Ostrov (SK) - EP11

2016 - TV Markíza
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Ostrov (SK) - EP11

Příspěvekod ItalianManiac » 26 zář 2016, 21:07

11. diel
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

Empli
Nejoblíbenější série: S7, s8, s12, s13, s15, s16,s 18 s20, s25, s28, s31
Nejoblibenější hráči: Brenda, Amanda, Parvati, Aimi, Taj, Denise, Kim, Andrea, Jenna, Boston Rob, Malcolm, Spencer, Greg, James, Ozzy, Ethan, Yul, Yau Man, Tom, Terry, Jonathan Penner, Mike, Joe
Nejméně oblíbené série: S4, s23, s26, s14, s5, s22, s24, s29

Re: Ostrov (SK) - EP11

Příspěvekod Empli » 28 zář 2016, 03:13

Hurá. Konečně se nám to začíná tak nějak rozjíždět. ;) Musím pochválit soutěže. Ty se mně zatím hodně líbí a přijdou mně mnohdy hodně zajímavé.

V případě Yury X Iveta fandím Ivetě. Yury je mně čím dál tím víc nesympatický. Přístup Anny na konci dílu jsem pak taky tak úplně nepochopil.

Ríšo, tak kde takového exota proboha vyhrabali? Už mně ani ta jeho šílenost a podivné chování nebaví. Klidně může opustit definitivně hru jako druhý v pořadí.

Kupodivu mě už přestává vadit Kika a třeba jí začnu ještě fandit. Každopádně to zranění na noze fakt nevypadá vůbec dobře.

U červených mě dámy krom Daniely štvou čím dál tím víc a korunu tomu nasadila Maja s tím komentářem u soutěže o imunitu, že ji vlastně totálně vypustila. Fakt super přístup teda (samozřejmě myšleno ironicky). Při zpovědích během soutěže se jinak opět prozradilo který kmen ji asi vyhraje aniž by samotná soutěž ještě skončila.

Stále nejvíc fandím: Štěpán, Anna, Daniela, Dominik, Filip, Miro, Ricco.
Ven: klidně všichni co jsou na ON, Maja, Peter (ty jeho sexistické kecy mně už taky začínají vadit i když v pár věcech s ním i souhlasím),Viera a Yury.

Moderátorův výkon stále nic moc jinak.

MP93
Nejoblíbenější série: Pearl Islands, Palau, Guatemala, Fans vs. Favorites, Heroes vs. Villains, Redemption Island, Cagayan
Nejoblibenější hráči: Savage, Tom Westman, Bobby Jon, Stephanie LaGrossa, Ozzy, Corrine, Mariano, Tony

Příspěvekod MP93 » 28 zář 2016, 18:46

Díl pokračoval ve skvělém duchu toho minulého.
V obou kmenech se začínají projevovat čím dál větší trhliny. V Asul doufám, že souboj Yuri vs. Iveta zvítězí Yuri i když Iveta je taky celkem fajn.
Pula je totálně na dně, jestli se tenhle kmen ještě zvládne zvednout, tak to pro mě bude velké překvapení jelikož ty už to nedávají. Což je mi líto, jelikož jim přeju víc. :D
Soutěž byla opět super.
A na ON se už standartně řeší jenom Rišo.
Snad nás příští epizodu opustí na ON Maja, jelikož ta už to nedává a ani mi není sympatická.

Oblíbenci: Yuri, Kika, Marko, chlapi Pula + Daniela a Rišo.

lacSzlo
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI

Příspěvekod lacSzlo » 01 říj 2016, 16:07

Jsem rád, že červení dál prohrávají, i když modří by měli asi zajímavější kmenovky, ale to si koneckonců můžeme schovat na později :D Jinak mi popravdě přijde jako malý zázrak, že Asul dal tři imunity, páč bych to do nich na začátku nikdy neřekl a je to příjemné překvapení, které mi Ostrov nachystal. Z červených mě v podstatě záleží jen na Dominikovi a Španělovi, zbytek ani po 11 dílech neoslovil, možná občas Viera nebo Štefan ujdou, ještě Daniela, zbytek nic moc. Mišo vypadal chvíli nadějně, ale čím dál víc mi přijde, že si tam jen na něco hraje, jak minule mluvil něco o tom, že při výsledku hlasování 4-4-1 by byl souboj mezi Mariannou a Španělem, mi přišlo, že toho ze Survivoru asi moc nikdy neviděl. :D Anebo to hraje. Ale to by zas nehrál snad tak blbě, vždyť jaká je šance, že po odchodu holek něco zmůže? Ještě když s nima spí někde o sto metrů dál od ostatních..

Jinak nejvíc z dílu pobavil breakdown Annie a pak když jí Kaja přirovnala k Mozkomorovi :D
(?)

Zpět na „Ostrov (SK)“