Robinsonův ostrov II - EP08

2018 - TV Nova
ItalianManiac
Nejoblíbenější série: Australia, Africa, Marquesas, Amazon, PI, Palau, China, Gabon, Tocantins, HvV, Philippines, BvW, Cagayan, Worlds Apart, Cambodia, Kaoh Rong, GI, WaW, AUS (2016-2020)
Nejméně oblíbené série: Thailand, Fiji, Nicaragua, Island of the Idols

Příspěvekod ItalianManiac » 28 úno 2018, 16:33

Epizoda 8
28.2.2018
A fan of Survivor & The Amazing Race
US Survivor: S01-S48
AUS Survivor: 2016-2025
NZ Survivor: S01, S02
CZ & SK Survivor: Trosečník (2006), Ostrov (2016), Robinsonův ostrov (2017), Robinsonův ostrov 2 (2018), Survivor CZ&SK (2022 - 10 epizod)
The Amazing Race: S01-S32

Obrázek

Lamik.lamity
Dragonslayer
Nejoblíbenější série: Zbožňoval jsem South Pacific před Funny115v3
Nejoblibenější hráči: Sophie, Ethan, Lex, Coach, Penner, Cindy, Eliza, Courtney Marit, Kass, Tony
Nejméně oblíbené série: Nicaragua, OW, Caramoan, Micronesia, SJDS, 41
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lamik.lamity » 28 úno 2018, 22:51

To bylo bolestivý jen pozorovat. Si nova asi řekla, že bude pořad zábavnější, když soutěžící budou bez kůže
This is only season twenty-three. The show isn't that dumb yet.
Oblíbenci:Rudy, Colleen, Gretchen, Kelly(s1) Skupin(s2) Ethan, Lex, Frank, Big Tom(s3) Neleh, Pascal(s4) Erinn, Clay, Robb(s5), Rob, Matt(s6) Burton, Fairplay, Sandra, Rupert, Christa(s7) Eliza, Chad, Dolly(s9) Tom, Steph, Ian, James(s10) Gary, Cindy, Steph, Judd(s11) Shane, Bruce, Courtney(s12) Penner, Yul(s13) Yau-man, Rocky, Earl(s14) Courtney(s15) Joel(s16) Bob, Matty, Ace, Kenny, Corrine, Randy(s17)Coach, Stephen, Tyson, Errin(s18)Danger Dave, Laura, Kelly(s19) Steve(s22) Sophie(s23) Penner, Skupin, Jeff, Malcolm, Denise(s25) Cochran, Matt, Julia(s26) Vytas, Ciera, Coconut Bandits(27) Woo, Tony, Lindsey, Kass(S28) Keith, Baylor(S29) Max, Rodney(S30), Aubry(S32) Hannah, Zeke(S33) Tony, Sandra(S34) Mike, Lauren, Devon, Ali(S35) Jacob, Brandan, Steph, James, Chris(s36) Alisson, John (s37) Reem, Wardog, Aurora, Victoria (s38), Tom, Kellee, Janet, Tommy (s39) Sophie, Yul, Denise, Tony (s40) Naseer, Shan (s41)
Vláďa, Johy(SČS)

Survivorfans
Nejoblíbenější série: PI, Mikronésie, Samoa, HvV, Cagayan, Cambodia
Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos, Rob Mariano, Russell Hantz, Jon Dalton, Rob Cesternino, Parvati Shallow, Kim Spradlin
Nejméně oblíbené série: Markézy, Thajsko, RI, SP, OW, Caramoan, Ghost Island,

Příspěvekod Survivorfans » 28 úno 2018, 23:05

Nova začíná jet ve stylu CBS kdy se snaží furt něčím překvapit a divák ani neví co má v danej epizodě čekat, těšil sem na kmenovku když se to konečně zajímavě rozjelo.
Soutěž o odměnu zajímavá, ale zbytečná a měla přijít po kmenovce. :cry:

Jinak se stále opakuje to samý kolem dokola - problémy Báry a to že to ostatní logicky začíná srát + Blanky marný snažení, který stejně všichni prokoukli. U Kalingy chudák Bizon tam dělá holkám sluhu a už se začíná projevovat neustalý prohry, který se snad zastavějí promícháním - což by nebylo v 16 lidech na škodu.

OV - Úplně zbytečnej a popsal to správně Jenda - tvrdnul by tam 3 týdny aby někoho pořád porážel a pak by stejně při případným návratu neměl moc velkou šanci. :fuck:
Karla a jeho kecy taky hodně trapný, je to takovej "českej Ace Gordon" - holohlavej lehce namakanej a ve svojí hlavě expert, ale oba nepředvedli nic, co by stálo za řeč. :-?

jason voorhees

Příspěvekod jason voorhees » 01 bře 2018, 01:48

1) PROČ tam Ondra několikrát propálil, že je Katka ragbistka, když si zakládala na tom, aby to nikdo nevěděl a ona pak po sloučení nebyla terč, že je individuálně silná v soutěžích?! Mě nasral, fandim jí...

2) PROČ si dělaj steak na pánvi, kdy tam maj kujva ohniště a na grilu je lepší?

3) PROČ je Dominik tak marnej, když má od začátku plnou hubu keců? Snad ještě neudělal ani bod zoufalec...

4) PROČ tam neustále řešej kdy budu jíst odměnu? Vyhraju chleba, rozdělim na 9 dílů (to samý steaky) a dělejte si každej se svym co chcete, sníš to teď nebo až ráno? Tvoje věc...

...ale jinak mě to docela baví, holky jsou celkem fajn ;-)

sextant

Příspěvekod sextant » 01 bře 2018, 04:14

Pokud jsi viděl originální Survivor, tak v něm vždy jí odměnu celý kmen najednou. Jídelní odměna představuje jeden pokrm navíc a proto se kmen dohodne za jaké jídlo bude odměna (oběd nebo večeře). V jejich prostředí není možné jídlo uchovávat delší dobu (hlavně syrové maso) proto jej kmen konzumuje vždy co nejdříve. Co se týče způsobu přípravy ne každý má doma gril a tak je pro většinu přijatelnější udělat steak na pánvi.

jason voorhees

Příspěvekod jason voorhees » 01 bře 2018, 19:54

sextant píše:Pokud jsi viděl originální Survivor, tak v něm vždy jí odměnu celý kmen najednou. Jídelní odměna představuje jeden pokrm navíc a proto se kmen dohodne za jaké jídlo bude odměna (oběd nebo večeře). V jejich prostředí není možné jídlo uchovávat delší dobu (hlavně syrové maso) proto jej kmen konzumuje vždy co nejdříve. Co se týče způsobu přípravy ne každý má doma gril a tak je pro většinu přijatelnější udělat steak na pánvi.

Jasně, viděl jsem všechny, ale jakou to má souvislost s tim, že odměnu prostě můžou rozdělit na x dílů (x=počet hráčů) a předejít tak konfliktům? Nějak nevim o pravidle, že to maj sníst všichni ve stejnej čas ;-). Nehledě na to, že tady to právě co nejdřív konzumovat nechtěli, to chtěla akorát Bára. No a nechceš mi tvrdit, že chleba nevydrží pár hodin, i to maso, kdyby jsi zakopal půl metru pod zem do chladu, tak Ti do druhýho dne vydrží, věř mi, každej rok jezdim na 3 tejdny pod stan bez lednice a vlastně uplně všeho (neni to kemp)...
Ohledně grilu, i kdybych si to maso namotal na mokrej klacek, osolil mořskou solí a upek nad ohněm, tak bude rozhodně lepčí, než vypraženej na suchý pánvi...ale dík za reakci ;-)

sextant

Příspěvekod sextant » 02 bře 2018, 01:24

Nechci s Tebou polemizovat, ale mám dojem, že žádný z účastníků nemá tábornické zkušenosti. To co před lety znal každý tramp je jim naprosto cizí. Bára s tím chlebem byla naprosto mimo a otravná. Je sice chytrá v soutěžích, ale život s ní na tábořišti asi není žádný med a to z něj vidíme jen chvilky. Bára je spíš individualistka a měla by se přemoci a začlenit do kmene.

vrabejka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vrabejka » 02 bře 2018, 08:51

Furt lepší twisty Novy kdy zařadí před kmenovkou soutěž o odměnu než CBS která zničila FTC a zajistila Benovi v minulé řadě vítězství.

lacSzlo
Nejoblíbenější série: Borneo, Amazon, PI, Vanuatu, Panama, China, Micro, Gabon, HvV, Philippines, SJDS, Kaoh Rong
Nejméně oblíbené série: CI, Samoa, RI, South Pacific, WA, Cambodia, MvsGX, GI

Příspěvekod lacSzlo » 04 bře 2018, 18:01

Začátek epizody - den 7 X konec epizody - "Jendo, po 6 dnech definitivně končíš." ?!?!?

Přijde mi, že v tom Nova má děsnej, ale děsnej bordel. Jediné, co jsem zatím asi pobral, že se jim daří nacpat 3denní děj do 4 epizod, ale vůbec se nedá odhadnout, co se v který epizodě dopředu stane. Kdyby se jim to povedlo scuknout na pondělí imunitu a kmenovku (zítra tedy bez soutěže, no :mrgreen: ) a ve středu na odměnu a souboj na OV, budu nadmíru spokojený.

Jenda jako 1st boot mimochodem děsně nezajímavej, v podstatě nic o něm nevím (i když podle pre-show rozhovorů jsme se asi vyhli pěkně ostrý kulce, pokud by někdo aspiroval na dalšího golden boye ala Marek, byl by to nejspíš Jenda, no, nevím, Radim je aspoň zatím pořád v menšině :mrgreen: ). Zpovědí na kameru měl minimálně, a to mám ještě pocit, že některý opakoval víckrát (všimli jste si taky, že některý zpovědi se ve víc epizodách opakujou? nezdá se mi to? PROČ TO SAKRA DĚLÁŠ TAK ROZVLEKLÝ, KDYŽ PAK OPAKUJEŠ OBSAH, NOVO?!?) Když si člověk vezme, že měl 9 zpovědí a Katie minulej rok během pouhých 2 epizod měla jenom o JEDNU míň :mrgreen:

Pak mi ještě přijde, že u červených se toho v poslední době moc neděje, aspoň podle zpovědí je vidět, že minimálně ukecanější jsou jasně žlutí, a přitom jejich kmen teda zatím skoro řešit nebylo třeba... to bych radši viděl víc názor na situaci od Nikol nebo Káti nebo Petra (kterej doteď nevím, jestli na poslední kmenovce hlasoval s klukama nebo holkama nebo s kým teď vlastně je, páč od tý doby neřekl asi jediný slovo :? )

Co mě v týhle epizodě pobavilo bylo originální využití plachty, ze který je namísto střechy skluzavka :mrgreen: :mrgreen: ( :shock: :roll: )

Tip na odpadlíka na kmenovce (i na základě jednoho záběru z ukázek v 1. díle :
Spoiler!
Janina

Favoriti po 4. týdnu: Janina, Katka, Terry, Bizon, Zina, Ondra, Martina, Blanka
Těžce neutrál (= nedokážu se rozhodnout, jestli mě víc baví nebo serou): Bára, Radim, Karel
Nejpostradatelnější: Dominik, Jenda, Jarda, Mirek, Káťa, Martin, Petr?, Nikol?

Zpovědi:
RO2-tab3.jpg

Po poslední epizodě zůstávají ve hře jen 3 lidi, co ještě neměli ještě ani jednou 0 - Katka, Zina a Terry
(?)

Radix
Nejoblíbenější série: Austrálie (S02), Amazonie (S06), Pearl Islands (S07), Palau (S10), China (S15), Heroes vs. Villains (S20)

Příspěvekod Radix » 07 bře 2018, 12:16

Soutěž o odměnu před kmenovkou je podle mě blbost, ale co už. Hned bylo jasné, kdo v ní uspěje, ale musím uznat, že se Kalinga držela překvapivě dobře. Ta Bára v Manobu mě už dost irituje.

Konečně máme prvního vyřazeného! Jenda působil bez energie, zatímco Karel byl nahecovaný jak blázen. Tohle je Karlův ostrov! :D Konečně vím, po kom se jmenuje Karlův most, Karlova univerzita nebo třeba Karlštejn. :D

Fandím: Radim, Terry
Sympatie: Bizon, Martina, Martin, Katka
Nefandím: Bára, Karel, Petr
TOP US: Rich, Rudy (S01)| Rodger, Colby (S02)| Lex (S03)| Shi Ann (S05)| Rob (S06)| Rupert, Andrew, Sandra (S07)| Boston Rob (S08)| Tom, Ian, Steph (S10)| Gary (S11)| Terry, Cirie (S12)| Yul, Jonathan, Ozzy (S13)| Yau-Man, Earl, Michelle (S14)| James, Courtney, Todd (S15)| Jonathan, Parvati, Cirie (S16)| Marcus, Charlie, Bob (S17)| Brendan, Stephen, JT (S18)| Courtney, Sandra (S20)| Brenda (S21)| Boston Rob, Phillip, Dave (S22)| Cochran, Coach (S23)| Denise, Malcolm (S25)| Cochran, Malcolm, Brenda, Phillip (S26)| Tyson, Aras, Ciera (S27)| Spencer, Tony (S28)| Keith, Josh (S29)| Mike, Tyler, Caroline (S30)| Kelley, Jeremy, Keith (S31)| Neal, Tai, Cydney (S32)| Adam, David, Ken (S33)| Brad, Sandra (S34)| Ali (S35)| Chris, Domenick (S36)| Mike, Christian (S37)| Ron, Victoria, David (S38)| Tommy, Dean, Janet (S39)
TOP AUS: Craig, Phoebe, Nick (S03)| Luke, Sarah, Jericho (S04)| Mat, Brian, Shonee (S05)| Luke, David, Ross, Pia (S06)| Harry, Nick, Shonee, Harry, Brooke, David, Moana (S07)
TOP RO (CZ): Marek, David (S01)

Zpět na „Robinsonův ostrov II. (CZ)“