-Opravdový "survivor" je pro mě Denise. Kolik ona už přežila TC, bez toho aniž by byla vyloučena, je vskutku impozantní. Ta ženská má neuvěřitelný skill vyhnout se kulce.
-Paradoxně si myslím, že Tysonova nejlepší šance na výhru je jít si zas na chvíli pochillovat s porotou na EoE a znovu vyhrát soutěž o návrat do hry.. To by ho pak Sophie musela vyřadit znovu no, jako Ozzyho v S23.
Tyson si teď už její jméno rozhodně pamatovat bude. Under the radar queen
-Tony a jeho první imunita!
Hurá, mám za něj radost. V této sérii zatím hraje bez větší chybky, opravdu se předvedl po tom fiasku v Game Changers. Zjevně se z toho hodně poučil.-Sarah a Sophie (spolu s Tonym samozřejmě) si to teď pohodlně táhnou. Přibrali Nicka s Benem a mají hru v otěžích. Jsem zvědavý, na jak dlouho.
-Ben dostává nějak moc prostoru, začínám z toho mít strach.
-Black widow brigade, staň se prosím! Máme tu pět žen, dejte se dokupy sakra.
-Michele je neskutečná social queen. Její "go with the flow" personality je něco, co by se hráči typu Boston Rob, kteří mají rádi vše pod kontrolou, mohli učit.
Favoriti: Kim, Denise, Jeremy, Sarah, Sophie, Michele, Nick, Tony (neskutečné, 8/9--> fakt nejlepší cast od HvV)
Ven (teda na Edge): Ben (z principu)
Černý kůň: Sophie, Michele, Kim
Vítězný edit: Sophie, Jeremy, Sarah, Tony (?)
Winner decoy edit: Sarah (?)
Next on the chopping block: Kim, Denise, Jeremy, Tony (?)
FTC Loser: Ben, Michele, Nick (?)

The Winner of Survivor: Non Jury Second Chance III - Japan.
Stříkající emoce, ta dojemná hudba, úplná Pošta pro tebe...nakonec stejně každý řekl jen dvě věty, protože v tom šíleném počtu ani víc nešlo. OK je to 'Murica, ale přehnané, strašně přehnané a ještě místy i cringe sledovat výrazy teenagerů. Přínos nula.

A i když tato řada zplodila všemi zbožňovaného Jeremyho, tak mně teda nikdy moc nepřirostl k srdci, protože furt dost hraje na city. Pořád samé "je to kvůli Val, Val sem, Val tam, dělám to pro rodinu...". Ve srovnání s ostatními hasiči v Survivoru je takový...ukňouraný a nesympatický. Pokud není v majoritní alianci, tak je jeho projev pro mě nekoukatelný (od ep. 01 je jak zbitý pes). Příznivci ať mě sežerou, nebo klidně vysvětlí, co na něm obdivují.