Výzva tradičně na 5 vítězných přestože by stačilo na 3 (a skoro celý kmen by se tam vystřídal na té trati), dalo se ušetřit třeba 20 minut ale dobře tak ne, Nova určitě ví co je přednější a co diváka neunudí k smrti!
Začíná mě iritovat jak furt všichni tleskaj jak paka.
Příchod Kateřiny vtipně sestříhaný, nejdřív je při montáži odchodu Hrdinů z tábora vidět jak jde mezi nima po pláži, a pak najednou taková srdcerývná scénka s Bárou, lol (měli teda na sobě jiné hadry tak možná jen debilně sestříhaná montáž ale i tak flop ze strany produkce xD).
Jiří si vede Rebely dost tvrdou pěstí, mladší kluci neviditelní takže třeba vůbec nevim, jak a co si o té situaci takový Kristián, Adam nebo Matěj vůbec myslí, tak možná někdy příště? Jinak Hanka byla ok ale určitě jsem rád, že zůstala ve hře Johanka. Rebelům se ty duely sestavit nějak nedaří, vždycky se nakonec drží všichni za hlavu a brečí, jak to posrali a že jim vypadla ta silnější
Radši bych ale asi vidět příště jít na kmenovku Hrdiny, jednak fandím Johance a Lídě aby se protáhly tou hrou co nejdál, jednak by to mohlo být u Hrdinů zamotanější co se týče strategie (nějak si neumím představit, že by u Rebelů příště nebyl Duel nějak složený z trojice Johanka/Lída/Barbora, a z těch 2 co by přežily i ten další, ale kdoví).
Jinak jsem si všiml že už jsou na dni 16 z 80, to náhodou docela jede rychle nebo ne? pokud by premerge byla dejme tomu 40 dní a slučko taky 40 dní, tak už by stálo za to vytasit se s nějakým tím tribe swapem, loni byl po 10 epizodách, tak ideálně kdyby to i tady bylo po 10 epizodách a budu spoko. Doufám že by to alespoň zamíchalo karty a přestaly chodit do duelů jen ženské, kterých já v té hře potřebuju co nejvíc aby mě to bavilo (ale jakoby faktem je že minimálně polovina chlapů ve hře nepředvádí nic a mají skoro nulový screen time - Adam, Matěj, Josef, v podstatě i Kristián byl vidět pořádně jen v 1 epizodě).
HEROESFandím: Bára, Katka, Karolína, Švanci, Pítr
Jsou mi celkem jedno ale spíše sympatie: Filip, Andrea, Vašek
Prosím ven, zabíráte jen místo: Josef, Martin Ku., Pavlína
REBELSFandím: Johanka, Lída, Tomáš
Jsou mi celkem jedno ale spíše sympatie: Žaneta, Jiří, Kristián
Prosím ven, zabíráte jen místo: Martin, Matěj, Adam, Barbora
Zpovědnice: