Příspěvekod sirek » 12 dub 2016, 21:47
Perfektní epizoda, možná i nejlepší celé série ^^
Sice nejsem moc nadšený z výhry Logan a Chrise, raději bych přál tu výhru Kelsey s Joeymu, no, zbytek byl ale skvělý.
Justin s Dianou ukázali ukázkový příklad toho, že ať máte TAR nakoukaný sebevíc, když jste pod tlakem, děláte velké chyby - teda ale zrovna chybu která porušuje svaté pravidlo "Čti nápovědu a přesně se řiď instrukcemi" bych od nich moc nečekal. Nakonec jsem fandil oběma, jak Kristě a Tiffany, tak Justinovi s Dianou.
Ten otravný twist z minulých dvou sérií, kdy se do finále dostanou čtyři týmy by se mi tady líbil. No, myslím ale že si to J + D zaslouží víc, mají skvělé výsledky. Justin je někdy trochu otravný, afektovaný, ale je vidět, že mu na tom závodě extrémně záleží. Diana je mi sympatičtější, takže pro mě trochu škoda, že zrovna ona se tam moc často neobjevuje. I tak je mám rád, no.
Jinak jestli se ještě někdy dočkáme nějaké All Stars řady, tak Krista s Tiffany tam být musí. Myslím, že můžou být spokojené se čtvrtým místem, já jsem fakt čekal že je ty druhý holky v tý první etapě porazí. Jen škoda že nevyhrály aspoň jednu etapu, no. A to začly tuhle tak slibně.
Řada se mi zatím fakt líbí. Po zklamání v podobě 25. řady, po Blind date, která byla fajn, ale nějak extra nenadchla, tahle mě fakt baví. Konečně je mezi týmy nějaká rivalita a tak. Btw, na to že třeba uhádané Tima s Marií jsem docela nakonec akceptoval a možná i měl docela rád, Logan a Chrise úplně nesnáším. Marie byla aspoň vtipná a Tim trochu vypadal OK, tahle dvojka je ale dost hrozná..