Ciera - Chce si dát pauzu a myslím, že je to dobře. Protože jestli umím dobře počítat, tak během 9 sezon zde byla 3X !!!! Takže podle kalkulačky hrála 1x za 3 sezony ... jako rly. Jak jsem psal několikrát, tak jsem říkal, že ji mám fakt plné zuby, vůbec nemohla po second chance nic nabídnout a neměla souhlasit s touhle sezonou stejně jako Joe nebo Wentworth.
Tony - Tony řekl, že rád si Survivor zase zahraje, nejspíš počítám s all winners season.
Caleb - U Caleba jsem tohle info nezjišťoval, ale jakmile budu mít více času, najdu. Co vím, tak Caleb má v plánu Amazing Race
Malcolm - Jaj, pořád tomu twistu nemohu uvěřit.... Malcolm řekl, že když přijde nabídka, tak těžko bude říkat ne.
JT - Prý by si rád zahrál i po 4 a napravil všechny své chyby. Počítám s All winners season
Sandra - Queen stay Queen adios.
Jak u JTho tak u Tonyho, Sandra chce hrát znovu a jak jsem psal u ostatních, tak s ní počítám u all winners season. Varner - Tohle je těžká otázka, ale zdělil, že je hodně brzo o tomhle přemýšlet.
Jenom jsem chtěl shrnout naši pre merge sestavu, škoda že se tahle parta nedostala na druhou stranu co?