10.3.2022
První 4 minuty premiéry Survivor 42 můžete vidět například zde: https://ew.com/tv/survivor-42-premiere- ... rst-twist/

Ale proč druhý kmen dostane podstavec? Lamik.lamity píše:Source of the post Oukej, tohle je nejkrásnější symbol imunity od 25. série Ale proč druhý kmen dostane podstavec?
Lamik.lamity píše:Source of the post Jacksona je mi tuze líto, fakt jsem se na něj těšil. Snad se zdravotně dá dokupy a třeba ho uvidíme v nějaký další sérii společně s Patem z DvG a Kourtney z OW
Truestory píše:Source of the post České titulky na to asi ještě nejsou že?
Mám ještě jeden dotaz. Já viděl jen první US serii. Mluví tam často o jiných sériích? Nerad bych byl vyspoilerovaný. Ono mě to štve i u komentářích v CZSK. Protože se tam často mluví o nějakém Ozzym a takže asi bude dobrý(pravděpodobně vyhraje)
ItalianManiac píše:Source of the post
České titulky nejsou, dodělávám teprve S41![]()
Doporučuju si série postahovat a sledovat chronologicky. Často se do sérií vrací hráči, kteří už někdy hráli, a pak tam samozřejmě zmíní, jak v původní sérii skončili. Kapitola sama pro sebe jsou pak série typu All-Stars (S8), Fans vs. Favorites (S16, S26), Heroes vs. Villains (S20), Cambodia / Second Chances (S31) nebo Winners at Wars (S40, kde se do hry vrátili pouze ti, co minimálně jednou vyhráli)![]()
A to nemluvím o tom, že i v klasických sériích soutěžící často zmiňují předchozí hráče nebo vítěze, např. že by chtěli hrát jako oni. Pro kompletní un-spoiled zážitek tedy doporučuju nakoukat všechny série (a do té doby se vyhýbat fóru, protože spoilery se tu někdy nedají uhlídat)
Truestory píše:Source of the post
Tak to je škoda. Bavilo by mě to prožívat s dalšími, ale ty spoilery by mi vadily strašně moc :/
Lamik.lamity píše:Source of the post
Stejně nás tu nediskutuje příliš. Můžeme se dohodnout, že nebudeme u dalších episod psát spoilery na předchozí série![]()
V samotných sériích se bohužel spoilerům nevyhneš.
Série, kam se vrátili hráči z předchozích řad, jsou 8, 11, 16, 20, 22, 23, 25, 26, 27, 31, 34, 38, 39 a 40 (doufám, že se nepletu) Ale je taky spousta sérií, kde se zmiňují jiní hráči (chci hrát jako x, musíme toho člověka vyloučit, protože je jako x, x drží rekord v téhle soutěži a podobně). Tomu se bohužel úplně vyvarovat nedá. Taky, pokud se nebudeš dívat chronologicky, radši přeskakuj Reuniony (setkání hráčů po přečtení hlasů pro vítěze), tam se to spoilery jen hemží

dias258cz píše:Source of the post Musím uznat, že po S41 bylo tohle příjemné překvapení. Cast vypadá na hodně zajimavý kousek.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host