Příspěvekod Lamik.lamity » 20 dub 2017, 08:21
Ale lidi, noták! Proč byste vylučovali někoho, kdo tam jen tak existuje a nic nedělá? Celá episoda prakticky o ničem, ani jsem se vlastně nebavil. Což je snad první episoda téhle série, o níž se to dá říct.
Těšil jsem se na vyloučení někoho z dvojice Andrea-Sierra, což se nakonec opět nepovedlo. Spousta lidí tvrdí, jaký je Cirie mastermind. Tady mi přišlo, že umí počítat stejně dobře jako Culpepper. "Jsme rozděleni tak nějak půl napůl, vyhoďme Zeka, který by mohl teoreticky hlasovat s náma." Dobrá práce.
Každopádně jste borci. Dokázali jste vyloučit Ozzyho! Největší Game changing move! Ozzyho se podařilo vyloučit tak snad jen pětkrát! Tímhle jste se zapsali do historie.
Navíc to, co vidím z ukázek na příští díl, je taky slušně k blití. Jestli chápu správně, na koni je skupinka Sierra-Brad-Troy-Debbie-Tai(+Sarah), pak je tam Andrea-Cirie-Aubry-Michaela. A samotný Zeke. Hlavní skupinku tedy lze přehlasovat pouze hlasy všech ostatních. Takže se Andrea za žádných okolností nespojí se Zekem. Ani bych se nedivil, kdyby pro něj hlasovala. Teď se budu fakt divit, když final4 nebude Sierra-Debbie-Tai, a z toho mi je fakt smutno.
Fandím: Aubry, Culpepper, Zeke
Nefandím: Sierra, Debbie, Tai, Sarah, Andrea, Cirie
Jaká škoda, že na konci nebude pořadí všech hráčů opačné. To by byla epická série

This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)