Příspěvekod Lamik.lamity » 13 dub 2017, 06:05
Ach jo...mně je tak strašně líto Jeffa, tak moc se snažil a skoro to měl a pak mu tohle ulítne, navíc v televizi... Ještě víc mě mrzelo, jak se tam do něj Sarah pustila, to bylo hodně zbytečný. Ma radě se pak vlastně ani neřešilo vyřazování, od Jeffova přeřeknutí už bylo jasné, že letí. Nemyslím si, že by byl zlý člověk nebo chtěl nějak pošpinit trans lidi. Jsem rád, že si to Zeke nevzal tak, jako ostatní a nakonec se oba usmířili, ale teda, jeden z nejemotivnějších odchodů, možná i nejemotivnější, co jsem v show zažil.
Odchod Varnera sám o sobě by mě mrzel, ale po takovéto události, prostě, cítím jen lítost vůči němu.
Na odlehčení aspoň důležitá informace od Probsta během soutěže o pizzu: "ozzy has the balls, sierra has ball-free". Díky, Jeffe, jsem potřeboval vědět.
Teď se těším na sloučení. Víte, že se tam ocitla Cirie? Vyhrála zatím všechny imunity, stává se z ní challenge beast!
Fandím: Aubry, Brad, Zeke, Troy
Ven: Sarah

This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)