Ostrov (SK) - EP4

2016 - TV Markíza
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Ostrov (SK) - EP4

Příspěvekod ItalianManiac » 13 zář 2016, 23:59

4. diel
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Re: Ostrov (SK) - EP4

Příspěvekod ItalianManiac » 14 zář 2016, 00:27

Tak nám prý Ostrov přesunuli z původního úterý-středa-čtvrtek v hlavním vysílacím čase na pondělí-úterý-středa od 21:40... Čím to bude, že by (ne)sledovanost? :D

Čtvrtá epizoda se nesla pořád ve stejném duchu - hlad, hlad, hlad. Půlka dílu tam vlastně ani nemusela být, protože to bylo pořád to samé dokola.
SME HLADNÍ!!!
Gosh, this is what you signed up for, guys

Soutěž o odměnu byla dobrá, taková survivorská klasika, bahno, fyzické zápasy, přetahování o loptu (miluju slovenčinu, hehe). Jenom kdyby ty soutěže konečně přestali prokládat zpověďmi hráčů!!! :evil: Zbytečně to zpomaluje tempo, někdy to i naznačí, jak to asi dopadne (když někdo řekne, že ten druhý tým byl prostě silnější, tak je předem jasný, že vyhrál druhý tým, atd.).
Jinak moderátor je u soutěží prakticky zbytečný, protože místo komentování soutěže se z něj stávala spíš roztleskávačka. Soutěžící kolikrát povzbuzoval víc, než jejich soukmenovci.

Jinak chápu, že modří jsou totálně v hajzlu, co se týče vybavení, nástrojů, atd. ... Ale dávat jim "cenu útěchy" po soutěži o odměnu? To mi přišlo trochu mimo klasický "Survivor přístup". Doufám, že se to v příštích soutěžích o odměnu nebude opakovat.

Ostrov naděje - Rišo je pořád Rišo, holky budou potřebovat pevné nervy. Trochu nechápu přístup Lulu a.k.a. "nebudu nic jíst". Takhle ta holka vyhladoví dřív, než přijde nějaká soutěž o návrat z ON - a pokud ne, tak v soutěži nebude mít absolutně šanci.

ASUL
Favorité: Yury, Kaja, Filip, Ricco
Ven: Kika, Marko

PULA
Favorité: Dominik (pro mě největší favorit ze všech, líbí se mi jeho přístup a nadšení), L'uba, Daniela, Mišo
Ven: Španiel, Marianna, Viera
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

Empli
Nejoblíbenější série: S7, s8, s12, s13, s15, s16,s 18 s20, s25, s28, s31
Nejoblibenější hráči: Brenda, Amanda, Parvati, Aimi, Taj, Denise, Kim, Andrea, Jenna, Boston Rob, Malcolm, Spencer, Greg, James, Ozzy, Ethan, Yul, Yau Man, Tom, Terry, Jonathan Penner, Mike, Joe
Nejméně oblíbené série: S4, s23, s26, s14, s5, s22, s24, s29

Příspěvekod Empli » 14 zář 2016, 01:39

Tak k přesunu na pozdější vysílací čas se vyjadřovat nebudu. Navíc díly si stejně stahuji a dívám se na ně až se mně to hodí, takže tak.

Moderátor zatím tragický výkon a souhlasím , že při soutěži působil pomalu jak nějaká roztleskávačka.

Soutěž jako taková super a vlastně byla to nejlepší na celém díle. Jen teda to prokládání zpověďmi je fakt dost rušivé a snad i zbytečné.

Pula si pak mohla odpustit ten jejich vítězný taneček či co to bylo a prohranému kmeni bych taky nic nedal. Prostě prohráli a tak mají mít smůlu a hotovo. Bojové pokřiky obou kmenů mně jinak přijdou taky trapné.

V tomto díle mě jinak pozitivně překvapil Štěpán a obecně mně vůbec nevadí, že Pula vyhrává. Jsou mně jako kmen daleko víc sympatičtí. Hlavně nejvíc Dominik s tím jeho nadšením a přístupem.

Kristýna si o sobě kdo ví co nemyslí a ukazuje se jako pěkná megera.

Přístup Lulu taky nechápu. To jako hodlá žít ze vzduchu?

První polovina epizody kde zas a znovu mleli o tom jak mají hlad jinak otřesná, ale úplně jsem si jinak užíval jezení pizzy a do toho jejich mektání jak tam trpí hlady :D :D

Zatím jinak asi nejlepší díl společně s prvním dílem.

Fandím: Anna, Dominik, Filip, Marek, Miro, Miša, Ricco, Štefan. Neutral: Yury, Mariana, Maja, Kaja, Daniela Nefandím: Ten zbytek hlavně by fakt ze hry definitivně mohli vypadnout Kristína, Rišo.

brninho
A fan of Dr. Will Kirby
Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07

Příspěvekod brninho » 15 zář 2016, 01:45

Není to TAK laciný jak Trosečník, ale je to pořád o tom samým, já vlastně nevim co mám psát, asi všechny svoje dojmy z uplnynulýho týdne shrnu v diskuzích k "TC epizodám", protože psát pořád o tom, jak mě Kika neuvěřitelně pije krev a jak se to zbytečně natahuje...
Aspoň se už vylíhla skupinka hráčů, kterým ne že přímo fandím, ale jsou snesitelní a můžou se z nich pro mě stát v budoucnu favoriti- Filip, Dominik, instruktoka lyžování v Tatrách, Mišo, Ricco, Maja, ostatní buď otravní, ukecaní a skutek utek nebo evidentně bez šance na výhru.
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)

lacSzlo
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI

Příspěvekod lacSzlo » 15 zář 2016, 22:16

Tak jsem tenhle týden krapet zaostal, ten posun v televizi mi poněkud rozhodil plány, doufal jsem, že vydržím sledovat live dýl, no co, Markíza si sama zařízla diváka.

Epizoda bavila, kecy soutěžících při soutěži mi tentokrát až tolik nevadily (což neznamená, že musely být). Je dost blbý, že to nejzajímavější se děje na ON, Rišo je pořád Rišo, bavila hlavně Barbara, chudák tam musí žít se dvouma magorama. :D

Co jsem si v tomhle dílu všiml, přijde mi, že některý zpovědi na kameru jsou točený až po souteži? Ty lidi tam prostě vypadaj až moc čistě a netrosečnicky, taky zarazila u Ivety věta "snažila jsem se ve všech soutěžích" jako kdyby to říkala až po vypadnutí ze hry? No, nevím. Vím akorát to, kolik naroste Dominikovi a Mirovi fousů, než se navlíknou do čistejch košil :D
(?)

Zpět na „Ostrov (SK)“