Příspěvekod Lamik.lamity » 05 říj 2017, 07:11
http://www.openload.link/f/T5jbrraTL0s/4 tady jsem sledoval online
Hezký díl, je vidět, jak se moc každou chvíli přelévá z jedné strany na druhou
Na TC jsem měl trochu dilemma: Na jednu stranu fandím Patrickovi a chci, aby se dostal dál, na stranu druhou fandím víc Ali, která podle mě hraje zatím hodně dobře a tímto krokem vlastně přišla o šanci na nějakou větší alianci, protože zbylí členové se navzájem nesnesou. S ohledem na výzvy je to žel nejlepší, co v tuhle chvíli mohla udělat.
Na obrazovce za mě bylo příliš málo Mika, tak snad se ještě ukáže. Ale mohl by na tom být hůř, když jsem si vyhledával jména hráčů, tak jsem zjistil, že u léčitelů je nějaká Desi, kterou jsem v životě neviděl

A obrovské překvapení! V příštím díle nedojde k promíchání za vzniku dvou kmenů!

Zatím nemůžu říct, že by se mi série nelíbila, uvidíme, jak se to rozeběhne
Fandím: Mike, Patrick, Ali, Ben, Chrissy
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)