem se bál, že nakonec bude vyřazen Stephen, ale Jeremy ho zachránil. Na TC se Ciera opět prezentovala jako posledně, ale stejně si myslím, že brzy poletí. Nepochopil jsem, proč celá ta devítka hlasovala jenom pro Kelley. Proč nedělili hlasy?

Joe evidentně vykecal Kelley, jak bude hlasování probíhat. Ta správně zahrála HII a vyloučila mu klíčového spojence. Savage byl v tomhle díle tak nějak permanentně naštvaný, až mě to štvalo, a Abi ho pak pěknou poznámkou dorazila.

Každopádně mě na TC dost vadily reakce Kass a taky Ciery.
Upřímně si nemyslím, že se něco změní, a příště poletí Ciera.
Favoriti: Fishbach, Keith, Spencer, Kelly, Kelley, Tasha
Nefandím: Abi, Ciera
TOP US: Rich, Rudy (S01)| Rodger, Colby (S02)| Lex (S03)| Shi Ann (S05)| Rob (S06)| Rupert, Andrew, Sandra (S07)| Boston Rob (S08)| Tom, Ian, Steph (S10)| Gary (S11)| Terry, Cirie (S12)| Yul, Jonathan, Ozzy (S13)| Yau-Man, Earl, Michelle (S14)| James, Courtney, Todd (S15)| Jonathan, Parvati, Cirie (S16)| Marcus, Charlie, Bob (S17)| Brendan, Stephen, JT (S18)| Courtney, Sandra (S20)| Brenda (S21)| Boston Rob, Phillip, Dave (S22)| Cochran, Coach (S23)| Denise, Malcolm (S25)| Cochran, Malcolm, Brenda, Phillip (S26)| Tyson, Aras, Ciera (S27)| Spencer, Tony (S28)| Keith, Josh (S29)| Mike, Tyler, Caroline (S30)| Kelley, Jeremy, Keith (S31)| Neal, Tai, Cydney (S32)| Adam, David, Ken (S33)| Brad, Sandra (S34)| Ali (S35)| Chris, Domenick (S36)| Mike, Christian (S37)| Ron, Victoria, David (S38)| Tommy, Dean, Janet (S39)
TOP AUS: Craig, Phoebe, Nick (S03)| Luke, Sarah, Jericho (S04)| Mat, Brian, Shonee (S05)| Luke, David, Ross, Pia (S06)| Harry, Nick, Shonee, Harry, Brooke, David, Moana (S07)
TOP RO (CZ): Marek, David (S01)