PROMO - EPIZODA 3:
https://www.youtube.com/watch?v=hedf8S_csQs
Premíera: 23.1.2017, 21:15
Sledovatelnost: 606 000 diváků
Robinsonův ostrov - EP03
Re: Robinsonův ostrov - EP03
Veľká škoda že tie súťaže sú prestrihávané rozhovormi, už po pár sekundách a prvej výpovedi sa dalo z Davidovho výrazu vyčítať, že súťaž vyhrali. Výrazne to uberá súťažiam z napätia a atmosféry.
- kata_rina
- Nejoblíbenější série: Guatemala, Tocantins, HvsV, Philippines, Blood vs. Water, Cagayan, Second Change
- Nejoblibenější hráči: Greg, Colby, Jerri, Lex, Stephanie, Danni, Penner, JT, Tyson, Stephen, Kim, Denise, Carter, Vytas, Jeremiah, Spencer, Natalie, Tyler, Mike, Ciera, Aubry, Ken, David, Devon
- Nejméně oblíbené série: Thailand, Panama (EI), One World, Caramoan, San Juan del sur (BvsW II.), Ghost Island, Edge of Extinction
Kenshin píše:Veľká škoda že tie súťaže sú prestrihávané rozhovormi, už po pár sekundách a prvej výpovedi sa dalo z Davidovho výrazu vyčítať, že súťaž vyhrali. Výrazne to uberá súťažiam z napätia a atmosféry.
Jejich vítězství bylo známo už z ukázek. To si Nova moc neošéfovala... Díl trošku slabší oproti předešlým. Nejlepším momentem pak bylo, jak domorodec uhasil oheň a všichni nechápavě koukali
Jsem zvědavá na další díl, přeci jen ty středeční jsou zajímavější.

Viděla jsem všechny serie USA Survivora a přesto se mi ten český zatím líbí. Rozhodně víc než SK Ostrov. I když je to roztažené na 2 díly místo jednoho, tak to má docela spád, jsou tam zajímavé situace. Hlavně je to asi proto, že se soutěžící snaží hrát na rozdíl od těch slovenských.
Nejvíc mě baví Petra, hlavně její Biblo mě dostává do kolen. Doufám, že nevypadne brzy, protože s ní se fakt zasměju (né že nych jí ale přála vítězství. Jo a prý "a to jsem doma i trénovala". Ráda bych věděla, co
Fandím Davidovi, na Bazim se mi líbí, že si poradí na rozdíl od některých jiných.
Koho nechápu je Iveta a její strategie se zakopaným jídlem (které ani neví kde). Jako kdybych se dozvěděl, že zakopala jídlo pro všechny aona určuje, kdy ho laskavě vydá i ostatním, tak mě pěkně namíchne. A pak hlavně už nechci vidět žádn záběry, jak chodí v tričku bez podprsenky.
Lidsky jsou mi nesympatičtí Bidlo, Zdeněk a asi bych nemusela moc Radovana. Ale zase se mi líbilo, jak s Davidem hledali ryby.
Nepochopila jsem kritiku Lucky, která nechala svoji rybu Davidovi, kterému ostatní nenechali ani kousek, jestli jsem to pochopila správně. Proč by ji jako nemohla dát komu uzná za vhodné a musela ji dle ostatních nabízet do davu, kdo by si jako dal??
Niky (??) s tou nemocnou nohou doufám neskončí, je mi docela sympatická. Líbilo se mi, že se umí ozvat.
Za Kejty (hihi to bylo super vtipně napsaný) jsem byla ráda, že vypadla, s tím nicneděláním by mi lezla na nervy.
Ostatní, které nejmenuji si jménem vůbec nepamatuji a to jsem sledovala pečlivě (ale tedy nestudovala jsem dopředu jejich profily). Pobavila mě ta paní s brýlemi, která na začátku řekla, že ji vyřadí proto, že má brýle? To si snad nemůže myslet, že by takhle dospělí lidé uvažovali.
Moderátor myslím ujde. Zděšená jsem z něj byla v 1. díle, ale teď myslím, že celkem dobrý. Jsem ráda, že je to někdo neokoukaný a ne profláklina typu Bouček.
Soutěže se mi líbí a nevadí mi, že jsou stejné jako v SK Ostrovu, který jsem stejně zvládla dokoukat jen asi do půlky, protože ty pozdní hodiny jsem fakt už nedávala.
Nejvíc mě baví Petra, hlavně její Biblo mě dostává do kolen. Doufám, že nevypadne brzy, protože s ní se fakt zasměju (né že nych jí ale přála vítězství. Jo a prý "a to jsem doma i trénovala". Ráda bych věděla, co
Fandím Davidovi, na Bazim se mi líbí, že si poradí na rozdíl od některých jiných.
Koho nechápu je Iveta a její strategie se zakopaným jídlem (které ani neví kde). Jako kdybych se dozvěděl, že zakopala jídlo pro všechny aona určuje, kdy ho laskavě vydá i ostatním, tak mě pěkně namíchne. A pak hlavně už nechci vidět žádn záběry, jak chodí v tričku bez podprsenky.
Lidsky jsou mi nesympatičtí Bidlo, Zdeněk a asi bych nemusela moc Radovana. Ale zase se mi líbilo, jak s Davidem hledali ryby.
Nepochopila jsem kritiku Lucky, která nechala svoji rybu Davidovi, kterému ostatní nenechali ani kousek, jestli jsem to pochopila správně. Proč by ji jako nemohla dát komu uzná za vhodné a musela ji dle ostatních nabízet do davu, kdo by si jako dal??
Niky (??) s tou nemocnou nohou doufám neskončí, je mi docela sympatická. Líbilo se mi, že se umí ozvat.
Za Kejty (hihi to bylo super vtipně napsaný) jsem byla ráda, že vypadla, s tím nicneděláním by mi lezla na nervy.
Ostatní, které nejmenuji si jménem vůbec nepamatuji a to jsem sledovala pečlivě (ale tedy nestudovala jsem dopředu jejich profily). Pobavila mě ta paní s brýlemi, která na začátku řekla, že ji vyřadí proto, že má brýle? To si snad nemůže myslet, že by takhle dospělí lidé uvažovali.
Moderátor myslím ujde. Zděšená jsem z něj byla v 1. díle, ale teď myslím, že celkem dobrý. Jsem ráda, že je to někdo neokoukaný a ne profláklina typu Bouček.
Soutěže se mi líbí a nevadí mi, že jsou stejné jako v SK Ostrovu, který jsem stejně zvládla dokoukat jen asi do půlky, protože ty pozdní hodiny jsem fakt už nedávala.
- jason voorhees
...tak Biblo a veterán Radovan sou klasický machové co všude byli a od všeho maj klíče...Ivetu taky nějak nechápu, to muselo dát strašnou práci vymyslet strategii která eště (jak by řek Jeff) never been in history of Survivor
...mě teda mega pobavila Petra jak trénovala a stejně je všude poslední a k ničemu jí nepustěj a samozřejmě Kreativec kterej by si uříznul nohy a hodil je do moře
...fandim asi Bazovi a Dejvovi - přídou mi nejnormálnější ... a celkem mile mě to překvapilo (soutěže, cast) až na Novotnýho, kterej zní jak kdyby komentoval fotbal někde na vesnici z 60 let starýho tlampače, chyba bude zřejmě i na straně zvukařů...snad se to zlepší
ps: ta Barča je fakt roštěná s velkym R
...mě teda mega pobavila Petra jak trénovala a stejně je všude poslední a k ničemu jí nepustěj a samozřejmě Kreativec kterej by si uříznul nohy a hodil je do moře
...fandim asi Bazovi a Dejvovi - přídou mi nejnormálnější ... a celkem mile mě to překvapilo (soutěže, cast) až na Novotnýho, kterej zní jak kdyby komentoval fotbal někde na vesnici z 60 let starýho tlampače, chyba bude zřejmě i na straně zvukařů...snad se to zlepšíps: ta Barča je fakt roštěná s velkym R

- cypher.eu
- A fan of Brian Heidik
- Nejoblíbenější série: Borneo, Palau, Cook Islands, Philippines
- Nejoblibenější hráči: Tom Westman, Sandra Diaz-Twine, Brian Heidik, Denise Stapley
- Nejméně oblíbené série: Caramoron, One Stupid World, Island of the SJW, Game "Changers"
Tak nevím no, osobně se mi nelíbí ten formát kmenovky jednou za dva díly, ty pondělky jsou pak pro mě celkem nudný, cast mi nepřijde zas tak zajímavej aby se to takhle natahovalo... Spousta lidí mi tam nesedí a furt nevím, komu fandit, možná David? Uvidíme.
Završením Survivora měla být 40. řada
- brninho
- A fan of Dr. Will Kirby
- Nejoblíbenější série: Survivor: Borneo, Amazon, PI, All- Stars, CI, FvF1, Samoa, HvV, Philippines
TAR: S02, S03, S07, S12, S15, S16, S18
BB: S02, S06, S07
Ta roztaženost je zabiják, ale člověk si zas uvědomí, že Trosečník fakt musel být sračka non plus ultra když se ani s americkým vysílacím schématem z toho nic kloudnýho nevyloudilo 
Jinak pro fanouška tradičního Survivoru má tenhle "lowcost" jednu milou výhodu, diváci Ostrova už vědí: podobný klasický soutěže jako "hra na honěnou", který v americké verzi nahradil všemožnej mišmaš s puzzlema na konci budou mnohem častěji, nevím proč od nich Probst upustil, ale člověk si to milerád připomene..
Jinak pro fanouška tradičního Survivoru má tenhle "lowcost" jednu milou výhodu, diváci Ostrova už vědí: podobný klasický soutěže jako "hra na honěnou", který v americké verzi nahradil všemožnej mišmaš s puzzlema na konci budou mnohem častěji, nevím proč od nich Probst upustil, ale člověk si to milerád připomene..
THE BEST OF THE BEST: Hatch, Penner, Malcolm (S), Dr.Will (BB)
- Radix
- Nejoblíbenější série: Austrálie (S02), Amazonie (S06), Pearl Islands (S07), Palau (S10), China (S15), Heroes vs. Villains (S20)
Překvapivě mě zatím česká verze baví. Je to zajímavé.
Nicméně je to zejména ocenění castu, protože produkce sama trochu pokulhává. Moderátor se zvednul, ale pořád mluví těžce podle scénáře. Kdo mluví v hrozně dlouhých souvětích používajíc výrazy, které se používají hlavně psané? Těším se na díl s kmenovkou, protože tam je Novotný podle mě dobrý. Prostřihy během soutěží jsou příšernost, tak to snad opraví.
Jinak k dílu, konflikt Iveta - Petra byl vcelku vtipný svojí malicherností. Jako ostatní nechápu Ivetinu strategii. Mělo by se s ní objevit #SurvivorFirst.
Kritiku Lucky rovněž nechápu. Bidlo a Zdeněk my jsou nesympatičtí, hlavně Zdeněk, který je přesně typ člověka, který háže vinu na ostatní, resp. zmíní, že on za to nemůže. Místní Filipínec byl vtipný, protože jim toho zas až tolik nepředvedl v rybolovu. Martin pobavil, což myslím, že bude jeho teritorium.
Nika snad neodejde, ale kvůli vyvrtnutému kotníku by jí evakuovat neměli. A myslím, že jí měli ošetřit na místě a ne si jí na noc odvést. Taky se mi zdá, že štáb dělá stejnou chybu jako u Trosečníka a nezůstává na noc v táboře. Určitě bychom tak měli záběry z počátku konfliktu Petry a Ivety. Jsem zvědav co příště.
Fandím: David, Marek, Terka, Nika, Bazi
Nefandím: Petra, Iveta, Zdeněk
Jinak k dílu, konflikt Iveta - Petra byl vcelku vtipný svojí malicherností. Jako ostatní nechápu Ivetinu strategii. Mělo by se s ní objevit #SurvivorFirst.
Kritiku Lucky rovněž nechápu. Bidlo a Zdeněk my jsou nesympatičtí, hlavně Zdeněk, který je přesně typ člověka, který háže vinu na ostatní, resp. zmíní, že on za to nemůže. Místní Filipínec byl vtipný, protože jim toho zas až tolik nepředvedl v rybolovu. Martin pobavil, což myslím, že bude jeho teritorium.
Nika snad neodejde, ale kvůli vyvrtnutému kotníku by jí evakuovat neměli. A myslím, že jí měli ošetřit na místě a ne si jí na noc odvést. Taky se mi zdá, že štáb dělá stejnou chybu jako u Trosečníka a nezůstává na noc v táboře. Určitě bychom tak měli záběry z počátku konfliktu Petry a Ivety. Jsem zvědav co příště.
Fandím: David, Marek, Terka, Nika, Bazi
Nefandím: Petra, Iveta, Zdeněk
TOP US: Rich, Rudy (S01)| Rodger, Colby (S02)| Lex (S03)| Shi Ann (S05)| Rob (S06)| Rupert, Andrew, Sandra (S07)| Boston Rob (S08)| Tom, Ian, Steph (S10)| Gary (S11)| Terry, Cirie (S12)| Yul, Jonathan, Ozzy (S13)| Yau-Man, Earl, Michelle (S14)| James, Courtney, Todd (S15)| Jonathan, Parvati, Cirie (S16)| Marcus, Charlie, Bob (S17)| Brendan, Stephen, JT (S18)| Courtney, Sandra (S20)| Brenda (S21)| Boston Rob, Phillip, Dave (S22)| Cochran, Coach (S23)| Denise, Malcolm (S25)| Cochran, Malcolm, Brenda, Phillip (S26)| Tyson, Aras, Ciera (S27)| Spencer, Tony (S28)| Keith, Josh (S29)| Mike, Tyler, Caroline (S30)| Kelley, Jeremy, Keith (S31)| Neal, Tai, Cydney (S32)| Adam, David, Ken (S33)| Brad, Sandra (S34)| Ali (S35)| Chris, Domenick (S36)| Mike, Christian (S37)| Ron, Victoria, David (S38)| Tommy, Dean, Janet (S39)
TOP AUS: Craig, Phoebe, Nick (S03)| Luke, Sarah, Jericho (S04)| Mat, Brian, Shonee (S05)| Luke, David, Ross, Pia (S06)| Harry, Nick, Shonee, Harry, Brooke, David, Moana (S07)
TOP RO (CZ): Marek, David (S01)
TOP AUS: Craig, Phoebe, Nick (S03)| Luke, Sarah, Jericho (S04)| Mat, Brian, Shonee (S05)| Luke, David, Ross, Pia (S06)| Harry, Nick, Shonee, Harry, Brooke, David, Moana (S07)
TOP RO (CZ): Marek, David (S01)
Zpět na „Robinsonův ostrov (CZ)“