Epizoda 29:
• Voyo: 3. 5. 2023
• TV Nova: 10. 5. 2023
Survivor Česko & Slovensko 2023 - EP29
- Yedko
- Nejoblíbenější série: 20, 16, 13, 1, 40
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Nejméně oblíbené série: 39, 37, 35, 30, 21, 5
- Kontaktovat uživatele:
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
- Yedko
- Nejoblibenější hráči: Domenick, Tony, Andrea, Brenda, Coach, Cirie, Yul, Richard
- Kontaktovat uživatele:
Tak celý díl byl za mě naprosto parádní a to snad po všech stránkách...a pak jim dají do duelu vzpírání... Ach jo, tohle si zasloužilo daleko zajímavější duel. Pepa moc pěkně bojoval, tu šlo vidět, že to fakt držel neskutečně na morál a rád bych ho viděl jako jednoho z mála z této série hrát ještě jednou v lepším formátu s lepšími hráči.
Fandím: Martin a Johanka
Prosím ne: Tomáš
Nemají šanci: Adam a Karolína
Fandím: Martin a Johanka
Prosím ne: Tomáš
Nemají šanci: Adam a Karolína
Československý Survivor 2025 je přibližně tak čtyřistakrát lepší než Australský Survivor 2025. Bez diskuze!
V tom duelu bych rad videl Johanku nebo Karolinu
nicmene klobouk dolu, kolik a jak dlouho tam oba panove nesli. I Tomas mel namale. Nutno rict, ze po celou hru arogantni Pepa se rozloucil nakonec jako velkej pan.
Byl by to peknej taktickej tah Johanky, kdyby to s tou imunitou zahrala zamerne na porotu, ale ona to udelala ze srdicka, coz melo v teto verzi, ktera si pouze hraje na Survivor, ve finale na porotu stejnej efekt.
Martin to zdravotne nedava, takze pokud Adam neudela neco zazracnyho, aby se dostal do finale s Karolinou, cemuz neverim, tak vyhraje Johanka nebo Tomas. Tipuji, ze Johanka i proti Tomasovi, protoze bude podsouvano, ze to neni jen o tom prehrat a ze ona zvladala vsechno - chci videt, jak bude obhajovat prelstit
Byl by to peknej taktickej tah Johanky, kdyby to s tou imunitou zahrala zamerne na porotu, ale ona to udelala ze srdicka, coz melo v teto verzi, ktera si pouze hraje na Survivor, ve finale na porotu stejnej efekt.
Martin to zdravotne nedava, takze pokud Adam neudela neco zazracnyho, aby se dostal do finale s Karolinou, cemuz neverim, tak vyhraje Johanka nebo Tomas. Tipuji, ze Johanka i proti Tomasovi, protoze bude podsouvano, ze to neni jen o tom prehrat a ze ona zvladala vsechno - chci videt, jak bude obhajovat prelstit

-
RivieraKid
- Nejoblíbenější série: Winners at War
- Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos
Ondra rikal ze duely nejsou sity na miru hracum. Tak skoda ze tam nebyla treba takova Johanka, to by bylo zabavny. A ted jako budou souteze o imunitu furt nejaky kvizy, dokud se Martin neuzdravi?
Jinak k tomu zahrani imunity - jak myslis takticky tah pro porotu? Vzdyt zahrani pro Martina by na jejim miste udelal snad kazdej, kdo alespon trochu premysli, takze timhle porote ukazala jen to, ze nedela hloupe chyby.
Jinak k tomu zahrani imunity - jak myslis takticky tah pro porotu? Vzdyt zahrani pro Martina by na jejim miste udelal snad kazdej, kdo alespon trochu premysli, takze timhle porote ukazala jen to, ze nedela hloupe chyby.
RivieraKid píše:Ondra rikal ze duely nejsou sity na miru hracum. Tak skoda ze tam nebyla treba takova Johanka, to by bylo zabavny. A ted jako budou souteze o imunitu furt nejaky kvizy, dokud se Martin neuzdravi?
Presne, zahral by to kazdy, kdo premysli. Ale ona to nezahrala z taktickeho rozmyslu, nepremyslela o tom takto, nybrz to zahrala proto, ze ji bylo Martina lito... a o tom byl muj komentar.
- Yedko
- Kontaktovat uživatele:
cihi píše:Presne, zahral by to kazdy, kdo premysli. Ale ona to nezahrala z taktickeho rozmyslu, nepremyslela o tom takto, nybrz to zahrala proto, ze ji bylo Martina lito... a o tom byl muj komentar.
Tak to si v tomto konkrétním případě absolutně nemyslím, že to bylo jen na základě citů. Jasně, přidala to tam + to dobře vypadalo i pro porotu co bude hlasovat srdíčkem, ale jsem naprosto přesvědčen, že by to takhle zahrála tak či tak a kritika absolutně není na místě, i když souhlasím, že od sloučení se city a "upřímností" nechává velmi strhávat a že je horším hráčem než jsem si před sloučením myslel. Pokud mi na ní něco vadilo v tomto díle, tak spíše že nedokázala Tomášovi po odhlasovaní oponovat a prostě neřekla, že to hrála směrem na Karolínu + pokračování v Adamově, byť debilní, lži. Ale z jejího výrazu šlo velmi vidět, že se ho fakt fyzicky bála a že nemá ráda tenhle způsob mužské konfrontace. Je škoda, že lidi, kteří by mu co se týče nějaké dominantnosti mohli oponovat tak vždycky dávno vypadli předtím, než s nim byli v kmeni, případně s nim byli v alianci. Za mě je to fakt naprosto nechutnej člověk.
Jinak k tomu, že duely nejsou šitý na míru hráčům - nejsou šitý na míru konkrétním hráčům, ale genderově to bude rozdělené určitě. Podle mě tam maj prostě číselný seznam pro kombinace ŽŽ ŽM MM a podle toho jedou.
Jen jsem si jeste vzpomnel, co jsem vecer nedodal...
Ze Pepuv nejhloupejsi tah bylo nakonec nevyloucit Tomase, kdyz prisel do kmene Hrdinu. Mohl treba duelum dominovat on sam.
Jsem nicmene zvedavej, jestli Tomase nekdo sejme. Docela jsem daval sanci Martinovi, ale u toho to ted nevypada. Ale duel vlastne muzou udelat i vedomostni nebo neco podobnyho, kdyz budou chtit nekoho zachranit.
Ze Pepuv nejhloupejsi tah bylo nakonec nevyloucit Tomase, kdyz prisel do kmene Hrdinu. Mohl treba duelum dominovat on sam.
Jsem nicmene zvedavej, jestli Tomase nekdo sejme. Docela jsem daval sanci Martinovi, ale u toho to ted nevypada. Ale duel vlastne muzou udelat i vedomostni nebo neco podobnyho, kdyz budou chtit nekoho zachranit.
-
RivieraKid
- Nejoblíbenější série: Winners at War
- Nejoblibenější hráči: Tony Vlachos
Ze Pepuv nejhloupejsi tah bylo nakonec nevyloucit Tomase, kdyz prisel do kmene Hrdinu.
To je otazka, ja bych na miste Pepy bral Tomase jako dobry stit, ktery bude moji alianci vyhravat imunity a zaroven to bude on, koho budou posilat do duelu. Pravdepodobnost ze vyhraje tolik duelu je hodne mala.
- Yedko
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas. Pro Pepu to nakonec dopadlo úplně parádně a kdyby Tomáše nakonec urval tak měl za mě velkou šanci na vítězství...
Zpět na „Survivor Česko & Slovensko 2023 (CZ, SK)“