Ostrov (SK) - EP14
- ItalianManiac
- Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols
Ostrov (SK) - EP14
14. diel
-
Empli
- Nejoblíbenější série: S7, s8, s12, s13, s15, s16,s 18 s20, s25, s28, s31
- Nejoblibenější hráči: Brenda, Amanda, Parvati, Aimi, Taj, Denise, Kim, Andrea, Jenna, Boston Rob, Malcolm, Spencer, Greg, James, Ozzy, Ethan, Yul, Yau Man, Tom, Terry, Jonathan Penner, Mike, Joe
- Nejméně oblíbené série: S4, s23, s26, s14, s5, s22, s24, s29
Re: Ostrov (SK) - EP14
No to byl zase díl =D
Americký Survivor má Davida a Ostrov Rišu. Jeden lepší asociál než druhý. Ten Rišo je fakt exot, ale na druhou stranu díky němu je v dílech alespoň nějaká akce.
Španěl a prvně, že do vody už nevleze a hned na to pak ve zpovědi povídá jak by plaval i mezi žraloky. =D Ten člověk taky očividně neví co říká.
To poznávání živočichů ostrova-chvílemi to působí, že tam snad čekali srnky a medvědy třeba a ne nějaká exotická zvířata.
Dopis pro Štěpána. No nevím, celé mně to připadne takové podivné, Štěpán si zasteskne a hle hned se objeví dopis pro něj. Zajímavé.
Soutěž o imunitu jinak hodně zajímavá a líbí se mně, že Ostrov má i nové soutěže, které jsem v Survivoru neviděl a nebo si je nepamatuji.
Výkon Puly v této soutěži jinak vcelku tragický. Hlavně mně přijde, že každý z nich ví vše nejlíp a jako celek spolu prostě neumí spolupracovat.
Americký Survivor má Davida a Ostrov Rišu. Jeden lepší asociál než druhý. Ten Rišo je fakt exot, ale na druhou stranu díky němu je v dílech alespoň nějaká akce.
Španěl a prvně, že do vody už nevleze a hned na to pak ve zpovědi povídá jak by plaval i mezi žraloky. =D Ten člověk taky očividně neví co říká.
To poznávání živočichů ostrova-chvílemi to působí, že tam snad čekali srnky a medvědy třeba a ne nějaká exotická zvířata.
Dopis pro Štěpána. No nevím, celé mně to připadne takové podivné, Štěpán si zasteskne a hle hned se objeví dopis pro něj. Zajímavé.
Soutěž o imunitu jinak hodně zajímavá a líbí se mně, že Ostrov má i nové soutěže, které jsem v Survivoru neviděl a nebo si je nepamatuji.
Výkon Puly v této soutěži jinak vcelku tragický. Hlavně mně přijde, že každý z nich ví vše nejlíp a jako celek spolu prostě neumí spolupracovat.
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
Re: Ostrov (SK) - EP14
No je to takový rychlý hašení ohně od produkce, soutěžící brečí kvůli jídlu nebo kvůli stestku a šup, hned jsou výzvy o odměnu za víc jídla než snad kdy jindy v americké verzi a hráči dostávají dopisy podle nálady..Nicméně všechno špatný co si o Ostrovu myslím zastiňuje jedno velký pozitivum- Daniela
¨hezčí verze Kelley Wentworth a ten zadek..
¨hezčí verze Kelley Wentworth a ten zadek..THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)